Recenzie ușoară pentru descărcări digitale: un plugin WordPress excelent pentru vânzarea fișierelor digitale online!

Oferte WordPress

Easy Digital Downloads este o soluție populară de comerț electronic pentru WordPress care a fost creată pentru a ajuta proprietarii site-urilor să vândă produse digitale, cum ar fi cărți electronice, documente, muzică, modele grafice și multe altele.

Pluginul este gratuit pentru a descărca și, la fel ca și în cazul altor soluții WordPress de înaltă calitate, funcționalitatea acestuia poate fi extinsă de multe suplimente gratuite și premium. O serie de teme WordPress concepute special pentru descărcări digitale ușoare sunt de asemenea disponibile. Cu toate acestea, pluginul este proiectat pentru a funcționa cu orice temă WordPress.

Versiunea de bază a Descărcărilor digitale simple (EDD) este un plugin ușor de utilizat, potrivit pentru vânzarea fișierelor digitale pe site-ul dvs. web și pentru acceptarea plăților prin PayPal sau Amazon.

În timp ce versiunea gratuită este potrivită pentru crearea unui magazin digital simplu, puterea reală a Descărcărilor ușoare digitale vine din numărul mare de pluginuri disponibile pentru a adăuga funcționalitate. Este un produs incredibil de flexibil.

În acest articol, aș dori să vorbesc despre compania din spatele Easy Digital Downloads, să explic ce oferă pluginul și să vă arăt cum îl puteți utiliza pentru a crea un magazin profesional de comerț electronic..

Cine se află în spatele descărcărilor digitale ușoare?

Easy Digital Downloads a fost creat de dezvoltatorul WordPress Pippin Williamson și compania sa Sandhills Development. Este posibil să cunoști deja Pippin sau ai citit unul dintre numeroasele sale tutoriale WordPress pe site-ul său, Pippins Plugins.

Descărcări digitale ușoare

Sandhills Development este bine respectat în lumea WordPress din mai multe motive:

  • Au o mare reputație pentru un serviciu bun pentru clienți.
  • Acestea dezvoltă produse WordPress de înaltă calitate.
  • Au publicat sute de tutoriale de dezvoltare WordPress utile.

Sandhills Development se află și în spatele altor plugin-uri WordPress de succes, cum ar fi pluginul de afiliere AffiliateWP, pluginul de membru Restrict Content Pro, Stripe plugin de plată WP Simple Pay și calendar calendar Sugar Calendar.

Poate că cel mai mare motiv pentru care Pippin și compania sa sunt atât de bine respectate este din cauza abordării lor de transparență.

Decizia de a fi atât de deschiși cu privire la deciziile majore ale companiei pe blogul lor le-a acordat multă atenție. În special, postările lor de pe blogul „Anul în revizuire” care reflectă asupra celor 12 luni anterioare oferă tuturor o perspectivă asupra modului de funcționare a companiei și îi ajută să cunoască membrii echipei.

Alte articole populare includ reflecția asupra creșterii costurilor suplimentelor în 2017 și detalierea a ceea ce s-a întâmplat când au permis reînnoirea automată a calității de membru. Toate articolele lor vă oferă o perspectivă asupra modului în care operează o companie profesionistă WordPress.

Consultați blogul Pippins Plugins pentru a afla mai multe despre persoanele din spatele descărcărilor digitale ușoare.

Ce oferă descărcări digitale ușoare?

Versiunea de bază a Descărcărilor digitale ușoare vine cu instrumentele de bază de care aveți nevoie pentru a începe să vindeți produse digitale pe site-ul dvs. WordPress.

Folosind pluginul, puteți încărca orice tip de fișier digital care va fi vândut pe site-ul dvs. web. Un cod scurt este oferit pentru a vă ajuta să introduceți produsele în postări și pagini.

Codurile cu reduceri pot fi oferite clienților pentru a-i încuraja să cumpere și, de asemenea, puteți limita numărul de ori când un fișier poate fi achiziționat. Acest lucru este util pentru promoții – de exemplu, „Au rămas doar zece exemplare”.

PayPal Standard și Amazon Payments sunt acceptate în versiunea gratuită. Cu toate acestea, prin extensii puteți adăuga alte gateway-uri de plată precum PayPal Pro, Stripe, 2Checkout, Authorize.net și Coinbase.

Clienții pot vizualiza întregul istoric al cumpărăturilor cu dvs. prin contul personal și îl puteți afișa clienților prin utilizarea unui singur cod scurt.

În partea din spate, proprietarii site-urilor web pot genera rapoarte pentru orice perioadă de timp și pot descărca aceste rapoarte în format CSV. Puteți vedea date pentru tipul de raport, câștigurile, câștigurile pe categorii, descărcările, metodele de plată și impozitele.

