8 consells per treballar amb un dissenyador web: configureu el vostre lloc amb èxit

consells per treballar amb una imatge destacada del dissenyador webAquest article us ajudarà a obtenir l’experiència més agradable i productiva treballant amb un dissenyador web.

Si bé els creadors de llocs web són una forma ràpida, fàcil i barata de construir un lloc, sabem que de vegades necessita alguna cosa amb una mica més… va va voom. Això’és on val la pena invertir en l’ús d’un dissenyador o agència web!

La creació d’un lloc web pot ser una experiència divertida i gratificant, però també pot costar molt de temps i complicar-ho’necessito un lloc complex. Els dissenyadors web agafen les vostres idees i les converteixen en un lloc web professional, per la qual cosa són ideals per a individus i empreses amb necessitats avançades, i un pressupost generós.

El 48% de la gent va dir que el disseny del lloc web és el factor primer a l’hora de decidir la credibilitat d’un negoci, de manera que sí’És comprensible per què tantes persones busquen ajuda professional a l’hora de construir els seus llocs web.

Però l’ús d’un dissenyador web pot comportar els seus propis problemes: com pots estar segur’aconseguiré el que vulguis? Hi ha alguna manera d’assegurar-se que tot funciona correctament? Vostè no’No vull que el vostre lloc web acabi com un mal tallat de cabell, amb vosaltres somrient dolorosament mentre us adoneu, massa tard’No és com t’ho imaginaves.

Nosaltres’estic aquí per reposar aquestes pors. Aquest article us proporcionarà consells útils sobre com establir una bona relació amb el vostre dissenyador web i comunicar les vostres idees amb claredat, de manera que les dues parts tornin a casa feliços.

1

Planifica el teu projecte

El primer pas hauria de ser planificar el vostre projecte amb antelació. De fet, no ho faríem’t dic ‘pla’ – tu necessites prepara un breu amb algunes idees clares sobre el que vols. Encara que ho sigui’en els primers estadis, haureu de pensar en els fonaments bàsics del que necessiteu per al vostre lloc, com ara:

 • Quantes pàgines necessiteu
 • Quines funcions voleu
 • Si necessiteu funcions de comerç electrònic
 • Qualsevol servei addicional que pugui necessitar

Penseu en quins tipus de lletra, colors i estils us agraden o no us agrada i per què. Penseu en el vostre públic objectiu i si ja teniu alguna marca que vulgueu presentar al vostre lloc nou. Ell’També val la pena posar en comú els vostres exemples favorits de llocs web per mostrar al vostre dissenyador què us agrada.

bigdrop inc disseny webCom més clar i específic sigui el vostre pla de projecte, més precisa serà la vostra cita inicial del vostre dissenyador web.

Si tant vosaltres com el vostre dissenyador web teniu clar quin és l’objectiu, és més fàcil fer créixer la idea junts en lloc de acabar amb alguna cosa que no vau fer’no vull.

En cas contrari, sí’és com fer una foto borrosa del CCTV al costat de les perruqueries i demanar-los un estil semblant: van guanyar’No podré fer una bona feina i cap de vosaltres acabarà content!

2

Troba la Química

Una bona manera de preparar-vos per tenir èxit a principis és trobar el dissenyador web adequat per al vostre projecte. Vostè no’No vull que hi hagi un xoc d’idees creatives o que es penedeixi de la seva tria més endavant.

Don’No trieu només el dissenyador web més barat que pugueu trobar, ja que probablement va guanyar’si no, estalviaré diners a llarg termini’constantment he de fer canvis. Feu la vostra investigació, llegiu testimonis i mireu exemples de treballs anteriors i observeu si l’agència compleix els vostres requisits, l’estil i l’ambient general.!

testimonis hibuLes bones agències de disseny web haurien de posar les ressenyes i testimonis al centre, com ho fa Hibu a la pàgina principal.

