Com crear fàcilment una pàgina web d’hotel amb esmorzar amb WixHotels

Com crear un lloc web d’hotel per a esmorzar i esmorzar

Si tu’estic operant un hotel, el llit & lloguer d’esmorzars o d’allotjament de vacances, aleshores enteneu la importància de tenir un lloc web no només per mostrar les vostres propietats als possibles arrendataris, sinó també oferir-los una forma senzilla de reservar / reservar una unitat i una manera senzilla de recollir pagaments..

Si voleu crear una pàgina web d’hotel per a esmorzar i esmorzar, hi ha diverses opcions, i la majoria són bastant cares.

Podeu contractar un dissenyador i un codificador per crear un lloc web personalitzat, però us permetrà obtenir milers de dòlars de manera molt fàcil (i ràpida). I si voleu fer algunes modificacions, us costarà més diners.

Hi ha serveis que ofereixen una taxa de configuració que va des de centenars de dòlars fins a un parell de milers de dòlars, a continuació, una quota mensual recurrent per mantenir el lloc web al dia.

Gairebé se sent com si haguéssiu de pagar un braç i una cama, i / o ser ostentat a desenvolupadors o programes costosos només per tenir una B&Lloc web de B / hotel perquè pugueu fer créixer el vostre negoci.

Però, amb l’ajuda de constructors de llocs web, per exemple, Wix, podeu crear el vostre propi lloc web d’hotel de manera barata i ràpida arrossegant i deixant anar text, imatges, presentacions de diapositives, formularis de contacte, mapes i molt més al vostre lloc. Segueix llegint per saber com!

1

Com crear el vostre propi lloc web d’hotel de manera barata i senzilla

La resposta és utilitzar un creador de llocs web. Aquests són eines d’ús fàcil que us permeten crear un lloc web sense necessitat de conèixer ni una sola línia de codi.

Allotgen el vostre lloc web, i no’No he de preocupar-me de qualsevol altra cosa que no sigui el funcionament del vostre negoci. Deixar’Simplement diuen que’re gent sense tecnologia amable!

Consulteu aquesta taula dels nostres favorits:

Aquests constructors de llocs web no són’no costarien milers de dòlars a configurar: els seus plans mensuals solen començar al voltant d’uns 5 dòlars i pujar fins als 25 dòlars. Per què? Doncs bé’s perquè tu’Vaig a construir-ho tu mateix (això’és bastant fàcil, relativament ràpid i divertit també).

Però necessiteu més que la capacitat de crear un lloc web sense codis. Necessiteu eines relacionades amb l’hostaleria per alimentar el vostre negoci.

Què passa amb els sistemes de reserva d’habitacions & Eines de pagament per ajudar-me a gestionar?

Sí, aquests arrosseguen & Els constructors de llocs web us permeten crear fàcilment el vostre propi lloc sense contractar desenvolupadors costosos.

Però que’falta?

El repte és que no tots els constructors de llocs web us ofereixen una forma automatitzada, elegant i funcional d’oferir el vostre hotel / llit & unitats d’esmorzar als vostres clients potencials!

Segur que podeu arrossegar una imatge de la vostra habitació i, a continuació, inserir-ne una “Afegeix a la cistella” botó de comerç electrònic. Però, i els sistemes de reserves per a la vostra gestió de reserves i inventari d’habitacions?

Què passa amb la presa de reserves 24 hores al vostre nom? Què passa amb un disseny atractiu de la propietat / descripció de l’habitació, de manera que el vostre lloc web sembla un lloc web d’hotel construït professionalment? Què passa amb els correus electrònics automatitzats per notificar als seus clients les seves reserves?

Necessiteu un creador de llocs web fàcil d’utilitzar que inclogui llit & Eines relacionades amb hotels d’esmorzar i aquí és on entra Wix.

2

Crea i gestiona el teu lloc web d’hotel amb hotels Wix

Wix us ofereix una manera molt econòmica i senzilla de crear un lloc web per mostrar els vostres hotels i habitacions als clients potencials. Es presenta en forma d’una aplicació que afegiu al vostre lloc web i es diu ‘Wix Hotels.’

com crear un lloc web d’esmorzar i esmorzar amb hotels wixEs necessita un clic per instal·lar Wix Hotels al vostre lloc, de manera que podreu estar en funcionament en cap moment!

