Escriure per a la web: 19 millors consells

La guia definitiva d’escriure per a la web

escriptura d'imatges destacades per al webEl contingut d’escriptura per a un públic en línia comporta els seus propis desafiaments, regles i entrebancs ocults. Les persones de tot arreu cometen errors massius quan escriuen el seu contingut web.

Donem’no vull que els uniu.

Nosaltres’torneu aquí per assegurar-vos de superar els perills habituals del viatge i orientar-vos en el camí cap a la creació de continguts en línia impressionants. Gaudeix de la competència, enlluerna els teus lectors i aprofundeix en la teva pàgina web amb la nostra guia profunda.

Nosaltres’Abastaré les regles d’escriptura més importants per a la web i us oferirà visions exclusives d’experts reals que confien en produir contingut estel·lar per viure.

Fins i tot els professionals d’escriptura web poden topar i perdre els seus lectors’ interès Tant si tu’reiniciar un bloc, escriure una còpia per al vostre lloc web d’empresa o gestionar comptes de mitjans de comunicació social, aquesta guia us oferirà consells actuables per millorar el compromís i augmentar les conversions..

El nostre primer consell no oficial és que les presentacions siguin curtes, així que nosaltres’millor passar a les coses bones!

redacció experta en creadors de llocs web per a infografies web

La nostra infografia útil mostra els 19 passos que necessiteu per escriure al web. No dubteu a guardar-lo, compartir-lo i tornar-lo quan necessiteu alguns consells d’escriptura útils!

Si preferiu una bona llista de moda, aquí’s cadascun dels passos de nou:

19 millors regles per escriure al web

1 Investigueu el lector
2 Conegueu el vostre enemic
3 Utilitzeu els encapçalaments
4 Enganxeu el lector
5 Manteniu el llenguatge senzill
6 Digues als lectors on són
7 Informació de càrrega frontal
8 Sigues directe
9 Utilitzeu un to de conversa
10 Ser actiu, no passiu 11 Mantenir-lo curt
12 Sigui generós amb els visuals
13 Escriu per a lectors de pantalla
14 Capa l’escriptura per a skimmers i escàners
15 Deixa fora l’argot
16 Provegeu correctament
17 Don’No descuideu la vostra microcòpia
18 Tingueu cura de les vostres metadades
19 Saluda a les xarxes socials

Ara tu’estem completament armats amb els nostres 19 senzills passos, llegiu-ne per obtenir un complet desglossament de cadascun, a més d’alguns consells sobre bonus exclusius dels experts!

Ara tu’estem completament armats amb els nostres 19 senzills passos, llegiu-ne per obtenir un complet desglossament de cadascun, a més d’alguns consells sobre bonus exclusius dels experts!

Més informació

 • Consulteu la nostra Gràfic de comparació del creador de llocs web si la creació d’un lloc web és el següent pas, compara els millors constructors al voltant!
 • Utilitzeu els nostres consells d’escriptura web experts per iniciar un bloc? Podeu trobar la nostra revisió de les millors plataformes de blogs útil.
 • Esteu buscant alguna cosa una mica més específic? El nostre Com escriure una crida a l’acció La guia ofereix alguns consells experts sobre com crear una còpia persuasiva.

Abans de començar

En aquest apartat nosaltres’cobrir:

Consell # 1: investiga el lector

Consell # 2: Conegueu el vostre enemic

# 1. Investigueu el vostre lector

Abans de posar el bolígraf al paper (o, més ben dit, els dits al teclat), heu d’entrar en la ment dels vostres lectors. Ell’és bàsic per conèixer el vostre públic perquè puguis agafar el seu interès i satisfer les seves necessitats. Pregunteu-vos: per què vénen persones al meu lloc? Què busquen??

Un cop tingueu les respostes a aquestes preguntes, allà’Només hi ha una cosa que fer: dóna als lectors el que vulguin.

Els lectors són criatures incòmodes, impacients i fugaces: utilitzen el llenguatge equivocat o els donen informació errònia, i ells’Abandonaré el lloc abans que pugueu dir “si us plau, don’no vaig.” A continuació, es mostren alguns consells per mantenir satisfets els clients:

 • Crea personas – proveu de fer entre tres i cinc persones que representin seccions diferents del vostre públic. Podeu fer-ho entrevistant lectors de la vida real, utilitzant dades demogràfiques de les vostres analítiques de llocs i fent una ullada als seus lectors.’ perfils socials.
 • Adapteu l’escriptura al vostre públic objectiu – utilitzeu el mateix idioma que els vostres lectors. Si tu’torna a escriure per a una demografia més antiga, don’No utilitzeu paraules d’argot adolescent, i si sou’Torneu a escriure per a una audiència anglesa o nord-americana, assegureu-vos que’utilitzeu el llenguatge i les referències adequades.
 • Don’no deixi de fer preguntes – fins i tot una vegada’tornem a publicar contingut regular, don’Suposo que saps el que volen els teus lectors. Seguiu verificant i investigant per assegurar-vos que els vostres lectors estiguin contents.

