Com escriure una pàgina sobre nosaltres: 9 Dos i Don & rsquo; ts

Si tu’estic insistit sobre com escriure “Sobre nosaltres” probablement significa que coneixeu la importància de tenir-ne una bona. Un “Sobre nosaltres” la secció és una oportunitat per presentar-se amb els teus propis termes. Ell’també és un visitant’La primera trobada amb la gent i la història que hi ha al darrere del vostre lloc, i una pàgina forta transmetrà la vostra passió als lectors.

Un bon “Sobre nosaltres” la pàgina comença amb els conceptes bàsics, però ràpidament es mou més enllà d’ells. Sí, els usuaris han de saber qui sou i quins serveis oferiu. Però la vostra pàgina també ha de reconèixer les coses més suaus que la gent té curiositat.

Penseu en això com conèixer algú per primera vegada, ells’Vull saber per què fas el que fas i com vas començar al teu camp. Si heu conegut algú en un sopar que continués escrivint temes relacionats amb la indústria del lloc’Probablement comenceu a planificar una sortida d’emergència cap a cavall’oeuvres.

Saber què incloure facilita l’elaboració d’un “Sobre” pàgina que aconsegueix l’equilibri entre la pràctica i la inspiració, i la bona notícia és que hi ha’No és la millor persona per a la feina que tu. Seguiu llegint els dos imprescindibles i don’ts i per veure exemples de pàgines que ho han aconseguit.

Què incloure a la pàgina de Sobre nosaltres

1. El to adequat

El to és un element que hauria de ser coherent a tota la vostra “Sobre” pàgina. Però don’no et preocupis: has guanyat’No heu de desaprofitar els llibres de text en anglès de secundària per aconseguir-ho. Per a un lloc web professional, la redacció només necessita trobar un punt intermedi coneixedor i apropable.

Recorda que “professional” no fa’no he de significar “avorrit” – ella’Està bé perquè la vostra redacció mostri una mica d’emoció! I don’Tampoc ho derroco. Ja saps què’tornes a parlar, així que deixa que la informació flueixi com si parli amb un amic i amb tu’Probablement em semblarà el to ideal.

Llegir en veu alta la vostra nova còpia és una manera fantàstica de provar el to. L’audició de com s’ajunten les frases t’alertaran de qualsevol estructura o opcions de paraules que no siguin naturals’no els utilitzo en la conversa diària.

2. Valora la vostra empresa

Un cop tingueu un to general elaborat, reforceu-lo introduint la vostra empresa’s valors. Si tu’tornant a escriure una pàgina per a una organització més gran, és possible que tingueu alguns valors predeterminats o unes directrius de marca per obtenir. Però don’No et preocupis si és així’no és el cas: tot el que heu de fer és fer una idea d’algunes paraules clau que representin el millor que representa el vostre negoci.

Subratllar uns quants bons valors és una manera fantàstica d’organitzar el que vós’m’agradaria dir-ho “Sobre” pàgina i pot fer que la tasca d’explicar el vostre negoci sembli menys desconcertant. Tot i això, sí’és important no seleccionar buzzwords només perquè semblin excel·lents, cosa que és una trampa fàcil que es pot incloure: el 55% de la llista de companyies de Fortune 100 “integritat” com a valor principal, mentre que el 40% cita “treball en equip.” Atributs dignes per segur, però comencen a perdre sentit quan tots’els llença.

En lloc d’anar genèric, deixa’t una estona per pensar en què ets tu’estic més orgullós i del que us separa dels vostres competidors. Ets seriós sobre producte qualitat? T’esforces? sostenibilitat en el vostre procés de fabricació? Aquest és el moment de celebrar-ho!

3. Visuals, visuals, visuals

El text en negreta i els títols posicionats estratègicament són un bon començament a l’hora d’organitzar la vostra pàgina, però la millor manera d’atrapar un lector’L’ull és a través d’alguns gràfics o taules ben posicionades. Els estudis fins i tot han demostrat que la gent pot recordar el 65% de la informació presentada visualment tres dies després de veure-la.

Don’no suar si no’No em penso com un dissenyador que és especialment experimentat. Allà’Hi ha un munt de programari de disseny web creat per fer aquesta tasca el més fàcil possible. Quan es tracta de posar l’accent en els elements visuals, Squarespace és especialment útil, per tant, si teniu molt de treball creatiu per mostrar-lo’és una gran opció.