Wix és fantàstic, ja que us ofereix un sistema de reserva intern que us ajudarà a gestionar les vostres reserves i a cobrar pagaments, a la vegada que alimenteu el vostre lloc web..

Abans aprofundirem en les funcions que poden ajudar-vos a fer la vostra vida molt més fàcil a l’hora d’operar el vostre llit & negocis d’esmorzars / hotels, aquí’és un breu vídeo que us mostrarà què Wix pot fer per vosaltres:

El que realment és que Wix té més de 500 plantilles premium per escollir, i entre aquestes tenen un gran hotel i llit fantàstic. & plantilles enfocades a l’esmorzar.

Un dels primers passos’He de prendre l’hora de crear el llit & El lloc web d’esmorzar tria una plantilla. Llavors tu’Haureu de personalitzar-lo arrossegant i desplegant elements i reemplaçant-los amb el vostre propi contingut. Després d’això, tu’estic gairebé allà!

Aquí’És un exemple d’un lloc web d’hotel que es va crear amb Wix’s constructor:

Exemple de lloc web hoteler creat per WixCreeu llocs web d’hotels professionals i elegants només arrossegant i deixant anar sense necessitat de codificació!

Jo’aprofundiré en el més senzill que és utilitzar en un minut.

La pregunta candent de la teva ment és: quant? Dret? El cost és un factor important a tenir en compte en els negocis, deixem-ho’ho porto bé.

3

Quant costa construir un lloc web d’hotel amb Wix?

Wix és completament gratuït perquè ho proveu (per provar la unitat per veure si t’agrada la seva interfície d’usuari).

Això és força important (només perquè et sentis còmode amb el que tens’torna a entrar). Ell’També és bo saber que no’no imposeu cap límit de temps al vostre judici, de manera que podeu crear de manera gratuïta un lloc web completament sense tenir presses.

Per accedir a més eines de creació web i per poder utilitzar el vostre propi nom de domini, podeu actualitzar els seus plans premium.

Feu un cop d’ull als avantatges de l’actualització a un pla més complet:

El vostre constructor ofereix un pla de pagament gratuït logo-wix-100x100 Trieu la vostra revisió de preus de lectura de pla Gratuït d’anuncis Domini personal Amplada de banda il·limitada Trieu la vostra revisió de preus de lectura de pla

Hi ha uns quants plans, que van des de 5 dòlars mensuals fins a 25 dòlars mensuals, depenent del que necessiteu.

Tingueu en compte que sempre podeu actualitzar si en necessiteu més, baixar de nivell si en necessiteu menys, o fins i tot cancel·lar. Llavors tu’no està vinculat en cap contracte a llarg termini de cap manera.

Consulteu una versió més detallada del que obté amb cada pla:

Plans de preus de hotels a wixPodeu construir un llit & hotel d’esmorzar amb Wix pel preu d’un parell de tasses de cafè al mes!

Podeu afegir l’aplicació Wix Hotels al vostre lloc web de forma gratuïta. Si voleu passar a la versió premium de l’aplicació i accedir a funcions més avançades per millorar el vostre hotel’s lloc web, el preu és de 9,99 dòlars al mes.

Ell’és important que afegiu l’aplicació al vostre lloc web per transformar-la d’un lloc web normal a un que us permeti alimentar el vostre hotel / llit & negoci d’esmorzars.

Fins i tot si afegiu la quota mensual d’utilitzar Wix (de 5 a 25 dòlars al mes), sí’No és una eina molt cara per alimentar el vostre sistema de reserva en línia.

Ara que sabem que Wix és una alternativa molt més barata a altres solucions, com ara contractar un dissenyador’Obteniu el que obteniu amb Wix Hotels (per veure si realment us pot funcionar).

4

3 passos per crear el vostre lloc web d’hotel amb hotels Wix

Nosaltres’He vist en una imatge per sobre del que pot semblar el vostre lloc web, però, com en realitzeu?

Una cosa a saber és que Wix és molt flexible a l’hora d’arrossegar i deixar anar contingut al vostre lloc web. Per tant, podeu definir / dissenyar el lloc web com vulgueu, canviant els colors, els estils de tipus de lletra, les imatges, per reflectir la vostra marca, tot fent uns clics de ratolí sense tocar mai els codis..

