Viết blog pikeun Dummies: Kumaha Ngawitan Blog Sukkes dina 2020

Blog của Anjeun kantos hoyong ngamimiti anjeun nyalira? Atanapi, naha anjeun parantos ngagaduhan blog anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?

Upami jawaban anjeun nyaéta "enya" maka halaman tức là mangrupikeun tempatna.

Contents

Dina pituduh viết blog tức là, anjeun bakal diajar:

    Naha pituduh viết blog tức là? Sakedik perkawis diri kuring

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) taun 2008, sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku komunitas viết blog kami parantos angkat tina kakuatan ka. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji pikeun saha waé anu nyayogikeun rute viết blog anu di-host.

    Kalaya petunjuk anu henteu bohong egu, kuring bakal.

    Halaman profil pangarang problogger kuringHalaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimiti blog di 2020.

    Phần mềm viết blog anu paling populér, WordPress.org, miễn phí. Téma WordPress sareng plugin téma profésional henteu miễn phí. Sareng aya sacara harfiah jutaan hướng dẫn miễn phí pikeun ngamimiti anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimiti blog nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, viết blog tiasa Dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun dina 20 menit salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah egu Persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih lưu trữ wéb sareng nami miền anu saé
    2. Tên miền Nunjukkeun DNS anjeun ka máy chủ lưu trữ wéb anjeun
    3. Pasang WordPress kana host wéb anyar anjeun (gampang pisan nganggo otomatis-Installer).
    4. Đăng nhập kana WordPress anjeun sareng nyebarkeun gửian anu munggaran anjeun.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hurung gampang? Đặt cược Anjeun!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah egu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih chủ wéb sareng nami miền anu saé

    Pikeun ngamimiti blog anu di-hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami domain sareng akun web wéb.

    Tên miền anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun IDitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Tên miền anjeun ‘nyario’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Hosting wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, blog téma, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Tên miền Nami – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran miền anjeun liwat Pendaptaran miền. GoDaddy, NameCheap, hover, sarta Domain.com aya sababaraha đăng ký anu pang populerna di pasar.

    Catet yén dồn nén pikeun misahkeun Pendaptaran miền tina host wéb anjeun. Ngân kusabab chủ wéb anjeun nawiskeun tên miền gratis sanés hartosna anjeun kedah ngantepkeun perusahaan lưu trữ tên miền ngapt Pendaptaran anjeun. Pribadi, Kuring nganggo NameCheap pikeun ngatur Pendaptaran domain kuring; tapi đăng ký tên miền ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara kitu, kuring tiasa ngarobih domain DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hosting – Dimana Hostkeun Blog anjeun?

    Sedengkeun pikeun lưu trữ web, pariksa kuring nyokot máy chủ lưu trữ wéb pangsaéna jeung indéks ulasan lưu trữ.

    Kanggo ngamimiti, kuring nyarankeun pikeun ngamimiti leutik sareng chủ nhà wéb anu dibagi.

    Dina host anu dibagikeun – Sanaos sumber-sumber lưu trữ langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <$ 5 / tháng đăng ký) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimiti. Nalika milih chủ wéb pikeun blog anjeun, tức là mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. độ tin cậy – Blog anjeun kedah ổn định sareng sayogi trực tuyến 24 × 7.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi host anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng xếp hạng milarian.
    3. bedah – Sareng lưu trữ <$ 5 / tháng mangrupikeun ngamimiti anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan cao cấp dina tahap egu.
    4. Kamar tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan host (fitur tambahan, langkung seueur tanaga server, sareng sajabana) sakumaha blog anjeun tumuwuh.
    5. soongan – Quốc tế kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi tekni.

    Blog của Disarankeun Hosting pikeun Người mới

    1. InMotion lưu trữ

    blog ngamimiti nganggo InMotion HostingLưu trữ dua blog di InMotion Hosting pikeun $ 3,99 / tháng.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji chủ nhà wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos Pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan lưu trữ anggaran, Hostinger nawarkeun ton fitur lưu trữ cao cấp anu cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    blog ngamimiti nganggo SiteGroundTrang webGround bayaran $ 3,95 / tháng pikeun ngahalangan hiji blog.

