3 creadors de llocs web de resposta increïblement fàcil al 2020

com fer un creador de llocs web sensibleNavegar per Internet amb un dispositiu mòbil és la norma avui dia i saber fer un lloc web sensible per a mòbils ha esdevingut cada cop més important.

Imagineu-vos si algú va visitar el vostre lloc web i semblava molt terrible al seu dispositiu mòbil, què creieu que farà després? La meva aposta és que puguin marxar i mirar cap a un altre lloc.

Ell’És prou difícil per aconseguir un visitant al vostre lloc, de manera que els deixeu perquè el vostre lloc web no ho feia’sembla molt fàcil d’utilitzar en un dispositiu mòbil és un problema molt gran.

Per tant, saber crear un lloc web amb resposta mòbil és realment fonamental per al vostre èxit.

En aquest article, nosaltres’Exploraré què és exactament un lloc web amb resposta mòbil (en termes senzills i no geek) i una de les maneres més senzilles i ràpides de crear-ne un: mitjançant un creador de llocs web responsius, com ara Espai d’espai, Weebly o 1&1.

1

Què és un lloc web amb resposta mòbil?

En termes senzills i sense tecnologia, un lloc web amb resposta mòbil és un lloc web que detecta quin dispositiu està utilitzant el vostre visitant (un telèfon intel·ligent, una tauleta o un ordinador de sobretaula) i s’ajusta automàticament la disposició del lloc web per ajustar-se a la mida de el dispositiu que’s està utilitzant.

Vostè no’hauria de ser un científic coet per saber que una pantalla de telèfon mòbil és molt més petita que una pantalla de tauleta, que és molt més petita que una pantalla d’ordinador portàtil.

Creador de llocs web responsius: comparacióVoleu que el vostre lloc web s’assembli molt més al de l’esquerra, a la dreta?

Si intenteu enganxar com es veu un lloc web en una pantalla més gran (com el vostre ordinador portàtil o escriptori) a una petita pantalla del telèfon mòbil, és molt difícil per al vostre visitant navegar pel vostre lloc web..

Ells’Acabarà agitant els punys a l’aire, maleeix en veu alta un parell de vegades i passa cap als teus competidors’ lloc web.

Sarcasm a part, fer que el contingut del vostre lloc web sigui fàcil de llegir en una petita pantalla és absolutament crític per mantenir el vostre visitant al vostre lloc web avui dia, i un disseny amb resposta mòbil us pot ajudar a aconseguir-ho..

2

Com us ajudarà un lloc web amb resposta mòbil?

Molt senzillament, el que farà un lloc web amb resposta mòbil és organitzar de forma automàtica el contingut i la barra de menús perquè encaixin molt bé en una pantalla més petita.

La barra de menús sol encongir-se en una pestanya així’s accessible quan toqueu el botó de la barra de menús.

D’altra banda, per a llocs web amb resposta sense mòbils, tots els elements del menú solen reduir-se a la mida de les formigues on’És pràcticament impossible de veure-les a no ser que tingueu una lupa, mai no intenteu tocar-les per arribar a determinades pàgines.

Les diferents seccions de contingut del vostre lloc web es tornen a organitzar de forma automàtica en una columna vertical, de manera que la visualització és molt més agradable.

Per als llocs web amb resposta sense mòbils, el vostre contingut / text simplement es redueix a mides comparables a la de sorra (d’acord, així que hi ha una mica d’exageració, però aconsegueixen l’objectiu).

Com crear un lloc web responsive: mòbil responsiveEls dissenys amb resposta per a mòbils reorganitzen automàticament el contingut en dispositius mòbils per facilitar-ne la lectura.

Imagineu-vos si teníeu 3 columnes amb imatges i text i proveu d’enganxar-lo a una petita pantalla de telèfon mòbil’Seré força difícil de llegir.

De manera que el que farà un lloc web amb resposta mòbil automàticament, és reorganitzar les 3 columnes en una columna vertical, ja que la mida del contingut / text és almenys llegible en una pantalla més petita.

Això millorarà significativament els vostres visitants’ experiències d’usuari.

3

Com fer un lloc web sensible amb un creador de llocs web responsius

Si tu’De nou és un guru de codi, podeu codificar una plantilla que respon per mòbils. Però el 99,9% de tota la població no és gurus de codi, així que no’No ser tan dur amb tu mateix.