Assessorament dels experts

Joan pannell
John Pannell
, Sènior executiu de màrqueting a Access Self Storage

“Un dels elements més essencials d’escriure per a la web és conèixer la vostra audiència. Fa quatre anys, atraiem poc més de 100 visites orgàniques al nostre bloc al mes. En un canvi de tàctica, vam començar a escriure contingut regular, de qualitat, optimitzat i dirigit als interessos dels visitants del nostre lloc web, i ara generem més de 2.500 visites orgàniques al mes..”

# 2. Coneix el teu enemic

Un cop coneixeu els agraden els lectors’estic vells amics, això’és el moment d’investigar els vostres competidors. Heu de conèixer dues coses crucials: qui són els vostres competidors i què’estic fent.

La investigació en competidors és fonamental per comprendre què cal fer per tal que els lectors trien el vostre lloc sobre qualsevol altra persona’s.

En primer lloc, cal identificar els seus principals competidors. Proveu d’enumerar els vostres deu rivals més importants: si no en teniu ni una idea, podeu descobrir Googling el vostre servei, producte o tema principal i veure quins altres llocs apareixen més.

Suggeriment superior! Podeu utilitzar eines com SEMrush per descobrir quins llocs es classifiquen per a paraules clau determinades i com es compara el vostre propi lloc.

Ara ja saps qui’He de batre, establir-se en una aposta virtual. Mireu quin tipus de contingut contenen’es torna a produir: es tracta de vídeos, de publicacions de blocs, de notícies o de descàrregues? Què’s el nivell de qualitat? Amb quina freqüència publiquen contingut fresc?

Un cop tu’Teniu un bon perfil dels vostres competidors, podeu fer la pregunta més important: què puc fer millor?

Assessorament dels experts

gentil budka


Luke Budka
, Director a TopLine Comms

“Comprendre què busquen els seus possibles clients i per què’el busqueu; feu un cop d’ull al contingut que apareix quan cerqueu els vostres clients potencials; i, a continuació, escriu millor contingut, en aquest ordre!”

No espanteu el vostre lector de lluny

En aquest apartat nosaltres’cobrir:

Consell # 3: utilitzeu els encapçalaments

Consell # 4: Agafeu el vostre lector

Consell # 5: Keep Language Simple

Consell # 6: Digues als lectors on són

Potser heu sentit a parlar de la comparació d’usuaris del web amb animals salvatges, i això’És exactament el que nosaltres’estic parlant aquí. Avui’Els lectors en línia estan buscant informació, però no’No vull malgastar tones d’energia eliminant l’equivalent web d’un búfal gegant. Igual que un lleó que escull les seves preses, estan sempre a la recerca de contingut que poden digerir fàcilment.

Si el lector no ho és’No estic content amb el que veuen, podeu apostar per ells’passaré en segons. Duro, no? Afortunadament, hi ha maneres d’enviar tots els missatges adequats perquè no us en feu’no espanteu el lector.

# 3. Utilitzeu els encapçalaments

La millor manera de posar a l’instant un lector fàcilment és fer servir encapçalaments. Això dóna una clara indicació de la vostra pàgina’de contingut, sense que el lector hagi de llegir-ne, bé.

Quan’s la darrera vegada que llegeixes una pàgina web des del principi fins al final, sense saltar endavant ni escanejar seccions? Apostem que no ho fos’T alguna vegada recentment.

Els encapçalaments faciliten als lectors accedir ràpidament al contingut del contingut i dirigir-se a la secció que més volen llegir. Penseu en els encapçalaments com a publicacions de signes, que us atrapen el lector’s atenció i agitant-los en la direcció correcta.

Els títols també fan que la vostra pàgina sembli més atractiva. Allà’No és res pitjor que trobar-se amb un bloc de text enorme’estic tornant a navegar per Internet!

Suggeriment superior! Els títols són excel·lents per als vostres lectors, però ells’també és important per a SEO. Una bona optimització del motor de cerca ajuda al vostre lloc a classificar-se bé en els resultats del motor de cerca, i tenir un bon encapçalament estructurat és una manera important d’optimitzar el vostre lloc..

# 4. Agafeu el vostre lector

Com agafa el teu lector’atenció i feu que llegeixin el vostre article, en lloc de prémer el botó enrere ? Cal crear un ganxo.

A tots ens encanta una mica el drama. Polèmica, misteri, fets sorprenents: tots ens atrauen amb un efecte clau: volem saber-ne més. Si podeu començar el contingut amb un fet, una pregunta, un comentari controvertit o, fins i tot, una anècdota, teniu una bona oportunitat d’aconseguir que els vostres lectors’ atenció.

escriure per al consell web enganxa el lector

# 5. Mantenir el llenguatge simple

Mentre esteu a l’escola’T’animo a ampliar la teva ment i trobar el tesaurus a cada oportunitat possible, escriure per a la web és una mica diferent. De fet, sí’és tot el contrari.

Hauries mantenir la seva escriptura senzilla – al voltant del nivell que tu’m’esperaria que els joves de 12 anys s’entenguin fàcilment Això’està bé, cal imaginar-te’estic escrivint per a setè estudiant!

