Construcció de botigues en línia

Tots podríem fer-ho amb una mica de diners addicionals aquí i allà, i crear una botiga en línia és la manera perfecta d’aconseguir ingressos addicionals. De fet, s’espera que les vendes de comerç electrònic representin el 17,5% de les vendes al detall a tot el món a partir del 2021!

Malgrat aquesta impressionant estadística, gairebé la meitat dels negocis nord-americans encara no es donen’Tinc un lloc web, el que significa que ara és el moment perfecte per situar-se, potenciar-se i construir-se.

Tant si ja teniu una botiga de maó i morter com si’estàs buscant expandir-te en línia o tu’tornant a fer els primers passos en el món del comerç electrònic amb la seva primera botiga, aquesta guia us explicarà com crear una botiga en línia des del principi fins a la fi.

La creació d’una botiga en línia no ha estat mai fàcil amb constructors de comerç electrònic com ara plugins Shopify i WordPress com WooCommerce. Els amfitrions web, com Bluehost, també faciliten la creació de WordPress amb més rapidesa i facilitat per als principiants. Aquesta guia us ajudarà a decidir quin mètode us convé més i us mostrarà com podeu crear una botiga en línia amb qualsevol.

Esteu preparats per construir una botiga en línia? Si tu’Si ets un principiant en tecnologia, et recomanem que consultis primer la nostra guia de creadors de llocs web i si ho fas’torna a tenir un control i personalització total i, a continuació, vés a la guia de WordPress’és adequat per a vostè!

Construir llocs web wordpress v creadors de llocs web

Contents

Opció 1: utilitzeu un creador de llocs web de comerç electrònic

Com crear una botiga en línia mitjançant un creador de llocs web de comerç electrònic

 1. Cerqueu el vostre creador de llocs web de comerç perfecte perfecte.
 2. Trieu el millor pla per a vosaltres.
 3. Obteniu un nom de domini per a la vostra botiga.
 4. Trieu la plantilla de comerç electrònic.
 5. Personalitzeu la vostra plantilla de comerç electrònic.
 6. Afegiu els vostres productes.
 7. Configura els mètodes de pagament.
 8. Ordeneu els paràmetres d’enviament.
 9. Vista prèvia, prova… i publica la teva botiga en línia.

Pas 1: cerqueu el vostre creador de llocs web perfecte de comerç electrònic

Un creador de comerç electrònic és un programari en línia que et permet crear la teva pròpia botiga en línia sense necessitar habilitats tecnològiques avançades, coneixements de codificació ni una dotzena de pantalles d’ordinador. Tot el que necessita és una connexió a Internet i una idea de negoci fantàstica!

En iniciar una botiga en línia, el primer pas és triar el creador de botigues en línia adequat.

Hi ha molts fabricants de botigues en línia. Algunes són barates, algunes són cares, algunes són fiables, i algunes… no ho són’t.

Amb tantes opcions per triar, vam pensar que nosaltres’us resultaria una mica més fàcil triar-ne l’adequat. Nosaltres’A continuació, hem enumerat les nostres dues plataformes de comerç electrònic més recomanades. Recomanem Shopify per a botigues en línia grans i Wix per a petites:

Els constructors de llocs web de comerç electrònic són molt fàcils d’utilitzar. La nostra recent enquesta va trobar que malgrat algun dubte inicial, El 83% de vosaltres podríeu utilitzar un creador de llocs web.

Troba’n més:

7 millors plataformes de comerç electrònic – una comparació al costat de les millors plataformes per iniciar (o créixer) la botiga.

Revisió de Shopify – aprofundim en la plataforma de comerç electrònic que alimenta moltes de les botigues que navegueu cada dia.

Wix Ecommerce Review – una visió detallada del poder comercial d’aquest popular creador de llocs web.

Quin creador de llocs web de comerç electrònic heu de triar?

Sabem que la seva opció pot resultar aclaparadora, però tot es refereix a la finalitat i la mida de la vostra botiga en línia.

Després d’haver estudiat a fons cada constructor de llocs web de comerç electrònic, nosaltres’estic en una posició fantàstica per explicar-vos una mica més sobre quina plataforma s’adapta a les vostres necessitats.

Per a grans botigues

Si tu’tornem a crear una botiga de comerç electrònic complet, vendre més de 10 productes i tenir una facturació de 1.000 $ més,’recomano Shopify.

 • Plans: 29 $ – 299 $ / mes
 • Dissenys: Més de 50 temes moderns
 • Característiques / Eines: Fortes eines de gestió d’inventaris, màrqueting de correu electrònic i vendes. Bàsicament qualsevol cosa de vostè’necessitaria una botiga de ple funcionament.
 • Comissió: 2,9-2,6%, més un 30¢ comissió de transacció (tret que vostè’feu servir el pagament de Shopify)

Què’s Shopify fent com a resposta a la pandèmia Covid-19?

Ell’És un moment incert per començar o fer créixer qualsevol negoci, però no’No et preocupis: Shopify aconsegueix tot això. De fet, ha introduït un munt de noves i impressionants mesures per donar suport a les petites empreses durant els propers mesos. Això inclou:

 1. Posar a la venda targetes de regals físiques i digitals en tots els plans. D’aquesta manera, els vostres clients us poden ajudar sense comprar cap producte físic ara mateix.
 2. 200 milions de dòlars disponibles en finançament de petites empreses (només als EUA). Com a part d’una col·laboració governamental, Shopify Capital ofereix finançament per ajudar a les petites empreses a desenvolupar-se en un moment en què puguin tenir efectius baixos.
 3. Amplia la seva prova gratuïta a 90 dies. Shopify ha ampliat la prova gratuïta de 14 dies a 90, donant als comerciants encara més temps perquè intentin el servei sense risc.
 4. Suport comunitari i seminaris en directe. Virtual ‘trobades’ amb la comunitat de Shopify per compartir saviesa i suport.

Grans kudos a Shopify per la seva ràpida resposta i el seu compromís amb el suport a les petites empreses ara i sempre.

Per a botigues petites

Si tu’Torneu a vendre alguns productes al costat, us recomanem Wix. Ell’és molt fàcil de configurar, i els dissenys són excel·lents.

 • Plans: 23 $ – 49 $ / mes
 • Dissenys: Més de 500 temes amb estil
 • Característiques / Eines: Menys potent que Shopify’s, però més que adequat per a una botiga més petita
 • Comissió: Cap

Per obtenir una comparació de totes les nostres plataformes de comerç electrònic més valorades, consulteu el nostre gràfic de comparació de comerç electrònic.

Proveu el vostre creador de llocs web de comerç electrònic

Si tu’torna a ser seriós sobre la creació d’una botiga en línia amb èxit, i haurà de provar el creador de llocs web de comerç electrònic abans de llançar el lloc..

La millor manera de fer-ho és amb una prova gratuïta – o unes quantes!

Don’només ho intenteu: podeu experimentar i comparar diferents fabricants de botigues en línia per trobar el millor ajustat per a vosaltres i la vostra empresa.

Seguiu els enllaços següents per registrar-vos a una prova gratuïta:

 • Shopify – proveu una prova gratuïta de 14 dies
 • Wix – proveu un pla premium gratuït durant 14 dies
 • BigCommerce – Inicieu una prova gratuïta de 15 dies

Quan jugueu amb creadors de llocs web de comerç electrònic, pregunteu-vos:

 • És fàcil triar una plantilla / tema i fer canvis personalitzats?
 • Les plantilles són adequades per al vostre negoci?
 • És fàcil afegir productes i classificar-los?
 • Podeu editar la navegació per incloure submenús i pàgines noves?

Voleu trobar una plataforma que’no només és fàcil d’utilitzar, sinó que ofereix tot el que necessiteu. Un cop tu’Heu decidit el que necessiteu; dediqueu una mica de temps a buscar el nostre gràfic de comparació per trobar un constructor que tragui totes les caselles.

Després d’això, preneu-lo per girar! La clau és esbrinar quin constructor us sembla més natural i quin és el més adequat per al tipus de botiga que voleu construir. Feu-ne uns quants per fer una prova de prova i vegeu quina és la vostra tasca.

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Decidiu el millor creador de llocs web de comerç electrònic per a les vostres necessitats: cadascun té els seus avantatges i contres
 • S’han provat els fabricants de llocs web de comerç electrònic escollits per comprovar-ho’és un bon ajust. Recordeu que la majoria de plataformes ofereixen una prova gratuïta, així que’val la pena provar més d’un

Busques construir un lloc web sense botiga en línia?

Aquesta guia se centra a crear una botiga en línia. Els passos són específics per al comerç electrònic. Podeu obtenir els passos generals per crear un lloc web normal aquí.

