Tematska mesta Premium WordPress pomagajo, da se vaše podjetje izkaže

WordPress je zagotovo the Izbira CMS platforma za spletna podjetja.

Obstaja dober razlog, zakaj več kot 76 milijonov uporabnikov uporablja to platformo. Med številnimi lastnostmi je tudi možnost po lastni spremembi teme. Lahko naložite temo in prilagodite njene nastavitve, da bo vaše spletno mesto videz in občutek povsem novo.

Na vašem spletnem mestu je na voljo veliko brezplačnih tem WordPress. Vendar bodo drugi uporabljali brezplačne teme, kar preprečuje, da bi vaše spletno mesto izgledalo drugače.

Zato morate razmisliti o uporabi premium teme. Svojemu spletnemu mestu bo omogočil edinstven videz, s katerim bo vaše spletno podjetje ločilo od konkurence.

Ko iščete premium teme, je najbolje, da si ogledate tematske klube WordPress. Dovolijo vam, da se naročite za določeno obdobje in vam omogočijo dostop do vseh njegovih tem. So tudi veliko bolj stroškovno učinkovite v primerjavi s spletnimi mesti, kot je ThemeForest. Namesto da plačate 59 dolarjev za temo, vam tematski klubi WordPress letno plačujejo 89 dolarjev za dostop do vseh njihovih tem in vtičnikov.

Če iščete vrhunsko temo, s katero bi ustvarili svoje spletno mesto WordPress, potem ne iščite več! Spodaj so tematski klubi WordPress, kjer najdete najboljše teme med ostalimi.

1. Elegantne teme

Spletno mesto: ArtisanThemes.io / Cena: 129 USD / vsak

Artisan Teme niso vaš običajni tematski klub WordPress. Namesto da nalagate teme z vnaprej izdelanimi postavitvami, vam ta tematski klub omogoča, da ustvarite temo iz nič z uporabo več kot 20 modulov (pozivi k dejanju, ploščice s ploščicami, elementi portfelja itd.).

moduli umetniških tem

Na njegove teme lahko sprostite module. Dve izmed njegovih najbolj funkcionalnih in sodobnih tem sta Indigo in Moduli. Za razliko od drugih tematskih spletnih mest WordPress lahko teme kupite samo za 129 dolarjev.

že pripravljena spletna mesta

Pripravljena spletna mesta so kot nalašč za ljudi, ki ne želijo težav s prilagajanjem teme WordPress. Preprosto izberite temo, ki najbolje opisuje vaše podjetje, tako da ga lahko nastavite v nekaj minutah. Pripravljeno spletno mesto lahko uporabite samo, če ste namestili temo iz trgovine, kot je določeno.

3. Raketne teme

Spletno mesto: StudioPress.com/ Cena: 129,95 USD / tema ali 499,95 USD za celotno zbirko

Če ste dolgoletni uporabnik WordPress-a, ste verjetno slišali za StudioPress. Priljubljen je njegov okvir Genesis, minimalističen in SEO-prijazen okvir WordPress za vse teme StudioPress.

geneza okvir

Ne glede na vaše spletno poslovanje lahko v StudioPressu najdete temo, ki ustreza vašim potrebam. Za ustvarjalne agencije bi moral biti Digital Pro ena izmed vaših najboljših odločitev. Če prodajate izdelke, storitve ali spletne tečaje, ne morete narobe z Altitude Pro.

Teme, ki jih najdemo v trgovini, so nekatere od najhitreje nalagalnih in najbolj učinkovitih na trgu danes. Z izbiro katere koli teme StudioPress lahko povečate SEO-zmogljivost svojega spletnega mesta, kar vodi do višjega uvrstitve v iskanju in prometa.

studiopress teme

Premijska tema, ki vključuje okvir Genesis, je na voljo za enkratno plačilo v višini 129,95 USD. Če želite prenesti celotno tematsko zbirko, lahko plačate 499,95 USD, kar je dobro za oblikovalce in razvijalce.

Za lastnike spletnih strani lahko dejansko prijavite brezplačno teme Genesis Framework in StudioPress, ko se prijavite z načrtom WP Engine.

5. Teme SKT

Spletno mesto: WPZoom.com / Cena: 99 USD / leto za vse teme ali 299 USD / leto z dodatnimi datotekami PSD

Profesionalno in lepo je ime igre WPZOOM kot tematske trgovine WordPress. Njeni čisti in dobro organizirani dizajni bodo všeč ljudem, ki želijo svoje spletne strani narediti čim bolj profesionalne.

wpzoom

Za 99 USD / leto imate poleg podpore in posodobitev dostop do vseh 43 tem WordPress in prihodnjih. Če želite te funkcije in datoteke PSD Photoshop vseh tem, morate plasirati 299 USD na leto.

WPZOOM ima tudi vtičnike, ki jih lahko uporabite za svoje podjetje. Social Widget, verjetno najboljši vtičnik, vsebuje povezave do vaših profilov družbenih medijev. Po drugi strani pa najnovejši Tweet Widget pomaga ustvariti tvite, ki jih je mogoče klikniti, znotraj svoje vsebine.

7. Temificirati

Spletna stran: ThemeFuse.com / Cena: 199 USD / življenjska doba

ThemeFuse je specializiran za zagotavljanje funkcionalnih tem WordPress za blogerje, strokovnjake za dogodke in založnike.

Tematska trgovina je znana po The Core, ki omogoča ustvarjanje profesionalnih modelov WordPress izven škatle. Njegov ustvarjalnik povleci in spusti dopolnjuje njegova sposobnost, da vam pomaga ustvariti intuitivne obrazce za stike, brezhibno vključevanje Google Maps in druge.

Jedro

Core je na voljo za 49 dolarjev (prej 89 dolarjev) in vključuje 25 tematskih zasnov, ki jih lahko prilagodite in prilagodite svojemu podjetju.

Za vseživljenjski dostop do vseh tem (razen The Core) za neomejena spletna mesta boste morali plačati 199 USD.

9. Meridian teme

Spletna stran: TeslaThemes.com / Cena: 99 USD / leto

Tesla Themes je samooklicana “Netflix za WordPress teme.” Že dolgo je znano, da zagotavlja čiste in lepe teme in močne funkcije. Vse teme se pogosto posodabljajo, da se prepričajo o združljivosti z najnovejšo različico WordPress-a. Izgledajo tudi odlično, ne glede na velikost zaslona, ​​bodisi na namizju, tablici ali pametnih telefonih. Premijska podpora Tesla Themes je več kot pripravljena pomagati vsem težavam, s katerimi se srečujete s katerim koli od njihovih izdelkov.

teme

Temo lahko kupite za samo 58 dolarjev. Če želite uživati ​​v vseh njegovih 68 premium temah, morate plačati 99 letnih pristojbin. Letna naročnina vključuje obsežno dokumentacijo, datoteke HTML in komplet oblikovalskega uporabniškega kompleta. Življenjski načrt stane enkratno plačilo 299 dolarjev. Vsebuje vse, kar je na voljo v letnem načrtu, in datoteke PSD Photoshop vseh tem.

11. CSS vžigalnik

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me