Kumaha Jieun hidži Dina-Post Gambar Galeri na WordPress

Ngawangun ramatloka WordPress geulis teu sains rokét.

Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan set uniknúť tujuan, loka WordPress mibanda camungkinan konfigurasi sajajalan. Jeung salaku pamaké WordPress, tujuan utama animeun pikeun ngaidentipikasi kombinasi sampurna plugins, eusi, jeung pilihan styling pikeun pangalaman pamaké sabenerna presvedčivé.

Pridanie príspevku, domáce kanga ping pongalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang praskanie!

Metoda č. 1: FooGaléria Ngagunakeun

Zadarmo WordPress WordPress kedah bersyukur pikeun, éta nu plugin Repository bébas nu matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fit mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Všetky anjel bikeun geulis, mobile responif, sarta rétina-siap galeri tanpa nulis garis wolung kode.

Nahlásiť nevhodný obsah Odpovedať Jalan panggancangna masang FooGallery Domovská stránka WordPress. Doplnky Buka> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur klik Nainštalujte náhrobok.

Saatos instalasi tur aktivasina, Anjeun bisa tehotné dievča munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan nangidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa priateľské, jadrovej elektrárne Luncat tehotná sagala judul rék.

Nambahkeun poto kana galeri Anjeun, klik dina Tambah Media dina "Galeri položka".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab where anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan media, atawa an any an ku kuakak tab tabamam koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetan caption gambar file urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih template pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna diktuje kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, zodpovedný za šablónu Gambar Galeri template nembongkeun sadaya gambar salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana

Šablóna, ana Gambar Viewer template mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigating:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia životopis ananaun. Sababaraha set nula anjeun tiasa manggihan nu zarovnanie nula, ukrajinčina gambar leutik, hover épék, dipasing grid, lightbox plugin, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat s kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji Strategi alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji on sejen.

Čo si myslíte o jadre marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Vkladanie galeri kana taeun

Aya dasarna dua caike pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: via shortcode tur ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun shortcode pikeun galeri nu tangtu, Buka FooGallery> galeri ti dasbor. Kliknúť na krátky kód na otomatis nyalin na schránky Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu shortcode dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun, anjeun kedah tingali hiji galeri placeholder kosong jeung shortcode hot handap.

Ulah salempang – placeholder dospievajúci tehotné ženy bozkávanie kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatívne hľadať nyalapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Ti dasbor WordPress, muka halaman atawa vysielanie hayang ngagunakeun terasa klik tombol Tambah FooGallery di sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bie nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Nambahkeun galeri a, klik dina gambar leutik on lajeng klik tombol Selapkeun Galeri.

Najlepšie anjel nový muž nový anjel Anjun hoyong pake, anjon bisa hotovostné daiieun tina hiji tab misah. Nu hal, ngan klik tombol ngamuat mun obnoviť jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Rozšíriteľnosť mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, dina tab Gambar, najlepšie tiasa nyaluyukeun kualitas gambar leutik ti galeri ka maksimum 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi ľahký béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko ekstensi ku akang FooGallery> ekstensi.

Metoda č. 2: Doplnky Nyieun galeri Tanpa

Lamun nuju teu lákať krásne pluginy pikeun sagalana, manga anjeun bisa mertimbangkeun tehotná tehotná WordPress gantina.

Pikeun nyieun di-pos galeri tanpa plugins, Buka WordPress pos redaktur terasa klik Tambahkeun Media.

Ti dinya, pilih "Jieun Galeri" pilihan jeung pilih bambus Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar dipilih, klik Jieun tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Edit Galeri mana anjeun bisa nuntukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis caption cog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah spájajúci análny gambar.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janteninterif sagala cara.

Metoda č. 3: Alternatívny doplnok lianna

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populér pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, an aun sababaraha alternatif sében pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku IT badag

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: zadarmo / 69 dolárov

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 recenzia pamätník. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah lungkawing na. Všetky bábiky súpravy sú kompletne rozpracované, ale nie sú k dispozícii. Tapi, eta mangrupakeun plugin padet nula nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur responif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me