L’ús d’un llenguatge simple no’vull dir “bolcant-se” el vostre excel·lent contingut. De fet, es pot necessitar més talent per fer que l’escriptura simple soni bé. (Almenys, això’és el que ens agrada pensar!)

El llenguatge senzill és més escanejador, fa que el vostre contingut sigui més accessible a un públic més ampli i ajude la gent a comprendre el vostre missatge molt més ràpidament.

Exemple

&# 10060; 1: L’escriptura en un llenguatge poc complicat i comprensible és imprescindible quan es crea contingut per a un públic en línia, a causa dels patrons i hàbits de lectura més sovint retratats pels lectors en línia, que difereixen massivament de les tàctiques aplicades en llegir un altre tipus de materials publicats..

&# 10004;&# 65039; 2: escriure en un llenguatge senzill i fàcil d’utilitzar és clau a l’hora d’escriure per a la web. Això es deu al fet que la gent no’no llegirien contingut en línia com si llegissin un llibre.

Amb quin exemple teniu més probabilitats de relacionar-vos? Sobretot quan tu’Torneu a aparèixer al telèfon, comprovant aquest article a la resta de cinc minuts entre reunions a la feina? Tant si us agradi com si no, “senzill” és el llenguatge universal de la web.

# 6. Digues als lectors on són

Alguna cosa que molts escriptors web obliden és que els vostres lectors no podrien tenir ni idea de què tracta el vostre lloc. A diferència dels llibres, allà’no és cap inici, mig o final, i el contingut ha de reflectir-ho.

No suposeu mai que el vostre lector hagi estat a la pàgina d’inici o que hagi explorat la vostra pàgina – ella’és probable que ells’Només heu topat amb el vostre lloc i espereu respostes de seguida.

Si tu’Torneu a escriure una sèrie de publicacions de bloc connectades o guies relacionades, assegureu-vos d’enllaçar-vos amb l’anterior perquè el vostre lector pugui tornar i obtenir algun context. Si tu’Torneu a revisar alguna cosa, assegureu-vos de tornar a recopilar el que és primer.

Et fas la idea. Sempre iniciem les nostres ressenyes i comparacions explicant breument què és un creador de llocs web, com funciona arrossegar i deixar anar, o què és allotjament i per què ho necessiteu abans d’entrar en la carn de l’article..

La gent que sap aquestes coses ja pot saltar-se, però inclosa aquesta informació us assegureu que feu donacions’No alienes els lectors que buscaven aquelles respostes.

escrivint per al consell web digueu als lectors on es troben

Guarda el teu lector

En aquest apartat nosaltres’cobrir:

Consell # 7: Informació de càrrega frontal

Consell # 8: Sigues directe

Consell # 9: utilitzeu un to de conversa

Consell # 10: Sigues actiu i no passiu

Consell # 11: Mantingueu-lo curt

Consell # 12: ser generós amb els visuals

Un cop tu’He aconseguit agafar el teu lector’s atenció, cal mantenir-los a la vostra pàgina. Això és més fàcil de dir que de fer-ho. De mitjana, la gent només llegirà al voltant d’un 20% de les paraules d’una pàgina web. (Així, si tu’encara llegiu aquest article: enhorabona!)

A continuació, es mostren alguns consells i trucs senzills per treure el màxim partit als lectors’ extensió d’atenció limitada.

# 7 Informació de càrrega frontal

Heu sentit que la mitjana d’atenció humana és ara més curta que la d’un peix d’or? Nosaltres’estic més distret que mai, perdent la concentració després de poc més de vuit segons.

recerca d'informació digital d'informacióCrèdit: Món de la informació digital

Per això’és vital per carregar prèviament la informació, col·locant les claus a emportar al principi de la peça en lloc d’esperar fins a la conclusió.

Això no’És una novel·la d’Agatha Christie on es construeix suspens i dóna respostes a la gent just al final. En lloc d’això, heu de donar la informació més important tan aviat com sigui possible.

És possible que hagueu adonat que, al començament d’aquest article, vàrem esbrinar què estaríem tractant i, a continuació, es van enumerar immediatament les claus per emportar-les. Això garanteix al lector que obtindran respostes reals, elimina la sensació de ser arrossegat i, fins i tot, actua com a teaser..

Per exemple, si tu’estic escrivint una peça de comparació, don’no espereu fins al final per revelar el guanyador. Penseu en què teniu’Voldríeu si fóssiu el lector, doneu respostes de seguida i animeu-los a seguir llegint per esbrinar-ne “Per què” darrere del seu argument.

En proporcionar una versió resumida del contingut, podeu obrir el lector’s curiositat – tu’He demostrat que saps què’estic parlant, i ara volen saber-ne més!

# 8. Sigui Directe

Quan un escriu per a un públic en línia, pot ser difícil connectar-se. Hi ha tantes veus, com aconsegueixen que les seves paraules siguin destacades de la multitud?

Pot ser que estiguis sentint una mica confós ara mateix, perquè acabem d’utilitzar adreça directa. L’adreça directa és on realment us dirigiu al lector “vostè.” Don’no em molesta amb l’ambigu “ells” o desfasat “un” – deseu-la per als personatges de Downton Abbey.

