Millor allotjament web per a estudiants: els 6 millors proveïdors favorables al pressupost

imatge destacada d'allotjament d'alumnesTrucant a tots els estudiants! Aquest article compararà els millors proveïdors d’allotjament d’estudiants del mercat, estalviant-vos el pagament del preu complet per al vostre allotjament.

Els estudiants de tot arreu fan mesures intuïtives per notar-se, guanyar diners o complir les seves notes. Ja sigui’s crear una cartera en línia, iniciar un negoci o configurar un lloc com a part del vostre curs, crear un lloc web té moltes avantatges.

Per descomptat, si tu’torneu a construir el vostre lloc des de zero, i després’També necessitaré allotjament. Això’és on les coses poden començar a complicar-se i són cares.

Quan tu’torneu a la darrera llauna de mongetes a l’armari’És difícil justificar el desacord a l’allotjament. La bona notícia és que hi ha molts proveïdors d’allotjament que hi han guanyat’et cobraran un mes’Lloga només per mantenir el teu lloc web en funcionament.

Ja siguin ells’tornem a bruts preus barats, descomptes per a estudiants o plans totalment gratuïts, nosaltres’He trobat proveïdors fins i tot dels més atrapats en efectiu entre vosaltres.

Sabem que no’No tinc temps per arrabassar internet buscant ofertes d’allotjament: hi ha papers per escriure, exàmens per revisar i actuacions per assajar (per no dir-ne tones de procrastinar.)

Això’Per què nosaltres’He fet totes les investigacions per a vostè. Hem dut a terme hores d’anàlisi acurada per trobar els millors i més barats proveïdors del mercat. Tot el que heu de fer és triar el proveïdor perfecte de la llista i obtenir allotjament!

Contents

Els millors proveïdors d’allotjament web per a estudiants

 1. Bluehost – el millor proveïdor d’allotjament global
 2. HostGator – el millor per a la feina
 3. En moviment – el millor per a hosting compartit i VPS
 4. SiteGround – el millor per a la seva fiabilitat
 5. iPage – el millor per a plans barats però a costa de la velocitat
 6. DreamHost – el millor per a espai d’emmagatzematge

Nosaltres’Us oferiré una visió general de cada proveïdor, amb detalls sobre preus, informació detallada sobre com es va desenvolupar en la nostra investigació, a més de consells sobre qui garanteix els preus més baixos. Allà’No hi ha temps per perdre, així que deixem’hi arribo.

Esteu buscant alguna cosa més fàcil?

Si voleu combinar la creació d’un lloc web amb l’allotjament d’això’S’ha gestionat per tu, consulta Squarespace. Els seus plans parteixen de 12 dòlars al mes i podreu estalviar un 50% en el primer any del vostre nou pla Squarespace.

Tot el que necessiteu és una adreça de correu electrònic escolar vàlida!

No és sorprenent que puguis’No utilitzeu aquesta oferta al costat de qualsevol altre codi d’oferta, però podeu aplicar-hi el descompte fins a tres llocs web a l’adreça de correu electrònic de l’escola.

Dirigiu-vos avui a Squarespace i cerqueu la vostra escola per començar!

Més informació

 • Compareu els millors amfitrions al costat de la nostra Gràfic de comparació de serveis d’allotjament web
 • Obteniu tots els detalls aEls millors proveïdors d’allotjament weba la nostra revisió completa
 • Esteu buscant molt? Compareu més de 50 plans en la nostra revisió de Els millors proveïdors d’allotjament web barats

Millor allotjament web per a estudiants

Si voleu allotjament poderós, i teniu uns quants dòlars al mes per a estalviar, aleshores’estic de sort!

Nosaltres’He realitzat la investigació per oferir-vos els millors amfitrions web d’estudiants. Aquests proveïdors combinen prestacions de primera qualitat amb preus assequibles i ofertes barates de brutícia, aquí teniu els sis primers:

 1. Bluehost
 2. HostGator
 3. En moviment
 4. SiteGround
 5. iPage
 6. DreamHost

Alguns d’aquests proveïdors ofereixen descomptes específics per a estudiants, mentre que d’altres simplement ofereixen ofertes d’assassinat per a nous usuaris, tant si ho és’ets estudiant o no. Podeu comparar les funcions clau al costat de la taula següent.