Per llegir més:

També podeu llegir les nostres ressenyes de Shopify, Wix i BigCommerce per obtenir més informació:

Revisió de Shopify – descobrir per què’És el nostre fabricant de comerç electrònic recomanat.

Wix eCommerce Review – Quins són els avantatges i els contres de vendre amb Wix?

Revisió BigCommerce – Esbrineu si BigCommerce té les eines per impulsar la vostra botiga’s creixement.

Pas 2: trieu el millor pla per a vosaltres

Un cop tu’heu provat uns quants constructors i estem contents de la vostra elecció, us heu d’inscriure al pla adequat perquè pugueu construir-vos.

Els diferents nivells de plans ofereixen funcions diferents. Com tu’m’esperaria, més pagueu, més obteniu. El pla que s’adapti millor depèn de la mida del negoci i de les ambicions de creixement.

Si tu’Torneu a crear una botiga de comerç electrònic, necessitareu un pla de pagament. Carregar i vendre productes requereix un programari més complicat que crear un lloc web normal.

Els plans comencen a tan sols 12 dòlars al mes (Weebly)’s Pla Pro). Això’és menys que una gran pizza de Domino’s!

Aquí’és una ràpida revisió dels preus inicials dels cinc principals fabricants de botigues en línia:

Ecommerce BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommercePreu / mes

Pla

0 dòlars18 dòlars23 dòlars29 dòlars29,95 dòlars
Gratuït

Negocis

Bàsic empresarial

Shopify bàsicEstàndard

Aquests preus representen el pla més barat que us permet vendre en línia. Weebly us permet vendre en línia de forma gratuïta, cosa que és força rara. Tot i això, tu’Haureu d’actualitzar el pla professional de 12 dòlars al mes per eliminar anuncis de la vostra botiga.

Si tu’Torneu a llançar la vostra primera botiga en línia, Basic Shopify, Wix eCommerce i BigCommerce Standard us proporcionaran prou potència de foc.

Quan apreneu a fer una botiga en línia, una norma general és: com més productes i ingressos tingueu, millor és el vostre pla.

Caps amunt! Obteniu fins a tres mesos de franc amb BigCommerce

Només volíem informar-vos que, durant un temps limitat, BigCommerce us ofereix fins tres mesos gratis quan us registreu a un nou pla. Va a comprovar-ho!

Quants productes teniu previst vendre?

Si tu’No penseu vendre molts productes, pot ser adequat un pla més senzill amb tarifes més baixes. Allà’no té cap límit de producte en cap de BigCommerce o Shopify’Els principals plans.

No obstant això, com més productes venguis, més actualització té un pla avançat té sentit financer.

Això es deu als honoraris de transacció. Si tu’tornar a generar molts dòlars en ingressos, fins i tot una lleugera disminució de les taxes pot augmentar la seva línia de fons.

Quant voleu pagar?

Per iniciar una botiga en línia, vostè’necessitaré un pla de comerç electrònic.

Shopify Basic i Standard BigCommerce costen amb menys de 30 dòlars al mes, mentre que el comerç electrònic Wix comença a partir de 23 dòlars. Si els productes volen dels seus prestatges virtuals, aquestes sumes semblen molt trivials.

Don’no us preocupeu si’No estic segur del pla de preus per registrar-se. Parleu amb un assessor del vostre fabricant de botigues i ells’Seré capaç d’ajudar.

Quines funcions necessiteu?

Recordeu que les diferents botigues tenen necessitats diferents. Shopify i BigCommerce poden ser més cars, però ofereixen més funcions. El comerç electrònic Wix és bo per als bàsics bàsics.

Com més pagues, més obtindràs, com aquesta taula de Shopify’Les característiques mostra:

PlanBasic ShopifyShopifyAdvanced ShopifyMensual

Preu mensual pagat anualment

Característiques clau

El millor per

29 dòlars79 $299 dòlars
26,10 dòlars71,10 dòlars269,10 dòlars

Botiga online

Productes il·limitats

Amplada de banda il·limitada

Integració multicanal

Recuperació del carretó abandonat

Codis de descompte

Comptes de personal (2 màxim)

Imprimir etiquetes d’enviament

Aplicació TPV Shopify

Accés al Centre d’aplicacions Shopify

Tot, des del pla de Shopify

Comptes de personal (5 màxim)

Targetes regal

Informes professionals

Tot, des del pla Advanced Shopify

Comptes de personal (15 màxim)

Creador d’informes avançat

Tarifes d’enviament calculades per tercers

Llançament d’una botiga en línia completaCreixent la seva botiga en líniaAugmentar un negoci establert

Un altre exemple seria una major segmentació de clients a BigCommerce’s Plus pla. Podeu mantenir els clients fidels que tornin mitjançant la configuració d’un programa de recompenses.

Podeu crear una botiga en línia de forma gratuïta?

Sí! Ja hem parlat de Weebly, que us permet vendre en línia sense pagar ni un cèntim. Aquest és el millor creador de comerç electrònic gratuït, però ho és’no és l’únic.

Cartel gran’Actualment, el pla gratuït et permet vendre en línia sense haver de pagar cap quota mensual. Aviseu, però, el seu pla gratuït és increïblement limitat.

Quan vam provar Big Cartel, va obtenir una puntuació molt baixa en comparació amb altres constructors de comerç electrònic com Shopify i BigCommerce, i la gent troba que és el fabricant de botigues en línia més difícil d’utilitzar. De fet, Big Cartel es va trobar últimament en la nostra investigació amb un pla mínim 2,9 estrelles sobre 5!

Fins i tot en un pla de pagament, no fem’No recomano Cartel gran tret que tu’tornant a vendre articles únics, com ara obres d’art. Necessiteu habilitats de codificació per utilitzar Big Cartel i realment no tenen funcions serioses.

Al pla gratuït, només podeu vendre 5 productes amb una imatge que es mostra a cadascun. Ell’està bé si voleu vendre una presència en línia realment bàsica, però si teniu les ambicions de créixer, vosaltres’Vull passar a un pla premium.

L’inversió de l’actualització

La veritat és que obtens el que pagues. Els plans bàsics són excel·lents per començar, però desbloquegeu funcions més avançades quan actualitzeu. Aquest gràfic mostra tres de les funcions de comerç electrònic més importants: integració multicanal, recuperació del carret abandonat i certificats SSL.

Les funcions bàsiques del vostre creador són avançades Logo de la botiga petit creador de llocs web Intenta avui llegir la crítica completa Integració multicanal Recuperació del carretó Seguretat SSL gratuït Intenta avui llegir la crítica completa Intenta avui llegir la crítica completa Integració multicanal Recuperació del carretó Seguretat SSL gratuït Intenta avui llegir la crítica completa logo de bigcommerce Intenta avui llegir la crítica completa Integració multicanal Recuperació del carretó Seguretat SSL gratuït Intenta avui llegir la crítica completa

Un cop tu’Heu escollit un creador de llocs web de comerç electrònic i heu escollit el vostre pla de perfecta qualitat.

 • Trieu una plantilla de comerç electrònic
 • Personalitza la teva botiga’Disseny de plantilla
 • Afegiu productes a la vostra botiga
 • Configura els mètodes de pagament
 • Ordeneu la configuració d’enviament
 • Vista prèvia, prova i publica la teva botiga en línia

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • En comparació de les funcions que ofereix el vostre creador de llocs web de comerç electrònic per trobar la concordança adequada per a la vostra botiga. En cas de dubte, inicieu un pla més econòmic i actualitzeu-lo més endavant

Compareu el nostre topall cinc fabricants de botigues de comerç electrònic’ plans:

Preu Shopify: per a una llista completa de Shopify’S plans, incloent preu i característiques

Tarifes Wix: tots els plans disponibles de Wix i el que obteniu

Preus de BigCommerce: obteniu més informació sobre BigCommerce’Els diferents plans

Preu Squarespace: una ullada a Squarespace’S plans i belles plantilles

Preu Weebly: es detalla el que s’obté a cada pla Weebly

Pas 3: obteniu un nom de domini per a la vostra botiga

Un nom de domini és el bit en una URL que identifica la vostra botiga’s nom.

Un bon nom de domini és clau per llançar una botiga en línia amb èxit. Construeix confiança amb els clients i ajuda a establir la vostra marca.

Deixar’et dic’re Nike (tots podem somiar). A continuació apareix Nike’s URL, amb el nom de domini en negreta:

https: // www.nike.com

Aquest és el domini principal. Ell’és el que veuen els clients a la barra d’adreces i a les cerques de Google. Penseu en el nom del vostre domini com el signe que es penja a sobre d’una botiga de carrer real de la vida real.

