Com triar el disseny d’estil de lletra perfecte per al vostre lloc web

Disseny d'estil de tipus de lletraSabíeu que moltes vegades, el que separa el disseny d’un lloc web professional d’un lloc web amb aparença d’aficionats es troba en els petits detalls.

Aquestes són coses minúscules que podeu canviar al vostre lloc web que podrien tenir grans impactes sobre el vostre lloc web que va guanyar’no et costa gaire temps o esforç.

Alguna vegada has intentat canviar la forma d’agafar el teu club de golf una mica, i això ha suposat una millora significativa del teu joc de golf (ja sigui’precisió o distància)?

Això’és el que jo’Em refereixo a un petit i aparentment insignificant canvi, que es tradueix en una millora massiva per al vostre lloc web!

“D’acord…. si’És tan senzill, doncs per què no’És més, ho fan els propietaris de llocs web de “Do-It-You”?”

Això’és una pregunta justa.

De la mateixa manera que la majoria de la gent, probablement et veus tan consumit per totes les coses que cal fer a l’hora de construir un lloc web, que heu perdut completament aquestes minúscules joies en brut que poden provocar el vostre lloc web..

Ell’és perfectament comú, per ser sincer. Sens dubte ens vam trobar a faltar moltes d’aquestes petites joies quan vam començar per primera vegada.

Ell’És tan fàcil d’entrar en els detalls tècnics de triar un nom de domini, configurar correus electrònics, dissenyar un logotip, trobar les imatges perfectes, triar el millor creador de llocs web o plataforma de comerç electrònic i esbrinar què vendre en línia..

Jo’Estic parlant de triar el disseny de font perfecte per al vostre lloc web (no, el títol el va regalar!)

Sona força avorrit i insignificant, i això’És exactament per què probablement hi hagi refugi’No ho he sentit gaire a parlar!

Publicacions d’èxit (revistes capdavanteres, diaris, llocs web, fulletons, etc.) trien els seus dissenys de lletra molt deliberadament i acuradament.

Les seves opcions de lletra no són absolutament aleatòries.

Dissenyadors experimentats entenen el seu poder, de manera que li presten molta atenció (penseu que Steve Jobs !!)

Vostè’probablement no siguis un dissenyador amb experiència, així que aquest tutorial us serà molt útil per al vostre disseny de llocs web.

Simplement, heu d’escollir el disseny de tipus de lletra adequat per al vostre lloc “petit” canvia això no’Cal esforçar-se molt o el temps pot tenir una millora significativa per al vostre lloc web.

Don’No subestimo el poder de triar el disseny del tipus de lletra adequat’El fort impacte psicològic que té en els vostres visitants. Dissenyadors experimentats ho entenen i trien els seus tipus de lletra amb molta cura & deliberadament.

Contents

Per què us preocupa el disseny de tipus de lletra (també tipografia)?

Quan Steve Jobs va crear el primer Mac, va fer una cosa que no es feia mai abans: va crear 10 dissenys de tipografia (tipografia) que podeu triar.

Sé que això no ho fa’Ara mateix em sona molt, però va ser un gran avenç en el disseny en aquell moment.

Va tenir un impacte tan gran en la indústria que van anomenar Steve Jobs l’avi de la tipografia.

Si no ho fos’Per Steve Jobs, això pot ser el que heu de mirar cada vegada que enceneu l’ordinador:

disseny d'estil de lletra antigaAixò em fa mal als ulls….

No és tan atractiu, no?

Quant de temps podeu mirar aquests tipus de fonts robòtiques abans que els vostres ulls es cansin o perdin l’interès pel que teniu’Torneu llegint, perquè és tan lleig emprenyat?

Exactament: no gaire!

L’elecció de la font de disseny adequada té això “màgic” potència de fer que el vostre lloc web sembli millor, fent que els vostres visitants se sentin més a gust, millorant així les seves experiències al vostre lloc web.

Steve Jobs estava tan obsessionat en elaborar el disseny de fonts perfecte per a Mac perquè sabia com la tipografia pot millorar significativament l’experiència de l’usuari.

