Black Friday & Cyber ​​Monday: Com configurar la vostra botiga amb èxit

comerç electrònic divendres negre

El Black Friday i el Cyber ​​Monday són dies de compres. Si tu’és un propietari de botiga de comerç electrònic, vostè’Vull una acció.

L’any passat, els nord-americans van gastar un rècord de 6.22 mil milions de dòlars en línia només el Black Friday.

Si no’No prepareu el Black Friday i el Cyber ​​Monday, vosaltres’No em perdré una enorme oportunitat de venda.

Una guia per als propietaris de comerç electrònic aquest divendres negre

Aquesta guia serà la vostra entrenador personal de comerç electrònic. Al final:

 • Sabeu què són el Black Friday i el Cyber ​​Monday.
 • Entendre per què’tan important per al vostre lloc de comerç electrònic.
 • Tenir 9 passos clau cal prendre per assegurar-se que la vostra botiga està preparada i maximitzada per a les vendes.

No feu res i us podríeu ignorar en les dues dates comercials més grans de l’any.

“Seria com cridar l’atenció en un partit de futbol – tu’torni a ser una altra veu en la gent’és molt difícil fer-se sentir.”

La vostra botiga està preparada el Black Friday?

A mesura que s’acosta el gran dia, tu’Em trobaré preguntant ‘Està a punt la meva botiga de comerç electrònic?’ ‘Estic donant-me la millor oportunitat de guanyar diners el Black Friday i el Cyber ​​Monday?

Sabem que sembla molt tenir-ne, però hi ha’No és necessari precipitar-se a les estacions de pànic.

Nosaltres’Us mostraré com, amb una mica de treballs legals, podeu preparar la vostra botiga per Black Friday i Cyber ​​Monday.

9 formes de preparar

Omplir els forats de la vostra estratègia de vendes de Black Friday i Cyber ​​Monday pot semblar una tasca descoratjadora, però podeu aconseguir molt en poc temps, sobretot si aprofiteu l’ajuda que ofereixen fabricants de llocs web de comerç electrònic especialitzats com Shopify i BigCommerce.

Amb un creador de llocs web, pot tenir la sensació de tenir un soci comercial a temps complet. Volen que tingueu èxit perquè millor ho feu, millor.

Don’no us preocupeu si no ho feu’No crec que tingueu el temps, només heu de seguir aquests 9 passos per oferir al vostre lloc la millor possibilitat d’augmentar les vendes en aquesta temporada de vacances.

 1. Optimitzeu els vostres productes per a les vendes
 2. Apliqueu els descomptes adequats als productes adequats
 3. Millora l’experiència de la compra
 4. Feu que el vostre procés de revisió sigui tan bo com es pugui
 5. Utilitzeu el màrqueting de xarxes socials per conduir trànsit
 6. Envia campanyes de màrqueting de correu electrònic de màxima qualitat
 7. Ordeneu el vostre lloc’s imatges
 8. Decidiu què heu de fer sobre les despeses d’enviament
 9. Oferim servei al client destacat

1. Optimitza els teus productes

7 compradors de cada deu no saben el que són’tornaré a comprar, així que’és crucial que donis als teus productes totes les possibilitats de distingir-los.

“Tirar productes al vostre lloc i esperar a la venda seria com anar a pescar sense esquer!”

Si vas participar a Black Friday i Cyber ​​Monday, l’any passat, el primer pas és analitzar les dades de vendes per veure què va bé. Utilitzeu la informació per realitzar modificacions als dissenys de producte i descripcions de productes existents.

Planifiqueu-lo endavant creant un calendari de producte que determini quan un producte surt a la venda i el seu preu. En lloc de jugar al captura, podeu avançar al joc i, a continuació, fer petits retocs en comptes de fer-lo fora del punyal. Els creadors de llocs web com Shopify tenen aplicacions que us poden ajudar a publicar automàticament productes. Ens agrada BigCommerce’s Gestor de descomptes (més informació sobre això més endavant).