Podeu comprar un nom de domini a través de Shopify, Wix i BigCommerce entre 10 i 20 dòlars anuals. De forma alternativa, podeu utilitzar un registrador de noms de domini com Domain.com per comprar un domini i enllaçar-lo amb el vostre creador de botigues en línia..

El nostre consell: Un cop tu’Heu registrat el vostre nom de domini per a l’any, configureu un recordatori de calendari per renovar-lo abans de la data de caducitat.

Ja teniu un nom de domini?

Si ja teniu un nom de domini, don’no et preocupis. Podeu transferir el nom al creador de botigues en línia i cancel·lar l’acord amb el proveïdor original.

O bé, si voleu mantenir-vos amb el proveïdor de domini, podeu enllaçar el vostre domini amb la vostra pàgina del creador. Per fer-ho, poseu-vos en contacte amb el vostre proveïdor de dominis actual.

Per facilitat d’ús, nosaltres’recomanaria triar un domini amb el vostre creador. Fa que l’aprenentatge de construir una botiga en línia des de zero sigui encara més senzill!

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Trieu el vostre nom de domini ideal (recordeu triar el codi de país adequat, eviteu altres noms de marca, sigueu únics i memorables i afegiu una paraula clau)
 • Comprovat que el vostre nom de domini estigui disponible (i dins del pressupost)
 • Ha comprat el teu nom de domini
 • Configureu un recordatori de calendari per renovar-lo abans de la data de caducitat; en cas contrari, corre el risc que algú el vulgui agafar i que el torni a vendre a un preu inflat!

Trieu i compreu noms de domini a Shopify, Wix i BigCommerce

Com comprar un domini a Shopify

Com comprar un nom de domini a Wix

Com comprar un domini a BigCommerce

Pas 4: trieu la vostra plantilla de comerç electrònic

Amb les plantilles (de vegades conegudes com a temes), podeu fer que el vostre lloc tingui un aspecte bo sense ser expert en disseny ni tocar cap codi!

Seleccionar temes a Shopify i BigCommerce és fàcil. Tot el que heu de fer és seleccionar una plantilla del vostre creador’mercat del s.

fer les plantilles de comerç electrònicShopify ofereix una gran varietat d’impressionants plantilles impressionants per a que creeu la vostra botiga en línia’Disseny s

Amb Wix, Squarespace i Weebly’s molt similar. Vostè’Començaré escollint una plantilla que es divideix en diferents categories. Cada categoria representa una indústria diferent. Per exemple, tu’Tindré plantilles per a blocs, serveis empresarials i botigues en línia.

Squarespace té els dissenys de millor qualitat del mercat, de manera que si necessiteu que els vostres productes destaquin, realment’és un lloc fantàstic per començar a buscar.

Com trieu la plantilla adequada?

Feu-vos aquestes tres preguntes per saber quina plantilla us convé:

 1. Quines funcions voleu que tingui la vostra botiga?
 2. Quin estil de pàgina principal voleu?
 3. Com voleu que els clients es desplacin per la vostra botiga?

Deixar’Els mirem amb més detall…

Quines funcions voleu que tingui la vostra botiga?

Les funcions són una part clau de la manera de construir una botiga en línia. Pregunteu-vos què’és important per a la vostra botiga en línia: necessiteu mapes, galeries o una pàgina sobre nosaltres? Què passa amb els vídeos de la vostra pàgina d’inici?

Algunes plantilles inclouen més funcions que d’altres. Penseu en quines funcions necessiteu la vostra botiga i feu una llista.

Quan cerqueu un tema al vostre creador’s marketplace, filtre per funcions. Restringir les opcions pot ajudar-vos a trobar el tema que s’adapti millor a les vostres necessitats.

Quin estil de la pàgina principal voleu?

La pàgina principal és el primer que veuen els vostres clients. Ell’és com l’aparador de la botiga.

Els clients han de ser capaços d’explicar amb un primer cop d’ull exactament quin tipus d’empresa ets.

La vostra pàgina d’inici podria ser una imatge simple, una presentació de diapositives o un vídeo. Decidiu quin triar en funció dels objectius del vostre negoci.

Per exemple, les botigues que venen productes de luxe haurien de deixar que les imatges siguin elegants. Les botigues que venen productes més complicats podrien desitjar una imatge més senzilla, acompanyada de més text.

Com voleu que els vostres clients naveguin per la vostra botiga?

La majoria de compradors abandonaran un lloc web després de 10-20 segons. Ell’són crucials perquè puguin trobar el que ells’estic buscant sense problemes.

Una barra de navegació suau és integral. Permet que els vostres clients es desplacin pel vostre lloc fàcilment i us recompensarà amb més vendes.

Una navegació malvada és com una carretera amb un munt de forats i sense rètols de carrer. Els clients es quedaran frustrats perquè van guanyar’No poder trobar el que ells’estic buscant.

Coloqueu les pàgines cap a l’esquerra a la dreta, començant per la pàgina més important. Don’no incloure pàgines que no ho són’són importants per a la vostra empresa: inclou-los com a elements desplegables del menú.

La barra de navegació també ha de ser fàcil de llegir. Els usuaris d’Internet escaneixen una pàgina en un “F” la forma, de manera que funcionen millor les botigues que tinguin una capçalera i una barra lateral diferents a l’esquerra de la pàgina.

Quan es tracta de color, vols alguna cosa així’és inofensiu i s’adapta a la vostra indústria. Llegiu la nostra guia sobre la selecció del color perfecte aquí.

crear una botiga en línia amb shopifyMitjançant una plataforma de comerç electrònic, podeu dissenyar una botiga en línia amb una barra de navegació clarament establerta. El minorista SWL ha fet això amb Shopify! Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Feu-vos les tres preguntes següents per ajudar-vos a triar la plantilla adequada per al vostre lloc: quines funcions voleu que tingui la vostra botiga, quin estil de pàgina principal voleu i com voleu que els clients es desplacin per la vostra botiga.?
 • Heu trobat i provat algunes plantilles adequades de la selecció que el vostre creador de llocs web ofereix, abans d’adaptar-vos a les vostres preferides.’No et permetrà canviar la plantilla una vegada que el lloc hagi estat en directe, així que assegureu-vos d’esbrinar si aquest és el vostre cas

Escollint temes a Shopify, Wix i BigCommerce:

Trieu entre Temes de Shopify

Trieu entre Temes de Wix

Trieu entre temes BigCommerce

Pas 5: personalitzeu la plantilla de comerç electrònic

Un cop tu’Heu seleccionat una plantilla / tema, dirigiu-vos a la botiga’eina d’administració per començar a personalitzar-se.

La personalització és fàcil i podeu canviar gairebé qualsevol cosa. Això inclou el vostre:

 • Mida i Tipus de Text
 • Esquema de colors
 • Imatges
 • Posicionament de Productes
 • Característiques
 • Incorporació de les xarxes socials

La llista continua.

La majoria de constructors de botigues en línia també us permetran incorporar aplicacions. Es troben al mercat d’aplicacions i es poden utilitzar per cobrir totes les funcions que necessiteu que la plataforma pot no tenir ja integrada.

Voleu veure un exemple d’un bon tema de la botiga de comerç electrònic en acció?

Aquesta botiga en línia es va crear amb Wix ADI (Artificial Design Intelligence) en pocs minuts. Aquí, podeu veure com és de fàcil editar i personalitzar la plantilla: només cal que substituïu imatges, text, afegiu vídeos o canvieu l’esquema de colors per adaptar-vos a la vostra marca i disseny:

personalitzar la botiga wixLes excel·lents plantilles disponibles de les millors plataformes de comerç electrònic fan que la creació i l’estil d’una botiga en línia sigui fàcil … i divertida! Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Substituïu tot el contingut de la plantilla per defecte (text, imatges, etc.) pel vostre
 • Afegiu una funcionalitat addicional a la vostra botiga mitjançant la instal·lació d’aplicacions del creador’botiga d’aplicacions pròpia (però recordeu que podeu afegir-les o eliminar-les en qualsevol moment, així que hi ha’no fa pressió per fer-ho tot abans de llançar el vostre lloc)

Consells en profunditat de les plantilles:

Tres criteris senzills per ajudar-vos a triar el disseny de la plantilla de lloc web

Plantilles gratuïtes del lloc web de comerç electrònic: inspiració de grans plantilles

Com triar un esquema de colors per al vostre lloc web: trieu l’esquema de colors adequat

Pas 6: afegiu els vostres productes

Ara tu’He creat una elegant botiga en línia mitjançant una plantilla, cal afegir els vostres productes.

pàgina de producte de gravetat zeroZeroGravity.com és una botiga en línia construïda mitjançant Shopify i que ha dissenyat les seves pàgines de productes per adaptar-se als seus productes únics

Amb un creador de botigues en línia, teniu un gran control sobre les pàgines de productes. La imatge de dalt mostra com es pot combinar l’estil amb el minimalisme per crear un aspecte únic.