La creació del lloc web d’hostes i esmorzars amb Wix és relativament senzilla: hi ha tres passos principals:

lloc web d’esmorzar i esmorzar 3 passosÉs tan fàcil que pugueu configurar el vostre lloc web d’hotel en molt poc temps!

Pas 1: Addició d’habitacions

Quan afegiu habitacions al vostre lloc web a Wix, podeu anomenar les vostres habitacions (és a dir, Deluxe, Doble), afegiu el nombre de convidats, la mida de l’habitació, el nombre de llits i la descripció de l’habitació..

També podeu esbrinar quins tipus de comoditats ofereixen a cada habitació. Com ja sabeu, això és molt important a l’hora de seleccionar hotels, almenys’És una de les primeres coses que busco quan reservo habitacions!

A continuació’és hora de penjar fotos de les habitacions, i podeu pujar fins a 10 per cadascuna. Assegureu-vos de penjar imatges de gran qualitat!

crea les teves habitacions amb un wixFeu que les habitacions de l’hotel semblin realment atractives per als vostres clients mitjançant les funcions de Wix.

Per últim, podeu inserir els preus de l’habitació. Els hotels Wix us permeten establir tarifes diferents en els dies laborables i caps de setmana. També podeu configurar tarifes setmanals i mensuals per a les habitacions si teniu més clients a llarg termini.

com crear un lloc web d’hotel - preus d’habitacióWix us ofereix moltes opcions de preus diferents per oferir la màxima flexibilitat a l’hora de cobrar els vostres convidats.

Fins i tot tens la capacitat de controlar els preus estacionals!

com crear tarifes de temporada per a lloc web i esmorzarEncara més flexibilitat!

Pas 2: edició de la configuració

Heu d’assegurar-vos que els vostres convidats us puguin trobar, així que en aquest pas heu d’afegir l’adreça de la propietat i les dades de contacte.

La informació de contacte que introduïu apareixerà automàticament als vostres convidats’ Correu electrònic de confirmació de la reserva: una funció molt útil de Wix aquí.

crear la configuració d’edició del lloc web d’hotel i d’esmorzarAssegureu-vos que actualitzeu la configuració de la propietat perquè els vostres clients puguin anar fàcilment a l’hotel.

Pas 3: Configuració de pagaments

Wix us ofereix 4 maneres de pagar:

  1. PayPal
  2. Franja
  3. Mercat Pago
  4. Pagaments fora de línia

Quan un hoste fa una reserva en línia amb el vostre lloc web, pot triar cobrar el pagament de forma anticipada mitjançant PayPal, Stripe (també un processador de pagaments molt popular) o Mercado Pago (per acceptar pagaments de diversos països llatinoamericans).

Aquests estan estretament integrats amb Wix Hotels, així que no ho feu’No he de preocupar-me per la part tècnica de les coses.

També hi ha una opció per obtenir pagaments fora de línia. D’aquesta manera, els vostres convidats no’No pagueu la factura fins que no arribin. Ell’És molt de la vostra opció de triar.

També podeu afegir impostos a les vostres reserves.

creació d'un lloc web d'hotel - opcions de pagamentWix us permet acceptar pagaments de tot el món, ja sigui en línia o de manera personalitzada. 5

Quines característiques obteniu amb hotels de Wix?

Calendari de reserves

A continuació, es mostra el que serà la vostra reserva de backend. El sistema de reserves s’actualitza automàticament quan algú realitza una reserva o bé podeu inserir les reserves manualment.

crear lloc web d'hotel amb hotels wixWix Hotels facilita la gestió de les reserves ja que es mantenen totes en un mateix lloc.

Bar de cerca d’habitacions

Una eina important i útil que Wix us ofereix és una barra de cerca que’S’ha dedicat als vostres possibles hostes a trobar ràpidament les habitacions disponibles per a les dates de viatge.

Això ofereix dos avantatges principals: proporciona experiències excel·lents d’usuaris on els vostres clients poden trobar ràpidament les habitacions disponibles i no’No he de respondre correus electrònics o trucades telefòniques de la gent que us demana si hi ha alguna cosa disponible!

Totes les dades s’actualitzen automàticament, la qual cosa pot alliberar la major part del temps i proporcionar automàticament als visitants informació precisa.

com crear una barra de cerca d’un lloc web d’hotelWix us permet accedir a la funcionalitat de la barra de cerca sense haver de tocar una línia de codi.

