Com valorar un producte: obtenir aquests 6 consells experts

Llavors tu’estic tot configurat i llest per començar a vendre, però tu’No estic segur de preu dels seus productes. Vostè’no estic sol – ella’És un obstacle per a molts venedors i petites empreses. No et preocupis, però, perquè nosaltres’estic aquí per passejar-hi.

El preu correcte dels seus productes és important. Demaneu massa coses i els vostres clients aniran directament als vostres competidors. Pregunteu massa, i ningú no us prendrà seriosament. Després allà’és la qüestió de beneficis, marques i marges: com calculeu el preu de venda d’un producte per cobrir totes les despeses generals.?

Els empresaris sovint lluiten amb aquestes qüestions, sobretot ara que els mercats són més competitius que mai. Nou de cada 10 consumidors productes de revisió de preus a Amazon, Així que’és fàcil d’entendre per què no hi ha’tanta pressió per obtenir els preus correctes.

Nosaltres’estic aquí per ajudar. Aquest article us permetrà conèixer les principals coses que heu de considerar, us oferim algunes fórmules útils a seguir, a més de revelar alguns consells divertits sobre psicologia de preus per proporcionar-vos informació privilegiada’s encapçala la competició.

Deixar’Comencem, ho farem??

Més informació

 • Necessiteu una botiga en línia per vendre els vostres productes? Trobeu el millor fabricant per a vosaltres amb els nostres Gràfic de comparació de constructors de botigues en línia
 • Un cop tu’Teniu els preus dels vostres productes i heu escollit el vostre creador de comerç ideal, heu de crear la vostra botiga. La nostra guia de Com crear una botiga en línia t’ajudarà a començar en 9 senzills passos.

1

Tapa’t l’esquena

Nosaltres’estic començant amb això perquè’és el consell més important per valorar els vostres productes. Assegureu-vos sempre’establiu preus que cobreixin els vostres costos, altrament, tu’Dirigiu la vostra empresa amb una pèrdua, que no és divertit.

Aquesta és la regla d’or a tenir en compte a mesura que avanceu i comenceu a fixar-vos en el preu dels vostres productes.

Vostè’Probablement estem pensant en nosaltres’estic afirmant el que és obvi, però sí’és fàcil entrar en les guerres de preus dels competidors. Allà’Si no podeu vendre els vostres productes, és més barat que ningú’No em permeto mantenir el teu negoci en funcionament.

Nosaltres’Us mostraré com calcular els vostres costos aviat, però primer’és temps per a algunes investigacions de competidors.

2

Comprendre el mercat

Tant si tu’estic venent productes físics com maquillatge, o productes digitals com descàrregues, vostè’hauré de entendre els seus clients’ expectatives per tal d’establir preus. L’últim que vols és plorar “Quant?!” fent ressò de les vostres pàgines de productes. La millor manera de donar-vos a conèixer el mercat és posar-vos el barret de detectiu i endur-vos-en.

Doneu un cop d’ull als vostres competidors’ preus i anoteu la llista de preus que trobareu. Quins són els preus més cars i les ofertes més barates al voltant? Ell’és poc probable que’Vull definir els seus preus per sobre del preu superior, tret que el producte sigui prou únic com per tal que valgui la pena guanyar diners.

També podeu allistar-vos a amics, familiars i col·legues perquè facin enquestes. Quant estarien disposats a pagar per productes propis o similars? Quin competidor tindrien més probabilitats de triar en funció del preu? Això us ha de donar una idea realista del que la gent esperaria pagar.

Suggeriment superior! Tots sabem que a la gent li encanta una ganga, però sabíeu que no ho haureu de fer’Preu els vostres productes massa baix? A la gent els agrada saber-ho’tornar a obtenir valor per la seva quantitat de diners: els preus molt barats poden fer que els clients sospiten i els portin a creure que el seu producte és mediocre.com valorar un producte arbre dòlar a preus baixosTot i que Dollar Tree té preus baixos, no es coneix per vendre productes d’alta qualitat. Els clients solen estar disposats a pagar més per obtenir un millor valor!