En familiaritzar-vos amb el vostre dissenyador web abans d’acostar-vos-hi, podeu sentir-vos confiant en la seva habilitat, així com demostrar que us refereix’No els he escollit a l’atzar.

El disseny d’un lloc web pot ser un procés llarg, de manera que voleu que el vostre lloc estigui en mans d’un dissenyador web amb el qual us agrada treballar. Penseu-hi com triar un soci comercial – voleu en algú amb qui pugueu confiar, amb qui sigueu i amb qui pugueu compartir els comentaris.

3

Fes-lo oficial

Un consell ràpid ràpid: assegureu-vos de signar un contracte amb el vostre dissenyador web. Això t’assegurarà’torneu a la mateixa pàgina i protegeix ambdues parts contra malentesos o problemes més enllà de la línia. Feu-lo específic i tingueu clar els terminis, les expectatives i el projecte’objectius i resultats.

El vostre contracte serà únic per a vosaltres, el vostre projecte i el vostre acord amb el vostre dissenyador web, però aquí hi ha algunes coses que podreu esbossar:

 • Es tracta d’un treball únic per al vostre dissenyador web o bé els pagareu una quota mensual per mantenir el lloc en el futur?
 • Objectius del projecte
 • Càlcul pressupostari
 • Condicions de pagament
 • Cronologia del projecte
 • OMS’És responsable de què
 • Entrables: esbossa exactament què ets’aniré rebent
 • Propietat del contingut
 • Acord de cancel·lació

Sigueu tan detallats i específics com pugueu, i passeu-ho tot amb el vostre dissenyador web, així, ningú no es queda amb sorpreses inesperades – ni tan sols desagradables – més endavant.

4

Estar clar, estar preparat

Com passa amb totes les grans col·laboracions, la comunicació és clau. Tingueu clar les vostres idees, el vostre negoci, el vostre públic i la vostra marca. Els dissenyadors web són professionals i experts en el seu camp, però ells’no us importa els lectors!

Normalment, tu’Emplenaré una enquesta abans d’hora per oferir al vostre dissenyador una visió general del projecte, que abasta tot, des de la vostra marca fins al vostre públic objectiu i més enllà. Heu d’entrar en el màxim de detalls que pugueu i dedicar un temps adequat a omplir-lo.

bigdrop inc sol·licitud de formulariL’agència de disseny web BigDrop Inc té un formulari en línia per emplenar quan voleu sol·licitar un pressupost.

L’altra cosa important a destacar és que tu’Tindré un viatge molt més suau si prepareu la vostra còpia amb antelació. En escriure el contingut primer, vol dir que el dissenyador va guanyar’No heu de seguir fent canvis a mesura que afegiu, traieu o canvieu contingut.

5

Confieu en el vostre dissenyador web

El vostre lloc web és com el vostre nadó, tu’invertiu molt de temps, diners, esforç i amor en el seu creixement. Ell’És molt comú que a les persones els sigui difícil deixar-se anar amb el bebè del lloc web i permetre que algú altre prengui les regnes.

dissenyador web intechnicIntechnic compta amb experts en disseny web, màrqueting, UX i molt més, i promet resultats de qualitat per als seus clients.

Vostè no’no he de ser totalment manual, no’es tracta de mantenir-se implicat en el projecte, sense trepitjar cada cinc minuts i intentar fer el dissenyador web’és feina per a ells.

Per descomptat, haureu de donar comentaris i tenir clar què us agrada i fer-ho’no m’agrada, però també hauríeu d’escoltar el vostre dissenyador web’recomanacions i considerar-les acuradament. Hi haurà bons motius’He suggerit això o això, així que assegureu-vos d’escoltar-lo abans de fer judicis.

Això vol dir que podeu seure i relaxar-vos sabent que el vostre lloc està en les millors mans i el vostre dissenyador web pot fer el que fa’estic millor en Al cap i a la fi, ells’Torneu a ser experts, i sol·licitar constantment canvis menors només retardarà el vostre projecte.