Per què us hauria de preocupar per millorar els visitants del vostre lloc web’ experiència?

 1. Diferents estils de tipografia comuniquen diferents missatges de subconscient a les persones, cosa que us pot ajudar a crear identitat de marca. S’ho cregui o no, els estils de tipus de lletra específics poden transmetre a la gent diferents missatges com ara confiança, estabilitat, força, elegància / sofisticació, creativitat, etc. Imagineu-vos si voleu crear un lloc web per a la vostra empresa comptable o jurídica, quin tipus de disseny de fonts creieu que haureu d’utilitzar? Faria servir el mateix estil de lletra si ho feu’tornes a construir un lloc web de negocis de fotografia de casaments? Probablement no.
 2. Et pot ajudar a créixer el teu negoci. Utilitzar el disseny de tipus de lletra adequat amb el disseny de disseny adequat pot fer que els vostres lectors se sentin més còmodes, augmentant les possibilitats que llegeixin més del vostre contingut. Això us ajuda a crear confiança amb els vostres visitants (ja que consumeixen més contingut) i, per tant, us proporciona una millor possibilitat de créixer el vostre negoci. Deixar’Afegiu-ho, la vostra empresa no creixerà en línia si els vostres visitants no ho fan’no em sento còmode en llegir el vostre material a les vostres pàgines web.

Al tutorial següent, jo’passaré:

 1. Com utilitzar dissenys de lletra per influir psicològicament en els lectors – específicament per als vostres títols / títols / logotips: com poden transmetre determinats missatges inconscients als vostres visitants i ajudar-vos a crear identitat de marca.
 2. El 7 “pecats mortals” de l’elecció de tipus de lletra i disseny – Si només teniu atenció en aquests punts, vosaltres’Estaré molt per davant del joc.

Deixar’arribo a ells!

Com triar el disseny de tipus de lletra adequat per a que els vostres títols / titulars / logotip coincideixin amb la vostra identitat de marca

Penseu en diferents tipus de lletra que us semblen diferents’dur-me a diverses ocasions.

Per exemple, si aneu a un sopar de luxe, podríeu portar un vestit elegant o un vestit elegant i elegant i elegant..

Si aneu al gimnàs, podríeu posar-vos algunes suores i una samarreta a l’atzar.

El vostre equip crea una representació visual de qui sou, i podeu optar per portar diferents vestits al mateix esdeveniment per alterar la percepció.

En poques paraules, la teva elecció de roba diu alguna cosa sobre tu, com el teu estil, la teva personalitat, la teva edat i fins i tot la teva riquesa.

Penseu a portar una camisa polo casual amb pantalons i mocadors versus una camisa blanca cruixent, combinada amb un parell de pantalons de roba de carbó premsat amb sabates de cuir negre polit i negre. Això proporciona a la gent una visió molt diferent de qui sou..

El disseny del tipus de lletra que escolliu actua de la mateixa manera que la vostra elecció entre els vestits: el tipus de disseny de fonts que trieu diu molt de vosaltres, de la vostra empresa i del que és el vostre lloc web.

Voleu que el vostre equip sigui adequat i adequat a l’esdeveniment al qual assistiu. També vols que el teu vestit representi qui ets.

Per què voldríeu triar qualsevol disseny de font aleatòria?

El que us veieu en diferents ocasions parla molt de qui sou. Ell’s una percepció visual. El mateix passa amb el tipus de disseny de tipus de lletra que feu servir per al vostre lloc web. Parla molt del tipus de negoci que teniu en funcionament.

Dissenys de fonts i què volen dir??

Diferents dissenys de fonts ofereixen impressions diferents.

A la infografia següent es dóna una idea clara de com els diferents dissenys de fonts ofereixen característiques diferents “Fort” o “Respectable”.

Utilitzant aquesta guia infogràfica,’no és difícil triar el disseny de tipus de lletra més adequat per a la manera en què voleu que la gent pensi en la vostra marca.