Tot i que aquest és el nostre primer pas, sí’No és una cosa única. Hauríeu de vigilar amb el mercat i la vostra competència, pràcticament de forma constant. Si un competidor realitza una venda massiva, n’haureu de conèixer. Si apareix una marca nova, hauríeu de fer una ullada als seus preus i decidir si voleu canviar la vostra pròpia estratègia.

Penseu en vosaltres mateixos com a superstiti: la vigilància constant és clau!

3

Calculeu els vostres costos

Ara arribem a la part divertida.

La manera més senzilla de determinar el preu d’un producte és preus més costos, també anomenat preu de marcatge. Això significa calcular quant costa fabricar el producte i, a continuació, afegir el percentatge de marcatge.

El percentatge de marcatge és, bàsicament, la quantitat de beneficis que voleu obtenir del producte: entre el 20% i el 50% és l’estàndard de la indústria.

La fórmula s’assembla a aquesta:

Cost total del producte + puntuació% = preu final del producte

És possible que tingueu algunes preguntes en aquest moment, però no’no et preocupis, nosaltres’tornaré a desglossar aquesta equació.

És bo saber-ho… El preu de marcatge és una estratègia de preus popular’És tan senzill. Ell’És utilitzat per tot tipus de negocis, inclosos els minoristes, els majoristes i els fabricants.

Cost total

El vostre producte’El cost total es compon d’alguns factors diferents. Si compres productes per revendre, tingueu en compte la quantitat que pagueu per cada article. En cas contrari, haureu d’afegir el següent:

 • Cost dels materials – quant costen els materials per fabricar els vostres productes
 • Cost de la mà d’obra – Pagues altres persones per fabricar els teus productes? Els construïu tu mateix? Assegureu-vos de tenir en compte el cost laboral!
 • Gastos generales – es compon de dues coses: la primera és despeses fixes, que don’No canvieu, com ara lloguers, sous, assegurances, costos legals, etc. despeses variables, que varien de mes a mes, com ara factures telefòniques, envasos, màrqueting, etc..

Suggeriment superior! Calcular despeses variables pot ser complicat, ja que canvien cada mes. Proveu d’estimar el total anual i utilitzeu una xifra mitjana en funció d’aquest import.

Percentatge de marcatge

La marca és la diferència entre el cost del producte i el preu de venda del producte. En definitiva, el marcatge és el que crea beneficis.

La marcada s’expressa generalment en percentatge. El 50% acostuma a ser la quantitat estàndard, però varia de negocis a negocis, depenent de la indústria que utilitzis’torna a entrar.

Deixar’utilitzeu un exemple. Si trobeu que el cost total del vostre producte és de 15 dòlars i voleu afegir un marcador del 50%, heu de fer la suma següent: 15 x 0,5 = 7,50 dòlars. Això vol dir’torneu a afegir una valoració de 7,50 dòlars al cost del vostre producte.

Per tant, per prendre l’equació que us mostrem a dalt, el vostre cost total de venda serà així:

Cost total del producte + puntuació% = preu final del producte
15 $ + 7,50 $ = 22,50 $

Els preus més costos tenen molts avantatges’s simple, fa que sigui fàcil justificar clarament el total final, i és bastant coherent. Tot i això, no ho fa’No tingueu en compte la competència o les tendències del mercat, el que significa que podeu acabar amb preus massa elevats.

Això’És el lloc en el qual entra la investigació. Potser haureu d’adaptar els preus per tenir en compte les marques competidores i mantenir els preus atractius per als clients.

Més informació

 • Si teniu la vostra pròpia botiga en línia, no oblideu incloure els costos del vostre lloc web en els vostres resultats. La nostra guia definitiva de preus Quant hauria de costar un lloc web? us dóna una idea clara de quant podeu esperar a pagar.

