Com dissenyar una pàgina de producte


Plantilles de pàgina de producte, funcions essencials i consells per a experts

Llavors tu’torneu a configurar la vostra pròpia botiga en línia. Enhorabona!

Hi ha molts passos per aconseguir un èxit de comerç electrònic, des de productes d’alta qualitat fins a una bonica pàgina de destinació, però un dels ingredients més importants és una pàgina de productes ben dissenyada. Sense això és essencial, fins i tot els productes més calents no podran vendre.

Per què és tan important el disseny de pàgines de productes? Bé, de mitjana, només el 3% de les visites a botigues en línia tenen com a resultat una compra, i el bonic 69% dels carretons de la compra acaben abandonats..

Per lluitar contra aquestes estadístiques menys atractives, heu de proporcionar als compradors el viatge més suau per comprovar el possible. I això’s on surten els nostres millors consells sobre disseny de pàgines de productes…

7 passos per assolir l’èxit de la pàgina del producte

 1. Utilitzeu imatges de productes d’alta qualitat
 2. Mostra preus clars
 3. Creeu crides a l’acció persuasives
 4. Escriure descripcions informatives de productes
 5. Aprofita la prova social
 6. Proporcioneu recomanacions de producte precises
 7. Mantenir-se coherent!

Tant si tu’Torneu a ser venedor per primera vegada o voleu augmentar les vendes a la vostra botiga existent, tenim alguns consells principals per crear una pàgina de producte realment eficaç.

Nosaltres’Us guiaré pels principals elements de disseny que necessiteu per a una pàgina de productes guanyadors, juntament amb exemples impressionants per inspirar-vos, i consells detallats sobre com ajuntar aquestes peces de trencaclosques a la vostra pròpia pàgina de producte..

Fins i tot tenim plantilles de disseny per orientar-vos a través de les millors maneres de presentar la vostra pàgina de producte, amb exemples de la vida real de cada disseny. Nosaltres’Vam utilitzar els nostres coneixements experts per crear aquestes plantilles, utilitzant anys d’experiència en la indústria per ajudar-vos a tenir èxit.

Preparat per crear alguna cosa bonica? Deixar’s anar

Abans de començar

Abans de començar a dissenyar les vostres pàgines de productes, heu de conèixer alguns elements bàsics. Els principals són:

 • El vostre públic objectiu
 • La vostra identitat de marca
 • El vostre esquema de colors

Conèixer els plantejaments i detalls de cadascuna d’aquestes àrees no només facilitarà el disseny de les vostres pàgines de producte, sinó que també les farà molt més efectives. Feu clic a les icones següents per aprendre una mica més sobre cada àrea i com pot ajudar-vos a crear pàgines de productes més efectives; en cas contrari, passeu directament al pas primer!

# 1. Utilitzeu imatges de productes d’alta qualitat

On queden les imatges de producte a la pàgina de producte? Per sobre del plec

Les imatges del producte sempre han de situar-se a sobre del plec, perquè ells’sol ser allò que la majoria de clients volen veure primer per ajudar a prendre una decisió de compra. De fet, el 93% dels consumidors considera imprescindibles les imatges a l’hora de prendre decisions de compra. Posa’ls a l’orgull del seu lloc a la pàgina del teu producte!

Espereu! El que significa per sobre del plec significa realment?

Si hi ha alguna cosa “per sobre del plec”, vol dir que no’No heu de desplaçar cap pàgina web en absolut per veure-la, en lloc d’això’s visible immediatament a la part superior de la pàgina. Si hi ha alguna cosa “a sota del plec”, vol dir que heu de desplaçar-vos cap avall per trobar-lo.

El primer que heu de pensar a l’hora de planificar una pàgina de producte són fotografies de productes i per una bona raó. Les fotos de producte són una de les característiques més importants de qualsevol pàgina de producte – Penseu en ells com a bases del disseny de la vostra pàgina de producte.

Els clients volen saber exactament de què es tracta’tornen a comprar: poden’no trieu els vostres productes i mireu-los com si estiguessin en una botiga de la vida real, però es poden veure a través de les fotografies del vostre producte.

Com siguin millors les fotos del producte, més difícil treballen per convèncer els clients que aquest és el producte per a ells i més fàcil serà la vostra feina. Nosaltres’Us aconsellaré les regles d’or per treure el màxim partit de les vostres fotografies dels productes: només cal que feu clic a les icones + que hi ha a continuació!

