26 brezplačnih gradnikov spletnih mest za ustvarjanje neverjetnih spletnih mest

Dejstvo: Spletno mesto lahko zgradite brezplačno.

Prepričan sem, da ste že slišali ta nasvet: Če ste resni glede svoje spletne prisotnosti, NE uporabljajte BREZPLAČNEGA graditelja spletnih mest!

Konec koncev standardno gostovanje v skupni rabi ne stane več kot 5 USD na mesec. Če želite, da vas ljudje ali vaše podjetje vzamejo resno, ne morete imeti URL-ja, ki pove, da za gostovanje spletnega mesta uporabljate brezplačno platformo.

Prav tako zagotovo ne izgledate profesionalno s spletnim mestom z URL-jem, kot je:

http://www.yourname.freewebsitebuilder.com

Vendar v tej objavi vas prosim za izdelavo spletnega mesta z uporabo brezplačnega ustvarjalca spletnih strani.

In obstaja dober razlog, zakaj vas prosim, da to storite. Če želite razumeti razlog, morate videti, koliko stane izdelava običajnega spletnega mesta.

Stroški izdelave spletnega mesta

Izdelava običajnega spletnega mesta vključuje naslednje stroške:

 • Registracija domene: približno 10-12 USD / leto
 • Spletno gostovanje: Brezplačno / približno 36 do XXX USD / leto
 • Orodja in razširitve spletnih strani: približno 60 do 120 dolarjev na leto (to bi lahko pomenilo dober znesek)

Razen imena domene so ostali stroški povezani z izbiro platforme.

Naj pojasnim.

Recimo, da ste se odločili za vzpostavitev spletnega mesta WordPress. Torej boste poleg imena domene kupili tudi:

 1. Letno upravljano WordPress gostovanje (stane nekje 48 USD)
 2. Vrhunska tema WordPress za približno 50 dolarjev
 3. Kup vrhunskih vtičnikov

V celoti bi morali pričakovati, da boste na svojem spletnem mestu porabili približno 200 dolarjev.

Kaj pa, če ste po dveh tednih spoznali, da WordPress – ne glede na to, kako super je bil videti na začetku – NI BILO za vas in da ste pravkar izgubili 200 dolarjev?

Kako bi se počutili?

Zdaj je WordPress odličen CMS in ga uporabljam na večini svojih spletnih strani.

Vedno mi je uspelo. Vem pa primere, ko WordPress res ni najbolj primeren glede na osebo, ki gradi spletno mesto ali na namen, ki ga spletno mesto poskuša rešiti.

Na splošno je težko biti prepričan v platformo spletnega mesta, preden dejansko ustvarite spletno mesto z njim.

Toda potem je vseeno prepozno, kajne? Ne.

Na srečo lahko to ugotovite, preden vložite en dolar, ker večina dobrih ustvarjalcev spletnih strani ponuja brezplačne različice. Večina teh sploh ne zahteva, da vnesete podatke o svoji kreditni kartici.

Bistvo je:

Če izkoristite brezplačne različice, boste sprejemali boljše in samozavestnejše odločitve – odločitve, ki jih ne boste obžalovali..

Vse kar morate storiti je, da si privoščite nekaj časa z različnimi platformami, da ugotovite tisto, ki je popolna za vas.

Da bi lažje izbral popolnega ustvarjalca za svoje spletno mesto, zaokrožujem 25 najboljših brezplačnih ustvarjalcev spletnih mest.

Preberite si njihove opise in ožji izbor 3, za katere menite, da bi bili najbolj primerni za vas.

Nato se prijavite za njihove brezplačne različice in si oglejte, kako vam je platforma všeč. Nato se lahko odločite, ali želite nadgraditi ali poskusiti kaj drugega.

Takole gre.

26 brezplačnih graditeljev spletnih strani med katerimi lahko izbirate

1. WordPress.com

Tukaj govorim o WordPress.com in ne WordPress.org.

Razlika med obema je v tem, da je WordPress.com gostujoča rešitev, kjer Automattic (matično podjetje WordPress) skrbi za gostovanje, nadgradnje, varnost in vzdrževanje vašega spletnega mesta, medtem ko morate v WordPress.org urediti gostovanje in vsa vzdrževalna dela opravite sami.

wqrdpress.com

Tako si lahko WordPress.com predstavljate le še eno orodje za izdelavo spletnih strani. Ničesar ni mogoče namestiti ali nastaviti. Samo prijavite se in dobro ste.

