MIGRACIÓ: 8 baixades d’eines de construcció de llocs web

8 millors eines de creació de llocs web gratuïts o gratuïts

Estimat amic,

Gràcies per registrar-se a la nostra Guia especial de recursos.

Com vam perdre el temps…

Quan la meva dona (Connie) i jo vam començar a aprendre a construir llocs web fa uns anys, vam perdre tant temps valuós que mai no tornarem.

Jo’No parlo d’invertir el temps en aprendre a construir llocs web, jo’Estic parlant de totes les altres activitats que es desenvolupen amb la creació de llocs web.

Coses com trobar imatges, editar imatges, capturar pantalla o buscar configurar un correu electrònic professional, trobar bones fonts de dissenyadors, fer còpies de seguretat d’arxius importants, etc.. Tots aquests “petites coses” agafa temps i es torna bastant boig quan els afegiu!

El principal motiu pel qual vaig escriure aquesta guia és que personalment vam passar per les mateixes lluites que probablement estàs experimentant ara (o ben aviat experimentaràs!) Quan vam començar. Ens vam preguntar a nosaltres mateixos – “Quines són algunes eines que no només m’ajudaran a construir llocs web, sinó que també m’estalviaran temps.”

El temps és probablement un dels actius més valuosos i limitats que teniu. Una vegada’ha desaparegut’desaparegut.

La Guia per estalviar temps…

Aquesta guia gairebé us estalviarà unes hores en temps de recerca que podreu’He passat per tu mateix trobar aquestes eines.

Més important, també pot estalviar-vos centenars d’hores en el futur, ja que aquestes eines us impedeixin embolicar l’edició d’imatges, embolicar-vos amb captures de pantalla i fer còpies de seguretat manuals de fitxers cada setmana, etc..

Desitjava que algú hagués escrit aquesta guia fa uns anys quan vaig començar per primera vegada; l’hauria descarregat amb un batec!

En aquesta guia, passaré les 8 eines que us iniciaran. Per a una de les eines, jo’He inclòs una breu introducció en vídeo per poder-vos aprofundir en els meus pensaments i compartir les meves experiències d’utilitzar-les amb vosaltres (l’enllaç es troba dins de la Guia).

Utilitzem aquestes eines durant el dia i fora. Jo no’No els recomanem si no ho féssim’No els utilitzem nosaltres mateixos.

Hi ha altres eines avançades més útils per a altres àrees dels vostres llocs web actuals i futurs, però sí’estic una mica més complicat. Jo’Els presentaré més endavant.

Mentrestant, aquí’s les 8 millors eines per començar!

Feu clic al següent enllaç i deseu la Guia al vostre ordinador.
Si el fitxer es guanya’T obriu-lo, feu clic amb el botó dret a sobre i deseu-lo directament a l’ordinador:

Espero que el nostre guia us estalvieu moltes hores!

Jeremy & Connie | Fundadors del WBE

polzes amuntMentre tu’tornes a esperar, pots ajudar a altres (i ajudar a Connie & compartint els coneixements en aquest lloc web simplement fent clic als botons de compartir més avall.

Nosaltres’estic arribant a 4.900 Facebook comparteix, 700 Google+’s i tants Tuits com sigui possible! Ajudeu-nos a arribar-hi!

El compliment més gran que podem rebre de vosaltres és Compartir!

Mai se sap qui més pot beneficiar-se de les nostres opinions i discussions. A més, s’obtenen alguns punts del karma impressionants ?

Més ganes de venir…

[fivecol_one] # 1 [/ fivecol_one] [fivecol_four_last] Només per registrar-nos, nosaltres’T’enviaré alguns codis de descompte oficials exclusius per a uns quants creadors de llocs web. Això us ajudarà a estalviar una mica de diners si mai decidiu actualitzar els seus plans premium. Estigueu atents a aquests? [/ Fivecol_four_last]

[fivecol_one] # 2 [/ fivecol_one] [fivecol_four_last]

Us enviaré consells més útils per ajudar-vos a crear llocs web més endavant. Bàsicament només cal compartir algunes de les eines que utilitzem que ens han ajudat en el camí i també compartir alguns dels nostres èxits i fracassos.

Jo’Espero que comproveu algunes de les eines ja que us poden ajudar a accelerar el progrés de la creació del vostre lloc web i disminuir el temps perdut.

Realment desitjaria que hi hagués algú que sortís un butlletí com aquest fa uns anys, quan Connie i jo vam començar per primera vegada. Si fins i tot podeu recollir 1 o 2 consells útils, realment farà una gran diferència.

[/ fivecol_four_last]

[fivecol_one] # 3 [/ fivecol_one] [fivecol_four_last]

Jo’Enviaré els consells directament a la safata d’entrada de correu electrònic, així que don’no m’oblido de marqueu la vostra caixa de filtre o la caixa de brossa per si el proveïdor de correu electrònic els va filtrar.

Un consell útil és “Llista blanca” o “safelista” la nostra adreça de correu electrònic – info [a] lloc webbuilderexpert.com O bé, el vostre sistema de correu electrònic pot filtrar o fins i tot eliminar els nostres correus electrònics com a correu brossa abans de veure’ls. Una manera de fer-ho és només afegir la nostra adreça de correu electrònic (info [a] websitebuilderexpert.com) a la vostra adreça de correu electrònic..

[/ fivecol_four_last]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me