Descărcări digitale ușoare vs WooCommerce – Ce să alegem și de ce?

Oferte WordPress

WooCommerce și Easy Digital Descărcări sunt două dintre cele mai populare pluginuri de comerț electronic pentru WordPress – iar dacă doriți să începeți să vindeți produse de pe site-ul dvs., acestea pot ajuta cu siguranță.

WooCommerce se concentrează puternic pe crearea de magazine care vând produse fizice, în timp ce Easy Digital Downloads a fost proiectat pentru manipularea produselor digitale, cum ar fi eBooks, MP3-uri și conținut video. Totuși, atunci când este vorba de a alege între WooCommerce și Descărcări digitale ușoare, trebuie să luăm în considerare mai mult decât tipul de produse pe care le veți vinde.

Deci, care ar trebui să alegeți pentru proiectul dvs.?

Aceasta este întrebarea la care vom răspunde în această comparație.

Despre WooCommerce și descărcare digitală ușoară

Atât WooCommerce, cât și Descărcări digitale ușoare sunt pluginuri freemium care pot transforma site-ul dvs. WordPress într-un magazin online. Principalele plugin-uri Easy Digital Downloads și WooCommerce au peste 60.000 și, respectiv, trei milioane de instalații active și sunt disponibile gratuit din Directory Plugin WordPress.

pagina principală woocommerce

În timp ce singurele plugin-uri vă pot permite să începeți listarea produselor destinate vânzării pe site-ul dvs. și să colectați plăți de la clienții dvs., bibliotecile de extensii gratuite și plătite pentru ambele pluginuri vă pot ajuta să creați aproape orice tip de site de comerț electronic cu WordPress.

WooCommerce a fost creat de echipa WooThemes în 2011 și de atunci a fost achiziționat de Automattic, o companie începută de unul dintre fondatorii originali ai WordPress. Descărcări digitale ușoare a fost creat de veteranul dezvoltator de pluginuri WordPress Pippin Williamson și este gestionat de o echipă completă de personal suport și dezvoltatori.

Prima pagină de descărcare digitală ușoară

Fie că doriți să construiți un magazin de comerț electronic complet, enumerați câteva articole de vânzare pe blogul dvs. sau să creați ceva între ele, ambele pluginuri sunt opțiuni bune. Cu toate acestea, acest ghid va acoperi principalele lor caracteristici pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai potrivită pentru nevoile dvs..

Pentru o privire rapidă asupra WooCommerce, consultați ghidul nostru video. În această revizuire EDD simplă am acoperit, de asemenea, mai multe detalii Easy Digital.

Caracteristici de baza

Așa cum am menționat, atât pluginurile WooCommerce, cât și Descărcările ușoare digitale oferă tot ceea ce este necesar pentru a adăuga un coș de cumpărături pe site-ul dvs. WordPress, lista de produse pentru vânzare, acceptarea și gestionarea comenzilor și colectarea plăților de la clienți..

Demonstrație tematică

În funcție de alegerea dvs. de temă, magazinul dvs. WooCommerce ar putea arăta astfel.

Principala diferență între cele două pluginuri este că Descărcările digitale ușoare au fost create pentru a gestiona produsele digitale, în timp ce WooCommerce acceptă atât produse fizice cât și digitale. Datorită funcționalității sale crescute, WooCommerce este plugin-ul mai puternic al celor două – dar această funcționalitate suplimentară are avantajele și avantajele sale.

Exemplu simplu de grilă de descărcări digitale

Exemplu de afișare a produselor digitale care pot fi descărcate ușor.

Merită să subliniem că, cu suplimentul potrivit, Descărcările digitale ușoare pot fi extinse pentru a gestiona produsele fizice. Cu toate acestea, dacă produsele fizice sunt principalul obiectiv al site-ului dvs. web, WooCommerce este opțiunea mai bună datorită concentrării sale pe crearea acestui tip de magazin de comerț electronic..

