Ohranjanje zanesljivosti na mestu s presaditvijo

Freshping, ki ga je razvil Freshworks, je zelo enostavno orodje za spremljanje spletnih strani, ki se začne s fantastičnimi cenami. Na kratko, vam omogoča samodejno spremljanje nabora spletnih strani na podlagi dveh ključnih meritev hitrosti odziva strežnika in uptime.

Freshworks je bil ustanovljen leta 2010 in se je začel zaradi osebnih izkušenj lastnikov. Njihov prvi izdelek, Freshdesk, je bil zasnovan tako, da je integriral in avtomatiziral potek dela, tako da bi uporabniki lahko racionalizirali svoja prizadevanja za stranke.

Domača stran svežegaOsvobajanje domače strani.

Danes si bom podrobneje ogledal, kako lahko orodje za spremljanje uspešnosti, kot je Freshping, pomaga vašemu podjetju in se globlje potopite v tisto, kar še lahko ponudi.

Kaj je Fresping?

Samodejno spremljajte ključne meritve zanesljivosti s FreshpingomSamodejno spremljajte ključne meritve zanesljivosti s Freshpingom.

Skoraj desetletje naprej, kasneje pa še nekaj uspešnih izdelkov, so predstavili Freshping. Teoretično je osnova Freshpinga preprosta – uporabnikom pomaga zagotoviti, da njihova spletna mesta delujejo na nominalni ravni.

To pomeni, da aplikacija preizkuša spletna mesta, ki jih zahteva, in spremlja najpomembnejše elemente, ki bi jih spletni skrbnik potreboval, odzivni čas svojega strežnika in razpoložljivost njihovih spletnih mest.

To stori tako, da strežniku vsako minuto pošlje ‘ping’ (od tod tudi ime Freshping) in nato zabeleži (a), če obstaja odgovor in (b) koliko časa je trajalo, da je spletni strežnik odgovoril. Podatki se nato shranijo in po potrebi predstavijo uporabniku v čistem grafikonu uspešnosti.

Zakaj potrebujete brušenje?

Zanesljivost spletnega mesta lahko preprosto odprete s ptičje perspektiveZanesljivost spletnega mesta lahko preprosto odprete s ptičje perspektive.

Po opisu, ki sem ga navedel za Freshping, bi se verjetno spraševali, zakaj se morate prijaviti za še eno orodje, ki ponuja tako osnovne funkcije. Preprost odgovor je, da je Freshping tudi več, kot se zdi (več o tem kasneje).

Daljši odgovor je verjetno nekaj, kar vam bo dvignilo obrvi;

1. Prekinitve vplivajo na prodajo

Če bi vodili tradicionalno podjetje in vaše prodajno osebje nenehno klicalo bolne, bi vas to skrbelo? Vsekakor? Vaše prodajno osebje je tisto, kamor prihaja do vaših prihodkov in enako velja za vaše spletno mesto.

Pravzaprav je vaše spletno mesto glavni generator, prodaja, trženje, podpora strankam in ambasador blagovnih znamk, ki so združeni v eno. Če vaše spletno mesto ni zanesljivo, ali ne želite vedeti in spremeniti? Toda za razliko od osebja v realnem času vaše spletno mesto deluje 24 ur na dan in ga je težje spremljati, saj vse preprosto stalno deluje.

Priprava svežega tiho poteka v ozadju, potem ko ste mu dali osnovne parametre, s katerimi lahko deluje. Opozori vas samo, če obstaja težava, če ne, pa tam sedi in preprosto gleda in zbira podatke, da vas lahko pregleda, kadar se vam zdi všeč.

Če želite dobiti predstavo o tem, kako velik je lahko vpliv izpadov, razmislimo o primeru Amazon.com. Leta 2018 v času praznovanja Amazonije se je njihovo spletno mesto začelo soočati z vprašanji skladnosti. Te izdaje so trajale 63 minut, pri čemer je stala izguba prihodka približno 72,4 milijona dolarjev.

Čeprav ta številka morda ni taka, s katero se soočate, bo izpad še vedno stajal vašega podjetja vsako sekundo, ki ga ni odpravil. Če želite izvedeti, koliko bi lahko izgubili, če bo vaše spletno mesto propadlo, uporabite to formulo in ocenite:

Letni prihodek / vaše delovne ure x Vpliv spletnega mesta na prodajo%

Zdaj pa si predstavljajte, da ste bili podjetje, ki je 100% vašega prihodka odvisno od vašega spletnega mesta!

2. Zadovoljevanje stranke

V današnjem konkurenčnem poslovnem okolju ni nujno, da poskrbite za potencialne stranke, ampak se morate osredotočiti tudi na to, da obdržite stare. To pomeni, da je zadovoljstvo kupcev še bolj kritično kot kdaj koli prej. Učinkovitost spletnega mesta je eno od področij, na katerem je to pomembno.

Če bi opravljali storitev, bodo kupci, ki ne morejo dostopati do nje, zelo nesrečni. To pomeni, da morate vedeti trenutek, ko na vašem spletnem mestu obstajajo težave, kot so izpadi ali celo nenavadno dolgi odzivni časi strežnika..

3. Poslovni ugled

Digital je več kot prinesel hitrejše storitve, uporabnikom pa je omogočil tudi dostop do širšega izbora platform, na katere se lahko pritožijo! Stranke, ki se soočajo z izpadom vašega spletnega mesta, vas ne bodo oklevale in vas bodo poklicale na družbene medije ali druge platforme.

