Pregled WebHostFace

WebHostFace je že pred nekaj leti ustanovil Valentin Sharlanov, že je uspel vzpostaviti dostojen ugled v svetu gostovanja.

“Pred WebHostFaceom sem delal na številnih lastnih spletnih mestih,” je dejal Šarlanov. Poleg svojega dela na spletnem oblikovanju ima tudi nekaj izkušenj s projekti e-trgovine. Izkušnje na področju spletnega gostovanja je pridobil z delom v skupini za veliko podjetje za spletno gostovanje.

»Ta dva poklica sta mi precej določila kariero, ko sem nabiral izkušnje na obeh straneh. To mi je neizmerno pomagalo pri razvijanju mojih veščin in poglabljanju svojega znanja, «je dodal.

Moja izkušnja z gostovanjem WebHostFace

Če se ne zavedate – smo dvakrat na blogu WHSR (tukaj in tukaj) intervjuvali šefa WebHostFace Valentina Šarlanova in od aprila 2016 spremljali njegovo storitev gostovanja (v okviru Face Extra Plan)..

Danes ima WebHostFace podatkovne centre na 4 različnih lokacijah in veliko ponudb v času pisanja.

V tem pregledu se bomo pokopali in videli, ali WebHostFace ustreza temu, kar pravi, da ponuja.

O gostovanju WebHostFace

 • Sedež podjetja: Delaware, ZDA
 • Ustanovljeno: 2013
 • Storitve: V skupni rabi, VPS, namensko, upravljano WordPress gostovanje

PREDNOSTI

  SSH dostopRV Site BuilderPremium podpora PREDNOSTI

   Za več podrobnosti ali za naročilo WebHostFace obiščite: WebHostFace.com

   (P / S: Povezave, ki kažejo na WebHostFace na tej strani, so partnerske povezave. Če kupite prek te povezave, me bo pripisal vaši napotitvi. Tako to spletno mesto ohranjam skoraj 8 let in lahko dodate več brezplačnega , koristne ocene gostovanja. Nakup preko moje povezave vas ne stane več – pravzaprav boste od naše povezave dobili dodaten popust. Vaša podpora je zelo cenjena, hvala!)

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me