Comparació entre caps

Adreces de ProviderStoragecPanelEmail Emmagatzematge de SSD Còpies de seguretat gratuïtesBluehost

HostGator

En moviment

SiteGround

iPage

DreamHost

50 GB&# 10004;&# 65039;5&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
Il·limitat&# 10004;&# 65039;Il·limitat&# 10004;&# 65039;&# 10060;
Il·limitat

&# 10004;&# 65039;

Il·limitat

&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
10 GB&# 10004;&# 65039;Il·limitat&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
Il·limitat&# 10004;&# 65039;Il·limitat&# 10060;&# 10060;
50 GB&# 10060;0&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;

Ell’És útil veure aquestes funcions situades una al costat de l’altre, però ara nosaltres’aprofundirem en cadascun d’aquests proveïdors per ajudar-vos a triar el més adequat per a les vostres necessitats.

# 1. Bluehost

Millor proveïdor global d’allotjament

Bluehost és el millor proveïdor global de la nostra llista, i comença amb un cop de pit. Ell’s un proveïdor fiable i conegut amb una trajectòria excel·lent. Ha actuat de manera sòlida en la nostra investigació, sortint primer en general i ens ha mostrat les seves funcions de WordPress, i no és d’estranyar’s també el primer proveïdor recomanat pel propi WordPress!

Pros i contres Bluehost

Pros Contres
 • Proveïdor número 1 recomanat per WordPress
 • Una gran relació qualitat-preu
 • Una mica més car que els seus competidors

Bluehost’El seu pla més barat és el seu Pla bàsic compartit just 2,95 dòlars al mes.

Per 2,95 dòlars al mes, obté el certificat SSL habitual, a més d’amplada de banda no modificada i emmagatzematge de 50 GB. Aquest pla és compatible amb un lloc web i inclou un domini gratuït i còpies de seguretat gratuïtes. Desbloquegeu més funcions a mesura que actualitzeu i Bluehost’la gamma d’eines la converteix en una elecció escalable.

Obteniu molts diners pels vostres diners: heu guanyat’Trobeu dominis gratuïts i còpies de seguretat gratuïtes amb tots els proveïdors, a més d’un servei fort i fiable a tota la taula. Els preus de renovació no són’tampoc és dolent, amb el Renovació del pla compartit bàsic a 7,99 dòlars mensuals després del primer mandat.

Recomanem Bluehost a causa de la combinació de funcions impressionants amb preus assequibles i suport d’alta qualitat. Pot ser que hi hagi amfitrions més barats, però Bluehsost val tots els diners, sobretot si teniu un lloc de WordPress per a nadons i voleu donar-li el millor començament a la seva vida virtual!

Bluehost allotjament compartit baratBluehost és el millor proveïdor d’allotjament global i pot’no us pot enganxar a l’hora d’acollir llocs de WordPress.

Més informació

 • Llegiu el nostre text complet Bluehost Review per saber-ne més
 • Estalvieu diners al vostre allotjament mitjançant les nostres ressenyes detallades:
  • Proveïdors d’allotjament web més barats
  • Els millors proveïdors d’allotjament VPS barats
  • Els millors proveïdors d’allotjament econòmics dedicats
  • Millor allotjament de WordPress barat
  • Millors proveïdors d’allotjament SSL gratuïts

# 2. HostGator

El millor per a l’horari

Si voleu el millor funcionament del mercat, HostGator té totes les bases cobertes. També ofereix una gran varietat de tipus d’allotjament, des de compartits i dedicats’és bo en el que fa. HostGator és aquell estudiant que no ho és’a la part superior de cada classe, però no deixa de ser el professor’s el preferit. A la nostra investigació, ha funcionat molt bé en hosting dedicat.