Els principals aspectes que necessiteu per afegir un producte són:

 • Nom
 • Preu
 • Categoria
 • Pes (per a productes físics)
 • Fitxer (per a productes descarregables com ebooks).

Diferents creadors de llocs web de comerç electrònic tenen límits diferents en:

 • El nombre de productes que podeu pujar
 • El nombre d’opcions per a cada producte (el mateix producte però amb una mida o color diferent)
 • El nombre de variants del producte (una combinació de dues opcions: per exemple, una samarreta blava de mida mitjana)

Assegureu-vos de comprovar que cada creador’El límit s compleix amb el vostre negoci’les necessitats.

BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceLímit de producte en el més barat
Pla de comerç electrònic

Preu / mes

Il·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
0 dòlars

18 dòlars

23 dòlars

29 dòlars29,95 dòlars

Shopify i BigCommerce us permeten vendre productes il·limitats en els seus plans de preus més barats, però altres constructors de llocs web de comerç electrònic us poden limitar als plans de nivells inferiors.

Els tres ingredients clau per penjar productes fantàstics són:

 1. Descripcions del producte
 2. Imatges del producte
 3. Categories de productes

A sota nostre’Fes una ullada a les tres.

Saber quins productes t’ofereixen’tornaré a vendre?

Inspira’t en els nostres guies de venda maquillatge, art, i fins i tot menjar en línia.

Com escriviu les descripcions de productes guanyadors?

Les vostres descripcions de productes han de ser convincents, però hi ha tres coses a evitar:

 • Argot complex
 • Tòpics
 • Oracions llargues

Aquí’És un exemple de bona descripció del producte:

Descripció del producte de taulers de firewireLa botiga en línia Firewire Surfboards es va crear a BigCommerce i combina una descripció detallada del producte amb diverses imatges i fins i tot un vídeo de producte per dibuixar als clients..

Una descripció detallada del producte pot ser la diferència entre fer una venda i no.

El detallista presenta les característiques tècniques de la seva caixa d’eines i, a continuació, explica el seu benefici al comprador.

Una altra cosa a tenir en compte a l’hora d’escriure descripcions de productes és SEO (Search Engine Optimization). És aquí on us situareu a Google quan els clients cerquin productes com el vostre. Com més alt es posi, més trànsit s’obté.

Com més trànsit, més vendes. Incloeu algunes de les paraules clau relacionades amb el vostre producte quan escriviu descripcions. Dir-ho’tornar a vendre formadors d’època: inclou ‘anyada’ i ‘entrenadors’ a la descripció.

Obteniu informació sobre com escriure les descripcions de productes a la nostra guia útil.

Com feu les millors imatges de productes?

Igual que la descripció, les vostres imatges han de reflectir amb exactitud el que feu’tornant a vendre.

A continuació, es mostren alguns indicadors a l’hora d’aprendre a fer una botiga en línia que es vegi bé i es ven.

 • Utilitzeu imatges de gran qualitat no seleccioneu mai imatges tan borroses ni massa petites
 • Assegureu-vos que cada imatge sigui de la mateixa mida Utilitzeu una eina com Photoshop per canviar la mida de les imatges a la mateixa dimensió
 • Feu fotos pròpies Si es pot, utilitzeu un bon telèfon intel·ligent (com un iPhone X)
 • Proporciona una opció de 360 ​​graus assegureu-vos que els clients puguin veure els vostres productes des de tots els angles
 • Afegiu imatges de variacions del producte assegureu-vos que els compradors puguin mirar el producte en tota la gamma de colors
 • Afegeix una opció de zoom proporcioneu als vostres clients la possibilitat de veure el vostre producte’s detail (Aquesta és una característica que teniu’Vull comprovar que el constructor escollit ofereix)

Per últim, però, en cap cas, pregunteu: estan les vostres imatges del producte optimitzades?

Podeu optimitzar fàcilment les imatges mitjançant una eina gratuïta de compressió en línia. Bàsicament, això redueix la mida del fitxer de la imatge sense afectar massa la qualitat i pot fer meravelles per la velocitat del vostre lloc!

Les imatges són una manera fantàstica de mostrar els vostres productes. Però, com més imatges tingui la botiga, més temps pot trigar a carregar-se, així que l’optimització és super important.

És fonamental trobar l’equilibri adequat entre imatges d’alta qualitat i velocitat del lloc.

Afegir productes al vostre creador de botigues:

Com afegir productes a Shopify

Com afegir els vostres productes a Wix

Com afegir productes a BigCommerce

Voleu més informació sobre imatges?

Com fer fotos de producte: descobreix com treure fotos més professionals per augmentar les vendes a la nostra guia útil.

Com editar les imatges com ara tot un professional, us preguntem com afegir els tocs finals a les vostres fotografies de productes? Ho revelem tot a la nostra guia experta!

Què hi ha de construir categories de productes?

Les categories de productes són diferents àmbits en què poden situar-se els seus productes, cosa que facilita als clients trobar els que poden trobar’estic buscant a la vostra botiga Exemples de categories inclouen homes’s, dones’s, accessoris, novetats i venda.

La manera més fàcil de crear idees de categories és preguntar-se: què voldríeu si arribéssiu al vostre lloc?

Recomanem no més de cinc categories. En qualsevol cas, risqueu confondre els vostres compradors amb massa opcions.

A continuació, es detallen els aspectes clau a l’hora de crear la pàgina de categories de productes:

  • Gamma de preus – mostrar els intervals de preus a la pàgina de la vostra categoria aporta més claredat i impedeix que els clients naveguin per productes que poden’m’ho permeten
  • productes destacats – una bona manera de dirigir els clients per la vostra ruta de compra preferida
  • Opcions de filtratge: deixeu que els vostres clients filtrin per mida, preu o marca. Com més opcions pugueu donar, més feliços són i més diners invertireu
  • Doneu informació addicional sobre el producte – el vostre client ha passat a una secció específica del vostre magatzem. Ell’És just suposar que volen més informació sobre els productes que en fan’estic veient

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Va seguir els nostres consells per escriure grans descripcions de productes i fer fotos útils
 • Decidiu la millor manera de categoritzar els vostres productes i afegiu categories de productes rellevants
 • Heu penjat els vostres productes al vostre lloc!

Per obtenir més informació sobre les guies de producte, consulteu el nostre article aquí:

Com dissenyar una pàgina de productes guanyadora per al client per a la vostra botiga de comerç electrònic

Obteniu més informació sobre la potència de les ressenyes de productes a la nostra infografia útil: Com utilitzar les revisions en línia per distribuir a diferents generacions

Pas 7: configura els mètodes de pagament

A continuació, heu de configurar el mètode de pagament. Aquesta és una part crucial per convertir un navegador en comprador.

Els creadors de llocs web de comerç electrònic us ho faciliten. Optimitzen el procés perquè pugueu tocar el terreny amb les millors opcions de pagament (i més efectives).

Els creadors de llocs web de comerç electrònic us ajuden connectant-vos directament a diverses opcions de pagament diferents, com PayPal, Visa, Apple Pay i Mastercard.

BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceOpcions de pagament clau

PayPal

Franja

Quadrat

PayPal

Franja

Apple Pay

PayPal

Franja

Quadrat

10+ opcions de pagament addicionals

PayPal

Franja

Apple Pay

Amazon

Pagaments de compra

100 opcions de pagament addicionals

PayPal

Franja

Quadrat

Amazon

Apple Pay

Pagament mundial

Pagaments amb cartera digital

Quines opcions de pagament puc afegir?

Les tres maneres més populars d’acceptar pagaments a la vostra botiga de comerç electrònic són:

 1. Compte i passarel·la de pagament de comerciant – s’associa amb un banc, després accepten els vostres pagaments i canalitzen els diners al vostre compte bancari empresarial
 2. Paquets de passarel·la de pagament – utilitzeu programari tot en un, que connectarà la vostra botiga’carro de la compra a la xarxa de processament de targetes
 3. Processament simplificat de pagament amb targeta de crèdit – utilitzeu un servei que s’integra amb la vostra botiga’s checkout, com ara Shopify’passarel·la de pagaments pròpia. Els vostres compradors van guanyar’Heu de deixar el vostre lloc per completar una compra

Com trio el millor mètode de pagament?

Esbrineu quantes vendes voleu fer i quin tipus de persona comprarà els vostres productes.

Informeu-vos d’on provenen els vostres clients. Si teniu clients de diferents països, assegureu-vos de complir amb cada nacionalitat’les necessitats. Els compradors del Canadà, per exemple, tenen preferències de pagament diferents dels compradors de Texas.