També hi ha diverses opcions de disseny per triar per tal que pugueu personalitzar el lloc web de l’hotel per tal que es vegi exactament com vulgueu.

Per exemple, podeu moure la barra de cerca d’horitzontal a costat i col·locar-la a banda i banda de la pàgina.

com crear una barra de cerca d’un lloc web d’hotel per esmorzar i esmorzarLa flexibilitat és un dels majors avantatges de Wix: podeu fer gairebé tot el que vulgueu per al disseny del vostre lloc web.

Wix també us ofereix la possibilitat d’estilar el format de la barra de cerca (format de data, color de lletra, estil de lletra, mida de font, fons, etc.).

Butlletí

Un de Wix’Les eines útils, Wix ShoutOut, us permet enviar actualitzacions de butlletins de notícies als vostres convidats.

Un cop els vostres convidats reserveu habitacions, vosaltres’Tindré la seva adreça de correu electrònic al vostre sistema Wix. Aquí, podeu utilitzar Wix ShoutOut (Wix’Servei de butlletí que podeu utilitzar gratuïtament) per enviar-los per correu electrònic les novetats del vostre hotel / llit & esmorzar, promocions especials, o simplement per estar en contacte.

Tots sabem que la forma més fàcil de fer créixer el vostre negoci és aconseguir clients repetits!

A més, els destinataris dels vostres butlletins també poden enviar el butlletí als seus amics i familiars. Això’és una forma absolutament gratuïta d’obtenir màrqueting de confiança sense costar-te un bon centener.

Wix ShoutOut us permet dissenyar el vostre butlletí de correu electrònic per tal de mantenir la vostra identitat de marca als vostres butlletins.

Mobile Friendly

Wix i les seves eines Wix Hotels són mòbils. Això vol dir que els vostres visitants poden reservar habitacions amb qualsevol dispositiu que sigui’està connectat a Internet.

Poden utilitzar el seu ordinador d’escriptori, tauletes o telèfons mòbils.

lloc web d'esmorzar i esmorzar mòbilEls vostres clients poden fer reserves des de qualsevol moment i en qualsevol lloc.

També poden fer reserves 24 hores al dia. Poden comprovar la disponibilitat, revisar els detalls de l’habitació i reservar i pagar les habitacions, fins i tot quan ho facis’no treballes (o quan estàs)’estic dormint!)

La plataforma pot funcionar tot a Internet per a vostè.

Integració amb TripAdvisor

Wix Hotels permet TripAdvisor’Els visitants per reservar habitacions al vostre hotel, directament a TripAdvisor’lloc web. Això us permetrà créixer el vostre negoci amb més reserves directament del món’el lloc web de viatges més gran.

Amb Wix Hotels, també podeu accedir a TripAdvisor’s resultats de la cerca de preus per ajudar-vos a promoure el vostre negoci. Aquesta funció està disponible per a Wix Hotels sense haver de fer problemes amb els procediments de configuració complicats. Wix ha fet la major part del vostre treball!

la integració d’un assessor de viatges d’un lloc web d’hotelsLa integració amb TripAdvisor és una bona manera de fer créixer el vostre negoci i Wix us ajudarà a aconseguir-ho. 6

Com construir un lloc web d’hotel i esmorzar: conclusió

L’ús de Wix i el seu complement de Wix Hotels us proporciona el màxim control sobre el vostre lloc web de negocis (sense necessitat de tenir habilitats tècniques) i és el més econòmic a llarg termini del vostre negoci..

Vostè no’No heu de contractar ningú per crear el lloc per a vosaltres’No heu de pagar-los per fer petits canvis que podeu fer ràpidament vosaltres mateixos. Com fer les coses és molt més ràpid d’aquesta manera.

Wix us permet crear un lloc web complet sobre el vostre negoci i la seva eina Wix Hotels us permet fer reserves en línia i cobrar pagaments de forma automàtica durant les 24 hores del dia. Els vostres convidats poden buscar habitacions disponibles per data i el vostre inventari sempre s’actualitza.

Ja van passar els dies en què haureu de confiar en prestadors de serveis cars que responen molt lentament quan necessiteu actualitzar detalls sobre les vostres habitacions o negocis..

Amb Wix, només podeu iniciar la sessió al vostre lloc web i fer aquests canvis fàcilment per vosaltres mateixos.

Aquesta guia ha estat útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me