5 de les millors alternatives de WooCommerce

Solucions excel·lents de comerç electrònic per al vostre lloc web

WooCommerce és una de les solucions de comerç electrònic més populars a WordPress… però sí’No és per a tothom. Però abans de prendre la vostra decisió, per què no comproveu quines són les millors alternatives de WooCommerce?

Don’no us preocupeu si no ho feu’No tenim cap lloc WordPress – nosaltres’Abastaré una barreja de complements de WordPress i creadors de llocs web de comerç electrònic.

imatge de botiga de botiga vs woocommerce vs bigcommerce

Aquests últims són eines en línia que permeten crear el vostre propi lloc web (sense codi!) I ja estan preparats per vendre en línia.

Quin recorregut seguiu depèn de les vostres necessitats. Els llocs web de WordPress poden ser tècnics per crear, o sigui que si’ja no estem a la plataforma, nosaltres’En general, recomano utilitzar un constructor de llocs web de comerç electrònic en lloc seu.

Per obtenir una comparació de costat de les plataformes principals, dirigiu-vos al gràfic de comparació de creadors de llocs web de comerç electrònic. En aquest article, nosaltres’cobriré els tres primers del mercat.

En primer lloc, però, per a aquells que es trobin a WordPress, deixem-ho’Consulteu les vostres alternatives de WooCommerce:

 • Ecwid – Un complement del carretó de compres per a WordPress
 • Comerç electrònic WP – WordPress’ Plugin de comerç electrònic propi

Per a qualsevol que encara crei el seu lloc web, la següent llista és per a vosaltres. A continuació, podeu veure els millors creadors de llocs web de comerç electrònic per fer la vostra pròpia botiga en línia:

 • Shopify – El millor creador de llocs web de comerç electrònic d’arreu
 • Comerç electrònic de Wix – El millor ‘normal’ creador de llocs web amb funcionalitat de comerç electrònic
 • BigCommerce – Les millors funcions de comerç electrònic integrat

Ell’estàs de gust si’estic una mica perdut, tot es pot confondre bastant ràpidament, però relaxa’t, nosaltres’tornem a dir-ho amb claredat i simplement discutireu amb detall les cinc d’aquestes alternatives de WooCommerce a continuació.

A punt? Deixar’s endinsar.

Les millors plataformes de comerç electrònic – Consulteu les nostres set millors opcions.

Gràfic de comparació del creador de llocs web de comerç electrònic – Mireu de costat i compareu.

1

Alternatives de WooCommerce: complements de WordPress

WooCommerce pot ser WordPress’ el plugin de comerç electrònic més popular, però això no’automàticament no el converteix en el millor.

Un complement és com un ‘aplicació’ que instal·leu a WordPress per afegir una característica interessant al vostre lloc. En aquest cas, això’És la capacitat de vendre en línia.

Per tant, si no’No et ve de gust WooCommerce, quines són altres opcions?

Ecwid

Pros de Ecwid

 • Podeu utilitzar Ecwid de forma gratuïta
 • Fàcil d’usar
 • Puntuació de 4.5 estrelles dels usuaris de WordPress

Cons Ecwid

 • Eines de venda limitada
 • No és adequat per a empreses a nivell empresarial

EcwidEcwid és un complement gratuït de comerç electrònic que us permet afegir una cistella de compra al vostre lloc web.

Ecwid es va fundar el 2009 amb l’objectiu senzill d’ajudar les petites empreses a vendre en línia. Funciona al costat del vostre lloc existent, permetent una funció del carretó de la compra que inclou grans eines.

Ecwid funciona perfectament amb els llocs web de WordPress i es pot descarregar com a complement des de la secció d’inventari. Ell’És utilitzat per més d’un milió de persones i, a l’hora d’escriure, ha generat als seus comerciants només tímids ingressos de 3,5 milions de dòlars.

