Què vendre en línia: aquesta aplicació us resulta fàcil

Què vendre en líniaSi voleu crear un lloc web de comerç electrònic, esbrinar què vendre en línia sempre és un repte.

Per descomptat, hi ha diversos creadors de botigues en línia molt bons per ajudar-vos a crear el vostre lloc web avui dia, i no ho teniu’ni tan sols he de saber codificar.

Però, fins i tot si teniu en marxa una botiga en línia, què en el món voleu vendre?

Si ja teniu una idea de què vendre, sabeu com comprar els productes des d’una font barata i fiable?

Trobar un proveïdor fiable on adquirir els vostres productes per revendre’ls a preus més elevats, però sembla senzill, però’No sempre és tan senzill.

Abans d’aprofundir en l’article, feu una ullada ràpida als nostres constructors de llocs web de comerç electrònic més valorats que us poden ajudar a vendre amb èxit en línia:

ACONSEGUIR UN PRODUCTE FIABLE FIABLE

Ell’fa molta feina per construir i fer créixer un negoci.

No només us heu de preocupar de què vendre en línia, com comercialitzar els vostres productes, configurar el vostre lloc web de comerç electrònic, gestionar un equip (quan comenceu a créixer), tractar coses administratives empresarials, també heu de preocupar-vos dels proveïdors. dels seus productes.

Són prou fiables com per enviar productes de bona qualitat? L’enviament serà puntual? Es prendran els vostres diners i us faran cas?

Totes aquestes preocupacions són legítimes i poden suposar una enorme barrera per començar, especialment si és la primera vegada que intenteu crear un negoci.

Vostè’Probablement heu sentit algunes persones a anar a Alibaba.com i trobar un proveïdor barat. “Ell’És tan fàcil.”

Una mala notícia’No és tan fàcil.

Hi ha bons proveïdors, mitjans i excel·lents a ALIBABA.COM

Ell’És ben sabut que Alibaba és el món’El major mercat per als propietaris d’empreses per obtenir productes d’origen.

Tenen milers i milers de majoristes llestos per vendre productes a propietaris d’empreses com ara, a un cost reduït, a l’engròs.

Aquests majoristes o fabricants poden vendre productes a un cost molt inferior perquè poden produir els productes a granel volum (entre algunes altres raons).

Molts d’ells també tenen molta experiència en vendre a compradors estrangers com ara vosaltres mateixos.

Què vendre en línia - Alibaba

Per obtenir beneficis per a la vostra empresa, haureu de poder comprar els vostres productes a baix cost, i després vendre’ls a punts de preu més alts per obtenir un marge de benefici. Don’No m’oblidis, encara tens vendes & despeses de màrqueting, funcionament i impostos a pagar. Aleshores s’arriba a mantenir què’a l’esquerra.

La mala notícia és que no tots els proveïdors de Alibaba són bons. Igual que amb tots els mercats, alguns proveïdors són inevitablement bons, alguns d’acord i d’altres, malament.

A continuació, es detallen algunes de les coses (entre moltes) que podrien sortir malament si trieu un proveïdor incorrecte:

  • Els productes no arriben a temps
  • La qualitat dels productes no és a l’altura
  • No es van lliurar tots els productes que va pagar
  • Els productes es lliuren a l’adreça incorrecta
  • El proveïdor és una persona mitjana i no majorista. Així ho són “encoixinament” els preus i fins i tot poden fer promeses que puguin’no mantenir
  • Acabeu transferint tots els vostres diners als estafadors que han creat comptes amb Alibaba exclusivament a les empreses d’estafa

Aquí teniu una bona discussió sobre alguns avantatges i desavantatges de l’abastiment de productes a l’estranger.

Quan tu’estic intentant llançar un negoci de comerç electrònic, aquests són alguns mals de cap que realment no dóna’no necessito.

Aleshores, què podeu fer??

BIGCOMMERCE APP PER AJUDAR-VOS BONS PROVEEDORS

Una eina eficaç per ajudar-vos a reduir de milers de proveïdors a Alibaba, fins a un grup de “verificat” proveïdors, fa servir BigCommerce’s Alibaba.com aplicació a l’engròs.

BigCommerce s’ha associat amb Alibaba per facilitar-vos la compra de productes.

Si utilitzeu l’aplicació (feu clic aquí per veure l’aplicació real), us mostrarà un grup més reduït de proveïdors verificats que han demostrat un historial fort de fer negocis amb propietaris d’empreses finals d’una manera fiable i ètica..

(Feu clic per veure un vídeo general de com BigCommerce s’aconsegueix’L’aplicació s pot ajudar a trobar majoristes fiables a través d’Alibaba.com)

Això no només redueix significativament els riscos del procés d’abastiment del producte, sinó que aquesta aplicació també us pot estalviar un munt de temps (sense haver de desplaçar-vos per milers de proveïdors) i pot ajudar a reduir els vostres nivells d’estrès. Aquesta aplicació s’integra directament a la vostra botiga BigCommerce i podeu posar-vos en contacte amb els proveïdors verificats amb només uns clics.

Un altre avantatge és que si proveïu els vostres productes mitjançant l’aplicació Alibaba.com a l’engròs, totes les comandes realitzades són avalades per Alibaba’s Serveis de pagament segur. Per tant, els pagaments als proveïdors no s’alliberaran fins que no se n’estigui satisfet.

Sens dubte, això ajuda a eliminar riscos financers del vostre negoci.

CONCLUSIÓ – COM FIGURE QUÈ VENDEU EN LÍNIA

Aquesta guia ha estat útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me