Za zagon spletnega dnevnika ali spletnega mesta lahko uporabite brezplačno različico WordPress.com. Pri WordPress.com mi je najbolj všeč preprostost, ki jo vrača v bloganje in objavljanje. Izkušnja z objavo, ki jo boste imeli pri WordPressu, je najboljša, če jo primerjate s katero koli drugo možnostjo na tem seznamu.

Tudi s brezplačno različico imate dostop do 100 lepih brezplačnih tem. Nekatere od teh tem so zasnovane tako dobro, da se lahko konkurirajo gladkim spletnim mestom, ki jih izdelujejo vrhunski graditelji spletnih mest, kot je Squarespace.

Poleg tega je priložen znani urejevalnik bloga WordPress, tako da, če vam je pisanje v središču pozornosti in tehničnih stvari ne želite početi z WordPress.org, potem je WordPress.com pravi način za vas.

Začeti

 • Spletno mesto: wordpress.com
 • Pro načrt: Pro-načrti se začnejo pri 2,99 USD, ko se prijavite za eno leto.

2. Wix

Wix je eno izmed naših najljubših orodij za izdelavo spletnih strani. To pooblasti milijone spletnih strani po vsem svetu.

Ko ustvarite spletno mesto na Wixu, ni možnosti, da bi se zaradi predloge, ki jo uporabljate, počutili v škatlici. In to je zato, ker Wix prihaja z urejevalnikom povleci in spusti. Ne glede na to, katero predlogo izberete, je vedno le izhodišče.

Če želite popolnoma prilagojen dizajn, lahko začnete s prazno stranjo in dodate poljubne elemente, kot želite.

Še ena stvar, ki jo velja omeniti, je Wix-ov ustvarjalec spletnih strani za umetno oblikovanje inteligence (ADI) (več o gradnji spletnega mesta z Wix ADI tukaj).

V bistvu ta ustvarjalec spletnega mesta z umetno oblikovalno inteligenco praktično ustvari vaše spletno mesto za vas, ko mu poveste, za kaj gre na spletnem mestu. To je zelo priporočljiva funkcija.

Večina brezplačnih orodij za izdelavo spletnih mest, ki jih boste videli na tem seznamu, ne omogoča, da na svoje spletno mesto dodate več kot 3 strani. Prosti gradnik spletnih mest Wix vam na drugi strani omogoča dodajanje neomejenih strani. Če imate na voljo vsebinsko težko spletno mesto, lahko shranite tudi 500 MB MB.

Začeti

 • Spletno mesto: wix.com
 • Več o tem: Wix pregled
 • Pro načrt: Za osebni načrt Wixa (ko kupujete letno) boste približno plačali približno 3,76 USD / mesec.

3. Weebly

V primerjavi z všečkami WordPressa in Wixa je Weebly ogromno v prostem (in premium) prostoru za ustvarjalce spletnih strani.

V času pisanja je pooblastila več kot 30 milijonov spletnih strani.

Kot sem že povedal zgoraj, vam druženje z Weeblyom zagotavlja varnost trdnega podjetja, ki ne bo samo enkrat zaprlo trgovino! Z varnostjo dobite tudi več lepih tem spletnega mesta in enostaven urejevalnik povleci in spusti.

Brezplačna različica Weebly vam nudi 500 MB prostora za shranjevanje in dostop do vseh predlog, pa tudi urejevalnik povleci in spusti. Prav tako imate dostop do funkcij SEO in zajemanja potencialnih strank za Weebly.


Začeti

 • Spletno mesto: weebly.com
 • Več o tem: Weebly review
 • Pro načrt: Začne se pri 8 USD / mesečno, ko se plačuje letno. Dobili boste brezplačno domeno in 100 $ dobropisa za Google Adwords.

4. Ucraft

Ucraft je super orodje za izdelavo spletnih strani, ki vam omogoča izdelavo elegantnih osebnih spletnih mest. Priložen je kul program za izdelavo logotipov, kjer ga lahko brezplačno uporabite za ustvarjanje in prenos datoteke z visoko ločljivostjo.

Ucraftjeve čudovite predloge skupaj z urejevalnikom povleci in spusti naredijo Ucraft zelo prepričljiv ustvarjalec spletnih strani.