6

Estireu el pes

Però acaba de dir asseure’s i relaxar-se! Sí, bé, alhora que podeu posar els peus a l’hora de dissenyar el vostre lloc, allà’Hi ha molts lots on podeu participar activament. Bona part del projecte dependrà dels terminis de compliment així com del vostre dissenyador web.

A continuació, es mostren algunes de les coses que podeu fer per ajudar el vostre dissenyador:

 • Obteniu la còpia a temps
 • Proporcionar recursos com les imatges o la marca necessària per al projecte
 • Dediqueu temps i esforços a revisar els dissenys
 • Dóna un feedback clar i constructiu
 • Inicieu la sessió als dissenys a temps
 • Participa a la prova del lloc web

Algunes persones sol·licitaran un projecte i, a continuació, s’asseuen i esperen el producte acabat. Aquesta no és la manera de seguir endavant amb el seu dissenyador web o acabar amb un lloc web que més t’agrada.

Tu pots’Feu el vostre dissenyador web’és feina, però tu’encara sóc una part important del treball. Si adopteu un enfocament actiu, positiu i manual, tu’Faré dissenyador web’la vida molt més fàcil i fomentar una relació productiva. Bàsicament, junts tu’Ja faré coses!

7

Combina el comentari

Nosaltres’He establert que està prohibida la recol·lecció de nit (per molt que tingui un significat o una intenció no intencionada). Però es fomenta definitivament una bona retroalimentació constructiva i antiquada. Ell’s el bitllet d’or de col·laboració i s’ha d’utilitzar a tota costa!

Moltes persones troben comentaris difícils de donar, per por que es rebin malament, però facilitaran la relació amb el dissenyador web. Nosaltres’He reunit uns quants consells per crear un bon intercanvi de comentaris:

 • Reuneix els teus pensaments – allà’Probablement es tractarà de diversos esbossos, maquetes i dissenys perquè pugueu examinar-los durant tot el procés, però assegureu-vos que els vostres comentaris no siguin’està dispers. Si tu’Torneu a enviar un missatge de correu electrònic rere un altre amb nous canvis, el vostre dissenyador web es sentirà atrotinat i no podrà crear una imatge clara del que realment voleu. Asseieu-vos i recopileu els vostres pensaments en una sessió de comentaris a cada etapa.
 • Mantingueu-la constructiva – Penseu en què feu’m’agrada aquest color o aquest tipus de lletra; don’Simplement dic que ho odies. Vostè no’No vull acomiadar el vostre dissenyador web’treballo, així que sempre penseu en els motius de les vostres opcions i escolteu el que han de dir també.
 • Digues el que t’agrada – el feedback positiu és tan útil com el feedback constructiu. Ell’Diré al seu dissenyador web quan ho tinguin’torneu al bon camí i ajudeu-los a prendre més decisions d’acord amb la vostra marca.
 • Mantingueu-lo entre vosaltres – aquest és un gran. Compartir maquetes o dissenys amb amics i familiars pot augmentar ràpidament fins a vosaltres’torno amb un munt de comentaris d’una àmplia gamma de persones. Intenteu evitar això. En lloc d’això, compartiu dissenys amb pocs selectes i de confiança que entenguin el context complet del que feu’els mostro D’aquesta manera obtindreu suggeriments constructius i equilibrats en lloc d’una selecció aleatòria. Res no arruïnarà la vostra relació amb el vostre dissenyador web més ràpidament que fer canvis en funció de la tia Nora’no li agrada el color blau.

Obteniu comentaris clars, equilibrats i pensats quan ho feu’Se’m va demanar que faci meravelles per l’èxit del vostre projecte, així com crearà una relació de treball positiva amb el vostre dissenyador web.