Frumusețea Descărcărilor ușoare digitale este simplitatea sa.

Puteți încărca un fișier și îl puteți promova pe site-ul dvs. web în câteva minute. La fel ca în cazul postărilor de pe blog, fișierele digitale pot fi plasate în categorii și le pot fi atribuite etichete pentru a vă ajuta cu clienții dvs. să găsiți produse cu ușurință.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra versiunii de bază pentru a înțelege mai bine cum funcționează Descărcările digitale ușoare.

Adăugarea de produse digitale în magazinul dvs.

Descărcările digitale ușoare pot fi descărcate direct în zona de administrare a WordPress. În mod alternativ, puteți descărca pluginul de pe WordPress.org și încărcați fișierele manual.

Pluginul este listat ca „Descărcări” în meniul principal de administrator WordPress. De aici, puteți accesa toate paginile principale, inclusiv descărcări (de exemplu, produse), istoricul plăților, clienți, coduri de reducere, setări și multe altele.

Dacă sunteți familiarizați cu adăugarea de postări și pagini pe WordPress, vă veți simți bine acasă cu adăugarea unui produs nou în magazin, deoarece tipul de post de descărcare folosește aceeași interfață.

Pentru fiecare produs, puteți să numiți pachetul de descărcare, să adăugați o descriere și să îi atribuiți categorii și etichete. Aveți opțiunea de a seta produsul la un preț sau de a configura prețuri variabile.

Adăugați descărcare nouă

Mai multe fișiere pot fi vândute și, dacă doriți, grupate la vânzare ca un pachet. Dacă ați activat prețul variabil, puteți configura un preț unic pentru fiecare fișier.

Un cod scurt de achiziție este pus la dispoziție, astfel încât să puteți emite un link de achiziție pentru produs.

Adăugați descărcare nouă

Fiecare produs digital și pachet pe care îl creați pot fi vizualizate de pe pagina principală a descărcărilor, împreună cu vânzările și câștigurile.

Lista de descărcare

Codurile de reducere pot fi create ca procent din vânzare sau cu taxă forfetară. Puteți specifica reducerea totală care trebuie aplicată și dacă este vorba de toate articolele din coșul de cumpărături al clientului sau doar pentru anumite articole.

Adăugați reducere la produs

Alte opțiuni includ excluderea codurilor din anumite descărcări, setarea intervalului de date în care codul de reducere este valabil și setarea cumpărării minime necesare în coșul de cumpărături pentru ca codul de reducere să fie eligibil..

Adăugați reducere la produs

După cum vedeți, procesul de încărcare a noilor fișiere digitale este simplu. Modificarea produselor deja existente este simplă.

Configurarea magazinului dvs. de descărcare digitală ușoară

Zona principală de setări este împărțită în șapte secțiuni de bază: General, gateway-uri de plată, emailuri, stiluri, taxe, confidențialitate și diverse.

Cele mai multe dintre aceste secțiuni au sub-secțiuni, prin urmare, numărul total de pagini de setări din această zonă este de 18 – ceea ce este impresionant, având în vedere că pluginul este gratuit pentru a descărca.

În secțiunea generală, puteți defini țara de bază pentru tranzacții, iar paginile utilizatorilor sunt redirecționate la momentul efectuării unei achiziții.

Paginile implicite, cum ar fi istoricul de efectuare a plăților și a achizițiilor, sunt create de Descărcări digitale ușoare atunci când activați pluginul. Dacă doriți, puteți atribui paginile de cumpărături altor pagini pe care le-ați creat.

Pagina cu setările curente din această secțiune vă permite să definiți moneda magazinului dvs. și dacă perioadele (.) Sau virgulele (,) sunt utilizate pentru separatoare și zecimale. Există, de asemenea, o opțiune pentru a permite utilizatorilor să genereze chei API.

setari generale

În secțiunea următoare, puteți seta gateway-urile de plată acceptate. Ar trebui să utilizați modul de testare în această zonă atunci când vă configurați magazinul pentru prima dată pentru a vă asigura că a fost făcut corect.

O pagină de setări dedicate este disponibilă pentru PayPal Standard și puteți introduce adresa de e-mail PayPal aici împreună cu orice informație API.

Dacă activați gateway-uri de plată suplimentare prin intermediul suplimentelor, paginile de setări vor fi adăugate la secțiunea gateway-uri de plată din pagina de setări dedicate.

Gateway-uri de plată

Următoarea secțiune tratează e-mailurile. Puteți încărca un logo și defini numele și adresa de e-mail utilizate în e-mailuri către clienții din pagina generală.