Característiques de Ecwid

 • Integració multicanal – Vendre els seus productes a mercats, com eBay i Amazon, i a xarxes de xarxes socials, com Facebook i Instagram.
 • Enviaments, pagaments i impostos automatitzats – Trieu entre més de 45 opcions de pagament diferents, utilitzeu Ecwid’és transportista integrat i compta els vostres impostos automàticament.
 • Optimitzat per a mòbils – Admet tots els temes i es reformatarà per adaptar-se a les mides de la pantalla de la tauleta i el mòbil. Allà’També és una aplicació per a mòbils des de la qual podràs gestionar la teva botiga.
 • Seguretat del lloc web – Les còpies de seguretat i restauracions gratuïtes són estàndard i un certificat de seguretat de nivell 1 PCI DSS.
 • Exportació de WooCommerce – Si tu’ja venia a través de WooCommerce, ja’és fàcil exportar automàticament tots els vostres productes i traslladar-los a Ecwid.

Preu Ecwid

Actualment, Ecwid ofereix quatre plans de preus, cadascun pensat per a necessitats diferents. Cap exigeix ​​una taxa de transacció, però hi ha clares diferències quant a les funcions que obté, com es pot veure a continuació:

 • Gratuït (0 $ / mes) – Vendre fins a 10 productes de forma gratuïta. Per descomptat, hi ha moltes funcions que heu guanyat’No tindreu accés (com ara la recuperació del carretó abandonat, eines de SEO avançades i cupons de descompte), però sí’s una base de partida sòlida.
 • Empresa (15 $ / mes) – Permet vendre fins a 100 productes i començar a vendre a les xarxes socials. També obteniu càlculs d’impostos automatitzats, gestió d’inventaris, cupons de descompte i eines de SEO avançades.
 • Empresa ($ 35 / mes) – Vendre fins a 2.500 productes i vendre en mercats i en xarxes socials. També s’inclouen correus electrònics de recuperació de carretons abandonats, com també són els filtres de productes i els grups de preus a l’engròs.
 • Il·limitat ($ 99 / mes) – Vendre productes il·limitats i accedir completament a tota Ecwid’Característiques. Els avantatges exclusius del pla Unlimited inclouen la integració Square POS, la vostra pròpia aplicació de compres per a iOS i Android de marca i ajuda i assistència prioritàries.

Ajuda i assistència de Ecwid

Hi ha moltes maneres d’obtenir ajuda amb Ecwid i nosaltres’Generalment he trobat el suport per respondre bastant. Ell’Val la pena saber, però, que el suport només està disponible en anglès.

 • Centre d’ajuda – Un recurs en línia ple d’assessorament i ‘com’ guies. A l’abast de tothom.
 • Xat en directe – Parlar amb un d’Ecwid’el personal en línia. Disponible per a qualsevol persona, 24/5 (dilluns a divendres).
 • Telèfon – Sol·liciteu una trucada de devolució d’un assessor. Disponible en plans empresarials i il·limitats, de 14:00 a 22:00 PDT (17:00 a 13:00 EDT)
 • Suport prioritari – Els de Ecwid’s El pla il·limitat tindrà prioritzades les seves consultes i problemes i rebrà respostes més ràpides.

Comerç electrònic WP

Avantatges de comerç electrònic WP

 • Disseny específic per a WordPress
 • Disponible personalització avançada
 • Puntuació de 3.5 estrelles dels usuaris de WordPress

WP eCommerce Cons

 • Valoracions mitjanes de clients
 • Ajuda i suport pobres

Comerç electrònic WPWP eCommerce és un complement dissenyat per WordPress que us permet crear i personalitzar la vostra botiga en línia.

WP eCommerce es pot pensar en WordPress’ petit costat. WordPress roba l’espectacle, ajudant milions d’usuaris a construir i dissenyar el seu propi lloc web. Però, quan es tracta de botigues en línia, WC eCommerce està a l’espera i està a punt per ajudar-vos.

Es va afegir per primera vegada a WordPress el 2006 i des de llavors està disponible com a complement. El principal sorteig de WC eCommerce és el nivell de personalització que obteniu. Igual que WordPress, podeu editar directament codi CSS i HTML per posar realment el vostre segell a la vostra botiga en línia.