Utilitzeu “vostè” per dirigir-se al lector, utilitzeu “nosaltres” parlar des del punt de vista d’una empresa i utilitzar “Jo” per a una veu individual.

Això és més directe i estableix immediatament una relació entre tu i el lector.

Hi ha excepcions, com ara reportatges, però en general es tracta d’una norma important. Fins i tot els llocs web bancaris i legals utilitzen un llenguatge directe per atraure els seus públics, i vosaltres’Ja ho veuré a tota la xarxa “Sobre nosaltres” totes les pàgines utilitzen adreça directa!

escriure per al consell web sigui directe

# 9. Utilitzeu un to de conversa

Temps de preguntes: preferiu xerrar amb els vostres amics o que algú us faci classes amb un llenguatge formal i lectiu? Nosaltres’Suposo que sabem la resposta, i això’és per això que escrivim amb un to de veu força conversador.

Això no ho fa’No funciona per a tots els llocs web, però si podeu utilitzar un llenguatge de xerrades, el recomanem. Utilitzar paraules familiars, fer preguntes, llançar paraules reconegudes i inserir certa personalitat pot suposar un llarg camí per implicar el lector.

Penseu en les vostres marques, llocs web i blocs preferits: quin tipus de to fan servir? Fan ús del llenguatge quotidià i fan que les seves frases siguin lúdiques? Si és així, això’s perquè ells’estic mirant directament cap al públic objectiu i creant una experiència de lectura personal.

I això’És exactament el que has de fer. De vegades, significa doblegar algunes de les regles que vas aprendre a la secundària. Al principi, això ens pot semblar estrany, però, un cop tingueu gust a aquesta llibertat, vosaltres’Lluitaré per tornar!

A continuació es mostren alguns exemples de maneres de reduir la vostra redacció ‘paper universitari’ i més ‘xat de captura’:

 • Trenqueu les frases: Podeu picar les frases una mica. Ja ho sabeu, per èmfasi. Com nosaltres’estic fent ara!
 • Comença les frases “mal” manera: Els amants de la gramàtica pertot arreu, mireu lluny, perquè quan escriviu per a la web podeu començar frases “i,” “però,”, “tan,” i “perquè.” Continua, sabem que ho vols.
 • Posa frases especials en la seva pròpia línia: Si tu’estàs fent un apunt, posant l’èmfasi en una frase determinada o vol que el lector recordi alguna cosa, posa-la en la seva pròpia línia. Això també pot ser eficaç per controlar el ritme i l’humor.
 • Sigueu una mica casual: Podeu utilitzar sorolls com el phew, els guions (com aquest) i fins i tot compartir les vostres anècdotes per connectar-vos amb els vostres lectors. Però tingueu cura de passar per sobre de la borda amb aquestes, raonant-les amb cura!
 • Deixa que la teva veu brilli: L’escriptura ha de reflectir la vostra empresa o marca, però això no’No vol dir el vostre propi estil únic’t valor afegit. Confieu en nosaltres, els vostres lectors apreciaran el toc personal!

Aquestes tècniques ho faran ajudeu a que la vostra redacció soni més humana, que, al seu torn, ajudarà a la gent a connectar-se amb tu’estic dient. Don’No tingueu rostre: deixeu que els vostres lectors sentin com si us coneixen.

Assessorament de l’expert

andy golpys

Andy Golpys, Cofundador i director creatiu de MadeByShape

“El meu primer i fonamental consell és ser tu mateix i representar la personalitat de la teva marca. Si tu’És una agència informal que és directa i concisa. En canvi, si’és una empresa formal molt seriosa i formal que porta vestits tots els dies, i l’idioma al lloc ha de representar-ho.”

# 10. Sigui actiu, no passiu

Aquest és un truc d’escriptura no tan senzill que pot semblar tècnic, però en realitat és fàcil una vegada que saps què buscar.

Ell’És el moment en què us vam presentar escriptura activa versus passiva. Per ser tècnic al respecte, quan escrius en veu activa, el subjecte de l’oració realitza l’acció, mentre que quan s’escriu en veu passiva, el subjecte rep l’acció.

Això sembla molt més complicat del que és, per tant, deixem-ho’al seu lloc utilitzeu un exemple. Deixar’agafo la famosa frase, “el gat s’asseia a l’estora.” Això està escrit en veu activa. Si ho reescrivim de manera que’s passiva, seria: “la gata estava asseguda al gat.” No és tan enganyós, sí?

Sempre heu d’intentar escriure en veu activa. Això és perquè’és molt més fàcil que els lectors el processin; es necessita menys esforços per entendre els nostres cervells, és a dir, nosaltres’és més probable que en llegeixi més.

Suggeriment superior! La veu passiva pot ser encara una eina potent. Utilitzeu la veu passiva si voleu sonar més formal o autoritari. També pot ser especialment útil si ho és’es tracta de situacions delicades.

La veu passiva és molt menys directa i personal que la veu activa, cosa que la fa més tàctica, cosa que el fa útil quan envieu un correu electrònic a un company o redacteu una queixa.

