1 i 1 Revisió IONOS 2020 | És el millor creador de llocs web per a negocis?


El millor per

El millor per a les empreses de coll blanc

1 i 1 IONOS

Qualificació global

4 de 5 estrelles

Si heu intentat crear un lloc web per a la vostra petita empresa, us ajudarà. 1&1 El lloc web IONOS ofereix totes les eines que us proporcionen’Necessito crear un lloc brillant i ho fa amb mig ull de futur.

Quins són els pros i els contres de l’1&1 IONOS?

Pros

 • Eines escalables per ajudar les empreses a créixer
 • Les plantilles cobreixen un ampli ventall d’indústries
 • Moltes funcions fàcils d’incorporar

Contres

 • Les plantilles no són’Està tan ben dissenyat com els d’altres constructors de llocs web
 • No hi ha pla gratuït disponible
 • Interfície datada

Vista general de 1&1 IONOS

1&1 IONOS MyWebsite és un creador de llocs web dissenyat per al professional. El seu disseny, les seves característiques i la seva interfície estan orientades a ajudar les petites empreses a connectar-se en línia.

Però abans d’entrar en això, deixem-ho’retrocedeix un pas.

Un creador de llocs web és un programa en línia que us ajuda a crear el vostre propi lloc web. Vostè no’No heu de saber codificar, no ho feu’No heu de retirar milers de dòlars, i això’Només us portaré unes hores per crear!

Aquí a Website Builder Expert, posem a prova tones de creadors de llocs web. Donem’No vull parlar de les millors que hi ha al mercat, volem combinar-vos amb un creador de llocs web que satisfarà les vostres necessitats personals.

Ara que’s aclarim, nosaltres’Us passaré pel bé 1&1 IONOS ho és realment.

Què fàcil és utilitzar?

És per a petites empreses??

Segueix llegint per esbrinar-ho…

Més informació

Aquesta revisió inclou 1&1 IONOS’ creador de llocs web, MyWebsite. L’empresa també proporciona allotjament – podeu llegir el nostre 1&1 revisió d’allotjament IONOS aquí.

Què fàcil és 1&1 IONOS a utilitzar?

L’objectiu d’un creador de llocs web és fer el disseny d’un lloc web el més ràpid i fàcil possible. Com la majoria, 1&1 IONOS us ofereix plantilles per treballar.

Aquestes plantilles actuen com a base de partida. Ells’torneu-vos a dividir en categories i sigueu amb exemples de text i imatges, de manera que podreu obtenir una idea ràpida del que serà el vostre lloc.

Plantilles 1 i 11&1 IONOS té moltes plantilles per triar, que us permetrà iniciar-vos en un bon moment.

Un cop tu’He decidit la vostra plantilla, podeu començar a emplenar-la amb el vostre propi contingut. Sembla prou senzill, no?

Dret. Però volem saber el fàcil que ho trobeu. Per fer-ho, vam fer que la gent diària provés 1&1 IONOS i fer comentaris dels seus pensaments. Aquests són només alguns dels seus comentaris:

L’ús de plantilles proporciona alguna forma de confort, ja que saps que molta feina ja està feta per a tu.

Algunes coses eren fàcils d’entendre i bastant intuïtives, com canviar les coses d’una pàgina. Simplement feu clic i apareixen.

L’únic gran problema que es va presentar la gent era intentar personalitzar 1&1 IONOS’ plantilles. Podeu posar el vostre contingut en una plantilla, però moure coses per la pàgina pot ser frustrant.

Això passa perquè la interfície d’edició funciona en seccions. Podeu moure les coses a cada secció especificada, però no a qualsevol lloc que us agradi. Això vol dir que el vostre lloc web mai no resultarà desordenat.

Si tu’Esteu buscant un creador de llocs web que ofereixi un control creatiu total, hauríeu de consultar la nostra revisió de Wix.

Millors constructors de llocs web – Consulteu la crema de la cultura del paisatge de l’edifici del lloc web.

La satisfacció del client

Què en pensen els usuaris 1&1 lloc web IONOS?

Bé, quan vam preguntar, El 60% de la gent va dir que recomanaria 1&1 IONOS a un amic.

No només això demostra que la majoria de persones van tenir una experiència positiva amb 1&1 IONOS, però també suggereix que la plataforma té més ús que les empreses.

És 1&1 IONOS?

1&1 IONOS per Blogger

Els blocs són un d’1&1 IONOS’ punts forts més grans.

1&1 IONOS ofereix funcions dissenyades específicament per als blocs, com ara mostrar categories d’articles, permetre comentaris sobre publicacions, marques de marques socials, una funció de cerca i un canal RSS.

Això fa que sigui un gran creador de llocs web a utilitzar si necessiteu un lloc de blogs o si la vostra empresa té un bloc que vol promoure. Si tu’us interessa obtenir més informació sobre com començar el vostre propi bloc, llegiu la nostra guia.

1&1 IONOS per a empreses

Aquí és on 1&1 IONOS entra dins seu. El creador de llocs web MyWebsite està configurat per ajudar les petites empreses a connectar-se en línia.