Don’no trieu un mètode de pagament sense treballar a la botiga’s necessitats primer.

Què passa amb la seguretat?

La seguretat és una gran preocupació per als compradors en línia. Però podeu esborrar totes les vostres preocupacions si assegureu el lloc. I això’és més fàcil del que creieu!

Els fabricants de botigues en línia ho resolen amb certificats SSL.

SSL significa Secure Socket Layer. Xifra els usuaris’ les dades, de manera que la seva experiència de compra en línia és totalment segura.

La majoria de plataformes de comerç electrònic ho inclouen en els seus plans, però si no’t, ho tindran com a complement.

Aleshores, com és això? Consulteu la pàgina d’inici d’aquesta botiga que hem fet mitjançant Shopify. Podeu veure el cadenat verd cercat a l’extrem superior esquerre:

Comprova el cadenat verd de seguretat Shopify minLes plataformes de comerç electrònic tenen cura de la seguretat de la vostra botiga. Els clients se sentiran segurs gastant els seus diners al vostre lloc.

Això té dos avantatges importants per al vostre negoci:

 1. Els clients seran compres segurs a la vostra botiga.
 2. Google recompensarà la vostra botiga amb una classificació més alta.

Shopify, per exemple, inclou seguretat SSL incorporada i us permet accedir a més de 100 passarel·les de pagament. Aquests inclouen Visa, PayPal, Amazon i Apple Pay.

Quant costen aquestes opcions de pagament?

Diferents formes de pagament inclouen diferents taxes i càrrecs.

Sovint les tarifes es reuneixen, de manera que trigueu el temps per desactivar-les. Assegureu-vos que’tinc clar sobre exactament quant’estaré pagant i què’Vaig a pagar.

Les taxes de targeta de crèdit són inevitables. Ells’Es torna a cobrar pel proveïdor de la targeta (per exemple, Amex) i després els va passar als constructors.

El càrrec general per utilitzar processadors de pagament varia, normalment, d’uns 1% + 10p per transacció a 3% + 30p per transacció.

Si utilitzeu Shopify’El processador propi, Shopify Payments, tots els honoraris de transacció es renuncien al final.

Això vol dir que acceptéssiu un pagament amb targeta de crèdit de 100 £’Només pagareu la taxa del 2,2% + 20p en aquest pagament, directament des del processador de pagaments individual.

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Va decidir quina de les tres opcions de pagament funcionaria millor per a la vostra botiga comparant les diferents tarifes i la logística
 • S’ha comprovat si el vostre lloc ja està segur amb un certificat SSL, i si n’he comprat un per separat’s no inclòs

Més informació de pagament:

Com configurar els pagaments a Shopify

Com configurar els pagaments en Wix

Com configurar els pagaments en BigCommerce

Pas 8: ordena la configuració d’enviament

Vostè’He afegit productes i opcions de pagament perquè els clients els puguin comprar. A continuació s’assegura que pugueu lliurar aquests productes.

Per entendre com construir una botiga en línia, heu d’entendre com funcionen les opcions d’enviament.

Els diferents fabricants de llocs web de comerç electrònic ofereixen diferents opcions d’enviament. Consulteu la taula següent per obtenir més informació sobre les opcions que proporciona cada constructor de llocs web de comerç electrònic:

BuilderShopifyWixBigCommerceSquarespaceWeeblyDropshipping

Eines de gestió d’enviaments

Etiquetes d’enviament imprimibles

Proveïdors d’enviament pre-configuració

&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10060;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;

Per començar a enviar productes, vostè’Haureu d’afegir una adreça d’origen i tipus de paquet. A continuació, recollim les caselles que heu de marcar per configurar l’enviament a la vostra botiga.

Quina és la vostra adreça d’origen d’enviament?

Això és important si envieu productes des d’una adreça que’No és la vostra oficina. Heu d’introduir un origen d’enviament separat per assegurar-vos que les taxes i els impostos d’enviament són correctes.

Un cop tu’Heu afegit la vostra adreça, podeu imprimir etiquetes d’enviament i obtenir pressupostos.

Quines zones d’enviament voleu enviar?

Les tarifes d’enviament varien entre els països i les regions (zones) a les que envieu. Els fabricants de botigues en línia us permeten cobrar tarifes diferents als clients en funció de la zona en què es troben’torna a entrar.

Si tu’Si tornes a ser una botiga nord-americana, per exemple, podreu cobrar enviaments més barats a clients d’un estat més proper al vostre centre de distribució.

La pàgina d’administrador del creador de botigues mostrarà les zones en què s’envia, juntament amb totes les tarifes d’enviament individuals.

Quines són les diferents opcions d’enviament?

Un cop tu’Heu configurat on voleu enviar productes, podeu decidir com els envieu.

Resulta molt útil per comprendre els tipus d’enviament disponibles:

Serveis d’enviament

Amb l’ús de constructors de botigues en línia, podeu oferir als clients diferents nivells d’enviament.

Si un client vol, pot pagar més per lliurar la seva comanda més ràpidament.

Vostè’Haureu de triar un missatgeria per lliurar els vostres productes amb seguretat als vostres clients. Els missatgers populars inclouen:

 • USPS
 • Publicació al Canadà
 • FedEx

Constructors de llocs web de comerç electrònic com Shopify i BigCommerce tenen col·laboracions amb missatgeria popular i fiable. Això us facilita la vida, ja que us permet accedir a descomptes d’enviament i tarifes d’enviament en temps real.

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • S’ha afegit una adreça d’origen d’enviament
 • Associat amb un missatger (Fedex, per exemple)
 • Pesos del paquet introduïts
 • S’ha seleccionat una opció d’enviament (per exemple, enviament gratuït)

Pas 9: vista prèvia, prova… I publica la teva botiga en línia

Informació d’enviament per a cada constructor:

Com configurar l’enviament a Shopify

Com configurar l’enviament a Wix

Com configurar l’enviament a BigCommerce

O bé, consulteu la nostra guia pas a pas de productes d’enviament complets per obtenir un desglossament complet de la manera de configurar l’enviament per a la vostra botiga en línia..

Ara hauríeu d’afegir els vostres productes, personalitzar la vostra botiga’s plantilla, configureu els vostres pagaments i enviaments i ordeneu la vostra botiga’Configuració.

Vostè’estic molt a prop…

Però allà’és un pas important que cal fer davant vostre’He acabat de crear la teva botiga en línia: provant-la.

Els creadors de llocs web de comerç electrònic us faciliten la prova i la visualització prèvia de la botiga en línia abans de publicar-los.

Provar la vostra botiga és la millor manera d’assegurar-te’tornar a satisfer als seus clients’ necessitats.

Aquí podeu veure la vista prèvia i provar la vostra botiga’s les coses principals a comprovar:

Finalment, seleccioneu la vostra botiga’s Configuració

Abans de publicar la publicació, l’últim que heu de fer és comprovar la vostra botiga’Configuració! Sense la configuració adequada, la botiga va guanyar’No poder funcionar correctament.

Dirigiu-vos a la secció Configuració de botiga de la vostra plataforma i empleneu les vostres preferències per a cadascun dels següents:

 • Llenguatge: seleccioneu l’idioma que veuran els vostres clients al lloc
 • Moneda: escolliu la vostra moneda preferida
 • Fus horari: establir el fus horari adequat us permet fer un seguiment de les vostres comandes
 • adreça: mostra la informació de contacte
 • Botiga Nom: com això’apareixeré a la vostra botiga’els correus electrònics, la pàgina d’inici i les cerques en línia
 • Detalls de contacte: un número de telèfon públic i una adreça de correu electrònic orientada al client
 • Configuració de la comanda: estableix si voleu afegir impost al preu del vostre producte o no
 • Configuració del producte: podeu decidir quina informació voleu mostrar als clients, com ara el pes del producte o la qualificació

Si tu’No esteu segurs del que signifiquen aquests i altres paràmetres més obscurs, pregunteu al vostre fabricant de botigues en línia’equip de suport.

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • S’ha provat el procés de facturació (amb totes les opcions de pagament), comprovant que totes les taxes d’impostos i d’enviament es calculen correctament, els articles correctes apareixen al carret al preu adequat i es poden aplicar descomptes i promocions addicionals.
 • Va navegar per tot el vostre lloc per comprovar si hi ha errors
 • S’han provat totes les opcions anteriors en diversos dispositius
 • Verificat el vostre lloc’Configuració

I una vegada’estic content de tot, pega ‘Publicar’!

