Blog Carane Kaya Kaya Real Estate Property ing 2015

Sifat web mirip propiedad inmobiliaria inmobiliaria wong sing duwe. Nalika nerangake propiedad web, cante cetha isi lan rancangan cante digawe dening wong utawa perusahaan dominio, medios sosial lan dunyo umum en línea.

Kaya ing babagan nyoto, blog kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong cantar saben dina utawa ing jumlah ingresos cantar ditampa. Ing donya sing sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Propiedad de Internet Pertengkaran Liwat

Panentu canta duwe situs en línea biasane cukup gampang. Sapa njupuk gratis jeneng dominio lan dibayar biaya hosting. Nanging, ana sawetara kasus pengadilan canta ketok yen canta nduweni sitio web kudu banget ati-ati kanggo netepake lan njaga kepemilikan sawijining blog lan kaca media sosial canta diikat karo blog kasebut.

phonedog

PhoneDog versus Kravitz

Umumé para pengusaha kanggo milih wong ing perusahaan kanggo nggawe lan njaga akun media sosial. Nanging, ing kasus PhoneDog, karyawan nyipta akun banjur disimpen sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media sosial yaiku perusahaan sifat ora nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke nggawe lan mbangun kaca media sosial ing Twitter lan kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja dasi jeneng karyawan menyang kaca medios sosial. Yen ngono, akun canta dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

águila vs morganÁguila versus morgan

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan sing tuku metu wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn canta nggunakake Eagle canta diikat karo perusahaan lan kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan ngrebut akun LinkedIn lan ora gelem ngidini Eagle ngontrol kasebut, nyatakake yen iki kalebu propiedadi perusahaan lan kanthi mangkono bisa didol.

Kaputusan ing kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Eagle nduweni akun LinkedIn dheweke. Nanging, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga ingresos akun kasebut.

Kesalahan palideciendo gedhe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane canta mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungkasi pagawean. Yen sampeyan karyawan, cukup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajan pengadilan ditemokake ing Eagle, dheweke ilang sasi sambungan lan pendapatan potensial amarga dikunci saka akun dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Propertyi?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai sing bener saka propiedadi en línea sampeyan mbokmenawa ora bisa diukur. Sawetara situs web sing paling laranging donya wis diasilake ing yuta.

Isih, yen ora ana cantan gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane canta ora apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa sing dadi worth, sanadyan.

  • SEO.com – Dituku kanggo $ 5 yuta.
  • Toys.com – ToysRUs mbayar liwat $ 5 yuta kanggo domain iki ing 2009.
  • Hotels.com – Iki domain nggawa babagan $ 11 yuta maneh ing 2001.
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway dominio tuku kanthi $ 35 yuta mung supaya ora ana tangane pesaing Expedia.

Nalika jeneng dominio dhewe bisa uga trep karo dhuwit, apa sing luwih angel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung canta teka ing situs kasebut lan potensial kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai Blog Sampeyan

bloggingKaya ing bienes raíces, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane blog sampeyan gumantung karo tujuane kanggo blog sampeyan. Ing bienes raíces, regane omah diukur wong canta tuku tuku propiedadi kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah canta apiking wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para pamaca? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga cantar maca lan maca apa cantar diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan ngukur nilai blog sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Peringkat mesin telusur
  • Blog de jumlah kiriman
  • Enlaces de Jumlah

Sawise sampeyan ngerti pangukuran canta sampeyan hargai blog sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas blog de nyopir menyang sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem faktor. Siji bab canta sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan kanca-kanca ing blog sampeyan. Enlace kirim menyang medios sosial. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supreet ing SEO Plugin sing Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampeyan ing 2015 kanggo gain sawetara gagasan tambahan.
  • Tambah Penjualan Sales: Entuk pengunjung ing blog sampeyan mung setengah perang. Yen sampeyan pengin monetize blog sampeyan, sampeyan kudu maca para pamaca kanggo klik link langganan buletin utawa tuku produk. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan judhul kesetiaan 37 Elementos de participación del usuario – UX, Konversions, Lealtad kanggo gagasan babagan aspek blog iki.
  • Ranking Tambah: Kaca telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga disebut real estate. Yen situs web sampeyan ora peringkat ing limang utawa enemigo situs pálido gedhe ing wilayah ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga ora entuk akeh lalu lintas saka Google. Nambah sonaba mesin telusuran sampeyan minangka tugas angel. Google ngganti apa sing dikarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab canta bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten canta apik banget.
  • Tambah Backlinks: Yen sampeyan ora pengin ngandelake Google utawa mesin telusuran liyane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modal sawetara wektu kanggo nggawe backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu komentar ing blog liyane (priksa manawa komentar sampeyan migunani lan ora spam), dadi blogger tamu, lan hubungan dagang karo wong liya. Cukup manawa situs sing nyambung menyang sampeyan uga situs kualitas.

Actualiza Siklus

Ing bienes raíces, ana limang taun aturan cantar nyatakake yen sampeyan kudu ngedol omah lan nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe palidez éntuk saka omah lan nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dhuwit kurang. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah sing luwih gedhe kanggo biaya sing padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake siklus actualizar menyang situs web uga, elinga yen Internet gerakane ing kecepatan warp dibandhingake nyata gesang. Mbokmenawa pálido apik kanggo nganyarake blog saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Analizar páginas. Kang nampa lalu lintas palidez akeh? Kang palidez ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah sesuatu canta anyar. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk bañera spa utawa kolam renang cantar apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang ing lemah ing situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran canta bisa nambah ora ana wong liya canta lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah canta luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ucraniano kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtual sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blog 10 seminggu tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh spesialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, blog kaya inmobiliaria. Iki Minangka canta sampeyan investasi lan sinau tresna liwat wektu. Kanthi ngetrapake aturan sing gampang iki, sampeyan bakal sukses karo blog sampeyan, laning sawetara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me