1&1 IONOS inclou un domini gratuït per al primer any, un compte de correu electrònic personal, màrqueting de correu electrònic integrat, integració de xarxes socials i eines per a SEO (optimització de motors de cerca).

També pot traduir el vostre lloc a diversos idiomes. Això és fantàstic si tu’Cerqueu promocionar els vostres serveis en diferents països, però més endavant.

5 millors constructors de llocs web per a petites empreses – Consulteu les altres plataformes més importants per als llocs web de petites empreses.

1&1 IONOS per a comerç electrònic

En el passat, en vam veure 1&1 IONOS’ La funcionalitat de comerç electrònic només és un complement útil, però sí’Ha recorregut un llarg camí des de llavors. Ara hi ha tres plans d’oferta, dels quals el més avançat (expert en botiga en línia) us permet integrar la vostra botiga a Facebook, Instagram, Ebay i Amazon i vendre fins a 1.000.000 de productes / serveis. No està gens malament!

Mentre que’Encara queda un llarg camí per recórrer al poder de plataformes de comerç electrònic dedicades com Shopify’Sens dubte és molt més escalable que altres constructors de llocs web amb un pla de comerç electrònic.

 • Gràfic de comparació del creador de llocs web de comerç electrònic – Per obtenir un desglossament complet del mercat de fabricants de botigues en línia, consulteu el gràfic detallat.
 • 5 millors fabricants de llocs web de comerç electrònic – Feu clic aquí per obtenir la nostra llista dels millors fabricants de botigues en línia.

1&1 IONOS per a cartera

Els llocs de cartera certament no ho són’t una força d’1&1 IONOS. Les plantilles tenen una visió més corporativa i, donada la seva manca de control creatiu, no’No treballo realment per a les indústries artístiques.

Podeu crear galeries de fotos, afegir testimonis i incorporar fonts en directe des de les vostres xarxes socials. Això és excel·lent per mostrar una mica de treball, però sí’No és suficient per això’és el focus principal del vostre lloc.

Squarespace és el guanyador clar a l’hora de crear llocs de cartera creativa. Les seves plantilles són modernes i elegants’No només nosaltres diem que …’Són utilitzats per fotògrafs professionals i artistes també.

1&1 IONOS per escalabilitat

Gràcies a les seves eines de màrqueting integrades, a les funcions de SEO i a la traducció multilingüe, nosaltres’d dir 1&1 IONOS és molt escalable.

El vostre lloc web pot créixer amb el vostre negoci i fins i tot podeu començar a vendre en línia si voleu. De nou, 1&1 IONOS és per a empreses petites i llocs de blogs: si és així’s el tipus de lloc que teniu’tornaràs després, tu’Podré fer créixer el vostre negoci / bloc sense cap problema.

Eines i característiques

Quan es tracta d’afegir funcions (o widgets com s’anomenen), 1&1 IONOS fa que el procés sigui el més fàcil possible.

Des del tauler lateral (a la dreta), podeu arrossegar i deixar anar qualsevol cosa que us agradi directament al vostre lloc. Sí, sí’és tan fàcil!

Penseu-hi com una mica com PowerPoint. Simplement seleccioneu el widget que vulgueu i arrossegueu-lo fins on vulgueu’Voldria situar-lo a la vostra pàgina.

Text, vídeos, botons socials, mapes, formularis de contacte; el vostre nom, 1&1 IONOS us permet incrustar-lo.

Aquests widgets es classifiquen per fer-los senzills de trobar. També podeu cercar alguna cosa concreta a la barra superior.

Quant a eines,’Tinc algunes de fantàstiques que us poden ajudar a créixer i a destacar. A continuació es detallen tres dels més importants:

Traducció multilingüe

Vostè no’No he de dependre del Google Translate, de vegades descarnat. Amb 1&1 IONOS, podeu traduir el vostre lloc’contingut en 62 idiomes diferents. No només això, si tu’com diversos idiomes del vostre lloc alhora, podeu tenir fins a 25 en qualsevol moment. Molt bé!

Ginys 1 i 1

Aquesta és una eina fantàstica per a qualsevol que treballi internacionalment. Vostè no’No heu de limitar-vos als mercats dels Estats Units i del Regne Unit: anunciar els vostres serveis en espanyol, francès o fins i tot en mandarí!

Visitants objectiu

Una eina perfecta 1&1 ofertes IONOS us permet canviar de lloc’contingut basat en qui’estic veient, o en quina època de l’any es tracta.

Deixar’et dic’és una pràctica dental i vull fer saber als nous clients que poden rebre una consulta gratuïta. Podeu configurar el vostre lloc de manera que els visitants nous vegin l’oferta de consulta gratuïta, però d’altres en van guanyar’t – increïble!

Això també funciona per a ofertes de temporada. Podeu canviar el que la gent veu al vostre lloc perquè reflecteixi el mes natural.