4

Venda a l’engròs i al detall

Si tu’torna a vendre a altres distribuïdors, podeu utilitzar preus de cost més per obtenir el preu al major. Aquest és el preu de venda que faríeu servir’tornant a vendre botigues, galeries o botigues; tothom que després vendrà els seus productes als seus clients.

Tanmateix, si tu’Tornaràs a vendre directament als teus clients, com la majoria de petites empreses i venedors a petita escala cal esbrinar el seu preu al detall.

El vostre preu al detall és la quantitat que pagaran els clients pel vostre producte a les botigues i en línia’s el preu final, i serà més alt que el preu a l’engròs.

Si no’No us agraden els preus més costosos, aquí’És una altra manera senzilla de treballar el vostre preu a l’engròs i el preu al detall:

(Cost de mà d’obra + Cost de materials) x 2 = Preu a l’engròs

Llavors simplement duplicar el preu a l’engròs per calcular el preu al detall:

Preu a l’engròs x 2 = preu al detall

Aquesta és una manera molt simplista de treballar el vostre preu a l’engròs i al detall. Allà’És un ventall fantàstic d’altres equacions que hi ha per triar, algunes més complicades que d’altres. Com sempre, ho és’val la pena provar alguns mètodes i trobar el que funciona per al vostre negoci – i don’No us oblideu de tenir en compte els resultats dels preus de mercat i la competència en els vostres resultats.

5

Enganxeu els vostres clients

Trobar el preu adequat per als vostres productes és important. Heu de cobrir els vostres costos, obtenir beneficis i estar al dia dels vostres competidors. Però allà’és un últim factor important: els seus clients!

La primera regla és no confondre, distreure o desbordar els vostres clients. Sempre mantingueu els preus clars, claus i fàcil de processar. Els compradors confusos no ho són’No gastaré molts diners.

preus de preus de venda superdryLa pàgina principal de Superdry crida l’atenció amb el seu banner de venda i deixa clar quant podeu estalviar.

Per sort, hi ha alguns trucs del comerç, i alguns moviments psicològics poc importants que podeu fer servir. Feu un cop d’ull a través dels consells següents – és possible que trobeu que us obre els ulls cap als vostres propis hàbits la propera vegada que aneu a comprar!

Preu d’encant

Alguna vegada us heu preguntat per què la majoria dels preus s’estableixen en 0,99 cèntims en lloc només d’arrodonir-lo? Bé, allà’és un motiu – la gent sol fixar-se més en el número de l’esquerra més que els nombres posteriors al decimal. Per tant, 9,99 dòlars semblen infinitament millors que 10 dòlars!

D’això se’n diu preus d’encant, i és un mètode provat i utilitzat per la majoria de venedors. Don’no us ho perdeu: passeu i canvieu els preus rodons perquè costin un cent per cent menys.

exemple de preus d’encant

La regla 100

Si teniu diversos productes amb un preu inferior a 100 dòlars, pot ser que sigui útil aquest consell útil.

“La Regla de 100” suggereix que si’estic publicant una venda d’articles que costen inferior a 100 dòlars, hauríeu de mostrar-lo com a percentatge de descompte. Mentre que, si vostè’estic publicant una venda d’articles que costen més de 100 dòlars, hauries mostra l’estalvi en dòlars.

Aquí’s un exemple:

 • ‘25% de descompte’ per a un article que costa 80 dòlars.
 • ‘98,75 dòlars de descompte’ per a un article que costa 395 dòlars.

com val la regla d’un producte de 100

Vostè’de veritat no traieu diners addicionals del producte: el client està estalviant la mateixa quantitat de diners, ja sigui’es mostra com a número o percentatge. Però el client sent com ells’estalvieu més, fent-los més propensos a comprar. Esbojarrat, cert?

Enviament desabonat

Pot ser temptador augmentar el preu del producte per incloure els costos d’enviament. Així podreu oferir “gratuït” enviament per atraure clients.