Configuració de la configuració de la botiga

Com configurar la configuració de la botiga a Shopify

Com configurar la configuració de la botiga a Wix

Com configurar la configuració de la botiga a BigCommerce

Ús d’un creador de llocs web per crear una botiga en línia: preguntes més freqüents

Opció 2: utilitzeu WordPress amb Bluehost i WooCommerce

Com crear una botiga en línia mitjançant WordPress

 1. Decidiu si WordPress us convé.
 2. Trobeu allotjament web fiable (us recomanem Bluehost).
 3. Trieu i registreu un nom de domini únic.
 4. Instal·leu WordPress i configureu WooCommerce.
 5. Afegir productes.
 6. Trieu el vostre tema de disseny perfecte.
 7. Personalitza la teva botiga.
 8. Trieu i instal·leu plugins útils.
 9. Realitzeu els controls finals i publiqueu-los.

Pas 1: Decidiu si WordPress us convé

La creació d’una botiga en línia amb un creador de comerç electrònic és molt senzilla; tot el que heu de fer és escollir quina plataforma és la més adequada per a vosaltres.’tornar a sortir WordPress, en canvi, necessita una mica més de temps per seguir endavant.

La gent estima WordPress perquè’És una plataforma tan potent i personalitzable: més d’un terç de tots els llocs web es creen mitjançant WordPress i’és fàcil veure per què. Obteniu un control total sobre el vostre lloc web’Disseny, característiques, seguretat i molt més, el que el fa personalitzable i escalable.

L’únic engany és que això comporta molta responsabilitat i fa que WordPress faci més esforços per començar. Tot i que molts principiants utilitzen WordPress, tu’Treuré més partit si’estic una mica confiat tècnicament.

Vostè’Haureu de prendre temps aprenent el vostre camí i assegurant-vos que tot estigui configurat correctament. Això pot ser molt satisfactori o pot ser una mica aclaparador.

Abans d’escollir WordPress, penseu en què voleu des del vostre lloc, per què voleu utilitzar WordPress i com us sembla fer funcionar tots els aspectes de la vostra botiga en línia, des de la seguretat a SEO i més enllà.

Si això sembla al carrer, continua llegint per descobrir com configurar una botiga en línia mitjançant WordPress!

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Va realitzar algunes investigacions sobre WordPress
 • Va pensar sobre per què WordPress pot ser adequat a la vostra botiga’les necessitats
 • Decidiu si WordPress us convé

Pas 2: cerqueu allotjament web fiable (recomanem Bluehost)

El fonament de qualsevol bon lloc web de WordPress, ja sigui un bloc o una botiga en línia, és un allotjament web fiable i de bona qualitat. L’allotjament web és com el vostre lloc web’és la llar a Internet: sense ella, cap lloc web podria aparèixer en línia.

Si trieu un proveïdor d’allotjament de mala qualitat, la vostra botiga en línia es podria bloquejar, fer-se piratejat més fàcilment, carregar-se més lentament o tenir problemes que afectin les vendes..

En lloc d’això, heu de triar un amfitrió web d’alta qualitat, i hi ha tones de proveïdors diferents per triar, tots amb punts forts i punts febles..

Per a WordPress, recomanem utilitzar Bluehost. Té plans específics de WordPress per facilitar la vostra vida i el vostre lloc amb èxit, i fins i tot el mateix WordPress ho ha recomanat com a proveïdor número 1 per als usuaris de WordPress.!

I no ho vam fer’simplement no prenc WordPress’ paraula per a ell (tot i que’és difícil discutir amb una recomanació oficial). Ens vam posar a prova a Bluehost per comprovar si es resistiria a les nostres investigacions exhaustives. Per donar-vos la versió curta i dolça dels resultats, segur que sí!

Fes una ullada a Bluehost’classificacions d’estrelles a continuació:

A part de les seves funcions de WordPress, com ara les actualitzacions automàtiques i la instal·lació d’un WordPress d’un clic, Bluehost ens va impressionar amb la seva relació qualitat-preu, ajuda i suport i un espai de disc generós. Podeu llegir més informació sobre els seus avantatges i contres a la nostra revisió completa de Bluehost.

Trieu un pla

Un cop tu’Heu escollit el millor proveïdor per a vosaltres, heu d’escollir un pla d’allotjament adequat. N’hi ha de diferents “nivells” d’allotjament: l’allotjament més barat és compartit, que veu que el vostre lloc comparteix un servidor amb altres, mentre que el més car és l’allotjament dedicat, molt més avançat.

Consulteu els diferents tipus d’allotjament fent clic a la icona més que apareix a continuació o llegiu per veure quin tipus recomanem per a les botigues en línia.

Pot ser que tinguin la temptació dels preus barats que s’ofereixen amb hosting compartit, però per a una botiga en línia, en canvi, recomanem allotjament VPS,’s més segurs i menys limitants. La majoria de botigues noves van guanyar’No necessiteu allotjament dedicat, però potser voldreu considerar l’allotjament en núvol si ho teniu’espereu que hi hagi un gran trànsit fluctuant al vostre lloc, per exemple, si feu moltes vendes.

Si tu’Si feu servir WooCommerce per construir la vostra botiga en línia, podeu trobar allotjament especialitzat en WooCommerce, que us recomanem.

com crear una botiga en línia bluehost woocommerceBluehost ofereix tres tipus d’allotjament de WordPress, inclosos els plans especialitzats de WooCommerce.

Bluehost ofereix allotjament de WooCommerce, a partir de 6,95 dòlars mensuals. WooCommerce s’instal·la automàticament per a vosaltres i cada pla inclou una amplada de banda no modificada i una trucada de configuració gratuïta per ajudar-vos a començar.

L’avantatge d’un hosting personalitzat com aquest és que gestiona la part tècnica de les vostres coses per tal que pugueu començar a construir més aviat.

Un cop tu’Heu trobat el vostre proveïdor perfecte i us heu registrat al pla adequat per a les vostres necessitats, i podreu passar al següent pas!

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Va escollir un proveïdor d’allotjament de confiança (recomanem Bluehost)
 • Es va cercar quins tipus d’allotjament ofereix el vostre host
 • Trieu un pla d’allotjament que s’adapti a les vostres necessitats i pressupost
 • Registra’t al pla escollit

Pas 3: trieu i registreu un nom de domini únic

El següent pas per fer la vostra botiga en línia és triar un nom de domini. Aquest és el nom que compon la vostra botiga’adreça web s. Per exemple, el nostre nom de domini és websitebuilderexpert.com.

Voleu que el vostre nom de domini sigui únic, rellevant, curt i atractiu. Hauria de ser fàcil de recordar, fàcil d’escriure i lligada clarament al vostre lloc; si podeu, apunteu per tenir un nom de domini que coincideixi amb la vostra botiga’s nom.

A continuació, es mostren uns quants consells principals per triar el vostre nom de domini:

 • Eviteu els números i les guions sempre que sigui possible – això fa que sigui més complicat tant recordar com compartir amb els altres verbalment.
 • Fes-ho el més únic possible – si trobeu que ja heu agafat el domini que voleu, don’Simplement enganxeu un número dos al final. Penseu en un domini nou que podríeu fer servir!
 • Mantenir-lo rellevant – ella’és fàcil deixar-se una mica portar a la recerca d’un domini únic. No oblideu mantenir-lo senzill i rellevant, en lloc de estrany o desagradable!

Un cop tu’He pensat en el nom de domini que voleu triar, cal que el registreu per fer-lo vostre. Tots els noms de domini són diferents, de manera que si algú altre ha registrat un domini abans, podeu fer-ho’No l’utilitzeu igual.

Per tant, si teniu una idea d’un domini que realment voleu, ho voleu’és una bona idea registrar-lo tan aviat com sigui possible abans que algú ho faci!

Ell’és fàcil comprovar si el vostre domini continua disponible, i després registrar-lo. La majoria dels proveïdors d’allotjament (inclòs Bluehost) fan registrar una part del domini del procés de registre quan trieu un pla de preus.

Podeu triar un domini directament a través de Bluehost o bé comprar-ne un en un lloc de tercers com GoDaddy.

Els dominis varien de preu: depèn dels dos registradors que tingueu’Torneu a comprar i el tipus de domini que feu’tornant a comprar. Els dominis comuns com .com i .store són bastant barats, la mitjana és d’uns 12 dòlars anuals, mentre que altres més fantàstics, com .global costen al voltant de 100 dòlars anuals..

Alguns servidors web fins i tot ofereixen de forma gratuïta un nom de domini pel primer any, que val la pena consultar-ne!

Un cop tu’Heu registrat el vostre domini i pagat per ell, ningú més el pot fer servir’és tot teu. Vostè’Haureu de renovar el vostre domini per mantenir-lo registrat al vostre nom, per tant, activeu la renovació automàtica, o bé fixeu-vos un recordatori per no perdre’l al cap d’un any o dos.