Les descripcions de producte han de provocar urgència. Recordeu a les persones que només tenen una finestra determinada per empaquetar les ofertes afegint frases com:

 • Només temps limitat
 • Només en queda un
 • Amb gran demanda
 • Esgotarà aviat

Afegiu mencions especials a Black Friday i Cyber ​​Monday a les descripcions del producte per indicar la seva rellevància al comprador.

Si tu’Torneu a emmagatzemar productes de qualsevol marca coneguda, assegureu-vos que els noms de marca apareguin en una posició destacada – Això no’Simplement millorar els vostres rànquings orgànics (que equival a més trànsit i més vendes), a més afegeix credibilitat a la vostra botiga i fa que els clients siguin més propensos a convertir-se en compradors repetits.

També podeu pensar a fer una cerca de paraules clau a Google i a utilitzar Google Trends per trobar algunes paraules clau relacionades amb el Black Friday a els vostres productes. Si s’inclouen aquestes dades a les vostres descripcions, pot augmentar el vostre lloc web SEO (optimització de motors de cerca): pujant a Google’S classificacions per als termes rellevants, vostè’Obtindré més trànsit el dia i, tant de bo, més vendes.

Ell’També us convé fer una auditoria ràpida de les vostres categories i llistes de productes per assegurar-vos’tornar a estar al dia. Allà’no és res pitjor que la publicitat d’un producte que’no puc lliurar.

2. Apliqueu els descomptes adequats als productes adequats

Els compradors de Black Friday i Cyber ​​Monday són caçadors de ganga.

Estigui preparat: tu’Haureu de reduir almenys el 20 per cent dels vostres articles per competir. És possible que vulgueu considerar l’oferta d’un regal gratuït amb els vostres productes com a poc edulcorant; Els creadors web com Shopify us permeten afegir targetes de regal a la vostra botiga de forma gratuïta.

Quan es tracta de descomptes, més creatiu millor.

Un gran nombre de minoristes ofereixen un 20% de descompte, però quants n’oferiran ‘50% de descompte per a compradors per primera vegada’, o ‘30% de descompte si compreu més de 5 parells de sabates’? Deixa que la teva imaginació quedi sense corretja!

Com dissenyar una pàgina de productes guanyadora per al client per a la vostra botiga de comerç electrònic: La primera part conté tot el que necessiteu per dissenyar una pàgina de producte per al vostre lloc de comerç electrònic..

3. Millora l’experiència de la compra

Tot sobre la vostra botiga’Els dissenys de Black Friday i Cyber ​​Monday han d’estar orientats a fer una venda i convertir els navegadors en compradors.

Hi ha àmplies oportunitats de venda creuada i venda nova? Per exemple, si tu’Teniu un gran descompte en un parell de sabates, venda al client alguns mitjons a preus reduïts mostrant-los a la mateixa pàgina del producte. O, per augmentar, anunciar una versió millor de les sabates. Fer-ho és fàcil si es creen categories de productes que s’ajusten de forma natural (com els mitjons i les sabates).

Un client hauria d’arribar a la vostra botiga’s la pàgina principal i no tingueu cap dubte cap a on anar.

Penseu a construir diferents pàgines de Black Friday i Cyber ​​Monday per indicar clarament el lloc on han de dirigir els vostres clients per aconseguir les ofertes. En última instància, voleu que els vostres clients accedeixin als vostres productes amb descompte en un mínim de clics.

“Imagineu-vos si conduïu cap a un parc d’atraccions i no hi havia indicis que us expliqués com arribar-hi. Vostè’em vaig perdre i probablement molt molest, no??”

Això’Què seria com arribar a una botiga de comerç electrònic i no saber on són les ofertes.

Igual que les descripcions de producte, tot el vostre lloc hauria de transmetre una sensació d’urgència. A continuació, es mostren dos passos de bricolatge per crear una sensació d’urgència al mateix temps que es triga a menjar el sopar:

 • Mostra els descomptes clarament a la pàgina principal – Pot semblar evident, però sí’és fàcil quedar-vos tan atrapat a les pàgines de productes que oblideu ordenar els aparadors.
 • Afegiu un banner enrere – un temporitzador que es relaciona amb el Black Friday i el Cyber ​​Monday pot ajudar realment a excitar. Eines com Powr (totalment integrada amb BigCommerce) us poden ajudar a fer-ho gratuïtament en qüestió de minuts.