Exemplu de raport de la WooCommerce

Ambele pluginuri includ rapoarte utile pentru magazinul dvs., dar rapoartele WooCommerce sunt mai informative.

Plugin-urile principale au fost traduse în mai multe limbi, WooCommerce fiind disponibil acum în 51 de limbi și Descărcare simplă digitală în zece.

Extensii și extensii

Atât WooCommerce, cât și Descărcările digitale ușoare intră într-adevăr în momentul în care începeți să explorați suplimentele și extensiile disponibile. Datorită acestor module, puteți adăuga o gamă largă de funcții suplimentare magazinului dvs. online WordPress.

Extensii pentru descărcări digitale ușoare

Unele dintre extensiile disponibile de pe site-ul Descărcări digitale ușoare.

Complementele gratuite și comerciale sunt disponibile pentru ambele pluginuri și includ extensii create de echipele de dezvoltare internă și de dezvoltatorii terți. Unele dintre extensii pot fi destul de costisitoare, iar costurile pot crește rapid dacă încercați să creați un magazin de comerț electronic de calitate, complet funcțional și profesional.

Pachetul de extensii WooCommerce

Pachetele de extensii sunt disponibile atât pentru WooCommerce, cât și pentru Descărcări digitale ușoare.

De la adăugarea mai multor opțiuni de expediere și plată până la îmbunătățirea afișajelor produsului și a experienței de efectuare a plăților, aproape toate aspectele magazinului dvs. de comerț electronic pot fi îmbunătățite cu extensiile WooCommerce și Easy Digital Downloads..

Adaos de abonamente pentru WooCommerce

De la funcțiile de membru la plățile de abonament, suplimentele WooCommerce oferă o mulțime de opțiuni.

Deoarece extensiile sunt disponibile dintr-o gamă largă de surse, este dificil să se stabilească care plugin are cele mai multe suplimente, deși se pare că utilizatorii WooCommerce au mai multe opțiuni atunci când vine vorba de îmbunătățirea magazinului.

Jetpack Connect pentru WooCommerce

Integrarea Jetpack opțională este puternic promovată în zona WooCommerce din tabloul de bord WordPress.

Acum că WooCommerce este deținut de Automattic, pluginul poate fi integrat și cu popularul lor set de instrumente Jetpack. Acest lucru vă oferă acces la funcții care vă pot ajuta să îmbunătățiți securitatea site-ului dvs. și să ajutați la promovarea produsului, precum și să furnizați raportări mai detaliate.

Actualizare servicii WooCommerce Woo

Pluginul opțional WooCommerce Services vă poate ajuta să vă faceți magazinul mai sigur și mai robust.

Puteți profita, de asemenea, de serviciile WooCommerce și să găzduiți unele dintre serviciile de bază ale magazinului dvs. de comerț electronic pe infrastructura Automattic, ceea ce vă ajută să vă faceți magazinul mai fiabil și mai robust.

Directorul experților WooCommerce

Puteți găsi dezvoltatori recomandati pentru personalizarea magazinului pe site-urile ambelor pluginuri.

Deoarece ambele pluginuri sunt bine cunoscute pentru codul lor curat și extensibilitatea, adăugarea funcționalității personalizate în magazinul dvs. nu ar trebui să fie o problemă. Secțiunile corespunzătoare atât pentru site-urile WooCommerce, cât și pentru Descărcări digitale ușoare vă pot pune în legătură cu dezvoltatorii de încredere pentru a efectua lucrarea.

Teme compatibile

Teme WordPress pentru descărcări digitale ușoare

Puteți găsi teme gratuite pe site-ul Easy Digital Downloads, precum și pe cele premium pe site-uri precum ThemeForest.

Când vine vorba de alegerea unei teme WordPress pentru magazinul dvs. de comerț electronic, veștile bune sunt că orice temă modernă, bine codată, ar trebui să funcționeze atât cu WooCommerce, cât și cu Descărcări digitale ușoare.

