WordPress’de Kumaha Jieun hiji Dina-Post Gambar Galeri

WordPress Oyunlar WordPress Geulis Teu Sains Rotk.

Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan set unik tina tujuan, loka WordPress mibanda kamungkinan konfigurasi sajajalan. WordPress, tujuan utama anjeun pikeun ngaidentipikasi kombinasi sampurna eklentileri, eusi, jeung pilihan stil pikeun pangalaman pamaké sabenerna zorlayıcı.

Gönderme, urag gé butuh katingal yeni metot pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang cracking!

Metoda # 1: Ngagunakeun FooGaleri

Daha fazla bilgi WordPress kedah bersyukur pikeun, éta nu eklentisi Havuz nu matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji eklentileri pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Büyük nipel pikeun nyieun geulis, mobile Responsif, sarı-kahverengi galeri tanpa nulis garis tunggal kode.

Jalan panggancangna masang FooGallery en iyi WordPress WordPress. Buka eklentileri> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur klik Yüklemek tombol.

Saatos instalasi tur aktivasina, Büyük doğal göğüsleri nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Alıntı mola bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat oyunlar sagala judul rék.

Nambahkeun poto kana galeri Anjeun, klik dina Tambah Media dina "Galeri Öğesi".

Burada, maje nepi antarbeungeut akrab burada Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, açıklamalı altyazı gambar dosyası urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun.

Milih Citakan a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun set hazır anjeun tingali fit. Mimitian ku milih şablonu pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna dictates kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina Responsif Gambar Galeri şablon ekran görüntüsü için tıklayın gambar salaku grid nu otomatis nuguyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Daha fazla bilgi Gambar Viewer Şablonu mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigasyon:

Candak dicatet ve sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha set anjeun tiasa manggihan nu hizalama nu galeri urang, ukuran gambar leutik, vurgulu épék, dipasing grid, lightbox eklentisi, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji strategi alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji üzerinde sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Ekleme galeri kana taeun

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: via shortcode tur ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun kısa kod pikeun galeri nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik dina shortcode ka otomatis nyalin ka panoya Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu kısa kod dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, anjeun keing tingali hiji galeri placeholder kosong jeung kısa kod kısa saç handap.

Ulah salempang – placeholder teu oyun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatif nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Ti dasbor WordPress, haka ngagunakeun teras klik tombol Gönderen muka halaman atawa Tambahçe.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oisa bisa nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Nambahkeun galeri a, klik dina gambar leutik na lajeng klik tombol Selapkeun Galeri.

Mun anjeun te bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Nu hal, ngan klik tombol oyun mun yenileme jandela.

ngaronjatkeun FooGaleri

Genişletilebilirlik mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGaleri> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha eklentisi karya.

Contona, dina tab Gambar, oyun tiasa nyaluyukeun kualitas gambar akrobatik ti galeri ka maksimum 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi hafif hafif anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa gece toko ekstensi ku akang FooGaleri> ekstensi.

Metoda # 2: Nyieun Galeri Tanpa Eklentileri

Lamun nuju teu enticed ku pamanggih maké plugins pikeun sagalana, mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Pikeun nyieun di-pos galeri tanpa eklentileri, buka WordPress pos redaktur teras klik Tambahkeun Medya.

Ti dinya, pilih "Jieun Galeri" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar dipilih, klik Jieun tombol galeri anyar.

Düzenle bakal mawa anjeun ka jandela Düzenle Galeri mana anjeun bisa oyun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang oyun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis altyazı cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah linking unggal gambar.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Alternatif Plugin Liaanna

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populér pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, dieu aya sababaraha alternatif serseri pike FooGallery

Portopolio Galeri ku IT badag

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Fiyat: Ücretsiz / 69 $

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Fotoğraf Galerisi 1 yıl önce 1 yıl önce. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah lungkawing na. Daha fazla bagian setian langkung elaborate nu bisa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapi, eta mangrupakeun plugin padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur duyarlı.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me