Aquí’És un exemple d’un banner enrere que hem afegit a través de Shopify:

Animeu la il·lusió amb un banner enrere com aquest de Shopify

4. Feu que el vostre procés de caixa sigui tan bo com pugui ser

Podríeu pensar, ‘la meva cassa està funcionant bé, si no ho és’T trencat, per què provar i arreglar-ho?’.

Seria un error.

Els compradors de divendres negres i dilluns cibercenques són fàcils’Tenim milers de botigues per visitar i un temps limitat, i així van guanyar’No penso dues vegades en deixar-vos penjat a la caixa.

“La vostra factura és com l’obstacle final d’una cursa: no’no importa si ets’He esborrat tots els altres, si us cau en el darrer obstacle’no guanyo l’or.”

Prendre una mica de temps per millorar el procés de checkout podria pagar els efectes del dia.

Podeu afegir opcions de pagament addicionals com PayPal o Bitcoin? Com més cadenes tingueu a la vostra ecommerce, més valdre’esteu donant als vostres clients més oportunitats per donar-vos els seus diners.

Amb 3 de cada deu viatges de compra als Estats Units en línia que inclouen més d’un dispositiu, lligar els carretons de la compra amb els comptes significa que els vostres clients donen’No perdreu les ordres si canvien de dispositiu, i no ho feu’No arrisqueu a perdre gairebé un terç dels vostres ingressos.

Ell’s un guanyar-guanyar!

5. Utilitzeu les xarxes socials per conduir trànsit

La realització de campanyes en llocs de xarxes socials com Pinterest, Facebook, Twitter i Instagram pot ser una manera excel·lent d’obtenir globus oculars al vostre lloc de comerç electrònic; però sí’No n’hi ha prou amb només empènyer anuncis per aquí, heu d’afegir aquestes incorporacions a les persones adequades.

“Enviar un anunci de les teves samarretes de futbol a una persona que estima el hoquei sobre gel seria com intentar incloure una pissarra quadrada en un forat rodó.”

Estigueu atents als hashtags del Black Friday i del Cyber ​​Monday als quals podeu fer servir. Si utilitzeu els complements de xarxes socials disponibles dels constructors de llocs web de comerç electrònic, us permetreu integrar la vostra botiga amb Facebook o Twitter.

Facebook és el canal més eficaç per provar trànsit al vostre lloc i generar vendes. Això es reflecteix a les estadístiques: les taxes de compra van augmentar un 42% per a empreses de comerç electrònic a Facebook el Black Friday de 2016.

Per a que les vostres campanyes de xarxes socials tinguin la millor oportunitat d’èxit, trieu una imatge de producte de qualitat i afegiu el vostre logotip i alguns textos que anuncien les vostres ofertes. Assegureu-vos que comenceu a circular l’anunci amb almenys uns dies d’antelació per crear il·lusió. Deixeu-lo a última hora i els clients només podran veure el vostre anunci una vegada, cosa que significa’és poc probable que feu clic a la vista, a causa de quants minoristes reclamaran la seva atenció.

6. Envia campanyes de màrqueting de correu electrònic de màxima qualitat

Per a molts de nosaltres, el Black Friday i el Cyber ​​Monday podem sentir-nos aclaparadors. El correu electrònic us permet brindar el soroll i oferir una oferta realment personal als vostres clients.

Assegureu-vos que comenceu la vostra campanya de correu electrònic com a molt tard una setmana per avançar amb els clients’ gana per les vendes que us ofereixen’Els oferiré durant tot el cap de setmana.