Per exemple, dir “no ho vas fer?’No acabi el projecte a temps” mentre que pot provocar alguns drames incòmodes per a l’oficina, mentre que “el projecte no estava acabat a temps” és molt menys acusatiu.

Escriure en veu activa també ajuda a mantenir les coses clares, concises i impactants. L’escriptura passiva pot ser vaga i pronunciada, i corre el risc de confondre el lector en lloc de lliurar-ne el missatge amb claredat.

escriure per a la punta web estar actiu no passiu

# 11. Mantingueu-lo curt

Ell’és una de les principals regles d’escriptura per a un públic en línia: heu d’indicar el vostre punt amb el màxim de paraules possibles. Potser les sentències llargues han funcionat a les mans d’Ernest Hemingway i James Joyce, però, malauradament, sí’és un gran no-no a l’hora d’escriure per a la web.

I això’No són només frases, tampoc. Les paraules simples, frases curtes i paràgrafs atractius són el trio daurat de la redacció web amb èxit.

Oracions breus i paràgrafs us ajuden a mantenir-se concis i aturar el lector a la deriva a la meitat del punt. Ell’es tracta de mantenir el lector’s atenció i aprofitant al màxim totes les paraules.

Suggeriment superior! Proveu de mantenir les frases no més de 25 paraules, si és possible, i els paràgrafs no més de tres línies.

Una bona manera de provar si la vostra redacció web és massa pronunciada és utilitzar una eina de llegibilitat. Aquests escanegen el vostre treball i trieu paraules i frases que són massa llargues.

eina de llegibilitat llegibleLlegible és una eina que us indica tot el que heu de saber sobre la llegibilitat de la vostra redacció.

Nosaltres’recomano Lectura que podeu utilitzar gratuïtament. Ell’Us diré quines paraules i frases són massa llargues, allà on esteu’He utilitzat la veu passiva i fins i tot si el to és més formal o conversatiu. També obté una nota general: l’objectiu és un nivell B o superior.

# 12 Sigues generós amb els visuals

Els articles amb imatges obtenen un 94% més de visualitzacions que els que no tenen. Sí, sí’No només escriviu això’és important quan tu’creeu contingut en línia – també necessiteu visuals.

Ja sigui’Les fotos, vídeos, infografies o esquemes visuals ajuden les persones a processar informació i captar la seva atenció.

Per què ens atrauen tant les imatges? Doncs bé, els nostres cervells són pràcticament durs per a processar visual, cosa que significa que als humans els és més fàcil processar imatges a gran velocitat que el text. Per tant, les imatges no ho són’només hi ha d’haver bonic – ells’sóc essencial per mantenir el lector compromès.

Proveu d’utilitzar imatges que siguin rellevants tant per al tema com per al vostre públic objectiu. Per exemple, si et coneix’estic escrivint per a estudiants universitaris, don’No utilitzeu imatges dels pensionistes que gaudeixen de la seva jubilació.

Vostè no’No he de gastar molt (o res) en imatges professionals. Podeu descarregar imatges d’alta qualitat gratuïtes de llocs com Unsplash o pagar crèdits d’Adobe Stock.

Una bona manera de millorar l’impacte dels vostres visuals és fer servir imatges de persones. Ell’S’ha trobat que la gent presta més atenció a les imatges amb rostres que a les que no tenen, per exemple, les fotos de les persones a Instagram tenen un 38% més de probabilitats de rebre gustos que les imatges sense rostre.!

Les cares ajuden a crear sentiments d’empatia en el lector i, fins i tot, poden influir cap al que el seu lector dirigeix ​​la seva atenció.

Estudis de seguiment d’ulls han trobat que seguim la mirada de les persones en imatges. I si’Intenteu que els vostres lectors estiguin atents a un botó de subscripció, per exemple, aquesta podria ser una bona tàctica que es provi!

Exemple d’imatges de superdrySuperdry ha utilitzat aquesta imatge a la pàgina principal: observeu com la mirada de la gent de la imatge es dirigeix ​​cap a l’acció de la botiga de vacances.

No deixis a ningú fora

En aquest apartat nosaltres’cobrir:

Consell # 13: Escriviu per als lectors de pantalla

Consell # 14: Elaborau l’escriptura per a escàner i escàner

Suggeriment # 15: deixar fora l’argot

Internet és allà per a tothom i tothom, sigui quina sigui la seva habilitat tècnica o experiència. Quan tu’Torneu a escriure per a la web, heu d’assegurar-vos que les vostres meravelloses paraules siguin adequades per a tothom!

# 13. Escriu per a lectors de pantalla

Un lector de pantalla és un programa que pren contingut de la pantalla (com ara text, imatges i enllaços) i el posa en un format que poden adoptar fàcilment persones amb deficiències visuals, com ara la parla o el braille..