Si no’tinc molt treball creatiu per mostrar, després una bona foto de l’espai d’oficina o un gràfic interessant de l’any passat’L’augment de vendes és més que suficient. Afegir un visual o dos és només una manera excel·lent de separar el text de la pàgina i fer que el contingut sigui més divertit de llegir.

Hi ha moltes eines digitals fàcils d’utilitzar que us poden ajudar a crear els dits visuals. Canva, per exemple, és una eina de disseny gràfic adequada per a tots (o no) nivells d’habilitat, on podeu fer infografies i logotips originals.

Llista: els 9 millors creadors de llocs web per a artistes

Eines ideals per a creatius que vulguin mostrar obres d’art en línia

Si tu’estic enganxat a les idees, allà és una foto que realment pot fer o trencar la pàgina. La qual cosa ens porta a…

4. El vostre equip

Un “Sobre nosaltres” la pàgina hauria de personificar la vostra empresa, de manera que els clients potencials no puguin fer-ho’No et veig com un mag de tipus Oz ‘home darrere del teló.’ Si afegiu una imatge i una mica d’història humanitària sobre vosaltres i el vostre equip, us oferirà una oportunitat fantàstica per connectar-vos amb el vostre públic i ser creatiu.

La millor part de qualsevol història és la gent, i els clients potencials tindran curiositat sobre el que us condueix com a individus al vostre sector. Com dèiem abans, ningú no coneix aquesta història millor que vosaltres, així que don’no tinguis por de dir-ho!

5. Un motiu per confiar en vosaltres

Les persones que venen al vostre lloc per primera vegada estan interessades principalment en què heu de dir, és per això que nosaltres’He posat tant èmfasi en com dir-ho. Però quan un nou visitant està formant la seva opinió sobre el seu negoci, ajuda a proporcionar algun testimoni extern per a la seva validació.

Si et preguntessis si un restaurant determinat era bo, és probable que no’Els truco per saber-ho. En canvi, podeu dirigir-vos a les ressenyes de TripAdvisor o Yelp. El mateix principi funciona aquí. La seva “Sobre” La pàgina és el lloc perfecte per incloure pressupostos positius per a clients perquè la gent ho sàpiga’estic aconseguint una visió general honesta. En una època en què el 91% dels consumidors confien en les revisions en línia tant com en les recomanacions personals, una mica de prova social fa un llarg camí.

6. Una forma de contactar amb vosaltres

En el moment en què els visitants acaben llegint la seva sensació de ment “Sobre nosaltres” pàgina, ells’correré per entrar en contacte. La majoria dels creadors de llocs web us permetran enganxar fàcilment una “Contacte” feu un formulari a qualsevol part de la pàgina o podeu configurar una pàgina dedicada separada i enllaçar-la.

També hi ha un munt de creadors de llocs web dissenyats específicament per a petites empreses en ment, que poden ser de gran utilitat per crear totes les pàgines del vostre lloc web. “Sobre nosaltres” a “Contacta amb nosaltres” – sentir-se polit i professional.

Llista: els 6 millors proveïdors d’allotjament de comerç electrònic

Plataformes ideals per a empreses que vulguin vendre en línia

Què cal evitar a la pàgina de Sobre nosaltres

Ara que ja saps què entra en un gran “Sobre nosaltres” pàgina’és el moment de parlar de les coses que es queden millor fora. Seguiu llegint per al don’ts:

1. Don’No vaig tornar boig

Les funcions de disseny i disseny estan destinades a complementar el contingut i facilitar-ne la lectura. El mal disseny fa el contrari: distreu els lectors de les paraules de la pàgina. La majoria dels creadors de llocs web tenen plantilles que poden treballar per evitar aquest problema. Tot i així, assegureu-vos de revisar constantment la pàgina amb ulls nous per veure si hi ha imatges o efectes especials que apartin el contingut..

2. Don’No oblideu dir a la gent què feu.

Allà’No és res més frustrant que deixar-se atreure per un escrit ben escrit “Sobre” només per arribar al final i adonar-se que no tens ni idea del que l’empresa realitza o ven.

Sovint, la gent guanyava’No vull fer cap esforç addicional per esbrinar què feu (o per què necessiten el vostre servei). Ell’Val la pena posar algunes frases extra clares a la part superior de la vostra “Sobre” per evitar alienar a lectors confusos.