Una campanya de correu electrònic senzilla però efectiva inclourà:

 • Un correu electrònic setmanal des de quatre setmanes fins al Black Friday.
 • Un correu electrònic tant la nit anterior al Black Friday com al Cyber ​​Monday.
 • Un correu electrònic el Black Friday i el Cyber ​​Monday.

Fins i tot podeu considerar la possibilitat d’oferir als vostres clients de llarga temporada una oferta VIP especial per correu electrònic. Per exemple, podríeu oferir-los una visualització prèvia dels vostres descomptes de Black Friday i Cyber ​​Monday i oferir-los una oportunitat anticipada de comprar-los. Aquesta pot ser una manera excel·lent de crear confiança en la marca; perquè els clients repetits són més valuosos per a vosaltres, també té sentit comercial.

Fins i tot si feu tot el que he dit anteriorment, vosaltres’no he acabat.

Assegureu-vos de fer el seguiment després de Black Friday i Cyber ​​Monday per demanar-vos comentaris i convideu-los a revisar la vostra botiga.

Afegir un correu electrònic de recuperació automàtica del carretó abandonat és una manera excel·lent d’aturar els clients que es llisquen per la xarxa. Si un client arriba fins a la caixa, però aquest no el compra’Obtindré un correu electrònic de seguiment que els permeti tornar directament al carret (Shopify inclou, normalment, la recuperació del carretó abandonat).

Aquesta és una eina útil per als vostres clients i potencialment rendible per a vosaltres!

Shopify i BigCommerce tenen una integració MailChimp. tot el que heu de fer és visitar la botiga d’aplicacions i afegir-la. La nostra experiència amb MailChimp és que’s una excel·lent eina per escalar les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic i portar les vostres comunicacions al següent nivell. Ell’és molt fàcil d’utilitzar i funciona amb els mateixos principis d’arrossegar i deixar anar com a creadors de llocs web, per la qual cosa no ho feu’No cal que sigui tècnic per utilitzar-lo.

Proveu Shopify GRATU forT durant 14 dies

Proveu BigCommerce Today

7. Ordeneu el lloc’s imatges

Els compradors de Black Friday i Cyber ​​Monday són despietats. Amb tants minoristes competint per la seva atenció, poden pagar-se.

Si fins i tot la vostra botiga es carrega de forma remota, molts compradors simplement votaran amb els peus i tancaran la pestanya. Les imatges de colors importants i les imatges de banderes d’inici de la pàgina d’inici ofereixen un bon aspecte del vostre lloc, però també poden afectar el temps de càrrega i el percentatge de conversions (el percentatge de visitants que realitzen una compra) i els vostres rànquings a Google.

“D’acord, però els meus productes necessiten imatges, i què puc fer al respecte?”

La manera senzilla de resoldre aquest problema és utilitzar un optimitzador d’imatges. Es tracta d’eines que comprimeixen la vostra imatge en una versió més petita, sense afectar les dimensions ni la qualitat. Shopify té la seva pròpia eina per ajudar els propietaris de botigues a redimensionar i optimitzar les imatges, però nosaltres’Abans heu utilitzat una eina anomenada Kraken.io, que també funciona bé.

8. Decidiu què heu de fer sobre les despeses d’enviament

Els compradors de Black Friday i Cyber ​​Monday són un grup titulat i molts esperaran el lliurament gratuït.

Ell’penseu augmentar el cost de l’enviament gratuït amb el descompte que feu’estic oferint. Per exemple, molts compradors prefereixen un enviament gratuït per valor de 6 dòlars que un descompte de 10 dòlars, estranyament.

El 64% dels compradors van dir a NRF que estaven convençuts de realitzar una compra mitjançant enviament gratuït, de manera que és possible que sigui una oportunitat massa perduda..

Afegir descomptes d’enviament gratuït és bastant senzill en la majoria de fabricants de botigues dignes. Amb Shopify, per exemple, podeu enviar un codi de descompte d’enviament gratuït a la vostra botiga’secció de descomptes (ideal per recompensar clients fidels) o configurar una tarifa d’enviament gratuïta a la vostra botiga’Configuració.