Fotos de producte: Qui ho fa millor?

Modcloth – per mostrar models de diferents mides, des de múltiples angles

com dissenyar una foto de producte modcloth foto de productecom dissenyar una pàgina de producte Modcloth foto de producte 2 Abans de continuar endavant, assegureu-vos que teniu:

 • Feu fotos d’alta qualitat dels vostres productes
 • Mostra els vostres productes des de tots els angles
 • Es mostren les variants del producte
 • Pren fotografies de primer pla per mostrar detalls del producte
 • Va pensar com mostrar el context de les fotos del producte

Troba’n més

 • Aprendre mes sobre Com fer fotos de producte per iniciar les pàgines del producte!

# 2. Mostra els preus nets

On està el preu a la pàgina del vostre producte? Per sobre del plec

Els preus sempre s’han de mostrar clarament a sobre del plecdon’No feu que els vostres clients vagin a caçar per trobar el preu dels vostres productes!

Ningú no va a comprar un producte sense abans saber quant costa, així que’és una bona idea per col·locar-lo ben amunt a la pàgina. Normalment heu de posar-lo al costat del títol del producte o “afegir a la cistella” botó.

Per molt impressionants que siguin els vostres productes, la gent vol saber el preu abans de realitzar una compra. Per tant, té sentit que hàgiu de mostrar els preus el més clarament possible a la pàgina del vostre producte!

Tot i que el producte és bastant car, haureu de posar el preu amb orgull, al costat del títol del producte o al costat “Afegeix a la cistella” botó és una elecció de disseny intel·ligent. Això es deu al fet que els clients solen atreure’s automàticament a aquestes àrees, cosa que facilita el preu.

Altres maneres de contribuir a destacar el preu són:

 • Utilitzant una mida de lletra més gran – el preu ha de ser un dels elements més importants de la pàgina
 • Utilitzant un color contrastat per fer el preu “pop”
 • Resalteu els descomptes – mostreu el preu original al costat del preu més barat i tingueu clar l’estalvi

Si el vostre preu no’No cal eliminar-lo immediatament quan arribeu a la pàgina del producte, heu de repensar el vostre disseny: comenceu-ho aplicant els consells anteriors i, a continuació, proveu-lo a amics, familiars o col·legues per veure amb quina velocitat poden determinar el preu..

Preu clar: Qui ho fa millor?

Made.com – per tenir preus elevats a la pàgina i mostrar el preu de venda amb claredat

com dissenyar una pàgina de producte Abans de continuar endavant, assegureu-vos que teniu:

 • Va col·locar el preu del teu producte de manera clara a la pàgina, a sobre del plec
 • Es va pensar en maneres de fer-lo ressaltar, com ara ajustar el color i la mida

Troba’n més

 • Obteniu més informació sobre consells i consells sobre preus sobre la nostra guia sobre Com pujar el preu d’un producte

# 3. Creeu trucades d’acció persuasives

On queden les trucades a acció a la pàgina del vostre producte? Per sobre del plec

Una crida a l’acció (o CTA) sol ser un botó o un enllaç que demana als usuaris que, bé, prenguin mesures! Els exemples inclouen “Afegir a la cistella” botons, “Inscriviu-vos aquí” formularis i “Compreu la col·lecció” invitacions.

El vostre CTA sempre ha d’estar al davant, per això’És una part essencial per obtenir conversions. Si la gent estima el vostre producte, però pot’No trobo el botó per comprar-lo, endevineu què’perdré en vendes!

Els botons de trucada (o CTA) són una part crítica del viatge del client des de la navegació fins a la compra. L’objectiu principal de la vostra pàgina de producte és que els compradors facin clic al CTA’val la pena prendre’s el temps per aconseguir-ho bé.

Sense un CTA, els compradors poden’No afegiu els productes que més els agraden a la seva cistella, cosa que significa que us perdeu les compres, cosa que és menys que ideal per a vosaltres’estic tractant de fer beneficis!