Pros i contres HostGator

Pros Contres
 • El millor amfitrió per a l’activitat
 • Millor proveïdor de hosting dedicat
 • Sense domini gratuït
 • No hi ha còpies de seguretat gratuïtes

Com la majoria de proveïdors, HostGator’Els preus més barats inclouen els seus plans d’allotjament compartits, que començar per 2,75 dòlars al mes. L’adorablement anomenat pla de Hatchling us ofereix un 60% de descompte sobre el preu original i també inclou algunes funcions. Inclou:

 • SSL gratuït
 • Amplada de banda no modificada
 • Emmagatzematge no modificat
 • Instal·lacions d’un clic
 • Adreces de correu electrònic gratuïtes il·limitades

A part de no oferir còpies de seguretat gratuïtes o un domini gratuït, HostGator marca totes les caselles dels seus plans d’allotjament compartits. Un cop finalitzat el primer termini, el pla Hatchling es renova a 6,95 dòlars al mes.

hostgator allotjament compartitHostGator té la millor garantia de vida en el mercat i té preus de partida barats en els seus plans compartits.

Més informació

 • Llegiu el nostre Revisió HostGator per obtenir més informació sobre aquest popular amfitrió web
 • Ets un estudiant amb una molèstia lateral? Esbrineu si HostGator és adequat per a vostès en revisar-ne el millor allotjament web per a petites empreses

# 3. En moviment

El millor per a allotjament compartit i VPS

InMotion és un proveïdor d’allotjament de màxima qualitat amb excel·lents funcions. A la nostra investigació, va aparèixer com el millor proveïdor d’allotjament compartit i VPS. Si necessiteu qualsevol d’aquests, InMotion és un lloc ideal per començar a buscar.

InMotion Pros i contres

Pros Contres
 • Millor proveïdor d’allotjament compartit i VPS
 • El pla d’estudiants inclou el domini gratuït
 • Cost de renovació preu
 • Les vendes regulars poden sortir més barates del descompte dels estudiants

InMotion ofereix un descompte per a estudiants del pla d’energia d’allotjament compartit, reduït de 9,99 dòlars a 4,16 dòlars al mes. Això és InMotion’És el pla d’allotjament compartit mitjà, recomanat per a petites empreses i té les funcions que necessiteu per crear i gestionar fàcilment el vostre lloc.

El pla Power inclou una àmplia gamma de funcions, com ara un domini gratuït durant un any, seguretat SSL gratuïta, espai de disc il·limitat, amplada de banda il·limitada i correu electrònic il·limitat. També podeu saludar eines de màrqueting i suport 24 hores / 24, de manera que vareu guanyar’No estigueu sol si el vostre lloc es bloqueja a les 04:00!

Si voleu fer créixer el vostre lloc, InMotion’s El pla d’energia us establirà còmodament en el vostre camí cap a coses més grans i millors.

Quin generós és el descompte? Bé, depèn del temps que us registreu. Es pot pagar 4,99 dòlars al mes per al pla de sis mesos, o 4,16 dòlars al mes per al pla de 12 mesos. Això’s 58% de descompte quan us registreu durant 12 mesos!

El descompte s’aplica al primer termini; després, el pla d’energia es renovarà al seu ritme regular de 9,99 dòlars al mes. El domini gratuït té una durada d’un any i després es renova a 15,99 dòlars l’any.

Ell’sempre val la pena comprovar quines vendes té el proveïdor en el moment d’inscriure’s. Sovint, la promoció per a usuaris nous pot ser més barata que el descompte dels estudiants i normalment podeu bloquejar aquest preu fins a tres anys. Així que assegureu-vos que’estic aconseguint el millor que podeu fer.

Per registrar-se a InMotion’Els plans d’estudiant, només heu d’escriure el vostre correu electrònic .edu i reclamar el vostre descompte. Si no’No tinc una adreça de correu electrònic .edu, això’està bé: truqueu a l’equip de confirmació amb l’identificador d’estudiant a mà i ells’us establiré.

Allotjament amb estudiants amb descompte per acollidaEn moviment’El descompte d’estudiants s’aplica al seu pla d’energia compartida d’allotjament, que inclou excel·lents funcions.