Per exemple, quan mireu la paraula “Elegància” a sota (secció mitjana esquerra), el disseny del tipus de lletra reflecteix perfectament la paraula, oi? La tipografia cal·ligrafia crida amor, sofisticació i bellesa.

psicologia del disseny d'estil de tipus de lletraFeu clic per ampliar – Font: https://www.crazyegg.com/blog/psychology-of-fonts-infographic/

Estudi de cas: com triar dissenys de tipus de lletra per millorar els vostres titulars / logotips

Considereu aquest escenari.

Vostè és un planificador financer i el grup ideal de clients és mil·lenaris amb bon treball remunerat i tot just comença a invertir i planejar els seus futurs..

Quan visiten el vostre lloc web, quin tipus de primera impressió voleu fer?

Probablement vulgueu semblar responsables, de confiança, progressistes i moderns, ja que mil·lenaris probablement no busquen planificadors financers de l’antiga escola que utilitzaven els seus pares.

En canvi, voleu projectar la sensació o la percepció que podeu connectar amb clients més joves i més rics: el vostre mercat objectiu ideal.

Per tant, com trieu un disseny de tipus de lletra que reflecteixi aquestes característiques?

 • Responsable & De confiança: Voleu triar tipus de lletra que tinguin un patrimoni tradicional com Trajan o Times New Roman que donin una sensació de la història (a la part superior esquerra de la imatge infogràfica de dalt).
 • Progressiu & Modern: Voleu triar un tipus de lletra neta amb un pes més prim que tingui un disseny minimalista. Això produeix una sensació de modernisme i progressisme (vegeu els tipus de lletra de la part dreta de la infografia anterior).

A partir dels criteris anteriors, vaig triar Aller (de Font Squirrel) com a disseny de font sòlid per a aquest negoci de planificació financera de la nova era adaptat als mil·lenaris..

disseny d'estil de tipus de lletra per a negocis financershttps://www.fontsquirrel.com/fonts/Aller

Té línies netes amb un disseny de corba clàssica que aconsegueix un bon equilibri entre el nou (modern & progressiva) i antiga (patrimoni – confiança & responsable).

El tipus de lletra té un aspecte professional i pot enviar senyals del subconscient adequats a mil·lenaris que busquen assessorament financer.

L’elecció del disseny de font adequat us pot ajudar a definir el to del vostre lloc web i us ajudarà a atreure els clients / clients adequats.

Si feu servir la guia infogràfica anterior, quin grup de tipus de lletra creieu que és adequat per a vostès?

Per arribar a una mica més lluny, deixem’Executeu 4 consells sobre com seleccionar els tipus de lletra adequats.

4 consells per escollir el disseny de la font adequada

1. Trieu una font que coincideixi realment amb el vostre missatge o identitat de marca

És possible que ja preferiu tipus de lletra específics, però no’No deixeu que les vostres preferències personals s’interposin!

Un disseny de tipus de lletra podria semblar agradable, però si no’No s’ajusta el propòsit, raspar-lo!

En lloc d’això, centreu-vos en la selecció d’un disseny de font que tingui les característiques que voleu representar al vostre lloc web i marca (consulteu l’estudi de casos del Planificador financer anterior)..

Hi ha cinc tipus principals de personalitats quan es tracta de dissenys de tipus de lletra. Penseu en quina personalitat voleu representar al vostre lloc web o negoci:

Tipus de personalitat número 1) Tradicional, respectable, Confort, fiable:

disseny d'estil de tipus de lletra tradicionalExemple de lletra amb aquesta personalitat – Font: https://fabiandesmet.com/portfolio/butler-font/

Si voleu que el vostre lloc web representi aquesta personalitat, els tipus de lletra que heu de considerar han de ser dissenys que han estat durant molt de temps, com ara Geòrgia, Trajà i Times New Romans..

Aquests tipus de lletra s’han utilitzat tradicionalment en gravats com a diaris, revistes i llibres. Com que la majoria de la gent està molt familiaritzada amb aquests clàssics dissenys de fonts, desprèn immediatament impressions de patrimoni, fiabilitat i confiança.

Personalitat de la lletra # 2) Contemporània, moderna, minimalista, progressista:

disseny d'estil de tipus de lletra modernExemple de lletra que mostra aquesta personalitat – Font: https://freetypography.com/2014/03/24/free-font-simplifica/

Es tracta de tipus de lletra amb dissenys molt nets i amb menys qualitat d’escriptura.