Najzanimivejša značilnost brezplačne različice Ucraft je ta, da ji lahko dodate ime domene po meri. Mislim, da je Ucraft eden edinih dveh gradnikov brezplačnih spletnih mest, ki omogočajo, da na brezplačen načrt povežete ime domene po meri.

Začeti

 • Spletno mesto: ucraft.com
 • Pro načrt: 10 $ / mesec – prišli boste do seznama do 50 izdelkov in uporabljali 70+ plačilnih sredstev.

5. Carrd

Orodje za izdelavo spletnih strani, Carrd, lahko uporabite za izdelavo osupljivih spletnih strani na eni strani. Carrd je trenutno v beta različici, vendar izgleda zelo obetavno.

Všeč mi je ideja o enostranski spletni strani… in več kot spletna mesta Carrd ustvarja naslovnice, s katerimi lahko lepo poveš svojo zgodbo. Trenutno ima Carrd približno 18 predlog, od tega približno 6 del premium načrta. Tudi brezplačne predloge so čudovite in urejanje je enostavno. Nekateri uporabni elementi pa so, na primer element obrazca (element, ki ga boste potrebovali za ustvarjanje obrazca za stik), na voljo samo v različici pro.

Menim, da Carrdin brezplačni načrt nekoliko omejuje, ker je treba nadgraditi nekaj tako osnovnega kot kontaktni obrazec. Čeprav obstaja rešitev, da neposredno pošljete kontaktno e-pošto, vsekakor bi mi bilo všeč, je v brezplačnem načrtu še nekaj funkcij.

Ukrepajte

 • Spletno mesto: carrd.co
 • Pro načrt: 19 USD / leto

6. Site Builder

SiteBuilder ima več kot 10.000 predlog. S tem nenavadno velikim številom predlog lahko z njim gradimo spletno mesto v kateri koli domeni.

Ena prvih stvari, ki jih poiščem pri ustvarjalcu spletnih strani, so njegove predloge. In zelo težko je presoditi takšno orodje, ko ne vidite njegovih predlog, ne da bi se prijavili! Čeprav ima predloge 10.000+, SiteBuilder ne prikaže niti ene.

Vendar sem se prijavila in pregledala predloge. Nisem našel 10.000 predlog (morda preprosto nisem toliko iskal!) Kot takšnih, vendar so mi bile všeč tiste, ki sem jih videl.

Brezplačna različica SiteBuilder vam omogoča ustvarjanje spletnega mesta na 5 strani. Dostopate lahko tudi do vseh predlog spletnega mesta SiteBuilder.

Prav tako preberite Timov pregled na strani Builder.

Ukrepajte

 • Spletna stran: sitebuilder.com
 • Pro načrt: Pro-plan SiteBuilder se začne s 4,99 USD / mesečno (ko se plačuje letno). Ta načrt vam daje tudi brezplačno ime domene in brezplačen ID po meri.

7. Yola

Yola je z več kot 12 milijoni uporabnikov po vsem svetu zanesljivo brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani za izdelavo vašega podjetja v spletu.

Čeprav ima Yola predloge omejene, so dobre za osnovna poslovna / profesionalna spletna mesta.

Brezplačna spletna mesta, ki jih naredite z Yolo, so brez oglasov. Torej tudi, ko svoje spletno mesto uporabljate na poddomeni Yola, vaši bralci ne bodo nadlegovani nad oglasi, ki se pojavljajo iz vseh kotov vašega spletnega mesta.

Ukrepajte

 • Spletna stran: yola.com
 • Pro-načrt: Če ga letno zaračunate, stane Jola bronasti načrt 4,16 USD / mesec.

8. Splet

Na spletu je nekaj zelo raznolikih in dobrih tem. Želim si le, da bi se jih več odklenilo tudi v prostem načrtu.

S pomočjo spletnega mesta lahko v svojem brezplačnem načrtu ustvarite popolnoma funkcionalno spletno mesto. Na spletnem mestu bo gostovala spletna poddomena.

Ukrepajte

 • Spletna stran: webs.com
 • Pro načrt: za Webs lahko uporabite osnovni načrt spletnega mesta za 5,99 USD / mesec (ob plačilu letno).

 9. WebsiteBuilder

WebsiteBuilder je še eno brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani s tisočimi temami.