Ell’és important recordar el vostre escrit guanyat’Els lectors només us han de mirar: a continuació, es mostren algunes coses fàcils per fer que el vostre contingut sigui més accessible a tot tipus de lectors:

 • Estructura els teus encapçalaments: Els lectors de pantalla solen utilitzar encapçalaments per navegar per pàgines, així que assegureu-vos que us assegureu’tornant a ser clar i estructurat amb la vostra pàgina’Maquetació. Un sistema estructurat seria H1, H2, H3 i H3, si es necessita. Don’No cal saltar entre H1 i H6, per exemple, ja que això serà confús per a un lector de pantalla.
 • Sigui descriptiu al text alt – quan pugui’No veig una imatge, tu’confia en un text alt descriptiu (la imatge’s descripció, que apareixerà quan ho passeu per sobre) per indicar-vos què es mostra la imatge. El text Alt és important també per a SEO, així que hauríeu de fer-ho, però assegureu-vos’estem donant als usuaris la imatge completa.
 • Feu que els enllaços siguin clars: Penseu si els enllaços tenen sentit per si mateixos. “Clica aquí” no fa’No em dono cap idea d’on pot acabar l’usuari!
 • Aneu amb compte de reproduir automàticament vídeos – si un lector de pantalla gira el text a la veu i, a continuació, un vídeo comença a reproduir-se de manera automàtica a la pàgina’Serà confús i poc útil per a l’usuari. Si més no, proporcioneu una opció per desactivar la reproducció automàtica.
 • Don’no ser vague – tingueu cura i penseu si la vostra pàgina tindrà sentit a algú que pugui’no ho veig Per exemple, en les formes don’només ho dic “Bústia per confirmar que heu llegit això.” És possible que un lector de pantalla hagi saltat el formulari, en canvi, reitereu el que l’usuari està acceptant, com ara: “El registre ara confirmarà la vostra assistència. Bústia per confirmar que heu llegit això.”

escriure per a consells web escriure per a lectors de pantalla

Per què no proveu de navegar pel vostre lloc amb un lector de pantalla? D’aquesta manera, us donarà la millor idea de l’accessibilitat del contingut per a persones amb deficiències visuals i us mostrarà on esteu’ja ho estic tornant!

Per obtenir més informació sobre què podeu fer per fer el vostre lloc més accessible, llegiu aquest article: He utilitzat la web durant un dia mitjançant un lector de pantalla

# 14. Capa l’escriptura per a escàner i escàner

Ell’és trist, però és cert, no tothom es posarà amb una tassa de cafè, posa els peus en peu i llegeix el teu fragment de principi a fi. La majoria dels vostres lectors seran escumadors o escàners.

Els skimmers i els escàners busquen informació particular, el més ràpidament possible. Els skimmers intenten tenir una visió general del que es tracta de la pàgina i si ho és’són alguna cosa’Gaudiré o trobarà útil. Els escàners paren una mica més d’atenció: tenen una pregunta específica en ment i estan a la caça.

‘Com s’atreveixen a tractar la meva escriptura així!’ potser tindreu la temptació de cridar, però no’t. Els skimmers i els escàners mereixen una experiència de lectura fantàstica, sobretot perquè constitueixen la majoria del vostre públic.

Nosaltres’He exposat algunes coses clau que podeu fer per crear el vostre text ‘desnatable’ i escanejable. (I nosaltres’Ho heu posat a punts de bala, per a tots els que teniu els skimmers i els escàners que hi ha a fora!)

 • Utilitzeu encapçalaments: de nou, els encapçalaments són el teu millor amic!
 • Utilitzeu negreta utilitzar-lo amb moderació per ressaltar fets clau o frases importants
 • Feu servir espai blanc – l’espai blanc envolta paràgrafs i imatges. Ell’és important desglossar la pàgina i deixar respirar el text; permet que el vostre lector’el cervell també respira
 • Feu servir llistes i punts de vinyeta: ells’és més fàcil que els lectors digereixin!
 • Utilitzeu caselles – podeu dividir informació important en caselles per atraure el lector’s atenció

Don’No em sento com tota la vostra còpia detallada en profunditat vagi a desaprofitar. Si no és res, Google somriu amb contingut de qualitat i de llarga forma, de manera que crear una bonica redacció web ajudarà al vostre lloc a classificar-se bé.

# 15 Deixa fora d’argot

Només. Don’t. Utilitzeu. Argot.

Si més no, si ho podeu evitar!

Allà’no és cap manera de perdre els lectors més ràpidament que fer-los sentir estúpids amb termes tècnics de nínxol.

Hi ha moments que ho fan’És imprescindible utilitzar l’argot, sobretot si ho és’està escrivint sobre tecnologia, medicina o negocis. Aquí a Website Builder Expert, escrivim sobre creadors de llocs web, allotjament, i fins i tot codificació: nosaltres’No tinc estranys a l’argot!!

Quan haureu d’incloure l’argot en el vostre escrit, assegureu-vos que sempre ho expliqueu amb claredat per al vostre lector. La primera vegada que utilitzeu un acrònim o una abreviatura (per exemple, SEO), doneu el nom adequat i expliqueu-lo perquè el vostre lector sàpiga què voleu dir.

Mai suposi que el seu lector sàpiga el que saps. D’aquesta manera, don’No exclou ningú que pugui haver perdut la nota d’argot.