Cu toate acestea, alegând o temă WordPress care a fost creată special pentru a fi utilizată cu oricare dintre aceste două pluginuri, de multe ori veți avea acces la unele accesorii utile. Aceasta ar putea însemna o selecție mai mare de machete și modele pentru afișarea produselor dvs., precum și șabloane elegante pentru paginile de coș și de cumpărături..

Tema premium WooCommerce WordPress

Există multe teme gratuite gratuite și premium pentru WooCommerce WordPress.

Cele mai bune teme WordPress de comerț electronic includ, de obicei, multe dintre funcțiile pe care așteptați să le găsiți la un magazin online profesionist, cum ar fi check-uri cu un singur clic, butoane rapide de adăugare în coș, inspectori de produse și liste de dorințe, pentru a numi doar câteva.

Deoarece WooCommerce este mult mai utilizat pe scară largă decât Descărcările digitale simple, există un număr mai mare de teme WooCommerce construite special pentru a alege. Totuși, asta nu înseamnă că veți avea probleme pentru a găsi o temă WordPress bună, compatibilă cu descărcările digitale ușor.

Experiența utilizatorului

Până acum, am stabilit că atât Descărcările digitale ușoare, cât și WooCommerce sunt instrumente puternice pentru crearea de magazine online și vânzarea produselor de pe site-ul dvs. WordPress. Dar care este mai ușor de utilizat? Să aflăm explorând experiența utilizatorului ambelor pluginuri.

Crearea unui magazin online cu WooCommerce

Când vine vorba de a începe, WooCommerce face foarte ușor să vă configurați magazinul. Expertul afișat imediat ce activați pluginul vă oferă opțiunea de a completa o serie de formulare pentru a configura modul în care vor funcționa aspectele de comerț electronic ale site-ului dvs..

Expertul de configurare WooCommerce

Spre deosebire de Descărcări digitale simple, WooCommerce are un asistent care vă va ajuta să vă configurați magazinul.

Faptul că parcurgeți procesul de configurare a magazinului dvs. nu numai că vă permite să vedeți ce caracteristici și opțiuni sunt disponibile, cum ar fi diferitele opțiuni de gestionare a plăților, dar vă asigură, de asemenea, că nu pierdeți niciun pas critic atunci când configurați magazinul.

Configurarea plăților WooCommerce

Expertul WooCommerce vă permite să vedeți ce opțiuni vă sunt disponibile.

Crearea unui produs cu WooCommerce

După ce ați finalizat procesul de configurare, puteți crea primul dvs. produs. De asemenea, aveți opțiunea de a importa produsele dvs. încărcând un fișier CSV compatibil. Atât Descărcările digitale ușoare, cât și WooCommerce folosesc tipuri de postare personalizate WordPress pentru gestionarea produselor, ceea ce face ca crearea unui produs nou să fie similară cu crearea unei noi postări pe blog..

Creați un produs nou cu WooCommerce

Când creați primul dvs. produs, WooCommerce afișează sfaturi utile pentru a vă parcurge procesul.

Detaliile produsului pot fi configurate în panoul de sub zona de descriere. De aici, puteți introduce prețul și alte informații importante, cum ar fi dimensiunile și greutatea produsului, nivelul stocurilor și opțiunile de vânzare și încrucișare. Spre deosebire de Descărcările digitale ușoare, WooCommerce are suport pentru produse fizice și fișiere descărcate.

Introducerea detaliilor produsului în WooCommerce

Informații suplimentare pot fi adăugate prin panoul de date al produsului.

Restul panourilor de pe ecranul produsului pot fi folosite pentru a adăuga etichete și categorii de produse pentru a vă ajuta să vă organizați inventarul, o galerie de imagini și imagini ale produsului și o scurtă descriere a articolului.

Editor de pagini de produse în WooCommerce

Tot ceea ce este necesar pentru a crea un produs poate fi găsit pe o singură pagină din tabloul de bord WordPress.