Més informació

 • Obteniu més informació sobre aquest proveïdor Revisió d’allotjament InMotion
 • InMotion és el millor per a allotjament compartit i VPS. Consulteu per què a les nostres ressenyes detallades:
  • Millors proveïdors d’allotjament compartits
  • Millors proveïdors d’allotjament VPS

# 4. SiteGround

El millor per a la fiabilitat

SiteGround és un proveïdor d’allotjament que pot comptar per obtenir un servei segur, sòlid i fiable. Ell’WordPress ha recomanat el seu allotjament de WordPress fàcil i ràpid i gestiona 2 milions de dominis.

Pros i contres de SiteGround

Pros Contres
 • Hosting fiable
 • Còpies de seguretat gratuïtes diàries
 • Sense domini gratuït
 • Espai de disc limitat

SiteGround ofereix allotjament amb descompte per als estudiants, així com allotjament gratuït per al professorat per compartir amb els seus estudiants, de manera que si necessiteu allotjament per al vostre curs,’val la pena preguntar-li.

Allotjar per a estudiants costa només 1,99 dòlars al mes, i inclou les funcions de SiteGround’s pla regular d’allotjament compartit de StartUp. Això inclou:

 • Emmagatzematge de 10 GB
 • Còpies de seguretat automàtiques diàries
 • Comptes de correu electrònic gratuïts
 • Trànsit no modificat
 • Panell amb Softaculous
 • Assistència 24/7

Això’No és una mala llista de característiques per només 1,99 dòlars al mes, que és 80% de descompte en el preu normal!

L’inconvenient principal és que no’No tinguis un domini gratuït en el pla dels estudiants, llavors tu’O bé haureu d’utilitzar un domini existent, comprar-ne un de nou o utilitzar el subdomini gratuït proporcionat per SiteGround. Recomanem substituir-ho per un domini propi, ja que semblarà així – ‘lloc webbuilderexpert.sgedu.site’ – que no ho és’No és molt professional.

Vostè paga el preu especial dels estudiants de $ 1,99 al mes per primer any, després pagueu el preu regular de 11,95 dòlars al mes un cop acabat aquest primer any. Tanmateix, si la vostra universitat ja s’ha associat amb SiteGround, no ho farà’He de pagar un centenar!

Per calificar-vos, heu de ser estudiant a Amèrica del Nord i utilitzar la vostra adreça de correu electrònic de la universitat quan us registreu.

lloc web amb descompte en allotjament amb estudiantsSiteground ofereix allotjament per estudiants a 1,99 dòlars mensuals durant un any, amb totes les funcions del seu pla d’allotjament compartit StartUp.

Més informació

 • Llegiu el nostre Revisió de SiteGround per obtenir més informació sobre els seus plans, funcions i molt més

# 5. iPage

El millor per preus barats, però a despesa de velocitat

iPage té una estructura de preus molt senzilla i atractiva per al seu allotjament compartit. De fet, té només un preu. La seva ‘de mida única, s’adapta a tot’ despeses d’allotjament compartit 1,99 dòlars mensuals per a tothom, fins que s’acabi el període de promoció. Això’s 75% de descompte en el seu preu regular!

Pros i contres d’iPage

Pros Contres
 • Domini gratuït
 • Grans característiques
 • Puntuació de funcionament deficient: 99,94%
 • No hi ha còpies de seguretat gratuïtes

iPage no és’És el proveïdor més potent o ràpid que hi ha, però és un dels més barats. El seu pla únic compartit comença a partir de 1,99 dòlars mensuals. Disposa de funcions per a beneficiar-se de llocs petits i en creixement.

La millor part per als estudiants és que n’hi ha molts extres gratuïts que vénen amb aquest pla. Domini gratuït, SSL gratuït, constructor gratuït de llocs web per arrossegar i deixar anar, transferència gratuïta de dominis, suport gratuït 24 hores, adreça de correu electrònic gratuïta… la llista continua i continua!

De fet, iPage pot presumir de manera impressionant que inclou més de 500 dòlars d’extres en tots els seus plans.