Sovint tenen perfils molt agosarats o molt prims. Aquests dissenys acostumen a tenir menys personalitat pel que semblen més moderns.

Si voleu que el vostre lloc web tingui una visió més contemporània, plantegeu utilitzar aquest tipus de disseny de tipus de lletra.

Opcions de tipus de lletra: 60 dissenys de fonts minimalistes (font: Canva)

Personalitat del tipus de lletra # 3) Fort, estable, definit:

disseny d'estil fort de tipus de lletraExemple de lletra que mostra aquesta personalitat – Font: https://www.tinkov.info/qanelas-soft.html

Aquests tipus de lletra són molt atrevits i tenen un disseny bloquejat. La gosadia dels dissenys de lletra proporciona la substància del disseny i desprèn la impressió de força.

Si voleu fer una declaració o voleu semblar robust, aquest és el tipus de lletra que heu d’utilitzar.

Opcions de lletra: 50 dissenys en negreta i impactants (font: Canva)

Tipus de personalitat núm. 4) Romanç, elegància, bellesa, verema:

disseny d'estil de tipus de lletra elegantExemple de tipus de lletra que mostra aquesta personalitat – Font: https://www.ffonts.net/PinyonScript.font

Es tracta de dissenys de tipus escrits a mà amb moltes corbes. Les corbes són el que proporciona als dissenys una sensació romàntica i elegant.

No tots els dissenys de lletres escrits a mà són romàntics, sinó que també poden ser excel·lents i animats. Com més cursiva i curvada el disseny de tipus de lletra, més aspecte vintage serà. Com més arrodonit sigui el disseny del tipus de lletra, més atractiu i retro sembli ser:

disseny d'estil de tipus de lletra elegant

Opcions de lletra: 60 Dissenys de font de cal·ligrafia (font: Canva)

Personalitat del tipus de lletra # 5) Disseny de fonts temàtiques

disseny d'estil de tipus estilitzatExemple de lletra que mostra aquesta personalitat – Font: https://befonts.com/butch-font.html

Aquests són dissenys de lletra que donen’No entren en cap categoria concreta perquè són tan estilitzats. Tenen diverses característiques i així’és difícil cobrir-los.

Aquests dissenys de fonts són útils si voleu crear una identitat de marca única. Es requereixen més habilitats de disseny per escollir el disseny adequat, ja que tots són molt especialitzats.

Aquí teniu un bon recurs per navegar més sobre el disseny de fonts estilitzades (font: Canva).

2. Trieu un disseny de tipus de lletra que coincideixi amb el tipus de públic o client que vulgueu atraure

Fes-te preguntes de sonda per identificar el públic o clients perfectes que vols atraure. Algunes de les preguntes inclouen:

 • Quin és el grup d’edat ideal?
 • Quin és el gènere preferit?
 • En quina professió hi treballa?
 • Té ingressos més / menys disponibles?

Aquest tipus de preguntes us ajudaran a comprendre a qui intenteu atraure amb la vostra marca.

Per exemple, si teniu una cafeteria de moda que té una sensació retro i rústica, potser voldreu utilitzar un disseny de lletra molt contemporani i retro per atraure els amants del cafè més jove i orientat al disseny..

disseny d'estil de lletra per a cafeteria

3. És fàcilment llegible el disseny del tipus de lletra?

Don’No trieu un disseny de lletra super complex que’és difícil de llegir.

Sé que això sona com un punt evident, però jo’Heu vist llocs web aleatoris que intenten fer-se massa fantàstics en el seu disseny per intentar destacar.

No abandoneu mai la llegibilitat del disseny!

Si pots’No llegeixo el text amb una ullada ràpida, rastregeu-lo!

Per exemple, aquesta tipografia personalitzada sembla bonica, però gairebé no puc llegir el text:

disseny d'estil de tipus de lletra - tipografia personalitzada

Aquí teniu un bon exemple de tipografia bonica sense obviar-ho en excés:

bon exemple de tipografia

4. Trieu una font que sigui versàtil

Utilitzeu els mateixos tipus de lletra a tot el lloc web i el lloc web es podia veure en diferents dispositius amb diferents mides de pantalla.