Això significa’és vital tenir el vostre CTA alt a la pàgina: ha de ser fàcilment visible, fàcil de fer clic i fàcil d’entendre. A continuació es mostren els nostres millors consells per aprofitar al màxim les trucades a l’acció:

 • Col·loca-la ben amunt de la pàgina, a sobre del plec – normalment veieu CTA al costat de la imatge del producte, a sota de la informació bàsica del producte. Hauríeu de detectar el CTA en menys de tres segons!
 • Feu que destaqueu utilitzant un color brillant o contrastat – això ajuda a captar l’atenció i dirigeix ​​el client’La mirada cap al botó.
 • Feu que el botó sigui prou gran per fer-hi clic – si és que’s amb un ratolí a l’escriptori o un dit mòbil, el botó CTA ha de ser prou gran i fàcil de fer clic per primera vegada.
 • Penseu en el vostre idioma – Diuen la majoria de productes de la pàgina de productes de CTA “Afegeix a la cistella” o “Compra ara”, que són exemples de llenguatge directe i de comandament. Sigui quina sigui la redacció que trieu, assegureu-vos que indica clarament al client quines accions estan fent fent clic al botó.

Crida a l’acció: qui ho fa millor?

Netflix – per a un ús perfecte del disseny de colors per tal de destacar el seu CTA

com dissenyar una pàgina de producte cridant a l’acció netflix Abans de continuar endavant, assegureu-vos que teniu:

 • Va decidir on col·locar el botó CTA a la pàgina del producte
 • Dissenyat un botó gran, brillant i fàcil de detectar
 • Va pensar sobre la redacció que vostè’Comptaré amb el vostre CTA per animar els clients a fer clic

Troba’n més

Consulteu la nostra Com escriure una crida a l’acció guia per descobrir com escriure una còpia més potent i persuasiva per a la vostra pàgina de producte.

# 4. Escriure descripcions informatives de producte

On queden les descripcions de productes a la pàgina de producte? A sobre i a sota del plec

Les descripcions de productes proporcionen als clients més informació sobre el producte de la qual una sola imatge pot proporcionar. Ell’és una bona idea tenir una descripció breu i dolça del producte per sobre del plec que és fàcil d’escanejar ràpidament i, a continuació, una versió més llarga i detallada, més avall de la pàgina per als clients que desitgen més informació..

Les descripcions de productes són com les bastides construïdes al voltant de les imatges del producte – donen suport a les fotografies del producte, ajudant el client a comprendre què és el producte i per què ha de comprar-lo.

En resum, les descripcions del producte són la vostra oportunitat de ser persuasius i vendre el producte realment, com si estiguéssiu al costat del vostre client a la botiga.

La majoria dels compradors busquen pàgines de productes ràpides, fàcils i escanejables, per la qual cosa haureu d’escriure una descripció breu, atractiva i dolça per situar-se a sobre del plec al costat de les imatges del producte. A continuació, més avall de la pàgina, podeu tenir una descripció una mica més llarga i detallada que us entra en els aspectes externs del producte.

Descripció del producte: Qui ho fa millor?

Exuberant – per conèixer el seu públic i ser creatius per ajudar els clients a imaginar el producte

com dissenyar una pàgina de producte amb una descripció del producte Abans de continuar endavant, assegureu-vos que teniu:

 • Consulteu la millor ubicació per a les vostres descripcions del producte
 • Escriure una descripció breu i ràpida i una versió més llarga i detallada
 • Va seguir els nostres millors consells per escriure descripcions de productes efectives

Troba’n més

 • Voleu més consells per crear millors descripcions de productes? Consulteu la nostra guia final a Com escriure les descripcions del producte per a més detalls.

# 5. Prova social d’aprofitament

On hi ha proves socials a la pàgina del vostre producte? A sobre i a sota del plec

Sempre heu de mostrar el producte’és la classificació estrella per sobre del plec, perquè aquest és un punt important de venda que la majoria dels compradors volen veure de seguida. Ell’aleshores és important tenir les revisions completes dels clients a la part inferior de la pàgina, en cas que els compradors vulguin cercar el que han dit altres persones sobre el producte.

La prova social és el fenomen en què les persones tenen més probabilitats de fer (o comprar) alguna cosa, perquè veuen a altres fent el mateix. Ell’és per això que ens unim a les cues per a restaurants ocupats i gravitem cap a les multituds’per què les revisions i valoracions dels clients són tan importants.

Sabíeu que el 97% dels consumidors diuen que les revisions en línia afecten les seves decisions de compra?

Això’és per què’És vital tenir una forma de prova social per sobre del plec’És visible a l’instant per als compradors en línia. La manera més popular de presentar proves socials és mostrar el producte’s classificació d’estrelles a prop del títol del producte.