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Pensament dels possibles noms de domini per a la vostra botiga
 • S’ha comprovat si el vostre domini continua disponible
 • Heu registrat el vostre domini (normalment durant el procés de registre)
 • Configureu un recordatori o activeu la renovació automàtica per mantenir el vostre domini

Pas 4: instal·leu WordPress i configureu WooCommerce

A continuació, ho arriba’és el moment de començar a treballar amb WordPress. Heu d’instal·lar WordPress abans de poder començar a crear la vostra botiga en línia, i això és molt fàcil si vosaltres’He triat un bon amfitrió de WordPress com Bluehost.

De fet, no’ni tan sols heu de fer res: Bluehost us instal·larà automàticament la versió més recent de WordPress quan us registreu!

El mateix passa amb els seus plans d’allotjament WooCommerce: WooCommerce s’instal·la automàticament juntament amb un tema d’aparador. Aquesta és una característica fantàstica, ja que es necessita un gran treball tècnic de les mans, estalviant temps i probablement uns quants mals de cap.

Si heu escollit un pla de WooCommerce que s’instal·la automàticament per a vosaltres, podeu asseure’t i relaxar-vos durant un minut. Si tu’Ja heu instal·lat WordPress, ara és el moment d’instal·lar el complement WooCommerce perquè pugueu continuar construint la vostra botiga.

Un cop tu’Teniu WordPress i WooCommerce al vostre davant, inicieu la sessió i inicieu la configuració del vostre tauler. Vostè’Haureu de fer clic a “Benvingut a WooCommerce” notificació per començar a configurar la botiga’és bastant fàcil amb WooCommerce’assistent de configuració.

Simplement seguiu els passos tal com apareixen’Haureu d’introduir informació com ara la vostra botiga’s ubicació, quina moneda us farà’tornes a vendre, i si’enviaré mercaderies físiques i cobrarà l’impost de vendes. Vostè’També podré escollir un mètode de pagament, com ara PayPal o Stripe.

com crear detalls comercials de la configuració de la botiga online de woocommerceConfiguració de woocommerce detalls d'enviament de la botiga en líniawoocommerce setup botiga en línia de construcció de pagamentscom crear una botiga en línia, afegir productes

Després de vostè’Heu completat cada pas de l’assistent de configuració, vós’estic preparat per a la part realment emocionant… afegir productes a la vostra botiga en línia!

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • WordPress instal·lat i WooCommerce (pot ser que el vostre amfitrió hagi fet això automàticament)
 • Va seguir WooCommerce’assistent de configuració per començar a la vostra botiga

Pas 5: afegiu productes a la vostra botiga

Una botiga en línia necessita productes i ara és el moment per afegir-los Productes pestanya al tauler de control de WordPress i, a continuació, feu clic a Afegir nou.

1. Títol i descripció del producte

Vostè’Haureu de posar el nom del producte i, a continuació, escriure una descripció detallada del producte. Dediqueu-vos-ho molt. Una descripció persuasiva i ben escrita del producte és important per animar els vostres clients a comprar el producte.

Troba’n més

Obteniu més consells experts sobre com guanyar clients a les vostres pàgines de productes a la nostra guia Com escriure les descripcions del producte

2. Crear categories de producte

Podeu crear categories de producte a la part dreta. Les categories de productes ajuden a organitzar la vostra botiga en línia i faciliten als clients trobar els productes adequats. Simplement feu clic + Afegeix una categoria de producte nova per crear noves categories i afegir-hi productes.

3. Afegir dades de producte

Més avall de la pàgina, tu’Trobaré una caixa de dades de producte. Aquí és on afegiu tota la informació essencial del producte (des de preus fins a enviaments), ja sigui’s un producte virtual, quant inventari tens i molt més.

Troba’n més

Necessiteu ajuda per fixar els preus en els vostres productes? Consulteu la nostra Com pujar el preu d’un producte guia per a alguns indicadors experts.

4. Afegiu una breu descripció del producte

Vostè’Ja he escrit una descripció completa del producte, però ara teniu la possibilitat d’escriure una versió resumida, que es mostrarà quan els clients busquen diversos productes (a les pàgines de productes de la categoria, per exemple,.

5. Carregueu fotografies de productes

Per últim, però no per això menys important, heu de penjar fotos del producte, de manera que els vostres clients puguin veure què en fan’Vaig a comprar!

Vostè’Haureu d’escollir una imatge principal del producte i, a continuació, podeu afegir fotos de galeria perquè el client parli per obtenir una imatge més arrodonida del producte. Ell’És millor utilitzar una foto clara, frontal per a la imatge principal, després fer fotos des de diferents angles i contextos per a la resta de les galeries..

Troba’n més

Voleu aprendre a treure fotos de producte fantàstiques, que augmentin la venda? Consulteu la nostra guia completa a Com fer fotos de producte per obtenir més consells útils.

Un cop tu’Heu introduït totes les dades del vostre producte i estem contents de les vostres fotos i descripcions de productes, feu clic a Publicar per llançar el producte al vostre lloc web!

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • S’han afegit productes a la vostra botiga
 • Títols de productes escrits i descripcions persuasives
 • Ha introduït les dades correctes del producte
 • Fotografies professionals de producte realitzades i enviades

Pas 6: trieu el vostre tema de disseny perfecte

Si heu decidit allotjar la vostra botiga WooCommerce amb Bluehost, aleshores’Trobaré que tu’Ja es descarrega automàticament el tema de l’aparador. Si tu’Vou ser feliç de seguir aquest tema i no dubteu a passar directament al següent pas: Personalitzar la vostra botiga.

Tanmateix, si voleu canviar les coses, ara és un bon moment per triar i instal·lar un nou tema per determinar el disseny i el disseny de la vostra botiga en línia..

Podeu navegar pels temes de WordPress directament a la biblioteca de temes de WordPress, o comprar des d’una botiga temàtica com Themify o ThemeForest.

botigues en línia de la biblioteca de temes wordpressLa biblioteca de temes de WordPress inclou milers de temes per triar. Suggeriment superior!

Sempre tingueu cura quan escolliu temes de WordPress – qualsevol pot crear temes, és a dir, alguns són millors que altres. Alguns fins i tot tenen un codi incomplet a l’abast, de manera que assegureu-vos de comprar amb fonts de bona reputació i sempre reviseu els comentaris abans de comptar.

Hi ha milers de temes per triar. A continuació, oferim alguns consells útils per triar l’adequat.

1. Aneu amb compte amb els temes lliures

Hi ha molts temes gratuïts de bona qualitat i ells’és fantàstic per començar, però sempre penseu abans d’instal·lar un tema gratuït. Té bones crítiques? Té les funcions que necessito? Posar-vos preguntes com aquestes us ajudaran a protegir-vos de la instal·lació d’un tema mal dissenyat.

2. Assegureu-vos de triar un tema de comerç electrònic

Podeu filtrar temes a WordPress de manera que només veieu temes de comerç electrònic, en cas contrari, podeu acabar amb un tema del bloc’No està dissenyat per vendre productes!

3. Trieu les funcions integrades amb prudència

Quan filtres temes a WordPress, tu’També veureu que podeu seleccionar funcions que voleu incloure el vostre tema. Això pot ser útil si no ho feu’No vull passar més temps instal·lant plugins. Tanmateix, aquests temes comercials amb una gran caracterització seran caríssims i sovint més baixos, així que no’no em deixeu portar.

com crear filtres de temes de wordpress de la botiga en líniaPodeu filtrar les cerques de temes per trobar exactament el que feu’estic buscant. Però tingueu cura de triar massa funcions, ja que poden alentir el vostre lloc.

També podeu simplement anar al vostre tauler, feu clic a Aparició, aleshores Temes, i escolliu-ne una de la biblioteca de WordPress d’aquesta manera.

Un cop trobeu un tema que us agrada, instal·leu-lo de manera que pugueu començar a personalitzar-vos!

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Consulteu temes a la biblioteca de temes de WordPress
 • S’han aplicat filtres per restringir la cerca
 • Comproveu que el tema que us agrada sembla fiable
 • S’ha instal·lat el tema

Pas 7: personalitzeu la vostra botiga

Per canviar la configuració del tema, aneu a Aparició al menú de tauler, i seleccioneu Personalitzar. Això us permetrà ajustar el tema’Disseny s, des de colors i dissenys de pàgines fins a tipografia i posteriors.