WebsiteBuilder ima na tisoče dobrih predlog. Mislim, da je celoten vmesnik WebsiteBuilder precej podoben SiteBuilder.

Kar je precej čudno! Podobna so tudi njihova e-poštna sporočila!


Ukrepajte

 • Spletna stran: websitebuilder.com
 • Pro načrt: Premijski načrt WebsiteBuilder stane 10,75 USD (ko se prijavite na letni načrt).

10. Ustvarjalec IM

Ta najsodobnejši graditelj spletnih strani je do zdaj poganjal 11.240.766 spletnih strani.

IM Creator ima izjemno zbirko predlog. Ima tudi ogromno število modulov za gradnjo spletnih strani. CV, ekipa, diaprojekcije, besedilo, ljudje – poimenujete ga. Vse, kar morate storiti, je, da te elemente povlečete in spustite na svoje spletno mesto.

Urejanje je precej enostavno, zato lahko preizkusite urejevalnik programa IM Creator tudi brez prijave. Lahko poskusite tukaj.

Celovita rešitev IM Creator je brezplačna za neprofitne organizacije in študente. Če še vedno študirate ali ste zelo strastni glede vzroka, poskusite IM Creator še danes.

Ukrepajte

 • Spletno mesto: imcreator.com
 • Pro načrt: 8 USD / mesečno.

11. Spletna stran

S 100 predlogi na vseh področjih, kot so nepremičnine, moda, fotografija, blog in poroka, med drugim Sitey zagotovo ponuja veliko več kot večina orodij za izdelavo spletnih strani na tem seznamu.

Jasno je, da zbirka predlog vsebuje Sitey prednost. Predloge skupaj z orodjem za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani pokrivajo vse vaše potrebe.

Brezplačna različica Sitey vam omogoča izdelavo spletnega mesta na 5 strani.

Ukrepajte

 • Spletna stran: sitey.com
 • Pro načrt: 6,99 USD / mesec, ko kupite letni načrt.

Opomba: kar je razočaranje, je to, da vam tudi Sitey ne ponuja spletnega mesta, ki je prijazno mobilnim napravam. Za to boste pričakovali, da boste plačali 7,99 USD / mesečno (ob plačilu letno). Če Sitey primerjate z nekaterimi bolj priljubljenimi alternativami, boste zagotovo našli boljše ponudbe za to ceno.

12. Jimdo

Jimdo vam omogoča ustvarjanje “pisanih, izvirnih in edinstvenih” spletnih mest. Približno 15 milijonov ljudi Jimdu zaupa za svoje spletne strani.

Jimdo ima omejene, a lepe predloge. Ima tudi razdelek za predstavitev spletnega mesta in če ga preverite, boste videli, da so stranke Jimdo izdelale resnično elegantna in kreativna spletna mesta.

Za shranjevanje brezplačnega spletnega mesta ali bloga z Jimdo dobite približno 500 MB prostora za shranjevanje. Dobiš tudi dostop do vseh predlog.
Ukrepajte

 • Spletno mesto: Jimdo.com
 • Pro načrt: Približno 6 USD / mesečno, če jih letno zaračunamo.

13. Stran 123

Spletna stran 123 omogoča enostavno gradnjo spletnih mest kot 1,2,3.

Spletno mesto 123 ima shemo določanja cen brez neumnosti. To je odlično, saj kot vidite na tem seznamu, mnogi graditelji spletnih strani silijo cenejše načrte, ki so preprosto neuporabni.

Prav tako spletno mesto 123 omogoča dostop do brezplačnih knjižnic slik in ikon. To je premišljena funkcija, saj je izbira pravih slik velik del izdelave čudovitega spletnega mesta.

Stran 123 lahko celo uporabite za izdelavo elegantnih spletnih strani z eno stranjo, kar je lahko odlična funkcija, če želite sestaviti spletno mesto za portfelje.

Z brezplačnim načrtom dobite 500 MB prostora za shranjevanje, kar je dejansko več kot dovolj za osnovno spletno mesto.

Ukrepajte

 • Spletna stran: site123.com
 • Pro načrt: 9,80 USD / mesečno, ko se plačuje letno.

14. WebStarts

Do danes WebStarts pooblasti približno 3,8 milijona spletnih mest, tako da lahko rečete, da gre za podjetje, ki mu lahko zaupate.