Com que aquest disseny és tan freqüent, els vostres clients esperaran de seguida una valoració d’estrelles, així que no’no els fes anar a buscar-lo!

També heu d’incloure ressenyes dels clients més avall de la pàgina, de manera que els compradors puguin veure fàcilment si el producte és popular i per què altres els agrada fer-lo servir. Això és vital perquè els clients confien en les revisions del client 12 vegades més que les descripcions de productes escrites pel venedor!

Suggeriment superior!

Don’No suprimiu o ignoreu les ressenyes negatives: ha guanyat’No li guanyaràs cap favor als teus clients. En lloc d’això, sempre respon amb educació a les queixes i resolgui qualsevol problema amb la màxima rapidesa i professionalitat possible. Això inspirà els clients’ confiança en el vostre negoci!

Altres exemples de proves socials que us poden aprofitar a la pàgina de productes són:

 • Alertes de baix valor – això crea urgència i desencadena la por de perdre’s!
 • Un missatge que indica al comprador quants altres clients han vist o han comprat aquest producte en la darrera hora – això actua com a cua virtual o multitud i mostra al comprador que altres persones també estan interessades en el producte.
 • “Els clients també van veure / comprar” recomanacions de producte Això combina la prova social amb la venda creuada, i és una manera fantàstica de mantenir el vostre comprador a la vostra botiga.

Prova social: Qui ho fa millor?

Amazon – per posar les valoracions i ressenyes dels clients al centre de les seves pàgines de productes

com dissenyar una pàgina de producte amazon social prova Abans de continuar endavant, assegureu-vos que teniu:

 • Classificacions i revisions destacades de les estrelles sobre el disseny de la pàgina de productes
 • Pensem sobre les altres formes en què podeu afegir proves socials a les vostres pàgines de productes

Troba’n més

 • Voleu obtenir més informació sobre el poder de la prova social i millorar el vostre màrqueting mentre esteu’hi estic? Fes una ullada a la nostra infografia explorant Com utilitzar les revisions en línia per comercialitzar a diferents generacions per alguns fets sorprenents!

# 6. Proporcioneu recomanacions de producte precises

On queden les recomanacions de producte a la pàgina de producte? A sota del plec

Les recomanacions del producte són una forma útil i eficaç de mantenir els clients al vostre lloc, augmentar el valor de cada transacció i crear una experiència de compra més personalitzada. Tot i això, les recomanacions del producte no ho són’No és essencial per aconseguir que els clients es converteixin i, fins i tot, els distregui del producte que fan’Estic veient actualment.

Això’és per què les recomanacions del producte es col·loquen millor a sota del plec.

Per tant, el vostre client ha afegit un producte a la seva cistella: hooray! Però, què ara? Podeu simplement fer una ullada o fer clic sense voler al voltant dels altres productes una mica. Això’està bé, però, si hi hagués una millor manera de mantenir els clients a la compra després de veure un producte?

Saludem les recomanacions del producte!

Penseu en aquests com aquests vídeos de reproducció automàtica a YouTube, on aneu a veure un sol vídeo i, després, trobareu tres hores més tard mirant gats tirant copes de les taules. Les recomanacions del producte suggereixen diferents productes que els agradi al client en funció del que ofereix’Estic veient actualment.

Si podeu proporcionar recomanacions de producte precises i útils, realitzeu-lo’És una bona manera de garantir una altra compra i de mantenir un client a l’estat, encara que no ho fes’m’agrada el primer producte que han vist.

Amazon és el líder indiscutible quan es tracta de suggeriments sobre productes: alguna vegada us han deixat rebre “Recomanat per a tu” carrusels? Les alternatives inclouen:

 • “Els clients també van comprar” llistes
 • “Elements similars” suggeriments
 • “Les millors opcions per a vostè” recomanacions

Fins i tot podeu animar a més persones a crear comptes per a la vostra botiga en promoure millors recomanacions a mida, cosa que crea una experiència de compra més personalitzada i també pot impulsar el compromís..

Suggeriment superior!

Si tu’Acabo de començar i no’No vull aconseguir massa tècnics, els fabricants de comerç electrònic com Shopify inclouen seccions de recomanacions de productes en alguns dels seus temes. Això vol dir’ja heu integrat a la vostra botiga quan comenceu a construir!