Comença a Shopify Avui

9. Oferiu un servei atent al client

Amb Walmart i Amazon dominant les vendes de Black Friday i Cyber ​​Monday, podríeu sentir com un peix petit en un gran estany.

El truc és convertir això en el vostre avantatge.

Una forma de fer-ho és proporcionar un servei personal i de qualitat al client. Si tens refugi’Ja escriviu una secció de preguntes freqüents detallades específiques per a Black Friday i Cyber ​​Monday, de manera que es pugui tractar qualsevol pregunta que poguessin plantejar als vostres clients de la manera més perfecta possible. Assegureu-vos de cobrir àrees clau com ara:

 • La vostra política de devolucions i devolucions.
 • Quant dura la venda?.
 • Termini de lliurament previst.

Si utilitzeu algun personal per ajudar-vos a dirigir la vostra botiga, assegureu-vos que els oferiu una breu conversació sobre la importància de ser educats i útils..

Qualsevol cosa que pugueu fer per millorar el nivell de servei in situ pot tenir grans efectes. Podeu, per exemple, plantejar-vos invertir en una aplicació mitjançant la plataforma de creadors de botigues que us permeti integrar un servei de xat en viu. LiveChat, un programari de xat en línia premium que podeu integrar fàcilment amb la vostra botiga BigCommerce, ofereix una prova gratuïta de 30 dies, de manera que el temps és correcte i podeu afegir una eina d’atenció al client realment atractiva de franc..

Comenceu a utilitzar BigCommerce Today

Qualsevol aplicació o eina que us pugui ajudar?

Nosaltres’He destacat les eines útils disponibles als creadors de llocs web’ botigues d’aplicacions arreu, però aquí’és un rodet de les millors aplicacions del Black Friday que tenim’He trobat en provar i crear llocs web de comerç electrònic.

 • Gestor de descomptes / Planificador de vendes (BigCommerce): aquesta aplicació us permet automatitzar el procés d’actualització de preus i de programació de vendes del producte, estalviant-vos una càrrega de temps que podreu dedicar a campanyes de màrqueting d’elaboració superior. El preu original es conserva a la pàgina del producte perquè els clients puguin veure clarament el descompte que reben. Quan finalitza la venda, l’aplicació restableix automàticament el preu original.
 • Torna a estar disponible (Shopify): aquesta eina excel·lent permet als clients que us demanin una notificació quan us produeixi’ja he acabat és de nou en estoc. Podeu tornar-los a modificar amb un correu electrònic quan tinguis el producte que desitgin. Ens agrada aquesta aplicació, ja que significa un nombre mínim de visitants del vostre lloc que es poden saltar per les esquerdes.
 • Fàcil contacte amb el client (WixeCommerce): una solució única per als mals de cap del servei d’atenció al client, Easy Customer Contact us permet oferir xat en directe, devolució de missatges, missatges de text, correu electrònic i fins i tot missatger de Facebook. Els vostres clients estaran agraïts per la gamma d’opcions de comunicació (i fins i tot us podran recompensar amb una compra).
 • PageFly (Shopify): un creador de pàgines de destinació increïblement suau que’S’han dissenyat per a Shopify. PageFly us permet crear pàgines de destinació per a cada campanya de màrqueting i provar-les. Per exemple, si tu’Tinc una campanya de Facebook en concret que anuncia un producte i crea una pàgina de destinació única. Tenir una pàgina de destinació a mida augmentarà la possibilitat que un visitant es converteixi en una venda. Shopify ha dissenyat l’eina tenint present campanyes de pagament i les plantilles de pàgines de destinació s’adaptaran a les millors pràctiques de Facebook i Google AdWords.

Hi ha centenars d’eines útils disponibles perquè el vostre Black Friday i Cyber ​​Monday siguin un èxit. Aquests són només alguns. Per trobar el complement adequat per al vostre problema de comerç electrònic, caldrà algun error i prova i, per tant, aprofundeix i comença a experimentar.