Za začetek je spletno mesto WebStarts videti nekoliko z datumom, če ga vidite po ogledu nekaterih domišljijskih mest s tega seznama. Ob tem ne morete prezreti števila ljudi, ki ga že uporabljajo za napajanje svojih spletnih mest.

Kljub temu, kako je domača stran videti, so predloge WebStart-a pravzaprav lepe!

Brezplačna različica vam omogoča 1 GB prostora za shranjevanje. In ni omejitev števila strani, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto. Tudi od tega, kar se zdi, ponuja brezplačna različica popoln dostop do vseh predlog.

Prosti načrt je tukaj kljub velikodušni shrambi precej omejujoč, ker ne omogoča, da na svoje spletno mesto dodate kontaktni obrazec. Ne vem, kako bi vam lahko takšno spletno mesto koristilo.

Ukrepajte

 • Spletna stran: webstarts.com 
 • Pro načrt: Prva “funkcionalna” različica je načrt Pro, ki se prodaja za 9,78 USD / mesec. To pravim funkcionalno, ker omogoča, da se sto oseb obrne na vas.

15. Spletna enota

S 27 milijoni uporabnikov Webnode omogoča izdelavo čudovitih poslovnih in profesionalnih spletnih mest. Pa tudi spletne trgovine.

Webnode ima nekaj čudovitih tem. Njeni višji premijski načrti ponujajo registracije članstva, tako da če boste kdaj morali uporabnikom omogočiti, da ustvarjajo račune na vašem spletnem mestu, lahko odklenite funkcijo registracije članstva s spletnim načrtom Webnode 19,95 $ / mesečno. Ta načrt vam omogoča tudi izdelavo spletnega mesta v vašem lokalnem jeziku.

Brezplačna različica odklene vse predloge spletnega mesta, tako da lahko zelo hitro sestavite vizualno privlačno spletno mesto.

Ukrepajte

 • Spletna stran: webnode.com
 • Pro načrt: Omejen načrt Webnode stane 5,95 USD / mesec.

Opomba: Čeprav je pogodba za Webnode 5,95 $ / mesečni premijski načrt, bo vaše spletno mesto še vedno prikazovalo oglase Webnode. Mislim, da je to velik preobrat. Prvi načrt brez oglasov stane 11,95 USD, kar je seveda precej drago za nekoga, ki ne potrebuje vseh dodatnih funkcij, ki jih ponuja.

16. DoodleKit

Izdelovalec spletnih strani je leta 2017 dopolnil 11 let in upam, da bo svojim predlogam zagotovil prepotrebno osvežitev.

Brezplačna različica Doodlekita omogoča izdelavo celotnega spletnega mesta brez omejitev glede števila strani. Shranjevanje pametno, dobite 100 MB, kar je v redu.

Ukrepajte

 • Spletno mesto: Doodlekit.com
 • Pro načrt: Doodlekitov preprost načrt stane 10 USD na mesec, ko se letno zaračuna.

17. Cabanova

Z več kot 300 predlogami Cabanova omogoča izdelavo osupljivega spletnega mesta, “enako edinstvenega kot vaš DNK.”

Všeč mi je spletno mesto Cabanove, zato verjamem, da so tudi njegove predloge dobre, vendar je težko povedati, ne da bi jih pogledali.

Razdelek o predstavitvah spletnih strani tudi ni videti posodobljen z nobenimi nedavnimi spletnimi mesti, zato je res težko dobiti občutek, kakšna spletna mesta lahko gradite s Cabanovo.

Brezplačna različica vam omogoča izdelavo spletnega mesta na treh straneh in daje 50 MB podatkov. In iz tega, kar se zdi, brezplačna različica odklene vse predloge.

Ukrepajte

 • Spletna stran: cabanova.com
 • Pro načrt: Premium načrti se začnejo pri 19,48 USD / leto (za spletno stran s 3 strani), ko se plačujejo letno. S tem načrtom dobite tudi brezplačno ime domene.

18. presenetljivo

S priporočilom, ki ga izda nihče drug kot Seth Godin, vam to orodje za izdelavo spletnih strani omogoča izdelavo spletnega mesta v manj kot 30 minutah z ničelnimi znanji oblikovanja in kodiranja..


Ukrepajte

 • Spletna stran: Strikingly.com
 • Pro načrt: 8 USD / mesec, če grete z letnim načrtom, sicer pa 12 USD na mesec.

