Triberr Marketing: Notranji nasveti 25 strokovnjakov + ekskluzivni intervju

Ste že na Tribberju? Morda boste izgubili na tone tržne priložnosti, če je niste – trdi Abrar Mohi Shafee, lastnik Blogging Spell. Citiranje Abrarjeve besede –

Influencer marketing je naslednja velika poteza v digitalnem marketingu. Njegova vrednost je iz dneva v dan večja, saj tržniki iščejo bolj pametne pristope, da bi bili vidni.

In prav tu pride na vrsto Triberr, namensko družabno omrežje za blogerje.

Na podlagi gesla “deliš moje in jaz bom delil tvoje”, blogerji o Triberrju gradijo “Pleme” in delijo svoj “Doseg” s člani plemena, tako da si medsebojno oglašujejo objave na Twitterju, Facebooku in LinkedInu. Z 20 od 50 Forbesovih najboljših vplivalcev je Triberr nova socialna medijska sila, ki je blogerji ne morejo več prezreti.

Triberr Marketing Nasveti 25 vrhunskih vplivalcev

Če šele začenjate v Triberrju – danes je vaš srečen dan.

Abrar se je za svoje Triberr marketinške nasvete pogovarjal s 25 vrhunskimi vplivi na Triberr (vsak z dosegom sto milijonov!). Celotno objavo si lahko ogledate tukaj ali hitro poberete ključne točke iz spodnje infografije.

Poleg tega sem z Abrarjem naredil kratek ekskluzivni intervju, da sem zbral več informacij in nasvetov za notranjo stran. Oglejte si ga!

Ekskluzivni intervju z Abrarjem Mohijem Shafeejem (avtorjem infografike)

Hej Abrar, hvala, ker si delil svoj članek in infografiko z nami. Članek je odličen in izjemno dragocen za blogerje, ki želijo razširiti svoj domet. Povejte nam, kaj vas je pripeljalo do ideje, da bi množica objavljala Triberr na prvem mestu?

Najverjetneje je bil januar letos, ko sem se pridružil Triberru in začel kopati po njihovih značilnostih. Navdušen sem bil nad njihovim sistemom »Doseg«. Za razliko od drugih platform, kjer imate “x” število sledilcev in vaše posodobitve lahko dosežejo največje število.

V Triberru se povečuje, ko kot član vstopate v nova Tribesa (nišno skupino blogerjev). Njihov sistem bo samodejno izvlekel vsebino iz vašega spletnega dnevnika in razširjal pred celotno publiko. To je bila prva stvar, ki mi je odkljuknila pamet.

Po prijavi na Triberr sem opazil, ko na svojem blogu objavim novo objavo, Triberr pripelje do prihodnjih 4-5 dni pomembne prometne in družbene deleže (zlasti tvite), čeprav ima nizko število povezav. To je bilo koristno in ugotovil sem, da ga lahko spremenimo v zelo učinkovito orodje za kuriranje vsebine z uporabo naših praks.

Zato me je spodbudilo, da za Triberr objavim množično objavo in posredujem nekaj nasvetov vplivnežev Triberr, da zagotovim kar največ koristi od te platforme.

Kot sem že rekel – objava je izjemno dragocena. Toda hkrati verjamem, da je izredno težko izdelati (~ 5000 besed, 25 blogerjev!). Koliko časa ste porabili za to delovno mesto? Povejte nam več o pripravi te objave.

Iskreno povedano, potreboval sem cel mesec, da sem vse sestavil. Vem, da je bilo veliko časa, vendar sem hotel zagotoviti, da vsi dobijo dovolj časa za odziv. Ko sem se že odločil za zbiranje nasvetov, mi ni bilo treba razmišljati, kaj bi vprašal.

Da bi ga spravil v vrstico, sem najprej sestavil seznam 35 najboljših uporabnikov Triberrja skupaj z njihovimi e-poštnimi sporočili, čeprav sem jih potreboval le 25 (vedel sem, da jih vsi ne bodo zaradi časovnih omejitev), izdelal prilagojeno predlogo za e-pošto , jim je stalno pošiljala e-poštna sporočila, vsaka po 3-4 e-poštna sporočila spreminjala e-poštna sporočila, da se izognejo vdihu v neželeno pošto, dala je več kot dovolj časa za odgovor (15 dni) in razglasila rok..

Tako sem jih dosegel in pripravil svoj skupni pregled. Čeprav imam v načrtu, da pozneje napišem podrobno objavo o tem, kako sem izvedel ta pregled (saj sem podatke že shranil) in dosegel rezultate.

To je super stvar, resnično občudujem in cenim vaše trdo delo pri tem. Preden zaključimo s tem – Če bi nam od tega delovnega mesta lahko namenili le tri ključne vire, kaj bi to bilo?

Trije bi bili:

  1. Pridružite se več plemen v svoji niši in ustvarite nekaj svojih, da povabite druge.
  2. Naj bo vaš naslov objave nepremagljiv in tako vsebino prepričajte v dodatne delitve.
  3. Dajte v skupno rabo druge vsebine in imate možnost, da jih delite z njimi v Triberrov algoritem o afiniteti.

[Infographic] Kako biti uspešen na Triberrju

Triberr ekspertni pregled infografike

Opomba od Jerry Low: Tu se lahko prijavite in začnete svoje pleme Triberr. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me