Ajuda i suport

1&1 IONOS ofereix suport telefònic i de correu electrònic i de recepció 24 hores les 24 hores. A més, té un xat en viu disponible de 8 a 20 h i una base de coneixement dedicada.

Però la guinda del pastís és el nou consultor personal. Es tracta d’un empleat al qual podeu contactar directament per obtenir recomanacions, explicacions i consells.

Ajuda 1 & 1Aquests consultors personals són experts i us podran ajudar en qualsevol problema específic que pugueu tenir.

És 1&1 IONOS Relació qualitat-preu?

1&1 IONOS té dos tipus de plans de preus – comerç electrònic i no comerç electrònic.

L’únic pla que no és de comerç electrònic és ‘Pla en línia’. Ell’s el vostre creador de llocs web bàsics, que ve amb tots els 1&1 IONOS’ característiques bàsiques. Si no és un pla que no sigui de comerç electrònic, es pot’no ven en línia amb ell.

Si tu’Si voleu vendre a través del vostre lloc, teniu tres plans de comerç electrònic per triar:

 • Botiga online – 15 $ / mes
 • Botiga en línia avançada – 25 $ / mes
 • Expert en botigues en línia – 45 $ / mes

1 i 1 plans de comerç electrònic IONOS1&1 IONOS ofereix tres plans de comerç electrònic que van des dels 15 $ fins als 45 $ al mes.

La diferència principal entre els plans de comerç electrònic és el nombre de productes que oferiu’podreu emmagatzemar; amb el pla de la botiga en línia, podeu vendre fins a 5.000. Amb la botiga en línia, avança-ho’s 10.000, i amb el pla d’Expert en botiga en línia podeu vendre fins a 1.000.000 de productes.

L’altra diferència clau és el nombre d’altres canals que teniu’puc integrar-me amb. Amb el pla de la botiga en línia, vostè’heu limitat a una botiga de Facebook. El pla avançat de la botiga en línia afegeix Instagram a la combinació i, amb el pla expert de botiga en línia, us ofereix’També tinc l’opció d’Amazon i Ebay. Encara que només vulgueu obstruir-vos en altres canals, el pla d’experts de botigues en línia és, segurament, per 45 dòlars / mes.

Tots els plans (comerç electrònic o no de comerç electrònic) disposen de comptes de correu electrònic i de domini gratuïts, widgets de mitjans de comunicació socials i comercials i una eina de traductors multilingüe. Podem pensar en formes molt pitjors de gastar cinc dòlars!

Allà’No hi ha proves o pla gratuïts amb 1&1 IONOS, però a 60 dòlars durant tot l’any, ho calculem’Val la pena fer una ullada i veure què en penses.

1&1 revisió IONOS: resum

1&1 IONOS és un sòlid creador de llocs web que no funciona’No pretenc ser-ho tot’no ho és.

Si voleu algun lloc interessant i atractiu, hi ha moltes altres plataformes per triar. Però si voleu un lloc web seriós per promoure el vostre negoci, 1&1 IONOS El meu lloc web és el creador de llocs web per a vostès. Podeu ajuntar un lloc ràpidament i fàcilment, sense gastar fortuna, ni tan sols gastar-ne gaire.

Amb eines fantàstiques, com ara màrqueting per correu electrònic, traducció multilingüe i suport i suport 24 hores durant el dia’Tindré tot el que necessiteu perquè el vostre lloc web funcioni ràpidament i, a continuació, faci escala amb eficàcia quan arribi el moment.

Nosaltres’Recomano que les petites empreses i bloggers s’inscriguin a l’1&1 IONOS i veure què en pensen. Ell’és tan barat com cinc dòlars al mes i us pot ajudar a fer realitat el vostre somni.

1&1 IONOS Review: FAQs

Què passa amb 1&1 allotjament IONOS?

1&1 IONOS’ els serveis d’allotjament estan separats pel creador de llocs web. Ofereix allotjament web, hosting al núvol i hosting dedicat. Si tu’estic interessat en aprendre més sobre allotjament, llegeix el nostre article sobre ‘què és allotjament’ aquí.

Com es pot 1&1 IONOS m’ajuda a classificar-me a Google?

Hi ha moltes maneres de millorar el vostre lloc web’és classificació, però 1&1 IONOS té algunes funcions de SEO realment útils per oferir-vos la millor oportunitat possible. Totes les funcions com ara escriure els vostres propis meta-títols i descripcions, obtenir suport per paraula clau i integrar Google Analytics.

Són 1&1 IONOS’ plantilles mòbils?

Sí! Tots 1&Les plantilles IONOS tenen resposta mòbil, de manera que s’adapten automàticament a les mides de la pantalla del telèfon i la tauleta. Una cosa que cal tenir en compte és que podeu fer-ho’Canvieu les plantilles després que el vostre lloc s’hagi publicat. Alguna cosa que cal tenir en compte quan inicialment escolliu-ne una: aneu a buscar una plantilla que pugui créixer amb vosaltres.

Hem trobat el nostre 1&1 revisió útil sobre IONOS?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me