Aquesta pot ser una tàctica d’èxit, però si la trobeu’No funciona, pot ser que tingui en compte “separació” els seus costos. En lloc de combinar l’enviament, separeu el cost així que el preu del producte sembla més baix.

Per exemple: enviament de $ 12 + $ 2,99, més que 14,99 dòlars + enviament gratuït.

Aquesta pot ser una tàctica especialment útil si’tornem a vendre ofertes en línia en plataformes com eBay.

com preu un enviament que es desemboca en un producte

Mostra els teus articles més cars

Però, va guanyar’que espanten els meus clients?

No necessàriament! De fet, s’ha suggerit com una de les tàctiques psicològiques més efectives que podeu utilitzar. Hi ha algunes maneres de posar-ho en pràctica.

Una opció és posar dos productes similars al costat de l’altre, amb preus molt diferents.

Potser us sorprèn que la gent atragui a l’opció més cara, perquè és la seva un preu més alt promet un nivell de qualitat més alt.

Si no’No crec que els vostres clients optenin per aquesta tàctica, allà’És una altra manera de fer que els vostres productes costosos funcionin per a vosaltres. Simplement poseu-los més amunt al vostre lloc web o mostreu els vostres productes de més cars a més barats.

D’aquesta manera, els vostres clients tenen en compte aquesta alta tarifa i comparen tots els preus posteriors que veuen amb aquest punt de referència. El resultat? La resta de productes semblaran un gran valor!

Utilitzeu ofertes, descomptes i ofertes especials

‘Compra un i emporta’t-en un de franc’ és el padrí de les ofertes, però sí’Estic una mica cansat ara. Inventeu-vos amb les vostres ofertes – Ofereix articles de mig preu, estalvis per al vostre client la propera vegada que compri, o fins i tot la possibilitat de desbloquejar productes o vendes exclusives.

Saltar a grans esdeveniments de vendes com el Black Friday i el Cyber ​​Monday, i oferir vendes orientades al voltant de moments com la mare’s Dia, pare’s Dia, Nadal… us fa la idea. Fins i tot us podeu inventar amb aquesta idea: si vengueu accessoris per a mascotes, per què no feu una venda el National National Retriever Day? (Es’Cada 3 de febrer, per cert, només ho sabeu.)

Si pots’No em puc permetre tenir vendes a tota la botiga, per què no oferir descomptes a grups orientats en moments determinats? Per exemple, els dimarts podrien ser un dia de descompte per a estudiants, els dijous podrien ser descomptes de pensionistes i els caps de setmana podrien oferir ofertes familiars.

Cerqueu un nínxol que funcioni per al vostre negoci i ofereixi als vostres clients una cosa atractiva.

Sempre tingueu clar l’estalvi

Això és només una bona pràctica, però si és vostè’estàs publicant una venda, hauries de fer-ho sempre mostreu el preu original al costat del preu de venda. Si tu’heu descomptat el producte més d’una vegada, mostreu cada preu antic que es va desglossar, amb el preu actual que es mostra clarament.

per exemple, en descomptar els preus de venda, estoc de mangoEn aquest exemple de Mango Outlet, podeu veure que el preu de venda s’ha descomptat més d’una vegada. Mostrar cada etapa ajuda al client a sentir que estalvia més!

Això assegura que els vostres preus siguin transparents i mostri als clients la bona quantitat que ofereixen’estic aconseguint.

També pot ser eficaç augmentar el preu original que el preu reduït. Visualment, això porta al client a creure’estalvieu més diners i els fa més propensos a fer clic al botó de compra.

6

Don’t Aturar-se; Continua provant!

Un cop tu’Hem calculat els costos i provat algunes de les tàctiques psicològiques que nosaltres’He exposat anteriorment, don’no pare. Podeu canviar els preus – ells’no es va posar en pedra. Seguiu provant-los i no’No oblideu recollir comentaris del client!