Funcions del comerç electrònic WP

 • Eines de gestió d’inventaris – Controlar els nivells d’estoc, les comandes i les categories de productes en un mateix lloc.
 • Enviament i Pagaments Integrats – Trieu entre dotzenes de passarel·les de pagament i missatgeries d’enviament.
 • Personalització avançada de CSS i HTML – Editeu el codi en brut de la vostra botiga en línia per crear un disseny i un disseny realment únics.
 • Integració multisitu de WordPress – Feu servir la vostra botiga a través de diversos llocs web a la perfecció. Perfecte si tu’és un gran negoci que necessita vendre en més d’un lloc web.
 • Seguretat SSL – Certificat SSL que protegeix els vostres clients quan marquen: és una mesura de seguretat vital. Els certificats SSL costen $ X + quan es compren per separat, o molts proveïdors d’allotjament de WordPress també els inclouen.

WP eCommerce Pricing

WC eCommerce – igual que WordPress – és totalment gratuït d’utilitzar. Tanmateix, el que pagueu és qualsevol complement que necessiteu. WP eCommerce té 16 complements que varien des de passarel·les de pagament addicionals i certificats de regal, fins a opcions de subscripció i importadors de descàrregues digitals.

Tots aquests complements tenen tres punts de preu: per a llocs individuals, 2-5 llocs i llocs il·limitats. Els preus varien però en general ells’estem al voltant de $ 99- $ 250 cada un.

Ajuda i assistència del comerç electrònic WP

Un de WordPress’ Els principals defectes són la manca d’ajuda i suport personal disponibles, i el mateix passa amb el comerç electrònic WP. Hi ha recursos generals, com ara fòrums i guies en línia, però hi ha’No hi ha cap suport gratuït que pugui contactar.

L’assistència premium es pot pagar mensualment a 49 $ / mes o en una quantitat forfetària per 499 dòlars / any. Això us permet veure tutorials de vídeo i contactar amb l’equip d’assistència.

També podeu contractar un expert que crei la vostra botiga en línia. Aquests desenvolupadors professionals treballen en base a pressupostos, però hauràs d’estar preparat per pagar grans diners!

2

Alternatives de WooCommerce: constructors de pàgines web en un

Si tu’encara no heu creat la vostra botiga en línia, per què no utilitzar un creador de llocs web de comerç electrònic? Ells’tornar Plataformes en línia amigables per a principiants que ajuden a qualsevol persona a dissenyar la botiga en línia dels seus somnis.

A diferència de WooCommerce, no ho són’t plugins. Són constructors de botigues en línia de ple rendiment que mantenen tot, des del disseny i la disposició del lloc, fins al vostre inventari tot sota el mateix sostre..

No obstant això, pot resultar complicat escollir quin creador de llocs web de comerç electrònic utilitzar. Per sort, nosaltres’He fet tota la feina. Aquí a Expert Builder Website, nosaltres’He provat rigorosament les millors plataformes de comerç electrònic del mercat. Aquestes són les tres millors alternatives de WooCommerce / WordPress:

Shopify

Comerç de professionals

 • Ven a diversos canals incloent Facebook, Instagram, Amazon i eBay
 • Brillant sistema d’inventaris que us ajuda a gestionar la vostra botiga de manera eficient
 • Va sortir primer a la nostra investigació per a funcions de vendes i puntuació de clients
 • És probable que els nostres usuaris recomanessin la plataforma de comerç electrònic després de provar-los’

Shopify Cons

 • Heu de crear l’aparador entre l’editor i el tauler de comandament, cosa que vol dir que parpellegeu entre tots dos
 • L’única plataforma per aplicar els seus propis honoraris de transacció tret que utilitzeu la seva pròpia passarel·la de pagament, Shopify Payments
 • El contingut no ho fa’No es reformatarà automàticament si canvieu a un altre tema

Alternativa de compraShopify és el creador de llocs web de comerç electrònic, amb temes impressionants i eines potents.

Shopify va sortir com a millor creador de llocs web de comerç electrònic global de la nostra recerca A continuació, podeu veure com es va realitzar Shopify a les nostres proves en algunes àrees clau:

Shopify està dissenyat específicament per crear botigues en línia. Tots els temes que es mostren (la plantilla que forma el disseny del vostre lloc web) estan dissenyats tenint en compte els productes.