Proveu els plans avançats de Shopify

Proveu BigCommerce Plus

Com sabeu que el vostre lloc pot gestionar el trànsit?

El malson més gran per a qualsevol propietari del lloc és que el vostre lloc web es desglosa de manera que es produeix un augment dels clients que volen comprar.

Ell’n’hi ha prou per fer-te despertar a mitja nit amb suors fredes. El temps d’aturada en un lloc web és com posar un cartell a la porta d’entrada per convidar els vostres clients a dirigir-se a la competició.

El trànsit als coets dels minoristes de Black Friday i Cyber ​​Monday i potser us preocupeu que la vostra botiga no ho sigui’Està equipat adequadament per manejar-lo. L’important no és entrar en pànic: la fallada d’un lloc web sol comportar un munt de trànsit. Tot i així, ho és’encara mereix la pena proporcionar al vostre lloc una prova d’estrès abans del cap de setmana important.

“Penseu-hi com donant-li el vostre cotxe a MOT abans de competir en un esdeveniment de reunió Nascar.

Què podeu fer per assegurar-vos que la vostra botiga lluita en forma?

 • Prova la capacitat de càrrega (la quantitat d’activitat que pot dur la botiga abans d’empaquetar-la) mitjançant eines com LoadImpact.com. Si la vostra botiga està allotjada independentment, potser voldreu considerar l’actualització del servei o el pla d’allotjament a un ample de banda il·limitat.
 • Proveu el màrqueting per correu electrònic amb antelació – si tu’Torneu a enviar qualsevol missatge de correu electrònic automatitzat durant el període, prova, prova i torna a provar que s’estan lliurant correctament i que la còpia és neta. L’enviament d’un missatge de correu electrònic equivocat al client equivocat pot afectar les vendes i danyar realment la vostra marca a llarg termini, fent-te semblar aficionat.
 • Posa a prova el teu lloc mitjançant diferents navegadors (Google, Firefox, Internet Explorer) i a diferents dispositius (mòbil, tauleta, escriptori) per assegurar-ho’Treballa de forma fluïda en tots ells. Els vostres compradors utilitzaran tot tipus de navegadors en diversos dispositius, de manera que ho sigui’és important difondre la xarxa tan ampla com sigui possible per evitar perdre’s les vendes.

Proveu Shopify Free durant 14 dies

Heu resolt el vostre enviament?

Toca fusta, tu’Rebré més comandes de l’habitual durant el Black Friday i el Cyber ​​Monday. Moltes comandes més, esperem.

Ell’és crucial per assegurar-vos que el vostre procés d’enviament us pot fer front’No anirà a no enviar les comandes si’tornes a passar per espès i ràpid, o que has guanyat’No es venen massa ràpidament i acaben incomplint la demanda. Poseu-vos en contacte amb el vostre proveïdor i assegureu-vos que saben què’està passant.

Posa a prova el teu procés de compliment de la comanda, tant si’torneu a utilitzar un dropshipper, un sistema manual o una aplicació de compliment com ShipStation.

Per què hauríeu de prestar atenció al mòbil i a l’escriptori

Quan us assegureu que la vostra botiga està a punt per als dies de compra més ocupats de l’any, ho feu’és fàcil oblidar la importància d’assegurar-nos de tots els canvis que fem’He suggerit treballar també en mòbils com fan a l’escriptori.

Nosaltres’us recordo ara perquè no teniu excusa.

Es va gastar una increïble despesa de 1,2 milions de dòlars a mòbils el Black Friday de 2016 i l’ús del mòbil només és cada cop més popular. L’any passat les compres de mòbil van representar el 36% de les vendes de Black Friday i el 29% de les vendes de Cyber ​​Monday.

Don’No us oblideu de mirar la navegació en un mòbil, resposta mòbil i el procés de compra.

Els creadors de llocs web com BigCommerce faciliten la commutació de l’escriptori al mòbil, permetent veure com apareix el vostre lloc a cada dispositiu. Assegureu-vos que utilitzeu aquestes eines per detectar cap molèstia a la versió mòbil per poder aprofitar-les i arreglar-les abans del gran dia. Pot fins i tot pensar en dissenyar una pàgina de destinació mòbil dedicada mitjançant les eines que hem esmentat anteriorment per maximitzar el trànsit de compradors mòbils.