8

Construir una relació

Nosaltres’he esmentat el “r” paraula algunes vegades ara, i això’és perquè es troba al cor del vostre lloc web’s èxit. L’ideal seria que voleu construir una relació a llarg termini amb el vostre dissenyador web, com ells’Torneu a estar en la millor posició per cuidar el vostre lloc.

disseny web hibuEl vostre lloc web no és’només per avui: creant una bona relació amb un dissenyador web com Hibu, tu’Torneu a provar el vostre lloc web amb futur.

Ell’Normalment s’estableix al vostre contracte si el vostre dissenyador continuarà actualitzant el vostre lloc web o, si és que’Un cop construït el lloc, estaré completament a les vostres mans. De qualsevol manera, sí’s una bona idea per mantenir-se en contacte en cas que el vostre lloc necessiti un renovament o qualsevol atenció urgent.

Ja sigui’No seran nous els projectes en el futur o simplement el manteniment del vostre lloc web actualitzat’em dol pensar en el vostre dissenyador web com a soci de llarga durada en lloc d’un contracte únic. Sense ells, el vostre lloc podria datar-se o fins i tot perdre el seu rànquing.

Torneu a la idea de tractar el dissenyador web com a soci de negocis’No he de fer sonar cada dia per xafardejar, però mantenir-se en contacte i fomentar una relació professional.

Consells per treballar amb un dissenyador web: resum

Aquest article ha exposat les principals àrees d’assessorament per assegurar una relació positiva i positiva amb el vostre dissenyador web, així com compartir consells sobre com assegurar-vos que el producte final és quelcom que’Estaré content amb.

En aquest moment, ja coneixeu la clau i don’ts per treballar amb un dissenyador web, inclosos:

 • Tingueu clar la vostra marca, el vostre feedback i els vostres objectius
 • Signa un contracte per protegir tant tu com el seu dissenyador web
 • Confieu en el vostre dissenyador web
 • Introduïu on podeu, però recordeu-los’tornar els experts
 • Don’no tingueu por de rebre o rebre comentaris

Contractar un dissenyador web és una elecció intel·ligent si necessiteu un lloc complex i tingueu el pressupost per comprometre’s amb un servei d’alta qualitat. No ho fa’No heu de fer por: seguint els nostres consells, tant vosaltres com el vostre dissenyador web sereu feliços a casa vostra!

Consells per treballar amb un dissenyador web: preguntes més freqüents

Contracta un dissenyador web més ràpid que un creador de llocs web?

Això depèn del temps que trigueu a crear el vostre propi lloc, però generalment, no. Per exemple, amb un creador de llocs web com Wix, podríeu tenir un lloc a la tarda. Els dissenyadors web dediquen molt de temps i esforços a la creació del vostre lloc, de manera que solen trigar uns 30 dies de mitjana en funció del vostre projecte i de la seva ocupació..

Necessito cap habilitat tecnològica per treballar amb un dissenyador web?

No! Vas guanyar’No construireu el vostre lloc, així que no el feu’No us heu de preocupar si no ho feu’no tinc habilitats tecnològiques. Tanmateix, haureu de tenir una idea molt clara del que voleu, i estar a punt per pressupostar, planificar i respondre moltes preguntes per treure el màxim partit per contractar un dissenyador web..

Els dissenyadors web només fan que el vostre lloc tingui un aspecte bonic?

No, fan molt més que això! S’acosten a construir o redissenyar el lloc per optimitzar-lo per a l’experiència, la funcionalitat i l’estètica dels usuaris, i alguns fins i tot gestionen el vostre lloc.’s SEO també!

Quant costa un dissenyador web?

Realment depèn del vostre projecte! Obtindràs un cost inicial que pagueu una vegada per l’obra realitzada per construir (o redissenyar) el vostre lloc web. Aleshores, si el vostre dissenyador web actualitzarà el vostre lloc, allà’També seré un càrrec mensual continuat per al manteniment. Podeu trobar més detalls sobre el cost que hauria de costar el vostre lloc web a la nostra guia definitiva.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me