Assegureu-vos que quan creeu la vostra botiga en línia afegiu les pàgines rellevants que necessiteu. Per a una botiga bàsica, vostè’necessitaré:

 • Una pàgina d’inici
 • Pàgines de categoria, com ara “Dones’s” o “Desgast exterior”
 • Pàgines de producte per a cada producte
 • Una pàgina Quant a
 • Una pàgina de contacte
 • Una pàgina que explica les vostres polítiques d’enviament i de devolució

Afegiu pàgines noves on vulgueu i assegureu-vos que les opcions de disseny siguin coherents a totes les àrees de la vostra botiga en línia. Pensar sobre:

 • El vostre esquema de colors
 • Tipus de lletra
 • Disseny de pàgina
 • Botons
 • Menús de navegació
 • Capçaleres i peus de pàgina
 • El vostre logotip

Personalitzeu el tema d’acord amb la vostra botiga’identitat de marca, recordeu sempre pensar en el vostre públic objectiu: això us ajudarà a crear l’ambient adequat amb les vostres opcions de disseny!

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Personalitza el tema perquè sigui el teu propi
 • Decidim sobre un esquema de colors
 • Escolliu els vostres tipus de lletra
 • S’han afegit les pàgines addicionals que es necessitin
 • Comproveu que les vostres opcions de disseny siguin coherents a la botiga

Obteniu ajuda per dissenyar la vostra botiga en línia

 • Informeu-vos de la millor manera de presentar les vostres pàgines de productes a la nostra guia Com dissenyar una pàgina de producte, per obtenir plantilles, consells i exemples de la vida real per inspirar-vos!
 • Descobriu els nostres consells experts sobre Com triar un bon color a la nostra guia útil.
 • Els tipus de lletra són una part important del disseny web, però sovint es passa per alt. Aprèn Com triar el tipus de lletra perfecte a la nostra guia experta.

Pas 8: trieu i instal·leu els complements útils

Vostè’Estic gairebé a punt per llançar la vostra nova botiga en línia. Però potser tens ganes d’allà’s alguna cosa… manques? Testimonis, potser, o un formulari de contacte perquè la gent es pugui inscriure a un butlletí? Si aquestes característiques no’No entraré en el tema, don’fret!

Podeu afegir funcions addicionals com aquestes a la vostra botiga en línia mitjançant la instal·lació de plugins. Els complements són com les aplicacions, que ofereixen funcions i elements addicionals per afegir al vostre lloc’Ets perfecte per personalitzar la teva botiga encara més, o per omplir els buits de la funcionalitat.

Hi ha milers de complements al directori de complements de WordPress, de manera que tu’tinc tones d’elecció. Igual que amb els temes, tingueu cura de comprovar que tots els plugins que instal·leu siguin actualitzats i siguin de confiança.

crear botigues en línia plugins de wordpressEll’és fàcil trobar complements per a la vostra botiga de WordPress. Simplement busqueu el que necessiteu al directori de complements de WordPress!

A continuació es mostren algunes funcions que podeu afegir a la vostra botiga:

 1. Mesures de seguretat addicionals – Assegureu-vos la botiga amb un complement com Sucuri o WordFence.
 2. Testimonis – recopilar i publicar ressenyes d’usuaris amb un complement com ara Testimonis forts.
 3. Formulari de subscripció – creeu una inscripció al butlletí amb un complement com MailPoet o MailChimp.
 4. Localitzador de botigues – ajudeu els clients a trobar el vostre negoci de maons i morters mitjançant un complement com ara WP Store Locator.
 5. SEO – potenciar la teva botiga’s classificacions en resultats dels motors de cerca amb un complement com Yoast SEO.

La majoria dels plugins tenen una versió gratuïta, però alguns n’hi ha que es paguen, de manera que comproveu dos cops abans de fer-ho.

Abans de passar al següent pas, assegureu-vos que teniu:

 • Va pensar sobre quines funcions addicionals pot millorar la vostra botiga
 • S’ha cercat el directori de complements de WordPress per a complements
 • S’ha comprovat que cada complement està actualitzat i té bones crítiques
 • S’han instal·lat nous complements

Pas 9: realitzeu les revisions finals i, a continuació, publiqueu-les

Deixar’feu un balanç per un moment: vosaltres’he recorregut un llarg camí!

Des de l’elecció de l’allotjament fins a la personalització de la vostra botiga i la instal·lació de plugins, ara hauríeu de tenir una botiga en línia totalment formada’està a punt per fugir del niu virtual. Tanmateix, abans de fer clic a Publica,’És millor executar algunes revisions ràpides.

Vostè no’No vull que es produeixin errors a la botiga: en el millor dels casos, es veu malament i en el pitjor’Llancaré clients potencials. A continuació, es detallen alguns aspectes que cal tenir en compte a l’hora de fer les revisions finals:

 • Enllaços incorrectes, trencats o que falten. Assegureu-vos que tots els enllaços de la vostra botiga funcionin i que vagin on haurien de ser. Copiar l’enllaç equivocat és un error fàcil de fer, així que comproveu-ho i comproveu-ne el doble!
 • Typos. Ens passa pel millor de nosaltres, per tant, llegiu atentament el contingut per a les paraules no escrites o frases sense acabar.
 • Imatges trencades. Ja siguin ells’renegant de carregar o semblant granós, les imatges són massa importants per deixar-se endur per la seva botiga. Assegureu-vos que’Torneu a carregar-se de forma ràpida i estigueu molt enfocats a làser!
 • Viatge de l’usuari desconnectat. Aconsegueix que algú altre ho faci fingir’torneu a fer un comprador en línia per comprovar que el viatge dels usuaris sigui el més plaent i agradable possible. Algú altre us pot dir si han trobat determinats productes difícilment de trobar o si el procés de revisió és massa llarg: escolteu els seus comentaris!

Un cop tu’estic segur que’Hem creat una impressionant botiga en línia, de bon funcionament’és el moment de prémer Publicar!

Seieu i gaudiu veient que les vendes arriben, però no’No traieu el peu del pedal. WordPress requereix un manteniment constant, des d’executar actualitzacions fins a gestionar el vostre SEO, de manera que mantingueu-lo actualitzat i actualitzat en tot moment per veure resultats excel·lents..

Finalment, assegureu-vos que teniu:

 • Comproveu si hi ha errors, enllaços trencats o imatges de càrrega lenta a la vostra botiga
 • Heu aconseguit que algú altre explori la vostra botiga i proporcioni comentaris
 • Feu clic a Publica una vegada’estic content amb la vostra botiga!

Construcció d’una botiga en línia amb WordPress: FAQS

En cas que utilitzeu un creador de llocs web o WordPress per crear la vostra botiga en línia?

Pot ser difícil saber si haureu d’utilitzar WordPress o un creador de llocs web per fer la vostra botiga en línia. Aquí’és un resum ràpid per ajudar-vos a esbrinar quin és el que més us convé.

Els constructors de llocs web fan que la construcció sigui ràpida i senzilla’no necessiteu habilitats tecnològiques i el procés de configuració és molt senzill, cosa que significa que podeu crear directament la vostra botiga en línia. WordPress triga més temps en començar, perquè necessiteu allotjar, instal·lar programari i plugins i aprendre el camí per la plataforma abans de poder iniciar la vostra creació amb el vostre lloc..

Els creadors de llocs web realitzen una gran quantitat de treballs tècnics: la seguretat, l’allotjament i les actualitzacions us serveixen de manera que us pugueu centrar en la creació i el funcionament del vostre negoci de comerç electrònic..

WordPress, per la seva banda, requereix que realitzeu actualitzacions i que poseu mesures de seguretat al vostre lloc, i que trobeu allotjament fiable (o que arrisqueu a sabotejar la vostra botiga davant vostre)’fins i tot he començat a construir). Molts principiants utilitzen WordPress; només necessiteu una mica més de temps i confiança tècnica per treure-li el màxim partit.

En general, recomanem constructors de llocs web de comerç electrònic a qualsevol que:

 • És un novici en tecnologia
 • Vol que una botiga en línia funcioni ràpidament
 • Vol una ajuda a través del procés de construcció
 • Vol opcions de personalització fàcils i visuals

Recomanem WordPress per a qualsevol que:

 • Vol un control total sobre tots els aspectes de la seva botiga en línia
 • Té certa confiança tècnica
 • Té temps dedicat a la construcció i manteniment del seu lloc
 • Necessita un aparador especialitzat

Si trieu utilitzar un creador de comerç electrònic per crear la vostra botiga en línia, us recomanem començar per Shopify’Prova gratuïta. Si decidiu que WordPress us convé més, comenceu-ho a veure Bluehost per comprovar-ho’és l’amfitrió web adequat per a les vostres necessitats.

Web Builder Expert té l’objectiu de proporcionar-vos dades sinceres. Això’és per això que realitzem la nostra pròpia investigació i obtenim coneixement personal i directe. Feu clic aquí per obtenir més informació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me