19. Simbla

To štiriletno orodje za izdelavo spletnih strani želi pomagati malim podjetjem ustvariti in vzdrževati svojo spletno prisotnost na brez težav. C

Mislim, da ima Simbla zanimivo in raznoliko zbirko predlog. Poleg tega njegova cena omogoča dostop do številnih ljudi, ki bi se radi lotili popolne rešitve za izdelavo spletnega mesta in gostovanje.

Ukrepajte

 • Spletna stran: simbla.com
 • Pro načrt: $ 6 / mesečno (To še vedno pušča povezavo Simbla v nogi; za odstranitev tega boste morali nadgraditi na 12 USD na mesec.)

20. Zaznamek

Zaznamek je zasnovan z namenom, da celo netehničnim ljudem omogočimo, da iz ničle izdelajo lepa in popolnoma funkcionalna spletna mesta.

Na splošno mi je všeč zaznamek. Ko pa primerjam z nekaterimi drugimi rešitvami, kot je Squarespace in druge po isti ceni, sem nekoliko negotov, kaj jih loči od njih. Seveda je Bookmark nov in pred nami je dolga pot, toda zdaj bi rad videl več predlog.

Če se prijavite za Bookmark, odklenete tečaje e-učenja zaznamka, kjer vas tudi Bookmark nauči, kako svoje podjetje prevzeti prek spleta in dati nekaj nasvetov, kako ga še naprej razvijati..

Med drugim obstajajo tudi moduli, ki pokrivajo SEO, socialne medije in na splošno poslovanje.
Ukrepajte

 • Spletno mesto: bookmark.com
 • Pro načrt: 11,99 USD / mesečno, če se letno zaračuna.

21. Sitelio

Siteleo izgleda kot dobro spletno mesto in tudi njegove predloge so osupljive.

Vendar se ne vključujem v to, ker menda kanali družbenih medijev Sitelio očitno močno ignorirajo. Mislim, da od leta 2015 ni niti enega tvita ali objave, toda iz tega, kar lahko dobim na spletnem mestu, je orodje v vrhunski formi.

Iskreno, popolnoma me spremljajo 10.000 tem, ki jih dobite pri Sitelio. Vse teme Sitelio, ki segajo v kategorije, kot so poslovanje, blog, fotografija, poroka in drugo, so lepe. Nekateri od njih bi se lahko preprosto konkurirali tistim iz orodij za izdelavo spletnih mest, kot je Squarespace.

Z brezplačnim načrtom Sitelio lahko naredite odlično spletno mesto na 5 strani.

Ukrepajte

 • Spletno mesto: sitelio.com
 • Pro načrt: 5,99 $ * / mesečno, lahko plačujete mesec v mesec, letnih obračunov ni potrebno.

22. Sitem.co

Medtem ko je Sitem.co še vedno v Beti, gosti spletna mesta 247 ponosnih lastnikov! Pomaga pri izdelavi portfelja, lansiranja izdelkov, agencij in osebnih spletnih mest.

Pri Sitemu mi je najbolj všeč to, da ima preproste, a bliskovite hitre teme. In ker se pričakuje, da ga večina uporabnikov Sitema uporablja za predstavitev svojega dela, te elegantne predloge odlično rešujejo namen.

Prav tako mislim, da so izdelovalci orodja resnično poskušali ponuditi dostopno možnost vsem ljudem, ki ne morejo odkriti cene večine drugih orodij za izdelavo vrhunskih spletnih mest. (Za vaše podatke večina takšnih orodij stane približno 10 USD / mesečno ali približno toliko, ko jih plačujete letno.)

Brezplačna različica podpira SSL, zato bodo iskalniki vaše spletno mesto zaznali kot bolj zanesljive. Poleg tega je brez oglasov, tako da Sitem ne bo oglaševalskih oglasov na vaše spletno mesto in svojim obiskovalcem boste lahko ponudili brezskrbno doživetje.

Ukrepajte

 • Spletno mesto: sitem.co
 • Pro načrt: 25 dolarjev na leto

23. uCoz

uCoz je celovita rešitev za izdelavo spletnih strani, ki vam omogoča, da brezplačno sestavite več vrst spletnih mest. Ima ločene delovne tokove za ustvarjanje glavnih vrst spletnih mest, kot so osebno spletno mesto, poslovno spletno mesto ali spletna trgovina.