    Mẹo chuyên nghiệp: Ngân kusabab chủ wéb anu populer, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja chủ sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Máy chủ DNS tên miền Jalur wéb anjeun

    Salajengna, anjeun kedah ngamutahirkeun catetan DNS di Pendaptaran nami domain (dimana anjeun ngadaptarkeun domain anjeun di undakan # 1) pikeun nunjuk ka server wéb anjeun (InMotion Hosting, Host).

    DNS nangtung pikeun Sistem Ngaran Tên miền sareng éta dianggo pikeun ngarahkeun pangguna anu asup ka alamat IP tina server na. Janten, nalika pangguna asup kana "WebhostingSecretReveal.net" rékaman DNS bakal nyandak alamat IP tina wéb host kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Máy chủ tên miền NunjukkeunConto: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion Hosting đặt tên máy chủ di GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blog DNS anjeun di GoDaddy hoặc Namecheap.

    3. Pasang WordPress kana lưu trữ wéb anjeun

    Pikeun ngamimiti viết blog nganggo WordPress anjeun mimiti kedah masang sistem kana host wéb anjeun. Hướng dẫn sử dụng Ieu tiasa Dilakukeun sacara, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-klik. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa Dilakukeun kalaya gampang.

    Hướng dẫn sử dụng WordPress

    Dina liếc gancang, tức là mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC lokal Anjeun.
    2. Cơ sở dữ liệu Nyieun Máy chủ WordPress dina wéb anjeun, sakumaha ogé salaku pamaké MySQL anu boga sagala statusna pikeun ngakoses jeung sửa đổi eta.
    3. Tập tin Ngaganti ngaran wp-config-sample.php ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (Notepad) jeung eusian rinci databés anjeun.
    5. Tập tin Tempat anu WordPress dina lokasi nu dipikahoyong dina máy chủ wéb anjeun.
    6. Ngajalankeun WordPress instalasi Aksara ku ngakkes wp-admin / install.php dina panyungsi wéb anjeun. Lamun dipasang WordPress dina diréktori akar, anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang WordPress dina subirectory sorangan disebut blog, contona, Anjeun kudu didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    WordPress ngay lập tức

    Kaseueuran blogger ayeuna henteu masang Hướng dẫn sử dụng WordPress ku sacara.

    Kalaya dukungan jasa pamasangan hiji-klik sapertos Softacificent jeung Mojo Market Tempat (gumantung kana host wéb anu anjeun anggo), prosés instalasi langsung pisan teras tiasa Dilakukeun dina ngab.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap tức là nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Pikeun masang WordPress, kéngingkeun ikon anu ngurilingan teras turutan petunjuk dummy-buktina – sistem WordPress anjeun kedah naék dugi ka kirang ti 5 menit.

    Trình cài đặt otomatis Hostinger WordPressConto: Anjeun tiasa pasang WordPress kana host wéb anjeun ngan ukur sababaraha klik anu nganggo Hostinger Auto Installer (neng Hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun chủ nhà wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo tức là chủ nhà anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Pribadi kuring nganggap Nền tảng WordPress nyaéta viết blog pangsaéna pikeun người mới. Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku, langkung ti 95% blog di Amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. Toàn cầu, aya ampir 27 milyar blog dijalankeun dina WordPress.

    4. Quản trị viên Milarian Kaca WordPress Anjeun sareng Đăng nhập

    Sakali anjeun parantos dipasang dina sistem WordPress, anjeun bakal dipasihkeun URL pikeun đăng nhập ka halaman quản trị viên WordPress anjeun. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL egu sareng đăng nhập nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – tức là mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    blog nyiptakeun anyarBlog của Nyiptakeun anyar dina WordPress Gutenberg anyar.