Aleshores, què podeu fer??

La solució més senzilla és utilitzar eines per ajudar-vos a crear un lloc web sensible.

Hi ha creadors de llocs web responsius que poden ajudar-vos a crear un lloc sense que sàpigues com escriure una línia de codi.

Les seves eines són molt fàcils d’utilitzar: literalment arrossegueu i deixeu anar el contingut en una plantilla i podeu publicar el vostre propi lloc web amb resposta mòbil.

Ja no heu de ser un geni tècnic per crear el vostre lloc web. Aquests dies fa temps i alguns creadors de llocs web (més a baix) us ajudaran a garantir que el vostre lloc web estigui optimitzat al 100% per a mòbils.

Quan us registreu per utilitzar un d’aquests creadors de llocs web, us proporcionen totes les eines per afegir contingut al vostre lloc web, i el fan el lloc web, de manera que el vostre lloc web pot existir a Internet.

Don’No sé què significa allotjament? Bé, la bona notícia és que no’no he de Es tracten de totes aquestes coses tècniques per a que només pugueu centrar-vos a inserir el vostre propi contingut al lloc web amb les seves eines arrosseguades i soltes..

Sembla massa fàcil, oi? És.

Avui en dia la tecnologia ha facilitat la realització de llocs web per a mòbils. Vull dir mirar el Facebook. Ells’estem connectant centenars de milions de persones a tot el món. Així que’No és estrany que hi hagi eines per ajudar-vos a crear llocs web sense que toqueu cap codi.

Quins són alguns d’aquests creadors de llocs web sensibles?

Hi ha uns quants bons creadors de llocs web que poden respondre.

Inclouen períodes de prova gratuïta de manera que tu’No estic obligat a pagar cap d’ells per utilitzar les seves eines. Només heu de subscriure-vos als seus plans si esteu satisfets’de veritat us és útil.

4

Lloc web responsive amb Squarespace

Espai d’espai probablement és el millor creador de llocs web amb resposta al mercat actual.

Permeten als usuaris no tècnics crear llocs web bells i amb aspecte professional totes les seves plantilles són molt polides i impressionants.

Feu un cop d’ull a aquest vídeo per veure de què és capaç Squarespace:

Es centren tant en el disseny que pot fer que els vostres visitants se sentin com si’Ja teníeu el lloc web personalitzat construït per milers de dòlars (però vosaltres’realment estic pagant moltíssim menys – feu una ullada a la nostra revisió de preus de l’espai per a més detalls).

lloc web sensible al quadratLes plantilles de Squarespace configuraran el vostre lloc web a part de la competència, a l’escriptori, el mòbil i la tauleta.

Squarespace és un líder del mercat en la creació de llocs web amb resposta, sentim experiències positives sobre els usuaris durant tot el temps.

No només els usuaris estan contents de com són capaços de crear llocs web d’aspecte fantàstic’També estic content que Squarespace us ofereix suport 24 hores al dia, on responguin les vostres preguntes de correu electrònic en menys d’una hora.

5

Lloc web responsive amb Weebly

Weebly és les mans cap avall, el creador de llocs web més fàcil d’arrossegar i deixar anar. Així doncs, si teniu por de qualsevol cosa tecnològica, ells’és un bon candidat per provar.

Donen’No tinc eines com Squarespace, però sí’Té intenció de mantenir la seva interfície d’usuari minimalista i senzilla. Això no ho fa’vull dir que poden’No us ajudarà a crear un lloc web que estigui bé i que puguin funcionar!

crear un lloc web sensible amb weeblyWeebly és el constructor de llocs web responsiu més fàcil d’utilitzar actualment al mercat.

Només tingueu en compte que tot i que Weebly’Els llocs web tenen resposta mòbil (vegeu les seves característiques mòbils aquí), la seva col·lecció de dissenys no té una aparença tan bona com Squarespace’s.

Si el disseny és realment important per a tu, Squarespace seria millor per a tu. Però si la simplicitat i la facilitat d’ús són més importants que el disseny, Weebly és un candidat fort.