3. Don’No tinc massa en una pàgina

La seva “Sobre nosaltres” la pàgina serà una, si no la més important, del vostre lloc, però això no’no vull dir que hauria de semblar l’única pàgina del vostre lloc. Assegureu-vos que només ressalteu els aspectes més essencials del vostre negoci per evitar que els usuaris visquin informació nova. La informació perifèrica pot viure en qualsevol altre lloc del vostre lloc i fins i tot podeu proporcionar-hi enllaços.

Les nostres pàgines preferides Sobre Nosaltres

Ara que en sabeu fer’s i don’ts, mireu aquests exemples de guanyar “Sobre nosaltres” pàgines de tot tipus d’indústries. Nosaltres’Els hem organitzat basats en punts forts específics, de manera que podeu obtenir inspiració per a tots els aspectes de la pàgina perfecta.

El millor per a: narració de contes i creativitat

1.1 Burton Snowboards

exemple sobre nosaltres pàgina

Burton’s “Sobre nosaltres” la pàgina fa un treball increïble d’humanitzar una gran empresa: de fet, la pàgina es titula realment “Qui som.” En el moment que vostè’he llegit sobre Burton’s humils inicis a Vermont i l’equip’dedicació a la pràctica del snowboard, vostè’Vull pujar per vosaltres mateixos.

1.2 Grapes

segon exemple sobre nosaltres

Nosaltres’Admeto que les taules de neu són molt fàcils de divertir. Això’Per què Staples aconsegueix punts extra de brownie per aconseguir inspirar mentre ven… material d’oficina. Observeu com l’empresa estructura la informació de la seva pàgina per mantenir els visitants compromesos. Començant per “La nostra història” és una bona manera de compartir inspiració i seguir-la “Què fem” afegeix la barreja perfecta de pràctica.

El millor per: fets i confiança

2. HSBC

tercer exemple sobre nosaltres

HSBC’s “Sobre” pàgina posa èmfasi en els números per inspirar confiança. Podeu fer el mateix publicant les estadístiques que demostrin la popularitat i la fiabilitat del vostre negoci. El nombre de clients que teniu o els anys que teniu’He estat al voltant, són llocs fantàstics per començar.

Si et penses’He cobert els evidents, no dubteu en concretar-se. Quantes pastes fresques té al forn la seva cafeteria diàriament? Quants jerseis teixits a mà ven la vostra botiga elegant en una setmana? Ell’és fantàstic aconseguir que la gent pensi en tot el treball dur que es fa fora de línia.

El millor per a: disseny

3. Jacob Tyler

quart exemple sobre nosaltres

Podria semblar obvi que una agència creativa prengués el pastís per obtenir el millor disseny, però tots podem treure alguns indicis de la elegància de l’agència Jacob Tyler.’s “Què fem” pàgina. El senzill esquema de colors vermell, blanc i negre facilita decidir què cal destacar.

Té enllaços amb títols com “Comunicacions” i “Experiència d’usuari” també permetre que la pàgina sembli neta, sense renunciar a més informació. Aquest disseny és una prova que és fàcil de llegir i és agradable de mirar és una combinació guanyadora.

Millor global: Moburst

cinquè exemple sobre nosaltres

Moburst’s “Sobre” la pàgina és la prova que la creativitat i les estadístiques dures poden ser amics. Aquesta empresa de màrqueting presenta algunes figures impressionants, juntament amb divertides fotos de l’equip i bios fundadores de la personalitat. El resultat final és una pàgina interactiva i elegant’és emocionant desplaçar-se, però el millor de tot és que un escrit orientat al detall seria un plaer llegir amb o sense un gran disseny.

Com escriure una pàgina Sobre Nosaltres: recap

Amb aquests exemples de referència, vostè’estic ben equipat per elaborar l’ideal “Sobre nosaltres” pàgina per al vostre negoci. A mesura que personalitzeu la vostra pàgina, remet als sis elements essencials que inclouen:

  1. El to adequat
  2. La seva empresa valora
  3. Visuals
  4. Una mica sobre el vostre equip
  5. Un motiu per confiar en vosaltres
  6. Una manera de contactar amb vosaltres

I assegureu-vos que no’t

  1. Anar dissenyant boig
  2. Oblideu d’explicar a la gent què realment feu
  3. Arrossega massa en una pàgina

Amb aquests dos i don’ts en compte, nosaltres’Us passaré el micròfon ara. Per tant, endavant… Parla’ns sobre tu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me