Com ajuda els mapes de calor dels ous bojos a construir millors llocs web

Mapes de calor amb ous bojosUn dels majors reptes de “de veritat” entendre el vostre lloc web, és la manera com els visitants experimenten i interactuen amb ell.

L’objectiu de crear un lloc web, ja sigui per negocis, comerç electrònic, dissenyadors / fotògrafs, o fins i tot només com a hobby, és compartir el que heu de dir amb els vostres visitants.

Però, com sabeu el que els vostres visitants troben realment interessants al vostre lloc web? Com se sap on fan clic realment? O fins a on es desplacen realment les vostres pàgines?

Ell’No us agrada que pugueu estar-hi i observar què fan realment els vostres visitants al vostre lloc web.

Sense aquests coneixements, sí’És bastant complicat d’ajustar el vostre lloc web perquè sigui més útil per als vostres visitants.

QUÈ SOBRE ANÀLITES DE GOOGLE?

Google Analytics és impressionant. Ho fem servir tot el temps per veure cap a on van els nostres visitants al nostre lloc web, quant temps romanen a cada pàgina, si són visitants repetits, etc..

Podeu accedir a tot tipus de dades a la punta dels dits encara que Google Analytics.

Però el que no fa Google Analytics’us mostro amb exactitud, és on realment els visitants fan clic a les vostres pàgines. O fins on es desplacen per les vostres pàgines.

Tot això és molt revelador de com “compromès” els visitants són quan visiten el vostre lloc web.

Al final del dia, si ningú no fa clic als enllaços que vau col·locar al vostre lloc web o si no’desplaceu-vos per sobre de la part superior de la pàgina, i després’S’està dient que probablement els vostres visitants no estan massa interessats en què heu de dir.

La veritat pot fer mal, però sí’s una oportunitat per tu per millorar les vostres pàgines web.

CRAZY EGG HEATMAPS PUC AJUDAR A MILLORAR ELS SEUS VISITANTS’ EXPERIÈNCIES

Si tens refugi’No he sentit a parlar de mapes de calor’És bastant impressionant en mostrar-vos com els vostres visitants es comporten realment a les vostres pàgines web.

Destaquen on és el que fa més clic a la gent, que us indicarà el que realment els interessa. De la mateixa manera, els mapes de calor poden indicar-vos què és el que als vostres visitants no els interessa, mostrant-los el que no fan clic..

Per a les botigues que venen productes, la gent vota amb les seves carteres. Per a pàgines web, les persones voten amb clics i fins a on es desplacen cap avall per consumir la informació de la pàgina.

Ous bojos (a part de tenir un nom interessant) és una eina realment bona que fem servir tot el temps per mostrar-nos com són les persones interessades a les nostres pàgines web i què’estic interessat en.

Mapa de calor de Crazy Egg per construir llocs web - Squarespace Heatmap

En aquest full de calor d’una de les nostres pàgines, ens mostra on fan clic als nostres visitants, cosa que indica un nivell d’interès més alt.

A la plana, ens mostra el que no interessen als nostres visitants (sense clics).

Com us resultarà realment útil això si creieu que un visitant “hauria de” estar interessat en determinades parts del lloc web, i no’No veig cap clic (o “calor”) allà, llavors això suggereix que els vostres visitants no poden estar realment interessats en això. O, potser, la ubicació d’aquest contingut específic no és òptima i hauríeu de traslladar-lo a un altre lloc.

Podeu moure el contingut més amunt a la pàgina o canviar la imatge o modificar l’estil dels tipus de lletra per cridar l’atenció sobre el contingut. A continuació, executeu un altre full de calor i compareu com reaccionen les persones amb el mapa de calor anterior.

Això us mostrarà com la gent respon en realitat als vostres canvis. Hem trobat aquests tipus “experiments” útil per millorar els nostres visitants’ experiències.

A més de mostrar-vos fulls de calor, Crazy Egg també us mostra un “confeti” mapa, que us mostrarà exactament on té lloc cada clic.

Mapa web de Crazy Egg: creem llocs web - Squarespace Confetti

Ell’és una altra forma de mostrar dades similars com un full de calor, però a un nivell molt més detallat i interessant.

Amb el mapa de Confetti, podeu segmentar els clics en funció de visitants nous o retornats, visitants de diferents motors de cerca, països, segons navegadors de llocs web, hora del dia, etc..

Mapa de calor de Crazy Egg creen llocs web - Segle Confetti

Això pot destacar si els usuaris que utilitzen diferents navegadors de llocs web, de diferents països, etc., estan interessats en diferents parts de les vostres pàgines. Això us pot oferir algunes visions molt profundes sobre els vostres visitants’ comportament.

COM ORA MOLT’El SCROLLMAP L’AJUDA A GAUDIR ELS SEUS VISITANTS’ NIVELL INTERÉS

Entendre fins a quin punt els visitants es desplacen cap avall per les vostres pàgines web us donaran una idea d’on comencen a trobar el vostre contingut poc interessant (o més descaradament, avorrit).

Si els vostres visitants estan molt interessats en què són’estic llegint, ells’El més probable és desplaçar-se per la majoria de la pàgina. Si donen’No trobeu útil el material’marxaré.

Així que’és molt important que entengueu on comencen els vostres visitants “la deriva” a les vostres pàgines.

Crazy Egg heatmap creen llocs web - Squarespace Scrollmap

Què podeu fer, doncs, quan veieu el vostre full de desplaçament? Algunes coses que podeu considerar:

  • Millora el contingut per mantenir els visitants compromesos
  • Si ho feu, traslladeu contingut més valuós a la vostra pàgina més alta’veig que la gent es desplaçava cap avall
  • Elimineu les distraccions on hi hagi fet clic a la gent que les ha allunyat de la pàgina (això s’ha d’analitzar juntament amb les dades que veieu del vostre mapa de calor i mapa de confeti)

CONCLUSIÓ – COM L’EGRA BRAÇA PODEU ajudar-vos a construir WEB MILLORS MILLORS

Ens ha semblat útil aquesta revisió?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me