Kumaha Jieun hiji Dina-Post Gambar Galeri na WordPressu

Ngawangun ramatloka WordPress geulis teu sains rokét.

Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan set unik tina tujuan, loka WordPress mibanda konfiguracija sajajalan. WordPress je na voljo, če želite, da se vstavite vtičniki, če želite, da so vtičniki sampurna, eusi, stajlingi, stiki, pikeun, moški.

Di objavljanje, urang gat butuh katingal di metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang pokanje!

Metoda # 1: Ngagunakeun FooGallery

Mun aya hiji hal masarakat WordPress kedah bersyukur pikeun, éta nu plugin Repository bébas nu matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Eta ngidinan Anjeun pikeun nyieun geulis, mobilni odziv, sarta rétina-siap galerijska tanpa nulis garis tunggal kode.

Jalan panggancangna masang FooGallery nyaéta ngaliwatan dasbor WordPress. Buka vtičniki> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur klik Namestitev tombol.

Saatos instalasi tur aktivasina, Anjeun bisa ngamimitian nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun počakajte na kanale Anjeun, kliknite dina Tambah Media dina "Postavka Galeri".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab kjer Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetan caption gambar file urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih predloga pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna narekuje kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina responf Gambar Galerijska predloga nembongkeun sadaya gambar salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Predloge za predvajanje Gambar Viewer predloga mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigasi:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu prilagoditev nu galerija uran, ukuran gambar leutik, hover épék, vrtajoča mreža, lightbox plugin, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji strategija alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji on sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Vstavljanje galeri kana taeun

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galerija gambar kana eusi anjeun: prek kratkega koda tur ngaliwatan pos redakture WordPress.

Manggihkeun kratka koda pikeun galerija nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik dina kratek kode ka otomatis nyalin ka odložišče Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu shortcode dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, si oglejte si hiji galerijo placeholder kosong jeung kratka koda ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – placeholder teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternativa se nahaja v galeriji lempeng kana pos atawa kaca. Če želite WordPress, pošljite sporočilo, pošljite sporočilo s klikom na gumb Tambah FooGallerija in sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Naložite galerijo s klikom na dina gambar leutik na levem kliku gumba Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Če želite, kliknite to tipko in osvežite jandelo.

ngaronjatkeun FooGallery

Razširljivost mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, zavihek dina Gambar, predvajaj tiasa nyaluyukeun kualitas gambar leutik ti galerije ka največ 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi lightweight béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa je ponudil ekstenzive FooGallery> ekstenzije.

Metoda # 2: Nyieun galeri Tanpa vtičniki

Najpogostejši moduli vtičniki pikeun sagalana, mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Pikeun nyieun di-pos galerijski tangi vtičniki, buka WordPress in urejanje teras klik Tambahkeun Media.

Ti dinja, pilih "Jieun Galeri" Preberite več o Anjeun hoyong pake.

Kliknite tukaj za ogled slik, kliknite Jieun tombol galerijo anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Edit Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis napise cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah povezuje unggal gambar.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Nadomestna lianna za vtičnike

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populér pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku IT badag

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Brezplačno / 69 dolarjev

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah lungkawing na. Če želite, da je bil bagični setélan langgung izpopolnjen, ker ni ničesar, da bi ga videli. Tapi, eta mangrupakeun plugin padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur respoif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me