După ce produsul dvs. este gata, îl puteți previzualiza sau publica publicat la fel ca o postare obișnuită sau o pagină pe site-ul dvs. WordPress.

Previzualizarea unui produs WooCommerce

În funcție de alegerea tematică, magazinul și produsele WooCommerce ar putea arăta astfel.

Gestionarea magazinului WooCommerce

Configurarea magazinului dvs., gestionarea comenzilor și vizualizarea rapoartelor de vânzări are loc prin secțiunea WooCommerce din tabloul de bord WordPress.

Raportul comenzilor în WooCommerce

Tabloul de bord WooCommerce facilitează gestionarea magazinului, a comenzilor sale și a altor detalii.

Cu versiunea de bază a WooCommerce, puteți vizualiza rapoarte despre comenzi, clienți, niveluri de stoc și taxe. După cum am menționat, sunt disponibile extensii care măresc capacitățile de raportare ale magazinului dvs..

Raportează tabloul de bord în WooCommerce

Instrumentele de raportare ale pluginului principal WooCommerce vă oferă o perspectivă bună asupra magazinului și produselor sale.

Crearea și gestionarea unui magazin online cu WooCommerce este foarte simplă. Asistentul de configurare este cu adevărat util, iar legăturile din tabloul de bord care indică documentația corespunzătoare de pe site-ul WooCommerce facilitează obținerea mai multor informații despre modul în care funcționează pluginul..

Crearea unui magazin online cu descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale simple nu are un asistent de configurare, așa că, după ce ați activat pluginul, trebuie să vizitați pagina de setări pentru a configura magazinul dvs..

Panoul de setări în Descărcări digitale ușoare

Ca și WooCommerce, Descărcările digitale ușoare au fost create pentru a se integra perfect cu tabloul de bord WordPress.

Sistemul cu file face ușor accesul la toate de pe un ecran, asigurându-vă că nu pierdeți nicio setare importantă atunci când configurați magazinul cu Descărcare simplă digitală. După ce ați parcurs setările, puteți crea prima înregistrare a produselor.

Crearea unui produs cu descărcări digitale ușoare

Deși cu extensiile potrivite puteți vinde produse fizice într-un magazin de comerț electronic cu descărcare simplă digitală, faptul că pluginul principal gestionează doar descărcări digitale face crearea unui nou produs mai simplu decât cu WooCommerce.

Crearea unui produs nou în descărcări digitale ușoare

Ecranul de produs al descărcărilor digitale ușoare ar trebui să fie familiar cu oricine a folosit WordPress înainte.

Ca și în cazul WooCommerce, interfața utilizatorului Descărcare simplă digitală se încadrează chiar în tabloul de bord WordPress. Publicarea unei liste de produse de comerț electronic descărcabile este doar un mic pas înainte de crearea unei postări pe blog sau a unei pagini web. Pe lângă introducerea titlului și a conținutului principal, trebuie să încărcați și fișierele produsului.

Fișier descărcabil în descărcări digitale ușoare

Cu descărcări digitale ușoare, fiecare descărcare poate include mai multe fișiere și diverse configurații de stabilire a prețurilor.

Pe lângă setarea prețului descărcării, aveți și opțiunea de a defini de câte ori fișierul poate fi descărcat. Adăugarea de note de produs pe care clienții dvs. le pot vedea este de asemenea posibilă.

Setări produs în descărcare digitală ușoară

Descărcări digitale ușoare vă oferă posibilitatea de a seta o limită de descărcare a fișierelor și de a adăuga note de produse pentru clienți.

Ca și în cazul WooCommerce, puteți adăuga, de asemenea, etichete și categorii personalizate la produsele dvs. Cu toate acestea, spre deosebire de WooCommerce, nu există opțiunea de a adăuga o descriere suplimentară a produsului scurt, o imagine a produsului prezentată sau o galerie de imagini.

