Pregled DTS-NET

DTS-NET navaja svoj cilj, da je postal “najboljši ponudnik internetnih storitev v regiji.” S tem ciljem so naredili nekaj stvari, zaradi katerih se izstopajo, vključno z uporabo najsodobnejših strežnikov in podporne infrastrukture, ki omogoča pregledovanje težav s strankami in njihovo hitro reševanje. Glede na to ponujajo 24-urno podporo strankam in tudi garancijo za ujemanje cen.

Podjetje ima trenutno sedež v Richlandsu, Severna Karolina in upravlja dva lastniška podatkovna centra v Dallasu, Teksasu in Las Vegasu, Nevada.

Opomba: To je ne preizkušen pregled, kar pomeni, da v času pregleda nimamo računa DTS-NET. Vendar smo se zelo trudili v raziskavah in se trudili, da bi podjetje čim bolj razumeli, preden smo objavili ta pregled. Za več informacij lahko preberete tudi moj Q&Tu je zasedanje z ustanoviteljem DTS-NET, Craigom Gendrolasom.

Kaj je v načrtih gostovanja DTS-NET?

DTS-NET ponuja številne možnosti, ko gre za rešitve gostovanja, vključno s skupnim spletnim gostovanjem, gostovanjem preprodajalcev, virtualnimi zasebnimi strežniki in namenskimi strežniki.

Spletno gostovanje

Če želite preprosto zagnati svoje spletno mesto, je to načrt za vas. Začne se pri samo 1,95 USD / mesec za 10 GB prostora za shranjevanje in možnost uporabe brezplačnega graditelja spletnih strani. Če potrebujete malo več prostora, se lahko pomaknite do 50 GB za 5,95 USD na mesec ali do Neomejenega za 8,95 USD na mesec.

Gostovanje preprodajalcev

DTS-NET svoje gostovanje prodajalcev opravlja na zanimiv način. Namesto da bi omejili prostor ali število spletnih mest, ki jih imate, ponujajo tri pakete, ki temeljijo na različnih operacijskih sistemih. Sistem Linux zažene le 9,95 USD / mesec za zagon in ima cPanel. Ponujajo tudi Windows Server s Pleskovim nadzorom za 29,95 USD / mesec ali Apple OS X Server za 99,95 USD / mesec.

VPS & Namenski strežniki

Cene za VPS se začnejo pri zelo ugodnih 9,95 USD na mesec, načrti pa se začnejo pri 1 GB, od tam pa pojdite na RAM in začnete s 50 GB ter pojdite na prostor. Za natančno ceno se posvetujte s strokovnjaki podjetja DTS-NET, saj bodo ti ugotovili vaše potrebe in vam dali paket, ki najbolje ustreza tem potrebam. Vsak strežnik ima na stotine razpoložljivih IP-jev. Namenski strežniki delujejo več, končni stroški pa bodo spet odvisni od vaših potreb.

Lastnosti gostovanja / načrti10 GB50 GBO neomejeno
WordPress Namestitve1050Neomejeno
Računi FTPNeomejenoNeomejenoNeomejeno
CDN Cloud WebserverDaDaDa
cPanelDaDaDa
Računi POP3NeomejenoNeomejenoNeomejeno
MYSQL Baze podatkov1050Neomejeno
PoddomeneNeomejenoNeomejenoNeomejeno

DTS-NET Ekskluzivni popust – promocijska koda: WHSR

Ekskluzivno: 50% popusta na vse gostovalne načrte DTS-NET
DTS je strankam WHSR ponudil ekskluzivni 50% popust na kateri koli paket ali storitev. Preprosto uporabite promocijsko kodo: WHSR.

Kaj mi je všeč pri DTS-NET-u

Eno, kar mi je bilo pri DTS-NET-u zelo všeč, je bilo, da lahko prihranite veliko denarja, še posebej, če imate eno domensko ime, ki ga želite gostiti.

Recimo, da greš z 10 GB GB spletnim gostovanjem. Izhodiščna stopnja je 1,95 USD / mesec. Če pa plačujete za celo leto, se stroški znižajo na 1,50 USD / mesec; dve leti pade na 1,25 dolarja na mesec; in tri leta pade na samo 1,00 USD / mesec.

Uporabite ekskluzivno kodo za popust (WHSR) in prihranili boste še več. Če šele začenjate, vam ni treba plačevati več sto dolarjev na leto pri gostovanju spletnih strani, kar je ključnega pomena za vaš splošni uspeh.

Prilagodljivost – Nadgradnja storitve Business Pro na 59,95 USD / leto

paket dts-netBrez overselling gostitelja z 18 $ na leto; povečate in nadgradite na Business Pro Service s 59,95 USD na leto.

Všeč so mi tudi dodatne funkcije, ki so na voljo v DTS-NET-u, ki bi bile koristne, ko bo vaše podjetje raslo. Na primer, za 59,95 USD na leto lahko skočite do storitve Business Pro. Tako boste dobili:

  • Hitrejša hitrost pri nalaganju in prenosu
  • Gostovanje na poslovnih profesionalnih strežnikih
  • Dodatni CPU
  • Dodatni pomnilnik
  • Prenos multimedijskih vsebin (Shoutcast)
  • Povečana varnost
  • Namenski naslov IP
  • SSL potrdilo
  • Prednostna telefonska podpora, če imate težave

To se razdeli na samo 4,99 USD / mesec dodatnega za nekaj podpore ena-na-ena in gostovanje, ki je enakovredna premium paketom številnih gostujočih podjetij.

 

Opomba: DTS je strankam WHSR ponudil ekskluzivni 50% popust na kateri koli paket ali storitev. Preprosto uporabite promocijsko kodo: WHSR.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me