Najslabše pri teh pritožbah je, da so zelo javne in bodo trajale še dolgo po odpravi težave, kar bo vplivalo na potencialne stranke. Čeprav Freshping pri tem ne more pomagati, vam lahko pomaga, da obvestite trenutek, ko pride do težave – in upamo, da ga lahko odpravite, preden se pritožbe začnejo pojavljati.

4. Prvi vtisi zadnji

Ste že kdaj obiskali spletno mesto in do njega niste mogli dostopati? Večino primerov boste preprosto zaprli zavihek brskalnika in obiskali drugo. Zahvaljujoč velikemu številu spletnih strani na spletu, obstaja ogromno število možnosti za skoraj vse.

Če vaše spletno mesto ne more zagotoviti strankam, ste lahko prepričani, da bo večina iskala drugje in ne bo potrpežljivo čakala, da se vaše spletno mesto vrne na spletu. Prekinitev dela daje slab vtis na kupce, zlasti prve obiskovalce.

Kako pomaga pripravo svežine

Pri pripravi dodajate do 50 spletnih mest, ki jih želite spremljatiPri pripravi dodajate do 50 spletnih mest, ki jih želite spremljati.

V svojem srcu se Freshping vrti okoli dveh glavnih področij, zato se osredotočimo na njih. Če želite uporabljati Freshping, se morate prijaviti za račun. To lahko storite tako enostavno, kot če za pridružitev uporabite Google ID. Po tem je samo vprašanje dodajanja URL-ja spletnega mesta, ki ga želite spremljati.

Ključni podatki, ki jih Freshping potrebuje, sta naslov vašega spletnega mesta in vaš e-poštni naslov. Prvi za spremljanje, drugi pa za obveščanje o morebitnih težavah. Če niste pretirani, je to v bistvu vse, kar morate zagnati – pogovorite se o preprostosti.

Za tiste, ki so bolj podrobno usmerjeni, obstaja nekaj nastavitev, ki jih lahko prilagodite. Brezplačni računi vam omogočajo spremljanje do 50 spletnih mest s ping intervalom v eni ali petih minutah. Naprednejše možnosti, kot so spremljanje nizov odzivov, vrnitev kode stanja, glave HTTP po meri, obvestila o izpadih po meri in več so na voljo samo v plačanih načrtih.

Za osnovnega uporabnika bo največja razlika največkrat v dolžini časa hrambe podatkov. Če se želite sklicevati na več kot šest mesecev, se boste morali prijaviti na kateri koli od njihovih plačljivih načrtov. Razširjeni podatki so bolj koristni, če jih uporabljate za dolgoročne študije uspešnosti.

Druge funkcije za pripravo plačil vključujejo:

  • Dodatek za več uporabnikov (odličen za poslovno uporabo)
  • Več integracij aplikacij (obveščanje o Slack, Twillo ali celo SMS)
  • Obvestila o poteku SSL
  • Faktoring v obdobjih vzdrževanja spletnih strani
  • Obvestila o uspešnosti

In več!

Koliko stane sveža prireja?

Cene svežineCene svežine.

Freshping omogoča uporabnikom, da se prijavijo na tako imenovani “Free Forever” načrt in če sem iskren, za večino ljudi bo to v redu. Še vedno lahko spremljate ključne meritve zanesljivosti, vendar ne dobite dodatnih funkcij in nastavitev, ki jih ponuja plačilni načrt.

Podjetjem na drugi strani bo verjetno bolje, da se prijavijo na enega od svojih plačljivih načrtov. Podatki, ki jih zbira Freshping, vam lahko poleg stalnega spremljanja omogočajo dolgoročno proučevanje statistike, da boste lahko opravljali redne preglede.

Te bodo sporočile, če obstajajo težave, ki jih lahko odpravite in upate rešiti s pomočjo ponudnika gostovanja ali v najslabšem primeru razmislite o prehodu na drugega ponudnika gostovanja. Plačani načrti se začnejo že od 11 dolarjev na mesec, če se plačujejo letno – dovolj razumno, da jih lahko uporabljajo mala podjetja.

Kaj uporabniki pravijo o brušenju

Freshping je od svojega lansiranja dobil vrsto pozitivnih kritik uporabnikov. Oglejmo si, kaj trdijo nekateri uporabniki Freshpinga o izdelku:

Preberite več uporabniških mnenj o Freshpingu.

Zaključek: Koliko je vrednega vašega ugleda?

Vaš ugled je vreden zlata, zlasti v dobi, ko stranke hitro izrazijo izrazito nezadovoljstvo glede izdelkov in storitev. Zaradi svoje brezplačne vstopne točke ni razloga, da se trenutno prijavite in preizkusite njihovo storitev.

Priporočam, da začnete z brezplačnim načrtom za vedno in nato čez nekaj časa ponovno ocenite, ali želite preiti na enega od njihovih plačljivih načrtov. Navsezadnje je brezplačna in še ena možnost, ki jo lahko uporabite za povečanje zanesljivosti svojega spletnega mesta.

V primeru, da ste radovedni, ima Freshworks tudi precej velik stabilen sorodnih izdelkov, ki so najbolj usmerjeni v pomoč pri racionalizaciji in optimizaciji poslovanja (vključno s prodajo!). Oglejte si njihovo stran izdelkov in si oglejte, kje še izdelki Freshworks vam lahko pomagajo rešiti poslovne potrebe in spodbuditi podjetje že danes v okretnost.

Ne pozabite, da če niste vodilni v inovacijah, to pomeni, da je vaš konkurent v prednosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me