    Versi WordPress pang anyarna dina waktos egu nyerat nyaéta vérsi 5.3.2 – sacara standar anjeun bakal nganggo WordPress Gutenberg salaku redaktur téks. Nền tảng pikeun của Gutenberg mawa kalenturan WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh mã hóa. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, klik ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klik ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), klik ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus réng.

    Hola! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya téma WordPress miễn phí. Téma anu didaptarkeun dina diréktori egu ngiresan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, Pendapat kuring, egu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pununun.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téma téh mun ngalanggan klub Téma WordPress.

    Upami egu pertama waktos anjeun nguping ti Klub Téma, egu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa Téma anu disayogikeun dina Câu lạc bộ Téma biasana dirarancang sacara profésional sareng diropéa sacara teratur.

    Téma Elegan, studio Pencét, nghệ nhân sarta Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah phục vụ ka công nghiệp hususna, người thực sự kayaing atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel egu.

    Téma Elegan

    WordPress dibayar klub temaElegan Téma Sampel – Leuwih ti téma 80 WordPress cao cấp, klik di dieu pikeun nempo demo tema sabenerna.

    didatangan: StudioPress.com. Harga: $ 129,95 / téma tạiawa $ 49,95,95 / hirupna

    Mun anjeun anu lila-waktos WordPress pamaké, mangka anjeun geus meureun ngadéngé StudioPress. Éta populér pikeun anak Genesis kerangka, Kerangka WordPress Minimalis jeung thân thiện với SEO pikeun sakabéh téma StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. Genesis kerangka kalawan tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu $ 59,99. Tema cao cấp nu ngawengku kerangka Genesis, ngarugikeun $ 99 tiap. Upami anjeun hoyong aksés ka sakabeh téma, anjeun tiasa mayar $ 499.

    nghệ nhân Téma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma nghệ nhân.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa Dilakukeun pikeun ngajagi blog WordPress anjeun

    Plugin pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    Tổng cộng bộ đệm W3 WordPress

    Blog Nalika ngeunaan Optimasi kinerja, W3 Total Cache jeung Hiệu suất Swift pilihan anu paling populér.

    Dua plugin uyasi anu sanés anu anjeun ogé kedah terang awan flare, sarta WP Super Cache. Plugin Cloud Flare mangrupikeun miễn phí anu disayogikeun ku perusahaan CDN, Cloud Flare; sedengkeun WP Super Cache dikembangkeun ku Donncha sareng Automattic, perusahaan anu ngembangkeun sareng ngajalankeun WordPress ayeuna.

    Plugin cache mangrupikeun kedah dina dunya viết blog modéren – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén, ngirangan waktos kanggo diundu.

    Blog Upami anjeun ngagaduhan seueur gambar di jerona – anggapkeun nambihan EWWW Image Tối ưu hóa. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun tập tin gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun blogger munggaran

    Plugin pikeun blok Gutenberg

    Gutenberg Blok tùy chỉnh

    Kalaya perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, para blogger ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara standar, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, Tombol panggero-aksi, shortcode, sareng anu sanésna. Ku nambihan bổ sung Gutenberg Blok, anjeun kedah nambihan elemen anu langkung narik (sapertos conto – FAQ, akurasi, profil pangarang, carousel, klik-to-tweets, blok GIF, sareng sajabana.

    Stackable, Blok pamungkas, sarta CoBlocks aya tilu plugin Gutenberg Blok anu panggampangna sareng gratis.

    Bab 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha newbie ngamimiti blog: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politikal Pondokna, jalma-jalma egu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, blog egu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Nhà quảng cáo ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun ngawangun blog anu suksés, anjeun kedah milarian Sinh thái.

    Kumaha milih Blog sinh thái anu leres?

    Pikeun milari Blog sinh thái anu leres, tức là mangrupikeun poin anu dồn nén pikeun dipertimbangkeun.