Na žalost, ko sem poskušal podpisati ta uCoz, sem se vse ujel v neroden postopek prijave. Obstaja preprosto preveč obrazcev in preveč polj. Moja izkušnja na krovu je bila povsem nasprotna tistemu, kar sem pričakoval, glede na to, da je imel precej poenostavljen postopek ustvarjanja spletnega mesta glede na vrsto spletnega mesta in vse.

Druga stvar je, da nima vitrine svojih brezplačnih predlog, zato ne dobite predogleda, kaj vam brezplačni načrt ponuja glede na predloge in orodja za oblikovanje. Za razliko od večine orodij na tem seznamu, ki vam omogočajo objavo spletnega mesta v manj kot 5 minutah, uCoz vas vodi skozi veliko logistike vnaprej.

Tudi ko se prijavite za uCoz račun, se samodejno prijavite na njegovo sestrino storitev, imenovano uID, kar pa spet ni čisto velika stvar. (V primeru, da se sprašujete, je uID storitev, kot je »O meni«)

Brezplačna različica podpira ime domene po meri. To je precej nenavadno, ker vas večina brezplačnih graditeljev spletnih strani prisili k uporabi poddomene. UCozova brezplačna različica je tudi brez oglasov.

Ukrepajte

 • Spletna stran: ucoz.com
 • Pro načrt: 2,99 USD na mesec

24. Tilda

Tilda je priročno orodje za izdelavo spletnih mest za vlečenje in spuščanje, ki vam omogoča izdelavo čudovitih spletnih mest. Tilda ponuja veliko mešanic predlog za svobodnjake, podjetja, agencije, spletne mentorje in še veliko več.

Ko sem prvič pregledal Tildo, sem se mi zdel zelo podoben kvadraturi, še posebej, ko sem videl nekaj zasnov naslovnic. Ko pa sem kopal globlje, sem ugotovil, da ima Tilda na voljo veliko več predlog. Poleg tega ima 350+ oblikovnih elementov, kar je veliko več od tistega, kar ponuja Squarespace. Še ena stvar, ki jo velja omeniti, je, da ima Tilda tudi lepe ciljne strani.

Brezplačna različica podpira do 50 strani in ponuja shranjevanje v višini 50 MB, brez oglasov.

Ukrepajte

 • Spletna stran: tilda.cc
 • Pro načrt: 10 USD na mesec z letnim plačilom.

25. Portfoliobox

Kot lahko razberete iz samega imena, je Portfoliobox ustvarjalec spletnih strani, ki je izdelan izključno za ustvarjalce, ki želijo predstaviti svoje delo.

Čeprav je ta platforma osredotočena predvsem na prikazovanje dela, podpira tudi strani, kot sta blog in trgovina, tako da lahko svoj portfelj razširite na popolno spletno mesto, če želite.

Ker je Portfoliobox namenjen gostovanju portfeljev, je posebno pozornost namenil umetnikovim potrebam, kot so osupljive izjave, storitveni moduli in vitrine. Vse njegove predloge so oblikovane tako, da poudarjajo delo kupca. Oglejte si svoje priljubljene stranke in si oglejte vrste portfeljev, ki jih lahko sestavite s programom Portfoliobox.

Tudi brezplačna različica portfelja ne vsebuje oglasov v vašem portfelju.

In ker brezplačna različica vsebuje do 30 strani, vam omogoča dovolj pasovne širine, da objavite dobro zaokrožen portfelj.

Ukrepajte

 • Spletna stran: portfoliobox.net
 • Pro načrt: 6,9 USD / mesec (ko kupite letni načrt).

26. Duda

Duda ponuja odlično brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani. In glede na to, da je Duda namenjen odzivnim spletnim mestom, ste lahko prepričani, da bo celo vaše brezplačno spletno mesto lepo upodabljalo na vseh mobilnih in tabličnih napravah.

Vrhunec Dudinega prostega načrta zame je funkcija personalizacije. Nisem še videl, da bi nobeno brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani ponudilo napredno možnost, kot je personalizacija. Prilagoditev glede na lokacijo, časovni pas in pretekle obiske obiskovalca izboljša njihovo brskanje, zato je velika palca za to funkcijo!

Tudi predloga pametna, mislim, da ima Duda veliko navdihujočih modelov. Poleg tega dobite tudi Duda urejevalnik povleci in spusti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me