Com a tal, voleu que el disseny de la lletra estigui bé, independentment de la mida, el pes o l’estil.

Quan trieu el vostre tipus de lletra, feu-vos aquestes preguntes:

 • Té un bon aspecte en diferents pes, com negreta, cursiva o normal?
 • Té un bon aspecte en diverses mides?

font versàtilhttps://fonts.google.com/specimen/Droid+Serif

Abans arribem a les 7 “pecats mortals” de seleccionar estils de tipus de lletra, vull reiterar que canviar el disseny del tipus de lletra és una forma senzilla i ràpida de millorar la vostra identitat de marca i que permet crear una connexió amb el públic objectiu.

Mireu el vostre lloc web i seguiu les nostres discussions més amunt per veure si podeu trobar un tipus de lletra millor per al vostre títol / titular / logotip.

Us prometo que la selecció d’un estil de lletra adequat pot tenir un impacte significatiu per al vostre lloc web!

Ara que ja sabeu triar el disseny de tipus de lletra adequat, vull mostrar-vos què heu d’evitar quan trieu el tipus de lletra.

7 “pecats mortals” per evitar l’elecció d’un estil de lletra per al contingut

Hi ha llibres escrits específicament sobre el disseny i la ciència que hi ha darrere de la tipografia.

Si bé són excel·lents si voleu convertir-vos en un dissenyador professional, és una mica suplement per a gent mitjana com nosaltres.

En comptes de passar per totes les teories i els mumbo jumbo tècnics, jo’Hem combinat aquestes set coses per evitar-les del tot quan escolliu una font per millorar el vostre lloc web’s llegibilitat.

Això específicament s’adreça a l’àrea de contingut del vostre lloc web (com ara paràgrafs de descripció, publicacions de blog, etc.).

Si ja teniu un lloc web, us pot ser útil passar cadascun dels 7 punts següents juntament amb el vostre lloc web.

1. Don’No utilitzeu tipus de lletra enganxosos

Podria ser una cosa que vulguis fer servir al teu fill’La invitació a la festa d’aniversari, però els tipus de lletra atractius i divertits no tenen lloc en cap lloc web que vulgui prendre’s seriosament.

dissenys de fonts enganxoses

Cada disseny de tipus de lletra té la seva pròpia personalitat (com hem comentat anteriorment). Segons el disseny del tipus de lletra, es donarà una impressió diferent del lloc web i de la vostra marca.

Per exemple, el tipus de lletra “Papir” et fa pensar en civilitzacions antigues. Ell’s un tipus de lletra que’M’esperaria veure com el títol d’una pel·lícula de mòmia egípcia i no en un lloc web de planificació financera.

exemple de tipus de papir

Tot i que aquests tipus de lletra atapeïts tenen lloc en llocs web divertits i com a hobby (directament des dels 90’s), si us plau, don’No els utilitzeu al lloc web si voleu semblar professionals.

2. Don’No utilitzeu tipus de lletra desordenats que’és difícil de llegir

Escollir un disseny de tipus de lletra per al contingut principal és molt diferent que escollir un tipus de lletra per al vostre títol / titular / logotip.

L’objectiu del contingut del vostre lloc web és proporcionar informació útil sobre el vostre producte o servei ofert als vostres lectors. Així que la llegibilitat és molt important aquí.

Don’Complico les coses amb dissenys de tipus de lletra estilitzats que poden ser difícils de llegir.

A continuació, es mostren alguns dels meus estils de tipus de lletra gratuïts preferits, que hauríeu de trobar en els creadors de llocs web decents.

Mireu alguns d’aquests nous estils de fonts de Wix (que és un excel·lent creador de llocs web segons la nostra revisió).

En cas de dubte, aquest és el disseny del tipus de lletra que sempre podeu recórrer a:

selecció de disseny d'estil de tipus de lletra

Encara tens problemes per triar el disseny de font adequat?