Això no vol dir que Squarespace no sigui fàcil d’utilitzar de cap manera. Nosaltres’Vou dir que Weebly és encara més fàcil, però la compensació són les plantilles de disseny que obteniu de Weebly no és tan professional i actualitzat com el que obteniu de Squarespace.

Una última cosa: Weebly no’No tinc un temps limitat. Així, podreu seguir utilitzant Weebly de forma gratuïta el temps que desitgeu, fins que no esteu preparat per actualitzar-lo. Per descomptat, el nombre d’eines i serveis d’assistència als quals teniu accés com a usuari gratuït serà limitat. Però també podeu trigar un temps a crear un lloc web presentable, com a mínim, de forma gratuïta.

6

Lloc web responsive amb 1&1

1&1 creador de llocs web és un creador de llocs web fàcil d’utilitzar que ofereix una gran assistència al client si us quedeu enganxats. Així que no et preocupis si et penses’Necessitareu una mica d’ajuda en el camí per crear el vostre lloc web responsiu.

Però, si en trieu 1&1, això’és poc probable que’Es recolzarà en el seu equip de suport, ja que faciliten la construcció de llocs, gairebé donen una mica de diners a Weebly pels seus diners (gairebé, però no del tot)!

Tots els 1 i 1’Les plantilles són simples per a mòbils, i una bona selecció respon. Si’És un lloc web que respon completament, assegureu-vos que trieu una plantilla amb aquesta funcionalitat.

1 i 1’Les plantilles estan dissenyades per crear llocs web funcionals i fàcils d’utilitzar. Però, si tu’T’agradaria de semblar elegant, Squarespace pot ser el creador de llocs web responsiu per a tu.

com es pot fer un lloc web de resposta 1 i 11&1 tenen una vista prèvia de plantilles excel·lent que us facilita veure com serà el vostre lloc web a l’escriptori i al mòbil.

Vostè’probablement estic preguntant quant 1&1 us tornarà a establir, oi? Bé, potser no tenen un pla gratuït, però tenen algunes ofertes especials fantàstiques. Si us registreu un any, en podeu obtenir 1&1 per només $ 1 al mes!

7

Com fer un lloc web sensible: Conclusió

A mesura que cada vegada més persones utilitzen els seus dispositius mòbils per navegar per Internet, el que fa que el vostre lloc web sigui més amable és cada cop més important.

Una de les millors maneres de garantir que el vostre lloc web estigui preparat per a més visitants mòbils en els propers anys és fer un lloc web responsiu.

La creació d’un lloc web amb resposta mòbil no és tan difícil com podríeu pensar avui dia, com a constructors de llocs web responsius com ara Espai d’espai, Weebly i 1&1 t’ho han facilitat, encara que no ho siguis’T tecnologia experimentada.

Si teniu un ordinador, una connexió a Internet i podeu arrossegar coses per la pantalla, també podeu crear un lloc web amb elles.

Construir el vostre propi lloc web ja no és un projecte molt car. Els creadors de llocs web us cobren una quota mensual transparent pels seus serveis. Llavors tu’No lliureu milers de dòlars a un autònom independentista sense saber què teniu’tornes a entrar.

(Nota: si tot just comenceu amb el vostre primer lloc web, us recomano molt que proveu la creació del vostre lloc web amb un arrossegament & deixeu anar el creador de llocs web per vosaltres mateixos. Per què no?’contracteu un dissenyador o desenvolupador encara? Vegeu la nostra discussió aquí.)

Sembla massa bo per ser veritat? És! I cal que ho cregueu per vosaltres mateixos.

Vostè’A tan sols uns quants clics de tenir un lloc web amable per a mòbils en línia. És hora de mostrar-ho als teus amics i familiars!

Oh, una cosa més, si ho teniu’No esteu segurs de triar la plantilla de disseny adequada per al vostre lloc web, tenim un tutorial que us mostrarà els tres criteris senzills per triar el disseny adequat que funcioni per a les vostres necessitats.

Ara ja sabeu el fàcil que és crear un lloc web responsiu, seguiu l’enllaç al creador responsiu escollit per començar:

  • Proveu gratuïtament durant 14 dies
  • Proveu Weebly de forma gratuïta
  • Proveu 1&1 creador de llocs web

Aquesta guia ha estat útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me