El preu promocional té una durada del primer termini i es renova automàticament a 7,99 dòlars al mes. El vostre domini gratuït té una durada d’un any, renovant-se a 14,99 dòlars anuals després d’això. Qualsevol persona es pot inscriure a aquest pla, així que don’no us preocupeu si’Heu perdut el carnet d’identitat d’estudiant!

allotjament d'estudiants ipage baratiPage ofereix preus econòmics i moltes funcions, cosa que us permetrà un 75% de descompte sobre el preu normal’tornar a ser un nou client.

Més informació

 • Llegiu el nostre iPage Hosting Review per obtenir més detalls sobre el seu preu, rendiment i funcions

# 6. DreamHost

El millor per a Espai d’emmagatzematge

DreamHost és un altre proveïdor d’aquesta llista que ha estat recomanat oficialment per WordPress, així que si necessiteu allotjament per al vostre lloc de WordPress, aquest és un bon lloc per mirar. A la nostra investigació també va destacar per la quantitat d’espai d’emmagatzematge que inclou als seus plans.

Pros i contres de DreamHost

Pros Contres
 • Gran quantitat d’emmagatzematge disponible
 • Garantia de devolució de 97 dies
 • No és la millor ajuda i suport del mercat

DreamHost’El seu pla més barat és el seu Pla d’allotjament d’arrencada compartida per 2,59 dòlars al mes. Per això, rebeu allotjament per a un lloc web únic, un domini gratuït, seguretat SSL gratuïta i WordPress es preinstal·la. Totes aquestes coses estan dissenyades per fer que el funcionament del vostre lloc sigui el més fàcil possible.

DreamHost’Els plans d’allotjament compartit també inclouen un Garantia de devolució de 97 dies, molt generós i significa que podeu registrar-vos sense risc.

El preu de 2,59 dòlars mensuals s’aplica a l ‘import pla de tres anys, de manera que aquest preu tindria una durada de tres anys i després es renovaria al tipus normal de 4,95 dòlars al mes.

allotjament d'estudiants barat de dreamhostDreamHost té preus de partida barats i un segell d’aprovació del propi WordPress!

Hi ha altres hostes web per a estudiants?

Nosaltres’Hem explorat els millors proveïdors d’allotjament per a estudiants, basant-nos en una investigació en profunditat.

Tot i això, no ho són’No som els únics amfitrions dels que podeu triar, nosaltres també’També hem alineat tres dels millors amfitrions web (alias gratuïts) perquè en facis una ullada. Tenim paradís’No els vaig incloure a la part principal d’aquesta revisió, perquè hem viscut’Encara no us el pogueu aplicar a través del nostre rigorós procés de recerca!

Aquests són els millor gratuït proveïdors d’allotjament web:

 1. AccuWeb
 2. InterServer.net
 3. ZNetLive

Però abans que us emocioneu massa’Val la pena assenyalar que la majoria de proveïdors d’allotjament us faran pagar el vostre allotjament després d’un cert temps.

Deixar’Doneu un cop d’ull a què podeu obtenir amb aquests proveïdors i al servei d’allotjament gratuït que oferiu.

Comparació entre caps

CaracterístiquesAccuWeb HostingInterserver.netZNetLiveEmmagatzematge

cPanel

Adreces de correu electrònic

Emmagatzematge SSD

Còpies de seguretat

2 GBIl·limitat500MB
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
25Il·limitat5
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10060;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;

Ara que coneixeu els fonaments bàsics que ofereix cada proveïdor, nosaltres’Us aprofundiré en més detall per a cadascun d’ells.

# 1. AccuWeb

El millor per a allotjament gratuït d’estudiants

AccuWeb Hosting es va fundar el 2002 i ofereix una gran varietat d’opcions d’allotjament, incloses hosting compartit, núvol, VPS, WordPress i hosting dedicat. També atén altres serveis, com ara el registre de domini i els certificats SSL (Secure Sockets Layer).

AccuWeb Hosting s’enorgulleix de les seves relacions positives amb els clients, garantint un 99,99% de temps de funcionament, cancel·lació sense molèsties i 100% de satisfacció del client. Això’És una promesa!