Prova gratuïta BigCommerce

Black Friday i Cyber ​​Monday millors pràctiques

No hi ha regles dures i ràpides, només cal utilitzar el sentit comú.

Molts minoristes es veuen atrapats en la competitivitat del Black Friday i Cyber ​​Monday i corren el risc de malmetre la seva marca amb pràctiques poc ètiques. A continuació, es presenten algunes regles que cal tenir en compte:

 • NO FES’T brossa clients amb correu electrònic implacable. Només perquè ells’He comprat de vostè o registrat-se a la seva newsletter’No et dóna dret a abusar de la safata d’entrada.
 • DO sempre teniu un botó de baixa de subscripció als correus electrònics.
 • NO FES’T ofereix promocions o productes en publicitat de pagament que no siguis’oferta en el lloc. Els clients han d’obtenir el que se’ls va prometre quan fan clic en un anunci de pagament.
 • DO oferir descomptes genuïns. Don’pugeu el preu una setmana abans i, després, torneu-lo al preu original, però anunciau-lo com a descompte. Vostè’seré atrapat i els compradors et castigaran a la llarga.
 • NO FES’T ser grolleu amb els clients que sol·liciten devolucions o que facin consultes. El Black Friday i el Cyber ​​Monday poden ser estressants, però sempre heu de mantenir professionals i cortesans.
 • DO assegureu-vos que qualsevol finestra emergent que afegiu al vostre lloc web sigui el més discreta i rellevant possible. Nosaltres’Suggereixo que només apareguin un cop un visitant ha estat a la pàgina durant 10 segons. No hi ha res més que descontrolar que arribar a una pàgina web només per ser atacat immediatament per un pop-up.

Embolicant-ho

No hi ha regles dures i ràpides, només cal utilitzar el sentit comú.

El Black Friday i el Cyber ​​Monday són les dates comercials més grans del calendari i, per tant, són molt competitives. Destacar-se a la multitud pot sentir-se impossible’és una petita botiga en línia amb recursos limitats.

Però si us plantegeu les preguntes correctes i feu els passos correctes, podeu muntar l’onada del Black Friday i el Cyber ​​Monday i començar a l’acció.

Esperem que aquesta guia us hagi mostrat alguns mètodes de bricolatge fàcils per preparar la vostra botiga de comerç electrònic per al Black Friday i el Cyber ​​Monday, sense necessitat de contractar un desenvolupador car o un dissenyador i us hagi indicat en direcció a algunes eines realment útils disponibles des del primer lloc web de comerç electrònic. constructors.

Si tens refugi’Ni tan sols he creat la vostra botiga de comerç electrònic, encara’Mai no és tard per aixecar-se i córrer.

Els nostres 5 millors programes de comerç electrònic per ajudar-vos a vendre en línia us mostraran amb quina rapidesa i facilitat podeu crear una botiga en línia i començar a vendre, sense necessitat de coneixements tècnics..

Si tu’Torneu a funcionar una botiga de comerç electrònic i voleu obtenir més informació sobre els temes tractats en aquesta guia, us recomanem que llegiu les guies enumerades a continuació per dur realment el vostre lloc al següent nivell:

Com dissenyar una pàgina de productes guanyadora per al client per a la vostra botiga de comerç electrònic: 1a part: per a les 8 peces de contingut que ha de tenir la pàgina de producte de comerç electrònic si voleu sobrecarregar la vostra botiga en línia.

Com vendre en línia | 4 Solucions excel·lents de comerç electrònic per ajudar-vos a tenir èxit: la vostra guia única per vendre amb èxit en línia, que abasta tot, des de crear una marca a una tecnologia que us ajudi a vendre.

Deixar’ho escolto per un èxit de Black Friday i Cyber ​​Monday!

Aquesta guia ha estat útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me