Obnova trong upravljanje ugleda spletnega mesta po skupnem izpuščanju

Čeprav obajajo 3.17 milijarde uporabnikov po vsem svetu na internetu, lahko se zdi majhno mesto, ko naredite nekaj, kar škodi vašemu ugledu in ugledu vašega spletnega. Samo vprašajte bivšo veterinarko Kristen Lindsey, ki je v družbenih medijih objavila nhiếp ảnh, na kateri drži mačko s puščico skozi glavo in napis "Cung đầu tiên của tôi giết lol. Edini dober divji muc je tisti s puščico skozi glavo! Nagrada za bác sĩ thú y leta … z veseljem sprejeta. "

Tu ne bom objavil dejanske podobe, saj je za večino ljudi moteča, lahko pa si prestavljate, kako izpada iz njene ene, ne zelo dobro Premišljene objave na. Internet se je Prižgal, ko so je pržgal, ko so ljudje delili njeno, ko so ljudje delili njeno jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj vd v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v h s Pozneje je izgubila službo. Medtem ko uradniki trdijo, da se ne bo soočila z nobenimi obtožbami, si Prizadevajo za preklic njenega veterinarskega dovoljenja.

Potem je Prišlo do primera, ko je goljufija lažno prestavila igralca Jonah Hill. Lažno prestavljalec je z igralčevim imenom ustvaril račun na Twitterju ở začel objavljati nekaj ne tako laskavih stvari, ki so ustvarile zaostritev za Hill. Moral je narediti hiter PR, da je jasno pondal, da to ni njegov račun in da v resnici sploh nima Twitter računa.

Ali ste objavili nekajjjjjjjjjjjjjjvvvvvvvvvv d d d d d d s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s st.

Neumne stvari, ki jih ne bi smel početi

Ste ste šele začeli Pri spodbujanju vaše spletne strani in imajo a trdna prisotnost na spletu, potem ste Prišli na Pravo mesto ob Pravem času. Kar zadeva spletni xấu xí, je nekaj nobenih.

Št. Št

  • Pošiljanje vsesplošne vsiljene pošte. Ljudje sovražijo neželeno pošto. Để sovražijo, ko jim pošljete neželeno pošto. Ni jim všeč, če jih dodate na poštni seznam brez njihovega dovoljenja. Še posebej se jezijo, če jih dodate na seznam socialnih medijev, ne da bi jih najprej vprašali. Obstaja veliko učinkovite načine za rast vašega prometa brez uporabe spama.
  • Zapolnjevanje ključnih vây v vaše objave v poskusu izboljšanja Googlove uvrstitve ni le moteče in pogosto povzroča slabo pisanje, ampak niti ne bo pomagalo Google je vse te trike nam, ki jih uporabljajo mlinarji za vsebino, pametno uporabil, da bi povečal uvrstitev strani in promet. Na naan stran samo vržete kup ključnih vây, boste morda celo kaznovani za kakovostno vsebino. Da ne omenjam, da se vaši bralci ne bodo dolgo zadrževali.
  • Samo-promocija na forumih. Vedno se je zdelo, da slabo skušajo skočiti na diễn đàn trong začeti očitno samopromocijo. Namesto tega si oglejte forume in se odločite, ali imate kaj dodane vrednosti za pogovor. Mnogi forumi vam omogočajo, da dodate povezavo do vašega podpisa, vWiki se Prepričajte, da razumete Pravila, preen to repositoryite, in nikoli ne Pretiravajte ali preprosto objavite.
  • Objavljajte sporne izjave v svojih družbenih medijih o rasi, veri ali politiki. Samo ne pojdi tja. V resnici sem zelo verjamem, da ljudje nikoli ne objavljajo teh vprašanj na družbenih medijih. To lahko vpliva na vašo sposobnost, da si zagotovite novo službo, če najemnik preveri vaše družbene medije, lahko polovico bralcev blogov odtuji, vsekak Vaša mati je imela Prav, ko vam je rekla, da se nikoli ne prerekate o veri ali politiki.
  • Ustvarite neprimerne objave. Dobro Pravilo je, da če mislite, da bi vas mama za objavo te vsebine poklicala po imothy, srednjem in Priimku, potem je verjetno ne bi smeli objavljati. Da, na vaš blog bi lahko Prišlo veliko prometa zaradi faktorja šoka, toda ali je to res vrsta ciljanega prometa, ki ga želite?
  • Pohvali svoje neverjetne sposobnosti trong genialnost. Ljudje nočejo slišati, kako čudoviti ste. Če boste resnično dobro vedeli o svoji temi in jih boste lahko nekaj naučili, vas bodo Seveda pritegnile vi in ​​vaša vsebina.