A més dels retocs i les proves generals, es mostren alguns exemples de vegades en què potser voldreu plantejar-vos canviar els preus:

A l’hora d’introduir nous productes

Quan introduïu nous productes, don’No tinc por de fer-los una mica més cars que els articles anteriors Fins i tot podeu baixar els preus dels vostres productes existents si us ho podeu permetre, això els podria fer més atractius per als clients, alhora que aporteu més valor a les vostres noves addicions brillants!

Després d’un augment del cost del producte

Si per algun motiu augmenten els vostres costos de producció, assegureu-vos de fer les matèries per assegurar-vos que el vostre preu de venda continua cobrint els vostres resultats.

És possible que ja hagueu permès alguna sala wiggle, però si el vostre marcatge o marges de benefici són una mica ajustats, sí’és molt important estigueu al capdavant dels diners que entren i surten. Recordeu que el més important és que la vostra empresa tingui beneficis!

Si els vostres productes ja són bastant cars, mireu com podreu reduir els vostres costos.

A causa d’influències externes al mercat

Si els preus estan pujant o baixant o si els nous competidors s’inverteixen, tu també’Seria prudent ajustar els preus per assegurar-se que es mantinguin rellevants i competitius.

Pot ser difícil trobar un equilibri entre preus atractius, tot i que suggereixen valor als clients, però sí’Seré impossible si no ho fas’No estigueu atents al mercat.

Com valorar un producte: Pensaments finals

Els preus de productes poden ser desagradables, sobretot quan ho és’tot just estic començant. Però no ho fa’no ho he de ser. Comenceu amb la investigació de competidors, feu els vostres càlculs i, a continuació, feu que els vostres preus siguin atractius per als clients’No hi ha cap raó que les vendes no s’hagin de fer’No entraran inundacions.

Aquí’és una recapitulació dels nostres sis passos:

 1. Tapa’t l’esquena
 2. Comprendre el mercat
 3. Calculeu els vostres costos
 4. Venda a l’engròs i al detall
 5. Enganxeu els vostres clients
 6. Don’t Aturar-se; Continua provant!

A mesura que el vostre negoci creix i la vostra confiança en els productes de preus creix també’Probablement comenceu a trobar els vostres propis consells, trucs i coneixements especials per afegir a aquesta llista. Però ara, el nostre guia és aquí per ajudar-vos a començar.

Abans d’anar-hi, aquí teniu algunes paraules finals de saviesa que val la pena apartar d’aquest article:

 • Sempre heu d’assegurar-vos que els vostres preus cobren els vostres costos. Línia inferior, això’És el preu dels productes.
 • El seu preu es veurà influït pel mercat de la indústria escollida, i els altres negocis que vós’compartiu aquest espai amb. Mantingueu els preus actuals i competitius!
 • Els preus són diferents per a tothom. Sabem que sona com un cop-out, però sí’és cert. El que funciona per tu va guanyar’No treballo per a algú, així que assegureu-vos que la vostra estratègia de preus sigui adequada per al vostre negoci.

Allà el teniu – nosaltres’Us hem endut a través dels punts clau per establir els preus adequats per als vostres productes. Ell’No és un treball d’endevinació aleatori i no’no és màgia, i esperem que amb la nostra guia’No és tan dur com pensava.

Esperem que aquesta guia us hagi ajudat a conèixer aquesta fase del procés de venda. Si necessiteu ajuda per qualsevol altra cosa, consulteu els nostres guies útils:

 • Com començar una botiga de roba en línia : Seguiu els nostres 10 senzills passos per configurar la vostra pròpia botiga de roba en línia.
 • Com vendre joies en línia – què’És la millor manera de vendre joies en línia? Descobreix-lo a la nostra guia!
 • Com guanyar diners a Instagram – tinguis o no una botiga en línia, Instagram és una forma fantàstica de vendre els teus productes… i el nostre guia us mostra com.
 • Millor creador de llocs web de comerç electrònic del 2019 – utilitzeu la nostra comparació basada en la investigació per assegurar-vos que trieu un constructor de màxima qualitat per al vostre negoci
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me