(Ah, i SEO significa Optimització de motors de cerca, per si algú es preguntava.)

escriure per al consell web deixar fora d'argot

Consells posteriors a la redacció

En aquest apartat nosaltres’cobrir:

Suggeriment # 16: Corregeix la revisió adequadament

Consell # 17: Don’t Descuideu la vostra microcòpia

Consell # 18: Tingueu cura de les vostres metadades

Consell # 19: digueu-ho a les xarxes socials

La trista notícia és que’tots els consells per escriure la vostra còpia web real, però les bones notícies no són la diversió’Acabeu aquí: nosaltres’Tens quatre passos més per dominar perquè puguis enlluernar al teu públic.

Vostè’estem tan a prop de convertir-nos en un mestre d’escriptura web, també nosaltres’Em dirigiré directament a ella’No hi ha temps per perdre!

# 16. Prova de lectura adequada

Llegiu el vostre escrit a través. Llegiu-lo de nou. A continuació, feu un descans, feu un cafè, passegeu i netegeu el cap. A continuació, llegiu-lo de nou.

escriure adequadament la lectura de proves de consells web

La lectura de proves és un pas crucial. Si es produeixen errors o correccions ortogràfiques a la versió final, pot afectar greument el lector’confio en el que tu’estic dient. No ho fa’No em trobo tan professional o fiable!

Suggeriment superior! Don’no afanyeu la lectura de proves. Assegureu-vos que deixeu prou temps perquè la vostra redacció tingui proves correctes abans del termini de publicació.

Recomanem que faci que almenys una altra persona pugui llegir el vostre treball abans de publicar-lo. Ell’És bo obtenir un parell d’ulls frescos’és fàcil tornar a cec davant dels petits errors que teniu’Fa temps que treballo en una peça.

# 17. Don’t Descuideu la vostra microcòpia

La microcòpia descriu els petits exemplars que permeten als usuaris navegar per un lloc web. Els missatges d’error i els botons d’enllaç són un exemple de microcòpia.

Microcòpia de la pàgina d’error d’harmoniaAquesta pàgina d’error d’Eharmonia és un exemple de microcòpia. No ho fa’abandonar l’usuari, però us ofereix moltes opcions per continuar utilitzant el lloc.

A continuació es mostren els nostres principals consells per elaborar una bona microcòpia:

 • Adreceu-vos al vostre lector’preocupacions vostè’Veuré això als formularis de subscripció quan les empreses prometen no enviar-vos correu brossa ni compartir les vostres dades.
 • Sigues específic – amb missatges d’error, don’només ho dic “forma incorrecta, torna-ho a provar.” En canvi, sigueu específics i feu un suggeriment exacte: “La vostra contrasenya és incorrecta.”
 • Proporcionar accions – la microcòpia pot ser l’última barrera entre el lector i el botó de sortida. Feu-los sempre el següent pas, per exemple, si poden’Inicieu la sessió al vostre compte, proporcioneu un enllaç per recuperar les dades o obtenir ajuda.
 • Mantingueu-lo curt – ella’s anomena microcòpia per una raó!
 • Seguir endavant – les etiquetes de botons han de coincidir amb el que passa quan l’usuari hi fa clic. Els usuaris no haurien de’No rebeu correu brossa si’No he promès cap correu brossa. Crea la confiança seguint les seves promeses.

La microcòpia és petita però potent. Don’No subestimeu el seu poder per afectar el vostre usuari’s decisions: una bona microcòpia pot ser molt persuasiva, mentre que una microcòpia dolenta pot tenir els lectors corrent pels turons.

Assessorament dels experts

Hannah Whitfield

Hannah Whitfield, gestora de continguts de Website Builder Expert

“Paraula per paraula, el vostre lloc web’La seva microcòpia és el contingut més important. Ajuda els usuaris a navegar a través del vostre lloc i genera una confiança per permetre’ls fer les accions desitjades (o, ‘convertir’) amb confiança. Preneu-vos el temps per aconseguir-ho bé. Busqueu marques que admireu com a inspiració i utilitzeu eines com Optimizely i Hotjar per assegurar-vos que’sempre està provant, aprenent i millorant.”

# 18. Tingueu cura de les vostres metadades

Els metadades poden semblar un dels robots de les pel·lícules Transformers, però sí’És realment la informació de la pàgina que es mostra a la pàgina de resultats del motor de cerca.

Ell’és important parar molta atenció als vostres metadades, ja que afecta el grau de classificació del vostre lloc en els resultats de la cerca i també afecta la quantitat de persones que trien fer clic al vostre lloc web en lloc dels resultats que es mostren a dalt o a continuació.!

Quan cerqueu a Google, vosaltres’Veureu que apareix un meta títol i meta meta descripció. El meta títol és l’encapçalament blau on feu clic per visitar el lloc. La meta descripció és el petit paràgraf que apareix a sota per explicar-vos una mica sobre la pàgina.

exemple de metadadesEn aquest exemple, “Revista del temps” és el meta títol i el text comença “Últimes novetats i anàlisis” és la meta descripció.

Meta Títols

El vostre meta-títol ha de ser breu i dir-li clarament a l’usuari què ha d’esperar de la pàgina’estic a punt de visitar. Heu d’incloure les vostres paraules clau en el meta títol per ajudar la vostra pàgina a obtenir un lloc més alt.