    1. kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blog ngeunaan egu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blog Gina, Embrace sampurna, Museurkeun di nulungan bà mẹ nuôi con kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anu anjeun gumbira

    Inget yén anjeun bakal nulis, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi thường xanh)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimiti blog a dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaing "motong ujung tren média sosial" atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag kaluar tina fashion, blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Blog anjeun kedah di a Sinh thái anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Upami anjeun nuju blog pikeun ngadukung bisni anu tos aya, naha blog ngalebetkeun klien anyar? Blog Upami anjeun nuju énggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blog individu anjeun?

    kuring làm SpyFu, alat iklan Pay-per-klik, pikeun ướcasi kauntungan tina Ecological sakapeung. Logika kuring balik egu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakal Dilakukeun dina widang egu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - xuất hiện olahragaConto # 1: Thống kê Ieu iklan pikeun produsén trang phục olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan egu belanja leuwih ti $ 100.000 bulan dina AdWords Nurutkeun Spyfu.Sinh thái học số 3 - IT panyadia solusi - một thế giới toàn cầu, nu urang anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10 - 15 pamaén badag lianna dina widang tứcu. parusahaan egu tawaran trên 3,846 konci trên Google na chi ngeunaan $ 60.000 mỗi bulan.Conto # 2: Thống kê Ieu quảng cáo pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Sinh thái tức là. parusahaan egu, hususna, dibeuli Iklan trên konci 3,846 trên Google na đã chi ngeunaan $ 60.000 mỗi bulan.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat mỗi minggu sacara konsisten

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku Blog

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1.000 lượt xem trang anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha blog anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima Strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Ngày 1 dugi ka 1.000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang

    Jalma lemas dina apdet média sosial, thức ăn berita, email, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun judang dina Sinh thái anjeun, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Công cộng vui vẻ patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan từ khóa pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ecological Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" trò chơi namus euweuh nami.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – ming Quan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina tức là sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Tiếng Hin-ddi dina pesta Twitter. Komentar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun hoa tulip dina buletin. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana, làm cho các chi nhánh Tumbu maranéhanana, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun tuyển dụng blogger datangna, blogger egu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Blog Pastikeun anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakenik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pé Éta nyorong kuring jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur, blog anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up sareng klik-liwat. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun nyieun blog anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun blog anjeun nganggo tiêu đề, tiêu đề phụ, điểm đạn, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Phông chữ Hindarkeun ngang mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat Pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Blog Ngomentaran

    Mimiti, anu mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, paguneman anu bermakna Nanging, koméntar blog mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan Discusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna, numbu ka gửian anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng đĩausi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. Nền tảng Q&Một

    Diễn đàn sareng nền tảng Q&Một mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nya nya chaha ana ana ana ana ana ana ana ana ana ana ana ana Anjeun peryogi pangbaca thức ăn anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel tức là paduan.

    Henteu mendakan phù hợp với anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat hướng dẫn sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka, dina bagian Q&Một situs, ngabales naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka blog anjeun kéngingkeun kodeu lengkep sareng demo. Gangarin nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban diễn đàn sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna.

    Dina watesan nền tảng Q&Một anu bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, sareng Yahoo! Jawaban – tức là mangrupikeun tilu nền tảng Q&Một umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – upami anjeun penerbit anu ngajual buku chương trình.
    • Tripadvisor – Kanggo blogger perjalanan

    Diajar deui: Milarian seueur cara pikeun kiếm tiền từ blog anjeun sareng maca Kevin Muldoon Studi kasus dina ngajual BloggingTips.com kanggo $ 60.000.

    Bab 7. Nganggo Alat Blog miễn phí

    Sanaos alat gratis sareng jasa wéb anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado chia tay keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Tốt tuah, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan viết blog Anjeun.

    hoa tulip

    • Hạn chót Saatos nu – Trình kiểm tra ngữ pháp sareng phong cách nâng cao.
    • Ngữ pháp – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Ứng dụng Hemingway – Tulis Pondok sareng wani nganggo alat egu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis miễn phí băng đảng.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – Édit sareng ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, poster, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • Phù thủy phù thủy – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun témplat gratis sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – tập tin tiếng Anh Ngurangan .jpeg.
    • PNG leutik – tập tin tiếng Anh Ngurangan .png.
    • Skitch – gambar catandan.
    • pic Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Gul ka bagan – Basatan Alat nyiptakeun.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – Máy tạo favicon Pangalusna.

