Kumaha Jieun hiji Dina-Post Gambar Galeri на WordPress

Створена версія WordPress geulis teu sains rokét.

Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan set unik tina tujuan, loka WordPress mibanda kamungkinan configurasi sajajalan. WordPress, що додається, додають плагіни, eusi, стайлінг для стилів pikeun pangalaman pamaké sabenerna переконливі.

Розміщення публікацій, урядовий катингал, методи методу pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Лункат ка:

Тріск Hayu urang meunang!

Метода №1: Ngagunakeun FooGallery

Мун ая Хіджі Масаракат WordPress Кед Bersyukur Pikeun, що є додатком плагін Репозиторій, котрий є матак, не потрібний, а не більше.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Eta ngidinan Anjeun pikeun nyieun geulis, мобільний відклик, sarta rétina-siap galeri tanpa nulis garis tunggal kode.

Jalan panggancangna masang FooGallery nyaéta ngaliwatan dasbor WordPress. Плагіни Buka> Тамбахкеун Аньяр, типе ді "FooGallery", натисніть кнопку Установити tombol.

Saatos instalasi tur aktivasina, Anjeun bisa ngamimitian nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Тамбахкеун Галері.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Намбахкеун потік канали галереї Аньєун, натисніть на динаміку Тамбах медіа "Пункт Галері".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab, де Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, підпис з гангбарним файлом з ненґетанською мовою urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Міліха Цитакан а

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih шаблон pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna диктує kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina responf Gambar Galeri template nembongkeun sadaya gambar salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Отримайте шаблони для перегляду шаблонів для перегляду Gambar mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigasi:

Цікаво сказати, що вам потрібно зробити, щоб увімкнути цю мову. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu align of nu galeri urang, ukuran gambar leutik, hover épék, поглинаюча сітка, лайтбокс плагін, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji Strategy alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji on sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Вставлення галереї kana taeun

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: за допомогою короткого коду tur ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun короткий код pikeun galeri nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Клац Діна шорткод ка отоматіс нялінь ка буфер обміну Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu shortcode dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, anjeun kedah tingali hiji galeri placeholder kosong jeung шорт-код ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – заповнювач teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Альтернативні запитання про найменування галереї лемпенг кана pos atawa kaca. Якщо ви працюєте з WordPress, ви побачите, що розміщуєте тестування, натисніть на нього тамбол FooGallery di sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Міліх Галері" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Натисніть на фотогалерею, натисніть на динаміку і натисніть клавішу, щоб натиснути на цю сторінку..

Mun anjeun teu bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Ну, натисніть кнопку, щоб оновити манделу.

FooGallery ngaronjatkeun

Розширюваність мангрупакеун салах сахіджі канггулан пангбаданья та FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Контон, вкладка Діна Гамбар, Ви не бачите більше, ніж максимум 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha extetensi lightweight béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko extetensi ku akang FooGallery> екстенси.

Метода №2: Плагіни Nyieun galeri Tanpa

Запропоновано плагіни македо-плагінів, пікена сагалана, мангка anjeun bisa mertimbangkeun ngagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Можливо, ви працюєте з додатками для додавання галереї та танків, WordPress та редакцією, натисканням на Tambahkeun Media.

Ти діня, піліх "Jieun Galeri" Подивитися, будь ласка, будь ласка.

Запропонуйте вам найкращі зображення, натисніть Jieun tombol галереї будь-якого сайту.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Edit Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis caption cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah, що пов’язує унггал гамбар.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Метода №3: ​​Ліанна альтернатива плагіну

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populér pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Портополіо Галері ку ІТ-бадаг

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Харга: Безкоштовно / 69 дол

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos is ieu bedah lungkawing na. Ось і є богатийський баґійський сет, який докладно розробив необхідну інформацію про те, що вам потрібен. Tapi, eta mangrupakeun плагін padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur respoif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me