El vostre meta title shouldn’No apel·larà només a Google, però, també heu de convèncer els usuaris perquè facin clic al vostre enllaç. Hi ha algunes tàctiques que podeu utilitzar per fer que el vostre títol de meta sigui més atractiu i atractiu que els vostres competidors’, inclosos:

 • Utilitzeu números – utilitzar números és especialment bo per a guies, per exemple, “Com aconseguir el teu treball de somni en cinc passos fàcils.” Ell’És una bona idea utilitzar els nombres imparells’estic intentant atrapar gent’s atenció – don’no ens creieu? Feu un cop d’ull a aquest estudi de cas sobre Psicologia de xifres parelles i imparells.
 • Utilitzeu paraules de poder: trieu detingudament les paraules d’energia rellevants per crear confiança, encendre la curiositat i, generalment, fer que la gent vulgui fer clic al vostre enllaç. Les paraules d’exemple inclouen “increïble,” “exclusiu,” “guardar,” i “màxim secret.”
 • Inclou la data – que no’No he de fer això, però sí’és una bona manera de mostrar a la gent que el vostre contingut està actualitzat i actualitzat.

Meta Descripcions

A diferència dels meta-títols, meta-descripcions no’afectarà directament els vostres rànquings als resultats de la cerca. malgrat això, tenen un impacte enorme en si la gent vol visitar la vostra pàgina, així que encara mereix amor i molta atenció.

Meta descripcions shouldn’No seré massa temps, però voleu posar-hi molta persuasió i informació per atraure els visitants del vostre lloc. Tingueu clar de què es tracta la pàgina, consulteu què trobarà el visitant i proveu també de fer una crida a l’acció, tal com “inicia avui el teu bloc.”

# 19 Digues Hola als Social Media

Nosaltres’He arribat al darrer pas de la nostra guia d’escriure per a la web. Les xarxes socials són un lloc fantàstic per compartir la vostra escriptura amb el món, però sí’És també una plataforma que inclou les seves pròpies regles d’escriptura i incompliments.

No hauria de’No intenteu compartir totes les plataformes socials que pugueu. En lloc d’això, trieu els millors per a vosaltres i per al vostre públic objectiu i comprometeu-vos a produir contingut de qualitat per a aquests canals.

Ell’Normalment és força obvi com s’hauria d’escriure a les xarxes socials, per exemple, tothom sap fer-ho curt a Twitter perquè realment limita el nombre de personatges, però hi ha alguns consells que pensem que us poden ajudar..

El primer és controlar la veu. Tant si tu’torna a publicar un blogger o escriure per a una gran empresa, la vostra veu ha de ser coherent a tots els teus canals. Que inclou el vostre lloc’contingut, correus electrònics i xarxes socials.

El segon és mantenir les vostres publicacions rellevants. Si tu’Torneu a ser una firma jurídica, tingueu cura de compartir vídeos de gats o d’utilitzar sigles. Sí, aquestes coses són àmpliament acceptades als canals socials, però no ho són’t tan acceptat per a marques serioses.

El tercer és saber exactament què voleu sortir de les vostres publicacions en xarxes socials. Voleu guanyar seguidors? Voleu que les persones facin clic al vostre lloc web? Animeu a convertir els seguidors existents? Tenir aquest objectiu en ment ajudarà a centrar les publicacions i mantenir el vostre intercanvi rellevant.

escrivint el consell web saludar a les xarxes socials

Redacció per a la web: Rondonament

Felicitats! Ara és un escriptor web completament a punt per crear el teu propi contingut en línia de qualitat!

Nosaltres’heu desnatat, escanejat, submergit i submergit-vos pels 19 passos que heu de seguir per vèncer els vostres competidors i enlluernar els vostres lectors. Deixar’S’ofereixen una ràpida actualització d’aquests passos.

Els 19 passos principals per escriure per a la web

 1. Investigueu el vostre lector
 2. Coneix el teu enemic
 3. Utilitzeu els encapçalaments
 4. Enganxeu el vostre lector
 5. Mantenir el llenguatge senzill
 6. Digues als lectors on són
 7. Informació de càrrega frontal
 8. Sigui directe
 9. Utilitzeu un to de conversa
 10. Sigui actiu, no passiu
 11. Manteniu-lo curt
 12. Sigues generós amb els visuals
 13. Escriu per a lectors de pantalla
 14. Capa l’escriptura per a skimmers i escàners
 15. Deixa fora l’argot
 16. Llegir la prova adequadament
 17. Don’No descuideu la vostra microcòpia
 18. Teniu cura de les vostres metadades
 19. Saluda a les xarxes socials

Des d’aquells primers dies d’investigar els vostres lectors fins a compartir el vostre treball a les xarxes socials, vosaltres’he recorregut un llarg camí.

Podem’No esperi a veure què ets’faré els nostres consells: tu’Fins i tot us presento els vostres propis consells experts a mesura que comenceu a escriure el vostre propi contingut web. Ara, escriviu i escriviu, però torneu-nos a informar-vos de com sigueu!

Sabeu alguna cosa o dues sobre escriure per a la web? Compartiu els vostres coneixements als comentaris següents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me