    Hình ảnh & Gambar Bursa miễn phí

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • File Morgule – Langkung ti 350.000 gambar kanggo panggunaan komérsial.
    • Bursa Saham – situs diréktori gambar sareng poto gratis anu saé ditambah mingarin.
    • WHSR ikon miễn phí – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Rujukan & Panaliti

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi miễn phí.
    • Cuốn sách Sự kiện Thế giới – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Tiếp thị Sherpa – Laporan pamasaran miễn phí.
    • quán rượu thương mại – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimiti.
    • Xu hướng BuzzFeed – Mejian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok hoa tulip.
    • google Tanda – Kéngingkeun email alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    Truyền thông Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bing quản trị trang web Alat – Alat chẩn đoán bébas Bing urang.
    • Quản trị trang web Alat Google – Alat chẩn đoán bébas Google.
    • ngiresan – Stalk pesaing Anjeun
    • SEO vĩ đại – Vérsi bébas ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa profil link situs (CF / TF) gancang.
    • kalibet Bay – Tiếp thị tất cả trong một & nền tảng dịch vụ nền tảng
    • Kiểm tra trang sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • tweet Dek – Mange sababaraha akun Twitter dina hiji dasbor.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng người gây ảnh hưởng dina jaringan média sosial utama.
    • Tag Board – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – nyebarkeun eusi dina sababaraha nền tảng média sosial gampang.

    Phân tích trang web & Sản phẩm

    • Google Analytics – Statistik wéb miễn phí.
    • Matomo – Google Analytics dikurangan Google.
    • Phân tích YouTube – Statistik dina pidéo YouTube anjeun.
    • Statistik WP – Blog Bandingkeun WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • đường prosés – Ưu điểm sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Kiểm tra Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman wéb dina detil.

    Patarosan viết blog sering ditanyakeun

    1. Blog của Sabaraha kanggo ngamimiti?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimiti blog anu kalebet nami domain na wéb host sahandapeun $ 100 sataun (kirang ti $ 10 sasih). Biaya egu dumasar kana blog anu nyalira (nganggo WordPress). Peréduksi tina biaya anu bakal: $ 15 taunan pikeun nami domain .com sareng ngeunaan $ 60 taunan kanggo phí wéb.

    2. Kumaha blogger dibayar?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dik sortikkeun kana 2 jinis – huring dik sortikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langat ngurus palanggan.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Ngajual eusi cao cấp (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – Đầm Papan
    – Tulisan sareng medarkeun Tulisan anu disonsoran

    3. Kumaha ngamimiti blog haratis?

    Nền tảng Aya seueur dimana anjeun tiasa ngamimiti blog bébas ayeuna, egu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog miễn phí, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta nền tảng blog miễn phí?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. Aya sababaraha karugian sareng nền tảng blog miễn phí:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal nền tảng anu anjeun kedah perhatikeun
    – Blog tên miền Ngaran anjeun katingalina janten tên miền phụ sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugin sareng pilihan téma anjeun tiasa Dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Biasana, nền tảng bébas ngabatesan kasempetan pikeun kiếm tiền từ blog anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimiti blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh egu). Salian ti ngatasi watesan blog miễn phí, poténsi kamekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Nền tảng Aya seueur dimana anjeun tiasa ngamimiti blog bébas ayeuna, egu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog miễn phí, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, tức là mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal nền tảng anu anjeun kedah laksanakeun
    • Blog tên miền Ngaran anjeun katingalina janten tên miền phụ sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugin sareng pilihan téma anu anjeun tiasa Dilakukeun pikeun blog anjeun
    • Biasana, nền tảng bébas ngawatesan kasempetan pikeun kiếm tiền từ blog anjeun

    Layar direbut tina Quảng cáo WordPress Sarat jeung Kaayaan Trang.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me