Avantatges i contres d’AccuWeb Hosting

Pros Contres
 • Gratuït fins que et graduis
 • Moltes funcions
 • Requereix treballar per aplicar
 • No hi ha SSL gratuït inclòs en allotjament

AccuWeb’s hosting d’estudiants us ofereix les característiques bàsiques del seu pla d’allotjament compartit. Això inclou:

 • 2GB d’emmagatzematge SSD – Espai per emmagatzemar el vostre lloc’s de dades, amb emmagatzematge ràpid SSD (Solid State Drive) per obtenir el millor rendiment
 • Amplada de banda de 30 GB – la quantitat de dades que es poden transferir entre el vostre lloc i els seus usuaris, això determina la quantitat de trànsit que pot gestionar el vostre lloc
 • 25 adreces de correu electrònic gratuïtes – ideal per dirigir un negoci
 • Còpies de seguretat gratuïtes – el vostre lloc està segur de caigudes o pèrdues de dades
 • CloudFlare gratuït – accelera el lloc i el protegeix de les amenaces en línia

Podeu allotjar una lloc web únic amb el pla d’estudiants gratuït, i guanyat’No tinc cap finestra emergent, pancartes o anuncis que obstrueixen les pàgines. Tot i que l’emmagatzematge de 2 GB no ho fa’No sembla gaire, hauria de ser més que suficient per a la majoria de llocs web de mida mitjana.

Si ja teniu un lloc web, podeu migrar-lo a AccuWeb’s pla d’estudiants de franc. Com que AccuWeb utilitza cPanel per al seu tauler de control, ho fa’és fàcil instal·lar tots els extres que necessiteu, com ara WordPress, amb un sol clic.

L’inconvenient de AccuWeb’El paquet d ‘allotjament és que no’No obteniu un certificat SSL gratuït inclòs. SSL xifra informació com dades d’inici de sessió i de targeta de crèdit que passen pel vostre lloc i és essencial per a qualsevol lloc web.

Podeu comprar SSL directament a AccuWeb des 49 dòlars anuals, o trobar ofertes més barates a través d’un registre com GoDaddy.

La bona notícia és que el vostre allotjament romandrà totalment gratuït fins que us doneu la carrera!

Sempre que tu’Torneu a estudiar a una universitat coneguda (o estigueu a punt de convertir-vos en una) i pugueu donar-vos documentació per demostrar la vostra matrícula, vosaltres’sóc elegible per aplicar-se.

El procés real de sol·licitud requereix una mica més d’esforç, però no convé’No ocupo massa del teu temps. Primer, us ha d’agradar i seguir AccuWeb a Facebook, Twitter, LinkedIn i YouTube.

Un cop tu’heu marcat això, heu de crear un vídeo de dos minuts sobre què creieu que serà la propera gran tendència tecnològica dels pròxims deu anys. Publiqueu-lo a un dels vostres canals socials com YouTube, i enviï un correu electrònic a AccuWeb’És millor enviar-ho des del vostre compte de correu electrònic de l’alumnat.

AccuWeb diu que ofereix de dos a tres estudiants comptes d’allotjament gratuïts cada dia. El nostre millor consell seria cercar a YouTube ‘AccuWeb Hosting Hosting gratuït per a estudiants’ per veure altres candidats’ vídeos. Si aporteu comentaris a AccuWeb sobre la vostra experiència, és probable que tingueu una possibilitat encara més gran d’aplicar el vostre compte.

Accés d'allotjament gratuït per a estudiants accuwebAccuWeb Hosting proporcionarà als estudiants allotjament gratuït fins que es graduin, sempre que s’apliquin seguint les directrius.

# 2. InterServer.net

El millor per a funcions il·limitades

InterServer.net és un proveïdor d’allotjament que ofereix una àmplia gamma de serveis, des d’allotjament compartit estàndard fins a servidors dedicats. Ell’És conegut per ser un proveïdor de bon pressupost amb un equip de suport 24/7 útil.

