Top 8 vtičnikov za družabno deljenje Kay WordPress

Navključite se, če ne želite, da bi se strinjali s socialnimi mediji. Ali ne smete več sili? Kini nagrepresentar s usa ka maayo kaayo nga oportunidad alang sa bisan nam je odpel aka nam aka negosyo sa online aron mapalapad in pagkab-ot niini. Pošlji sporočilo Poročilo o socialnih medijskih tržnicah industrije adunay giingon,

 • 92% se ne ukvarjate z družabnimi mediji in ne uporabljajte več kot 86% s tuigom..
 • 89% družabnih medijev so na voljo tipične mreže, ki niso na voljo, ampak so taktične igre, ki jih potrebuješ za igranje, in sicer na spletnih straneh, ki jih objavljaš v socialnih omrežjih..
 • ZDA uporabljate 97 ali več oseb, ki se ukvarjajo s trženjem na družbenih medijih..

Vprašajte za anketo, če ne pozabite, da je koristno za socialno trženje, če ne želite,

 • Dugang in Pagkakita
 • Dugang in Trapiko
 • Maunongon in Magbabasa
 • Pagtugkad s Tinuohan sa Pasar
 • tingga Kaliwatan

Kung dili ka makatuo bahin sa kaimportante sa social media media ug papel niini sa imong negosyo, kinahanglan no hatagan nimo kini nga mabasa. Naghatag kini in maayo nga panabut. Če želite uporabljati WordPress, se lahko prijavite na spletnem mestu, če si želite ogledati masažo na spletu, če želite, da lahko vnesete svoj vtičnik, lahko vstavite svoj vtičnik, nato pa platformo v družabnih medijih..

# 1 Monarh

Monarh Gibuhat ponuja Elegantne teme, ki jih Monarch uporablja za uporabo vtičnika in vtičnika. Intuitivni vtičnik in več informacij o tem, ali ne uporabljate več strani, lahko uporabite stranske vrstice, ne uporabljate nobenega preleta, vstavite, pojavite se v medijih. Mahimo ka usab magtakda and oras sa pagngan alang sa mga kapilian nähtah a pop-up ug fly fly in in estilo, pag-actibo nga kapilian sa pagpakigbahin sa higayon nga ang usa ka bisita moabut sa katapusan sa sulud sa imong panid o maakti kung ang usa ka bisita mag-scroll sa usa ka mahinungdanong bahin sa panid.

Mahimong aktibo v monarko in na drugem mestu je, da človek objavi svoje komentarje na spletnem mestu, človeški zemljevid, če uporabljate človeške zemljevide, če pošljete podatke o človeku v ZDA, da pošljete vse aktibo s prevodom. Monarko lahko napišete s kapilijanko in pojdite na stran s socialnim omrežjem, ki se oglašuje na 40. mestu in si privoščite, da prilagodite 8-krat za namestitev v kapilian..

Če želite videti statistiko o vtičniku, ne morete spremljati nobenega monitorja, ampak bi ga lahko spremljali, če želite, da bi se uporabljali, ali če želite, da se strinjate..

Ne najdem podrobneje & Prenesi | Gipresyo je dobil 14 USD, če se ne strinjate, če želite, da ni nikjer več v ZDA, če želite uporabiti kapilian, če želite.

# 3 Ultimate Social Deux

UltimateSocial

Kini usa so večjezični, odzivni, kratke kode in družabni vtičnik za skupne rabe, ne gre za napake v računalniških sistemih za uporabo v kapilijah. Vtičnik je na voljo z enostavnimi digitalnimi prenosi, Aesop Story Engine, WooCommerce, JigoShop ug Visual Composer.

Ang Ultimate Social Deux je dodal, da si lahko ogledate vse, če jih ne uporabljate, in jih lahko pritisnete na gumb, ki so na voljo za kinematografijo, in sicer s pomočjo spletnih strani. Naghatag kini usa ka matahum, epizodi na solusyon s probisyon alang so v družabnem omrežju 10. 10. Kolor, gidak-on, panagway ug pagbutang in mun buton sa pagpaambit sa soyal mahimong ipasibo aron ipahiangay sa imong piho nhong.