Una altra manera de suggerir productes és presentar altres productes en venda a les fotografies del producte. Per exemple, un model pot portar botes i faldilla, així com un jersei, i els clients poden “comprar el look” o “completa el conjunt” – i ompliu la cistella en el camí!

Recomanacions sobre el producte: Qui ho fa millor?

ASOS (perquè podem’No poseu Amazon dues vegades!): per persuadir els clients per completar la seva aparença

recomanacions sobre el producte asos Abans de continuar endavant, assegureu-vos que teniu:

 • Configureu les recomanacions del producte
 • Es van examinar diferents maneres de promocionar productes relacionats
 • Decidiu si voleu codificar les recomanacions, utilitzar una aplicació o començar amb un creador de comerç electrònic

# 7 Manteniu-vos coherent!

D’acord, això no’És una característica de disseny real que heu d’incloure a les pàgines de productes, però és una regla de disseny important…

Si voleu implementar totes aquestes funcions a la pàgina del vostre producte (que us recomanem altament), afegir-hi extres o simplement escollir elements clau, les vostres pàgines de productes sempre han de ser coherents.

Fes el que facis, don’no trinxeu i canvieu les vostres opcions de disseny, ja que confondran els clients i distreuran els vostres productes!

Entre d’altres coses, s’aplica a:

 • Colors
 • Tipus de lletra
 • Mida de la imatge
 • Estructura de la pàgina (és a dir, com s’exposa tot)
 • Ton de veu (en descripcions de productes, etc.)

Ara que nosaltres’Us heu recorregut pels elements importants més importants que teniu a la pàgina del vostre producte, potser us estareu preguntant exactament com aneu’Hauria de complir-los tots. Bé, com passa, això’És exactament el que nosaltres’tornaré a mostrar-lo!

Com es pot distribuir la pàgina del vostre producte

Llavors tu’Tens tots els elements essencials a baix: fotografies de productes, preus, descripcions, proves socials i molt més, tot a punt per començar. Però ajuntar-les totes en una sola pàgina pot semblar una mica aclaparador: voleu evitar les molèsties, tot i que deixeu brillar totes les coses importants.

Per sort, nosaltres’Teniu alguns secrets de la indústria per compartir-vos amb això’Faré que la vostra pàgina de producte sigui molt més fàcil. Nosaltres’tornareu a compartir les tres primeres plantilles de pàgines de productes amb vosaltres i us ajudarem a decidir quina és la vostra millor tasca!

Plantilla 1: Pàgina de producte universal

El millor per a venedors nous, adequat per a qualsevol tipus de producte

com dissenyar una plantilla universal de la pàgina de producte 1

Aquest disseny de pàgina de producte és el més comú, així que també’Probablement ho reconec!

Per què funciona tan bé? Com que les persones llegeixen d’esquerra a dreta, veuen primer la imatge del producte, si els agrada el que veuen, després’Us adjunto a la pàgina per obtenir més informació sobre el producte i veure si volen comprar-lo.

Vostè’Notaré que el títol del producte, el seu preu, la classificació d’estrelles i “Afegeix a la cistella” El CTA arriba a la part superior de la pàgina.

Plantilla 2: Pàgina de producte centrada en la imatge

És ideal per a productes creatius o atractius visuals, com joies, art o mobles

com dissenyar una plantilla centrada en una imatge de pàgina de producte

Aquesta plantilla és perfecta si voleu mostrar els vostres productes, perquè les fotos són el focus principal de la pàgina del producte. Si escolliu aquest disseny, heu de garantir que les vostres fotos siguin de la màxima qualitat!

Aquest és un disseny de plantilla atractiu que posa els vostres productes al capdavant de la pàgina: els clients poden continuar baixant la pàgina per obtenir més informació. Tot i així, totes les coses importants estan per sobre de tot plegat, cosa que facilita la vida als navegadors més casuals.

Don’No trieu aquesta plantilla si sou’tornem a vendre productes que no ho són’No es ven per la seva aparença: per això, consulteu la tercera plantilla en lloc!

Plantilla 3: Pàgina de producte centrada en les característiques

És ideal per a productes funcionals que es basen més en funcions que no pas en aparença, com ara eines de tecnologia i bricolatge

com dissenyar una plantilla centrada en una funció de pàgina de producte

Aquesta plantilla de pàgina de producte és perfecta si els vostres productes’ les característiques són el punt de venda, més que la seva estètica visual. Els exemples inclouen tecnologia, aparells digitals i eines mecàniques, qualsevol cosa que sigui la seva principal raó per comprar.

