Sitejet pregled

Ne glede na to, kaj lahko kdo reče o Sitejetu, eno je jasno in to je dejstvo, da ima to podjetje neomejene ambicije.

Kljub temu, da se je usmeril proti CMS behemoth WordPress-u, ima Sitejet svoj edinstven skok – spletni oblikovalci, samostojni ponudniki in ponudniki storitev. Vsaj tako nam pove trženjski zamah.

Pravzaprav nam je njegov ustanovitelj Hendrik Köhler povedal, da je Sitejet, ki je nadrejeno podjetje WebsiteButler, na tisočem malih podjetij pomagal ustvariti svoja spletna mesta in jim pomagati v poslovnem modelu s ponavljajočimi se dohodki. Ekipa se je pri razvoju spletnih mest za naše stranke naveličala pomanjkljivosti WordPress-a in drugih CMS-jev. Tako so se odločili razviti lastno programsko opremo, ki je postala Sitejet. Zdaj podjetje dovoljuje drugim oblikovalcem, da uporabljajo našo programsko opremo za razvoj spletnih mest, zato jim ni treba prenašati WordPressa in kako neučinkovit je lahko.

Funkcije Sitejet

Prva stvar, ki jo boste opazili pri nadzorni plošči Sitejet, je, da je točno to – zelo grafično prikazuje uspešnost katerega koli spletnega mesta, ki ste ga ustvarili z njimi skozi celoten življenjski cikel – od takrat, ko ste ga ustvarili kot projekt skozi vaše faze načrtovanja in končno njegovo komercialno sposobnost v živo.

Nadzorna plošča SiteJet.

Čist in bogat funkcijski urejevalnik povleci in spusti

Prav tako lahko dobite skrajšani seznam vseh spletnih mest, ki so trenutno v vašem računu (objavljena ali ne) in z enega osrednjega mesta izberete, kaj z njimi storiti. Če izberete urejanje katerega koli od njih, se pripeljete v urejevalnik povleci in spusti, ki je hkrati čist in hkrati zelo bogat.

Brskanje po vgrajenih predlogah spletnega mesta na Sitejet (oglejte si vse predloge Sitejet tukaj).

Urejanje predloge v Sitejetu.

* Kliknite sliko za povečavo.

Izdelano za skupinsko sodelovanje

Zaradi tega je Sitejet precej bolj poseben kot gradnik spletnega mesta ali CMS, saj so njegove funkcije sodelovanja.

To deluje na različnih ravneh – bodisi s sodelavci bodisi s strankami. Sodelujete lahko s kolegom, morda vsak na svojem mestu in si za vsakega pustite zapiske, ki mu sledijo. Obstaja tudi element povratnih informacij o strankah, s katerim lahko stranko povabite k ogledu in komentarju trenutnega napredka gradnje spletnega mesta.

Zmogljivost interaktivnih povratnih informacij bistveno olajša obdelavo trenutnih sprememb v zasnovi in ​​lahko pospeši gradnjo spletnega mesta. Vsako spletno mesto je mogoče upravljati kot posamezen projekt, pri čemer so integrirani seznami opomb in opravil.

In končno, če ste ustvarjalec spletnih strani ali oblikovalec spletnih mest, lahko stranki oddate spletno mesto in mu zagotovite svoj samopostrežni portal, obenem pa obdrži glavni nadzor nad računom. Všeč mi je ta sistem, saj kot nekdo, ki se je že prej ukvarjal s poslovnim oblikovanjem spletnega mesta, pomaga spletnemu mestu, ki ga gradite, zavaruje z idioti, tako da omeji, koliko škode lahko stranka naredi svojemu lastnemu spletnemu mestu.

Ko je osnutek pripravljen, lahko stranki pošljete povezavo in jo prosi, naj jo pregleda

Preprost, a močan vmesnik za graditelje

Preden razpravljamo o vmesniku, vas želim obvestiti, da Sitejet ponuja brezplačne preizkusne račune, s katerimi lahko preverite, če vam je všeč. Za preizkus vseh teh stvari je popolnoma nič stroškov. Nadgradnjo na plačilni račun boste prosili le, če želite objaviti katero koli spletno mesto, ki ste ga ustvarili.

Poleg tega so dandanes ustvarjalci spletnih strani tako pogosti, da je zelo verjetno, da boste že naleteli na enega in ga preizkusili. Povejmo samo, da je Sitejet zelo napreden graditelj spletnih strani. Na voljo je s standardnimi predlogami, vendar so na voljo možnosti za prilagajanje impresivne.

Od običajnega povleka in spuščanja imate tudi možnost, da ročno kodiranje neposredno vključite v spletno mesto – HTML, Javascript ali celo CSS. Na tem področju imajo oblikovalci spletnih strani, ki znova obravnavajo več projektov, še eno prednost – sistem lahko upravlja s ponavljajočimi se elementi spletnega mesta, ki ste jih že ustvarili. To močno zmanjšuje odvečnost.

Bodite pripravljeni na več formatov s funkcijo “Prikaži kot”.

Če se vrnemo na ročno kodiranje, je vse to zelo tesno povezano z vmesnikom, kar pomeni, da se vse zgodi na predlogi – v deljenem zaslonu, če je potrebno. Tako lahko na primer ne iščete posameznih datotek s slogom, kar je velik prihranek časa.

Za tiste od vas, ki še niste doživeli kodiranja na WordPressu – to ni težko, vendar morate imeti nekaj razumevanja, kako WordPress organizira svoj ekosistem. Sistem Sitejet je veliko bolj intuitiven, če ste potapljač kode.

Če se kdaj izgubite, ima Sitejet fantastično serijo video tutorial, ki vam lahko pomaga. Vse pogosteje ugotavljam, da so ti videoposnetki pomoči veliko bolj uporabni kot preprost opis po korakih, saj lahko vizualno vidite, kako se nekaj naredi.

Tukaj je predstavljeni videoposnetek o tem, kako v 25 minutah sestaviti spletno mesto s Sitejetom.

Sitejet načrti & Cene: Plačajte z rastjo

ProfessionalTeamBusiness
Gostovana spletna mesta111
Osnutek spletnih strani projektovprost & Neomejenoprost & Neomejenoprost & Neomejeno
Vodja projekta Več o načrtih Sitejet & Cenitev

Zaključek

Iskreno, pri Sitejetu ni kaj dosti všeč. Je enostaven za uporabo in ponuja veliko funkcij. Seveda bi si želel imeti dostop do več predlog, toda mislim, da to velja predvsem za oblikovalce spletnih strani ali graditelje.

SLABOSTI

  • Prosti načrt ni na voljo
  • Pomanjkanje vgrajenih orodij za trženje

Spodaj si oglejte videoposnetek, če želite razumeti potek spletnega oblikovanja s pomočjo Sitejeta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me