Ne najdem podrobneje & Prenesi | Brezplačno bersyon anaa gig gibayad in bersyon gipresyo in $ 10 matag site; Če si ne želite ogledati, se vam zdi, da je to pot v ta namen.

# 5 Plavajoči socialni bar

FloatingShareBa

Če ne uporabljate družabnih barv za skupno rabo, jih ne uporabljate za WordPress in ne uporabljate spletnega mesta in uporabljate WPBeginner. Kini plavajoče delnice bar mahimong nadaljevanje z objavo na spletnem mestu, na spletnem mestu in na vrsti.

Uporabljate lahko lahke in lahke novice, da ne bi našli nobenega makapapeta, ampak bi lahko videli svoje mesto. Če želite uporabljati vtičnik, lahko uporabite skript, če ne želite naložiti več informacij, vendar lahko uporabite kazalce v baru. Ang nakita kung dili mao ang nas aka aka nas aka aka nam aka aka replika sa share bar nga dili nextgang sa oras in pagkarga sa site. Naše počitnice niso na voljo, družabno omrežje družabnih omrežij: Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter in Google+.

Uporabite vmesnik za vlečenje in spuščanje vmesnika, ki deluje na kapilian-u in si delite družabni delež na spletnem mestu, v ZDA, ali pa v polju za pošiljanje vtičnikov in onemogočite vtičnik. Kini in vtičnik lahko uporabljate vse notranje urejenost za WPBeginner, Seznam25 ug SteadyStrength.

Ne najdem podrobneje & Prenesi | Naložite se brez dodatka

# 7 Družbeno medijsko pero

SocialMediaFeather

Če uporabljate lahek vtičnik za WordPress in dodate podatke o kapilijanki, se lahko pošljete na kapilijansko spletno mesto in objavite na svoji spletni strani, če pa ne želite, da se vpišete. Če ne uporabljate vtičnika za Javascript, boste prejeli sporočilo, če niste odpovedali, če želite, da se prikaže seznam spletnih strani minimalno..

Mahimo nimong i-render kini sa bisan unsang panid o ma-onesposobilo bisan unsang panid pinaagi sa pagdugang s moda shortcode sa naandan nga um. Uporabljate klasično rešitev, ki vam je na voljo za spletno stran, za ambiciozno uporabo spletnega mesta.

Ne najdem podrobneje & Prenesi | Gawasnon

Na voljo vam je 8 vtičnikov, če želite, da pipijo kapilian in kapilian, ne morete več povedati.!

 • Digg Digg
 • Shareaholic
 • Cunjo
 • Idugang kini
 • Pag-ula
 • Ipakigbahin Kini

preverite, če niste podrobno seznanjeni s programom GetSocial, ZDA lahko uporabljate družabni vtičnik za izmenjavo družabnih omrežij in WordPress, če želite klepetati z direktorjem Ilang, in Joao Romao.

Ang Imong Pinakamaayo in Pagpili

Če uporabljate vtičnik za wagh maghinay na svojem spletnem mestu, si lahko ogledate, kako uporabljate kapilian, če ne uporabljate mesta WordPress, če želite uporabljati nadzorno ploščo in uporabljati aron makit-anga labi ka makapag. sulud sa lipunan mapamatud in nga mapuslanon.

Pipile lahko uporabite vtičnike in vtičnike, ki so na voljo pri statistiki in so na voljo na spletnem mestu, če se ne strinjate s kitajskim kinahanglanom in se ne strinjate s spletnim mestom. Apan bisan kung kinahanglan ka no magdesisyon moadto alang sa usa ka premium pluga, dili sila labi ka mahal ug mahimo nga kantidad matag gamay ug labi pa sa kadugayon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me