Un altre gran avantatge són les funcions i eines de vendes. Hi ha moltes funcions excel·lents que us ajuden a comercialitzar i vendre els vostres productes, i hi ha moltes més coses disponibles per instal·lar des del mercat d’aplicacions.

Funcions del Shopify

 • Venda de productes il·limitats – Podeu vendre un nombre il·limitat de productes (físics i digitals) a cada pla.
 • Integració multicanal – Vendre a mercats i xarxes socials, gestionant tot el teu inventari des d’un mateix lloc.
 • Codis de descompte – Crear i anunciar codis de descompte per als usuaris. Podrien estar a l’abast de tothom, o només alguna cosa que utilitzeu per al màrqueting de correu electrònic.
 • Recuperació del carretó abandonat – Si algú deixa el vostre lloc amb articles encara al carro, Shopify els enviarà recordatoris de correu electrònic automatitzats per ajudar-vos a recuperar vendes perdudes..

Preu de la botiga

Shopify ofereix una prova gratuïta de 14 dies, de manera que podeu agafar-lo fàcilment sense riscos abans de comprometre-vos amb un dels seus tres principals plans:.

 • Shopify bàsic (29 $ / mes) – Sorprenentment, aquest pla equipa tots els fonaments bàsics necessaris per crear una botiga en línia. Obteniu totes les funcions anteriors, més etiquetes d’enviament imprimibles, creació manual de comandes i Shopify’s aplicació POS (punt de venda).
 • Shopify (79 $ / mes) – Per a empreses en creixement que vulguin escalar. Vostè’Rebré targetes de regal i informes de vendes professionals per sobre de tot el que nosaltres’he discutit.
 • Botiga avançada ($ 299 / mes) – Per a empreses mitjanes i grans. Obteniu un creador d’informes avançat i calculeu automàticament les tarifes d’enviament. Essencialment, gran part del procés de vendes es fa autosuficient.

Hi ha dos altres plans: Shopify Lite i Shopify Plus, però són per crear una botiga de Facebook (Lite) o per a empreses a nivell empresarial (Plus).

Una cosa que us haureu de preocupar amb Shopify són les despeses de transacció. Si no’No utilitzeu Shopify’la passarel·la de pagament pròpia, Shopify assumirà un petit percentatge de cada comissió de transacció.

Curiós per Shopify? Mireu per què ho pensem’és fantàstic per vendre-ho tot fotografies a maquillatge.

Ajuda i assistència de Shopify

 • Centre d’ajuda – Shopify’El seu propi recurs en línia amb una gran varietat de guies multimèdia sobre com utilitzar la plataforma.
 • Xat en directe i telèfon – Atenció personalitzada 24 hores a 24 hores per a tots els clients de Shopify.
 • Correu electrònic – També podeu enviar per correu electrònic qualsevol consulta que tingueu i Shopify’El personal de suport us respondrà.
 • Suport avançat – Als que utilitzin Shopify Plus se’ls assignarà un gestor d’èxit mercantil personal (MSM) que us ajudarà a configurar la vostra botiga i estar a mà si teniu problemes..

Comerç electrònic de Wix

Professionals de comerç electrònic Wix

 • Wix’L’editor us mostra com afecten les vostres edicions al disseny de la vostra botiga
 • La interfície és fàcil d’utilitzar, amb un editor arrossegar i deixar anar i plantilles de resposta mòbil
 • Focal centrat en crear una marca desenvolupada i atractiva per vendre productes a través

Wix eCommerce Cons

 • Wix va guanyar’No t’ho diré quan els nivells estan baixant, cosa que és difícil d’escalar
 • La llibertat creativa total pot obtenir les millors pràctiques del disseny de comerç electrònic

Alternativa de comerç electrònic WixWix us proporciona un control creatiu increïble i perfecte per a llocs’S que necessiten una botiga com a part del seu lloc.

A diferència de Shopify, Wix no és’Creat específicament per a botigues en línia. És, però, el millor creador de llocs web regular del mercat.