InterServer.net Pros i contres

Pros Contres
 • Netejar el pla de preus vol dir que saps’estic inscrivint-se a
 • Emmagatzematge il·limitat, amplada de banda, correus electrònics i llocs web
 • Només gratuït durant el primer any

InterServer.net inclou una àmplia gamma de funcions generoses en el seu pla d’acollida d’estudiants gratuït. Això’s perquè’En realitat és el paquet estàndard d’allotjament web, que sol costar 5 dòlars mensuals. Obteniu emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada, llocs web il·limitats i correu electrònic il·limitat. Això’és molt il·limitat!

També podeu obtenir còpies de seguretat gratuïtes i un certificat SSL gratuït’No heu de preocupar-vos de cap cost addicional. InterServer.net utilitza emmagatzematge SSD per obtenir un millor rendiment i té un fàcil d’utilitzar cPanel com a panell de control estàndard..

InterServer.net’El pla dels estudiants és gratuït per al primer any. Després d’això es renova a 5 dòlars mensuals, que no ho és’no està malament, tot i que és possible que vulgueu fer una cerca al voltant per assegurar-vos que no feu servir’No us perdeu ofertes encara millors.

Ell’és fàcil registrar-se per l’any’s allotjament gratuït d’estudiants: tot el que has de fer és registrar-se mitjançant l’adreça de correu electrònic de l’estudiant (que finalitzi a .edu) o contactar directament amb InterServer.

interrupció.net allotjament gratuït d’estudiantsInterServer.net ofereix el seu paquet estàndard d’allotjament web gratuïtament durant un any per als estudiants.

# 3. ZNetLive

El millor per a principiants

ZNetLive va començar el 2002 i ara proporciona serveis d’allotjament, dominis, correu electrònic, seguretat i molt més. Tant si necessiteu certificats SSL com un correu electrònic d’empresa, ZNetLive té alguna cosa per a tothom. Ofereix allotjament compartit, WordPress, núvol i servidor dedicat.

Avantatges i contres de ZNetLive

Pros Contres
 • Nom de domini gratuït
 • Molt fàcil d’utilitzar
 • No garanteix que el vostre pla romandrà gratuït fins a la graduació

ZNetLive té l’objectiu de proporcionar als estudiants plans d’allotjament gratuïts, simples i fàcils d’utilitzar: fomenta compartir les vostres idees i distingir-se de la multitud. Aquesta és una fantàstica filosofia, però quines característiques aconsegueixes per fer realitat aquesta idea?

Bé, obté una llarga llista de funcions d’allotjament dignes, incloses:

 • Emmagatzematge de 500 MB
 • Transferència il·limitada de dades
 • Cinc comptes de correu electrònic
 • Nom de domini gratuït
 • Còpies de seguretat
 • SSL gratuït

També obté algunes eines més tècniques, com l’accés Secure Shell (SSH), que et permet connectar-te amb el servidor de forma remota. ZNetLive també utilitza cPanel, juntament amb l’instal·lador de scripts Softaculous, cosa que facilita la instal·lació d’aplicacions addicionals.

El vostre paquet d’allotjament d’estudiants és definitivament gratuït fins a la primera renovació, així que si us inscriviu en un contracte anual, el vostre primer any serà gratuït. A continuació, es revisa el vostre pla en cada renovació en teoria, el vostre pla hauria de romandre lliure fins que es formés.

Tot i això, ZNetLive pot’No garanteixo que continuarà el pla gratuït en el futur, així que hi ha una petita probabilitat que el vostre paquet d’allotjament no es quedi lliure per sempre, cosa que no és’t ideal!

Tot el que heu de fer és enviar la vostra identificació d’estudiant com a prova quan us inscriviu al pla d’allotjament gratuït.

allotjament d'allotjament gratuït de znetliveZNetLive té un pla d’estudiants gratuït, amb eines senzilles, molt de suport i un ampli ventall de funcions.

Millor allotjament web per a estudiants: resum

Aquest article ha passat pels millors proveïdors d’estudiants, des dels plans del dòlar zero fins als proveïdors d’allotjament d’herois que cobren una mica per molta més qualitat. Nosaltres’Els he comparat i els hem desglossat per donar-vos la millor idea de quina és la més adequada.