A continuació, es mostra un diagrama de flux de disseny de fonts magnífic de Basekit per ajudar-vos a triar el tipus de lletra adequat per a les vostres àrees de contingut (feu clic per veure la infografia completa):

mapa de decisions de disseny d'estil de tipus de lletraFeu clic per veure la infografia completa – Font: basekit.com

3. No donar espai a les línies suficient

Una de les maneres més fàcils de facilitar la lectura del contingut és afegir espai entre cada línia.

El nombre màgic d’una altura de línia perfecta és del 150% de la mida de tipus de lletra que utilitzeu.

Per exemple, si utilitzeu una mida de lletra de 24px, l’alçada de la línia serà de 36px (que és el 150% de 24px):

Espai perfecte
(150% d’alçada de línia)

Lorem ipsum dolor se sent amet, a més de conservar-lo, però fer temporitzador incididunt a la mà del treball i a la màxima aliqua. Utilitzeu com a mínim veniam, per tal d’exercir exercicis de nostrud, necessiteu utilitzar altres equips com a conseqüència.

No és espai suficient
(Alçada de línia al 100%)

Lorem ipsum dolor se sent amet, a més de conservar-lo, però fer temporitzador incididunt a la mà del treball i a la màxima aliqua. Utilitzeu com a mínim veniam, per tal d’exercir exercicis de nostrud, necessiteu utilitzar altres equips com a conseqüència.

Massa espai
(185% d’alçada de línia)

Lorem ipsum dolor se sent amet, a més de conservar-lo, però fer temporitzador incididunt a la mà del treball i a la màxima aliqua. Utilitzeu com a mínim veniam, per tal d’exercir exercicis de nostrud, necessiteu utilitzar altres equips com a conseqüència.

Ell’és bastant fàcil veure de seguida que la columna de l’esquerra té el millor aspecte.

4. Don’No utilitzo massa dissenys de tipus de lletra diferents

Menys sempre és més a l’hora de dissenyar.

Voleu que el nombre de dissenys de lletra al vostre lloc web no sigui superior a 4.

 • 1 estil de tipus de títol o títol de pàgina
 • 1 estil de tipus de subtítols (opcional: això no és obligatori. Sempre podeu utilitzar el mateix estil de lletra per al vostre subtítol i el contingut del cos. Podeu simplement canviar la mida del tipus de lletra del subtítol perquè destaqui més)
 • 1 estil de tipus per a àrees de contingut corporal
 • 1 estil de lletra per a cites

Massa estils de tipus de lletra poden fer que el vostre lloc web sembli desordenat i poc professional. Pot ser que la gent tingui dificultats per esbrinar quins són els missatges importants que intenteu comunicar.

errors de tipografia

Cal mantenir les coses senzilles i limitar el nombre d’estils de tipografia que feu servir al vostre lloc web a no més de 4.

5. Don’No utilitzo massa colors de lletra

El color és una potent eina de marca.

Per exemple, quan penseu en Starbucks, quin color (s) us ve al cap? El més probable’és el color verd que veieu al seu logotip i al seu lloc web.

Quan trieu els colors per als vostres tipus de lletra, només trieu 1 o 2 colors de la marca que realment us representin o la vostra empresa per utilitzar-los en els vostres títols o subtítols..

Alguna cosa més que semblant desordenada i semblant al circ.

massa colors de lletraFont: www.marcelchrist.com/non-comissioned

6. Don’No trieu aleatòriament mides de tipus de lletra

Podeu triar la mida de la tipografia que més us agradi al vostre lloc web. Però abans de començar a assignar de forma aleatòria mides als vostres títols i subtítols, vull presentar-vos a les mides de tipus modular a escala.

Quines són les mides de tipus modular a escala?

Es tracta d’una sèrie de tipologies armonioses que tenen la proporció perfecta que la vista del públic en general “bonic.”

Ens atrau coses que són boniques i les coses més boniques tenen proporcions perfectes. T’ho creguis o no, això passa igual per a les mides de tipus de lletra!

Així que en lloc d’endevinar quina mida de tipus de lletra hauria d’utilitzar, per què no només feu un favor i feu servir les mides següents que es diu que tenen la proporció perfecta en funció d’un model matemàtic.