Aquí podeu veure com Wix s’acosta des d’una perspectiva de comerç electrònic simple:

Wix us ofereix una selecció de 510 plantilles dissenyades professionalment i utilitza un editor per arrossegar i deixar anar. Això significa que podeu moure qualsevol part del vostre lloc a qualsevol lloc de la pàgina. Ell’És aquest control il·limitat que atreu tanta gent a Wix.

Funcions de comerç electrònic de Wix

 • Opció ADI – Si no’No vull dissenyar un lloc web tu mateix, Wix’La tecnologia assistida per disseny pot crear-ne una. Simplement respon a algunes preguntes sobre el tipus de lloc que desitgeu, i Wix ADI s’encarregarà de la resta.
 • Màrqueting per correu electrònic – Wix té la seva pròpia eina, Wix Ascend, que us permetrà controlar el màrqueting de correu electrònic i executar campanyes.
 • Connectors avançats de comerç electrònic – També podeu connectar Ecwid, proporcionant al vostre lloc Wix tot el poder i la funcionalitat de comerç extra que ofereix Ecwid.
 • Gestió de botigues – Faci un seguiment fàcil de les vostres comandes i inventaris i mantingui un contacte constant amb els vostres clients mitjançant crits de correu electrònic i butlletins de notícies.

Preu de comerç electrònic Wix

Wix ofereix set plans de preus en total, però només tres us permeten vendre en línia:

 • Bàsic empresarial (20 $ / mes) – Això és per a aquells que simplement volen vendre productes. Obteniu 20 GB d’espai d’emmagatzematge, 5 hores de vídeo, ús de Google Analytics, un domini gratuït d’un any i cap marca Wix al vostre lloc.
 • Negoci il·limitat (25 $ / mes) – Si vols fer créixer el teu negoci, aquest pla és per a tu. 35 GB d’emmagatzematge, 10 hores de vídeo i un logotip dissenyat professionalment són tots els estàndards.
 • VIP empresarial ($ 35 / mes) – Si voleu tot allò que Wix eCommerce ofereix, escolliu aquest pla i rebeu 50 GB d’emmagatzematge, hores de vídeo il·limitades, resposta prioritària i assistència VIP.

Ajuda i assistència de comerç electrònic Wix

 • Centre d’ajuda – Wix’un recurs en línia detallat, complet de guies sobre com utilitzar la plataforma.
 • Ajuda de l’editor – Això és una cosa important que poques altres plataformes ofereixen. Obteniu ajuda com tu’tornant a editar-ho, sense haver de deixar l’editor.
 • Telèfon i correu electrònic – Disponible de dilluns a dijous, de 17:00 a 17:00 EST

BigCommerce

Beneficis BigCommerce

 • La plataforma de comerç electrònic més escalable
 • Més funcions integrades que qualsevol competidor
 • Permet vendre’s a diversos canals com Facebook, Instagram i Pinterest
 • Eines de SEO fantàstiques

BigCommerce Cons

 • La terminologia complexa no és apta per a principiants
 • És difícil navegar per editar la interfície

Alternativa BigCommerceBigCommerce està molt compromès amb el vostre èxit de comerç electrònic amb moltes eines de vendes sorprenents.

BigCommerce s’assembla molt més a Shopify que a Wix. Ell’S’està dissenyat per a botigues en línia i inclou embalatges plens d’eines i funcions de venda integrades per ajudar el vostre negoci a créixer.

Aquí podeu veure com es va desenvolupar BigCommerce en les nostres proves de recerca independents:

On BigCommerce es guanya contra Shopify és les seves funcions integrades. Shopify té moltes eines de vendes fora de caixa, però és possible que hàgiu d’instal·lar i pagar per separat com a aplicació. Amb BigCommerce, gairebé tot s’inclou en el cost mensual.

Característiques de BigCommerce

 • Integració multicanal – Vendre a través del lloc web i a mercats i mitjans de comunicació social.
 • Cupons i descomptes – Creeu més de 70 tipus de descomptes i promocions diferents.
 • Eines de SEO avançades – Obteniu més trànsit amb URL URL personalitzables i SEO i edició de metadades fora de caixa.