6 millors proveïdors d’allotjament web per a estudiants: Recap

 1. Bluehost – el millor proveïdor d’allotjament general, de 2,95 dòlars / mes
 2. HostGator – el millor per al temps de treball, des de 2,75 dòlars / mes
 3. En moviment – el millor per a hosting compartit i VPS, descompte per a estudiants 4,16 dòlars al mes
 4. SiteGround – el millor per a la seva fiabilitat, descompte estudiantil 1,99 $ / mes
 5. iPage – el millor per a plans barats, però a costa de la velocitat, des 1,99 $ / mes
 6. DreamHost – el millor per a espai d’emmagatzematge, de 2,59 dòlars / mes

El millor proveïdor d’allotjament d’estudiants és Bluehost. Ell’és el millor en general, o sigui que si’No sabeu quin és l’amfitrió que us convé més’és una bona idea per començar amb Bluehost’s plans compartits. Ell’És també el millor amfitrió de WordPress, així que tingueu en compte a l’hora de triar!

HostGator té un temps de funcionament impressionant i InMotion és una central de funcions (especialment en els seus plans VPS compartits). SiteGround ofereix el descompte dels estudiants més barat, però recordeu el preu guanyat’no durarà per sempre.

Si teniu el temps i la motivació per crear un vídeo per a AccuWeb Hosting, aquesta és la vostra millor elecció per obtenir hosting gratuït, ja que heu guanyat’No he de pagar en absolut fins que es formés. Tanmateix, haureu de pagar el vostre propi certificat SSL i allà’no és cap garantia la vostra aplicació tindrà èxit.

En realitat es pot trobar la millor oferta entre les vendes habituals de clients nous que ofereix la majoria de proveïdors de hosting. Igual que trobar un negoci en una botiga de marca més que en una botiga benèfica, això us pot donar la garantia de valor i qualitat a llarg termini. Podeu bloquejar el preu de venda fins a tres anys, mentre que els descomptes estudiantils acaben sovint després d’un any.

Qualsevol que triïs, podeu esperar preus baixos i grans coses per part de tots aquests proveïdors. L’única pregunta és, a quina opció escollireu??

Millor allotjament web per a estudiants: preguntes més freqüents

Quin proveïdor d’allotjament és el més barat en general?

AccuWeb Hosting’El pla d’estudiants gratuït és el millor que teniu’Trobaré sempre que la vostra aplicació tingui èxit. En cas contrari, iPage i SiteGround tenen els preus de venda més barats del mercat amb 1,99 dòlars de promoció al mes.

Obteniu més informació sobre els millors proveïdors d’allotjament barats per comparar més de 50 plans!

És important si el meu proveïdor utilitza cPanel o no?

Depèn de tu! El tauler de control és el centre central on gestionar el vostre compte, servidors i llocs. cPanel és una elecció popular del tauler de control perquè’és fàcil d’utilitzar i és molt fiable, de manera que podeu confiar’Us proporcionaré una interfície neta i senzilla des d’on executar el vostre lloc. Tot i això, sí’no són utilitzats per tots els proveïdors, i això’està bé’és realment inferior a les preferències personals!

Obteniu informació sobre els millors proveïdors d’allotjament de cPanel a la nostra revisió en profunditat.

Què’és el tipus d’allotjament més barat?

L’allotjament compartit és el tipus d’allotjament més barat, ja que compartiu recursos amb altres llocs del mateix servidor. Mentre que’és el més limitat de tots els tipus d’allotjament’És també el més barat i que ofereix la majoria de proveïdors. En la nostra investigació, InMotion va sortir com el millor proveïdor d’allotjament compartit, mentre que DreamHost va oferir la millor relació qualitat-preu.

Compareu els millors proveïdors d’allotjament compartits per obtenir més informació.

Web Builder Expert té l’objectiu de proporcionar-vos dades sinceres. Això’és per això que realitzem la nostra pròpia investigació i obtenim coneixement personal i directe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me