Aquesta plantilla se centra en la descripció i l’especificació del producte, cridant l’atenció en primer lloc. Les imatges del producte serveixen per fer una còpia de seguretat de la informació escrita, en lloc de tenir la protagonisme de la tàctica tradicional de fer que les fotografies del producte.

Si trieu aquesta plantilla, vosaltres’Hauré d’informar al vostre contingut escrit, tu mateix’no utilitzeu imatges per atraure els vostres clients, sinó les descripcions de productes. Assegureu-vos que’tornar informatiu, descriptiu i resoldre qualsevol pregunta o preocupació que el client pugui tenir de seguida.

Arranjament de les nostres pàgines de productes preferits

Ara coneixeu les parts essencials d’una pàgina de producte i les tres millors maneres de combinar aquestes parts. Ell’és com un trencaclosques que us fa guanyar diners quan ho feu bé!

No podíem’No resisteixo a agrupar algunes de les millors pàgines de productes de botigues en línia de la web perquè pugueu utilitzar-los com a inspiració. Alguns d’ells guanyen vídeos sobre productes, mentre que d’altres repensen com mostrar les recomanacions del producte, de totes maneres, tots aconsegueixen crear pàgines de productes realment impressionants.!

Bellroy

millors pàgines de productes bellroy

Bellroy entra directament amb un producte de reproducció automàtica en lloc de la imatge del producte tradicional. Fa un gran treball de proporcionar al client tota la informació essencial per sobre del plec, sense trastocar la pàgina del producte.

Nordstrom

millors pàgines de productes nordstrom

Nordstrom abandona el seu camí per ajudar el client a prendre la millor decisió, des de proporcionar informació d’adaptació addicional, fins a una de manera interactiva “Quina mida m’adapta?” test. El “La gent també ha vist” la secció del costat dret i el nombre d’altres compradors que veuen l’article proporcionen una gran prova social.

Fablètica

millors productes per a pàgines de productes

Fabletics proporciona informació clara sobre quina mida porta el model i proporciona un context dins de la foto que posa de manifest el benefici principal del producte: el fet que tingui butxaques! Oferir preus més econòmics per als membres VIP fomenta la inscripció i la crida a l’acció destaca sense ser massa cridant.

Gran pensament salvatge

millors productes de pàgines de gran pensament

Big Wild Thought barreja el disseny de la pàgina del seu producte situant la foto del producte a l’esquerra i amb opcions de personalització al costat esquerre. L’ús de botons fa que la selecció del producte sigui molt fàcil, mentre que l’opció d’afegir a la cistella o comprar a l’instant amb PayPal és una manera excel·lent de reduir els carretons abandonats!

Resum

Nosaltres’heu examinat les funcions més importants i essencials que cal incloure a la pàgina del vostre producte, des de les fotografies del producte fins a les ressenyes dels clients i us heu recorregut per les millors maneres de definir el disseny de la pàgina de producte..

Crear una pàgina de producte efectiva no és’és alguna cosa que tu’Probablement acabi en una sessió, així que aquí’és una recopilació de les coses més importants que cal recordar en dissenyar la pàgina del producte:

Com dissenyar una pàgina de producte: recuperació en 7 passos

 1. Utilitzeu imatges de productes d’alta qualitat
 2. Mostra preus clars
 3. Creeu crides a l’acció persuasives
 4. Escriure descripcions informatives de productes
 5. Aprofita la prova social
 6. Proporcioneu recomanacions de producte precises
 7. Mantenir-se coherent!

Altres funcions importants inclouen opcions de personalització, informació d’enviament i devolució i una secció de preguntes freqüents. Hi ha tres plantilles principals que podeu seguir en funció del tipus de productes que vengueu i una gran quantitat de plantilles de comerç electrònic gratuïtes per ajudar-vos a començar amb els vostres dissenys..

Recordeu que l’objectiu principal de qualsevol pàgina de producte és convèncer els clients per afegir el producte a la seva cistella i, a continuació, completar la compra, de manera que sempre poseu el client a l’avantguarda de les vostres decisions de disseny..

Feliç disseny i venda: no dubteu a informar-nos de com aneu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me