Kako obnoviti svoj xấu xí

Na srečo je nekaj, kar lahko repositoryite, da začnete obnavljati svoj xấu xí na spletu. Najprej, preen repositoryite karkoli Drugega, ustavite vse, kar ste počeli, da ga je uničilo. Imate slabe ocene o službi za stranke? Popravi.

Navdušen sem bil, da je eden izmed vrhunskih Strokovnjakov za upravljanje ugleda pripravljen govoriti z WHSR in deliti svoje zamisli o določitvi slabega.

Zac Johnson iz Blogging.org

Zac Johnson, ustanovitelj Blogging.org, je bil prestavljen v publikacijah, kot so Forbes, Fox News trong Podjetnik. Naslednji Nasvet je ponudil, če od iskalnikov ne boste dobili zelo doename uvrstitve strani ali prometa. Razlog za đến je lahko zaradi slabega ugleda ali različnih thuốcih dejavnikov.

John JohnZac Johnson

Ko imate spletno mesto ali blog s slabo uvrstitvijo strani, je vedno pomembno, da se spomnite dejavnikov, ki povečujejo uvrstitev strani. Ponavadi se to zmanjša na kakovost vsebine na vašem spletnem mestu in na to, koliko spletnih strani zaupanja vrednih organov se ponovno poveže z vašim spletnim mestom. Ko boste to realizirali, se lahko nato osredotočite na različne načine za izboljšanje razvrstitve strani in izpostavljenosti blagovne znamke.

Na primer, eden od najboljših načinov za povečanje izpostavljenosti vaši blagovni znamki, hkrati pa gradnja povratnih povezav na vašo spletno stran, je, se Để je lahko karkoli od blogiranja veliko vrednost – na primer pooblastilo domene, pooblastilo strani, razvrstitev moz, vhodne povratne povezave trong strukturo ambedila sidra. Osredotočite se na vsakega od teh Elementov kot celote in ne le na enega in videli boste nadaljnjo rast in uspeh svojega spletnega mesta.

Andy Beal

G. Beal je bil žal na dopustu in se nam ni mogel vrniti neposredno na to delovno mesto. VWiki je z Andyjem Bealom pre kratkim opravil razgovor z Nick Stamoulisom v podjetju Brick Marketing in ponudil nekaj bistvenih Nasvetov, ki vam bodo pomagali, če želite popraviti.

Beal je eno najboljših imen za upravljanje ugleda v industrialriji in ustvarjalec Trackurja. Trackur je orodje za spemljanje, ki sledi družbenim medijem o osebi ali podjetju, tako da lastniki podjetij natančno vedo, kaj je in se o njih ne govori v vsakem trenut.

Ena stvar, ki jo je treba zapomniti Andy, je đến:

"Največji giả pas je gân, ki jo vidite od napadenih podjetij. Reagirajo z strupom ở jezo na osebo, ki napada svoj xấu xí – kar neizogibno oteži položaj. "

Določitev slabih mnenj

Morda je vaša težava nekaj popolnoma izven vašega nadzora. Na primer imate grozne ocene na spletnih mestih, kot je Yelp. Morda ste, ko ste začeli, neizkušeni trong ste imeli slabo dostavo izdelkov. VWiki ste odpravili težave in kljub temu slabe ocene živijo vedno več na spletnih mestih z ocenami.

Morda je težava, da ima tekmovalec ali posameznik osebno težavo z vami in da vaše podjetje širi vaše poslovanje samo, da bi izgledal slabo. Ne glede na razlog, slabi pregledi lahko odjemajo stranke.

Kevin Harrington ima nekaj Nasvetov Forbes o ravnanju s slabimi pregledi. Prvič, trên Pravi, da naredi korak nazaj trong ne vrne boksanja s podobnim odzivom. Để naredi samo, da si videti sitno ở neprofesionalno. Navede nekaj posebnih korakov za popravilo škode, ki vključuje Priznanje, kaj ste repositoryili narobe, se opravičevati in poskusite najti način odstranitve objave. Ko vse Ostane neuspešno, svetuje najemanju ugledne družbe za upravljanje ugleda, ki vam bo pomagal popraviti vaše dobro ime.

Ni popravek čez noč

Popravilo ugleda se ne bo zgodilo čez noč. Verjetno boste morali uporabiti kombinacijo pozitivnih družabnih medijev, s katerimi boste negativno vsebino potisnili navzdol dober SEO, in trdo delati za ustvar.

Seveda je lý tưởng, da si najprej ne zgradimo slabega ugleda. VWiki ljudje včasih delajo napake ali pa jih napadejo zunanji viri. Vedite, da niste prva ali zadnja oseba, ki se ji je to zgodilo, in ker si lahko vzamete veliko dela in truda, si lahko opomorete od slabega ugleda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me