Tipus de Tipus Recomanats: 8, 16, 24, 32, 48, 64, 95

16px és la mida de lletra ideal per al text del vostre cos principal. No és massa petit ni massa gran, de manera que realment ajuda a millorar el vostre paràgraf’s llegibilitat.

De fet, la mida del tipus de lletra que utilitzem a les principals àrees de contingut dels nostres articles és de 16px.

N’hi ha prou amb seguir aquesta pauta i sempre obtindreu les mides de lletra perfectament proporcionades!

7. No hi ha prou espai blanc

És tan fàcil incloure la vostra pàgina web amb tones d’informació. Més contingut és millor, cert?

Però quan creus massa contingut sense un espai de respiració adequat a les pàgines, pot deixar que els teus visitants se sentin desbordats ja que s’han d’enfocar molt per absorbir la informació..

Aleshores, com ho fas??

Bastant simple: només assegureu-vos de deixar més espai blanc entre els vostres paràgrafs i entre diferents continguts a les vostres pàgines (tenim exemples a continuació).

L’espai en blanc és simplement els buits o l’àrea en blanc entre contingut com el títol, el subtítol, el cos, les imatges o els vídeos: simplement,’s els espais buits d’una pàgina.

Aquesta és una de les coses més fàcils que podeu fer ara mateix per facilitar la lectura del contingut.

Com ajuda l’espai blanc a millorar el vostre lloc web?

1) L’espai blanc ajuda a que el vostre lloc web sembli més sofisticat i elegant

Els dissenys minimalistes donen a la gent la impressió d’elegància, sofisticació i bellesa.

Quan afegiu més espai blanc a les vostres pàgines web, augmenteu les vostres pàgines “minimalista” i millor junt.

Aquí teniu un exemple del mateix anunci: podeu veure l’avantatge de no desbordar l’anunci amb molt contingut?

exemple d'espai de disseny d'estil de tipus de lletraFont: www.dennymountain.com/blog/the-horror-vacui-the-power-of-white-space

El de l’esquerra té un aspecte atractiu i barat’s extret d’una pàgina d’una revista de xafarderies.

La de la dreta es veu més elegant i superior, com una pàgina d’una publicació de revistes professionals.

Són el mateix anunci exactament amb la mateixa imatge i contingut. L’única diferència és que l’anunci de la dreta té més espai en blanc.

2) L’espai blanc ajuda la gent a centrar-se en informació important

Un espai en blanc ben situat pot ajudar a ressaltar informació important sense semblar enganxosa.

disseny de tipus d'estil de lletra espai blancFont: www.studionudge.com

L’espai que envolta el titular, “Idees creatives. Disseny atent. Resultats tangibles”, ajuda a que es destaqui a la pàgina.

Ja que aquesta és l’empresa’El lema, això ajuda a dirigir els visitants’ centreu-vos en el títol quan arriben al lloc web. Ell’s net, clar i directe.

3) L’espai blanc posa menys estrès als ulls de manera que els vostres visitants llegeixin més & estigueu més temps a les vostres pàgines

Si teniu un bloc o teniu un lloc web que conté tones d’informació, l’espai en blanc pot ajudar realment a que la vostra riquesa d’informació sigui menys aclaparadora.

Per exemple:

disseny de tipus d'estil de lletra espai blanc

Només afegir un marge més ampli entre les columnes ajuda a fer que la pàgina sembli menys desconcertant o desordenada.

L’espai addicional entre el títol i el subtítol, cada paràgraf, i la imatge i el text del cos també fan que la pàgina quedi molt més clara.

L’ús de més espai blanc és una tècnica senzilla per millorar de forma instantània els visitants’ experiència d’usuari al vostre lloc web.

Recorre cadascuna de les teves pàgines i pensa on pots afegir una mica més d’espai. Proveu també d’estar assegut més lluny de la pantalla de l’ordinador, que també us pot ajudar a detectar qualsevol embussament innecessari a la pàgina.

disseny de tipus de lletra espai blanc

Conclusió: com triar el tipus de lletra perfecte per al vostre lloc web

Aquesta guia ha estat útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me