Preu de BigCommerce

BiCommerce té tres plans principals que no tenen comissions de transacció obligades i li permeten vendre productes il·limitats.

 • Estàndard (29,95 $ / mes) – Vendre a diversos canals, acceptar una gran varietat d’opcions de pagament, obtenir pressupostos d’enviament en temps real, permetre als teus clients deixar comentaris i productes més.
 • Plus (79,95 dòlars / mes) – Fes el pas i crea grups de clients, utilitza correus electrònics de recuperació del carretó abandonat i emmagatzema targetes de crèdit per a compres repetides.
 • Pro (249,95 dòlars / mes) – BigCommerce’El pla superior del s permet utilitzar el filtratge de productes, les llistes de preus, les trucades il·limitades a l’API i l’assistència prioritària.

Ajuda i assistència de BigCommerce

 • Xat en directe, correu electrònic i telèfon – Disponible les 24 hores del dia per a tots els clients de BigCommerce.
 • Suport avançat – Si tu’torneu a BigCommerce’s Pla d’empresa (haureu de contactar directament amb BigCommerce per obtenir un pressupost)’Obtindré personal de suport dedicat.

3

Millors alternatives de WooCommerce: resum

Així doncs, nosaltres’Ja ho he acabat: felicitats! Però què hem après?

Bé, ara hauríeu de tenir una idea prou raonable de quines són les millors alternatives de WooCommerce, com funcionen i quina s’adapta més a vosaltres. Aquí’és la nostra última conclusió de les opcions:

5 millors alternatives de WooCommerce

 • Ecwid – Un complement de WordPress que us permet afegir una cistella al vostre lloc
 • Comerç electrònic WP – WordPress’ Plugin de comerç electrònic propi amb un disseny avançat
 • Shopify – El millor creador de llocs web de comerç electrònic actual al mercat
 • Comerç electrònic de Wix – Un increïble i fàcil d’utilitzar creador de llocs web amb una gran personalització
 • BigCommerce – Un creador de llocs web de comerç electrònic avançat amb potents eines integrades

Quina alternativa de WooCommerce us recomanem?

Això realment es redueix a dues coses: si ja teniu un lloc web de WordPress i quants productes voleu vendre.

 • Si ja teniu un lloc de WordPress, nosaltres’veuria els connectors Ecwid i BigCommerce com a millors alternatives de WooCommerce.
 • Si tu’encara heu de crear un lloc web i heu de vendre a granel, Shopify és la vostra millor aposta.
 • Si tu’encara he tornat a crear un lloc web i només tenen uns quants productes per vendre, Wix és l’elecció més intel·ligent.

4

Millors alternatives de WooCommerce: preguntes més freqüents

Hi ha altres alternatives de WooCommerce?

Sí! Nosaltres’He enumerat les cinc millors alternatives per a vosaltres en aquesta guia, però si ho teniu’després d’alguna cosa diferent, hi ha altres opcions. Per a WordPress, proveu de cercar els complements de comerç electrònic al directori de complements. Consulteu les millors plataformes de comerç electrònic aquí.

WooCommerce és bo?

WooCommerce és el connector de comerç electrònic més popular per a WordPress i ell’És cert que té algunes grans característiques. Dit això, ho va dir’No és tan agradable i principiant’és una veritable manca d’ajuda i suport. Això vol dir que tu’Probablement acabaré havent de pagar per un desenvolupador’s ajuda per utilitzar-lo.

Com funcionen els constructors de llocs web de comerç electrònic?

Els creadors de llocs web de comerç electrònic són eines que us ajuden a crear una botiga en línia des del principi fins a la fi. Podeu triar un tema o una plantilla per elaborar-lo, i després empleneu-lo amb els vostres propis productes i contingut.

Podeu gestionar tot des d’un quadre de comandament central, amb tot com ara allotjament, personalització i seguretat inclosos en un preu mensual. Per obtenir més informació, llegiu la nostra visió general dels creadors de llocs web de comerç electrònic.

Web Builder Expert té l’objectiu de proporcionar-vos dades sinceres. Això’és per això que realitzem la nostra pròpia investigació i obtenim coneixement personal i directe. Feu clic aquí per obtenir més informació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me