După ce sunteți gata, puteți previzualiza sau publica descărcarea. Deși aspectul va depinde de alegerea dvs. de tema WordPress, prezentarea implicită a produsului nu este la fel de bună ca WooCommerce. Acest lucru se datorează în principal lipsei secțiunilor de imagini și galerii de imagini.

Previzualizarea unui produs ușor de descărcări digitale

Deși puteți insera imagini în descrierea produsului, nu veți primi secțiunile de afișare a imaginii și galeriei de imagini din WooCommerce.

Un alt mod de a afișa produsele Descărcare digitală ușoară pe site-ul dvs. este să le inserați în pagini și postări existente. Utilizând shortcodes Easy Digital Downloads, puteți introduce o descărcare în conținutul dvs., mai degrabă decât să o afișați pe propria pagină.

Descărcări digitale ușor Cod scurt de produs

Comenzile scurte de descărcare simplă digitală fac simplă introducerea fișierelor dvs. descărcabile în postări și pagini.

Această caracteristică este foarte utilă dacă doriți să afișați un buton de descărcare sau un link text într-un articol de pe site-ul dvs..

Buton de descărcare simplă a produsului digital

Un exemplu de buton de descărcare afișat într-o postare WordPress.

Gestionarea magazinului dvs. de descărcări digitale ușoare

Puteți gestiona magazinul și fișierele sale prin secțiunea Descărcări din tabloul de bord WordPress. De acolo, puteți vizualiza rapoarte, cum ar fi rapoarte specifice produsului, precum și grafice de vânzări și câștiguri.

Tablou de bord cu descărcare digitală ușoară

Descărcări, rapoarte, informații despre clienți și multe altele pot fi accesate prin zona Descărcări digitale ușoare din tabloul de bord.

De asemenea, puteți vizualiza informațiile despre clienți, puteți gestiona categoriile și etichetele care sunt utilizate pentru organizarea descărcărilor dvs. și răsfoiți extensiile disponibile pentru descărcare simplă digitală.

Suplimente pentru descărcări digitale ușoare

Puteți vizualiza extensiile pentru descărcări digitale ușoare în tabloul de bord WordPress.

În general, datorită concentrării sale unice, Descărcările digitale ușoare au mai puține setări și opțiuni de stăpânit decât WooCommerce. Cu toate acestea, aplicația de asistență și de ajutor utile simplifică în mod semnificativ procesul de utilizare a WooCommerce. Pe scurt, ambele pluginuri sunt foarte prietenoase.

Gânduri finale

Când vine vorba despre care dintre aceste pluginuri ar trebui să alegeți, dacă veți vinde produse fizice, atunci WooCommerce este alegerea evidentă.

Chiar dacă vindeți descărcări digitale din magazinul dvs., WooCommerce ar putea fi încă o opțiune bună – există suport pentru vânzarea fișierelor și, dacă vreți să vă extindeți în produse fizice, nu va fi o problemă. Descărcările digitale ușoare au un supliment pentru vânzarea de produse fizice, dar funcționalitatea este de bază în comparație cu cea a WooCommerce.

Dacă doriți pur și simplu să vindeți produse digitale sau căutați o modalitate mai eficientă de a oferi fișiere descărcabile de pe site-ul dvs. WordPress, este ușor de luat în considerare descărcările digitale simple. Abordarea mai minimă a Descărcărilor digitale ușoare face ușor de utilizat.

Cu toate acestea, dacă doriți să creați un magazin de comerț electronic profesionist, WooCommerce și ecosistemul său de extensii, teme, servicii și dezvoltatori vă vor oferi mai multe opțiuni. Pur și simplu asigurați-vă că explorați costurile oricăror accesorii din magazinul dvs. poate fi necesar pentru a descoperi dacă descărcările digitale simple, WooCommerce sau un alt plugin WordPress de comerț electronic se potrivește cu bugetul dvs..

Pe lângă WooCommerce și Descărcări digitale ușoare, o altă opțiune este, desigur, Shopify. Pentru mai multe despre Shopify, aruncați o privire la videoclipul nostru recent de pe WooCommerce vs Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me