O varietate de etichete de șabloane sunt disponibile pentru trimiterea de e-mailuri pentru chitanțele de achiziție și notificări de vânzare noi. Totul este realizat prin intermediul editorului vizual WordPress, astfel încât crearea unui e-mail profesional pentru clienți este o briză.

Setări e-mail

Opțiunile de styling sunt destul de limitate în versiunea principală a Descărcărilor ușoare digitale.

Există o opțiune de dezactivare a stilului, care trebuie verificată doar dacă tema dvs. include o foaie de stil CSS personalizată special pentru plugin.

Există nouă culori de buton din care să alegeți sau puteți utiliza textul în loc.

Din păcate, acestea sunt singurele opțiuni disponibile.

După cum spuneam, opțiunile de styling sunt limitate; este o zonă pe care dezvoltatorii trebuie să o îmbunătățească.

Setări stiluri

Taxele pot fi adăugate și la cumpărături.

Pot fi personalizate pentru țări specifice, precum și pentru state și provincii. Trebuie doar să specificați cota de impozitare pentru fiecare regiune și să confirmați dacă prețurile produselor dvs. sunt incluse sau nu includ impozit.

Impozite Settins

Când activați Descărcare simplă digitală, pluginul creează și o pagină de politică de confidențialitate pentru dvs. Îl poți folosi pe cel pe care îl oferă sau îl poți modifica pentru a se potrivi nevoilor tale.

Dacă doriți, puteți solicita clienților să fie de acord cu politica dvs. de confidențialitate înainte de a cumpăra produse. Pentru fiecare tip de stare de plată, puteți selecta dacă nu se întreprinde nicio acțiune, dacă informațiile private ale clientului sunt șterse sau dacă sunt anonimizate.

Setările de confidențialitate

Secțiunea diversă este împărțită în șase sub-secțiuni: Diverse, checkout, text de buton, descărcări de fișiere, contabilitate și condiții de acord.

În altele, veți găsi opțiunea de a redirecționa automat utilizatorii la casă după adăugarea unui articol în coș. Există, de asemenea, o opțiune de a elimina toate datele atunci când Descărcările ușoare digitale sunt șterse. Acest lucru este binevenit, deoarece majoritatea pluginurilor lasă date nedorite în baza de date WordPress după ce au fost dezactivate.

Setări pentru finalizare

În momentul finalizării, puteți impune o conexiune SSL, cereți clienților să fie conectați pentru a cumpăra fișiere și să activați mai multe reduceri pentru clienți. Pagina cu setările textului butonului este pentru modificarea etichetei pentru butoanele de cumpărături, cum ar fi „Adăugați în coș” și „Cumpărați acum”.

Pagina de descărcare a fișierelor vă permite să setați o limită la numărul de ori un fișier poate fi descărcat și puteți seta, de asemenea, o expirare a legăturii în câteva ore.

În secțiunea de contabilitate, puteți controla numerotarea secvențială pentru comenzi. În cele din urmă, în termenii de configurare a paginii puteți scrie un text de acord și să solicitați utilizatorilor să fie de acord cu acesta la cumpărare.

Setări contabile

Secțiunea Instrumente conține câteva alte opțiuni și informații utile.

În pagina generală, puteți interzice adresele de e-mail și statistici de recount. Cheile API pot fi generate și din această zonă și există o casetă de informare a sistemului care afișează informații despre serverul dvs. și despre instalarea WordPress.

Pagina de import / export vă permite să importați istoricul plăților și produsele în format CSV, existând și opțiunea de a importa și exporta setările pluginului folosind formatul de fișier .json.

Instrumente de descărcare digitală ușoară

Pentru o soluție de comerț electronic gratuit, Descărcări digitale ușoare vă oferă mult control asupra modului în care este configurat magazinul dvs. digital. Principalul domeniu care trebuie îmbunătățit este personalizarea stilului.

Testarea magazinului dvs.

După ce ați adăugat descărcările digitale și ați configurat magazinul dvs. în zona de setări, ar trebui să testați dacă produsele dvs. digitale pot fi achiziționate cu succes.

Puteți face acest lucru activând modul de testare în fila gateway-uri de plată din pagina principală a setărilor pluginului.

Tot ce trebuie să faceți este să vă afișați articolele într-o postare sau o pagină, apoi să introduceți câteva informații false pentru clienți pentru a testa totul. Este important să faceți acest lucru pentru a verifica dacă produsele dvs. digitale au fost configurate corect și magazinul funcționează așa cum doriți.

Confirmare de cumpărare

Testarea coșului de cumpărături vă permite, de asemenea, să vedeți cum funcționează comenzile. Puteți accesa orice ordine și verifica datele și, dacă este necesar, să le modificați.

Pe lângă informațiile despre clienți și informații despre comandă, această pagină afișează și informații utile despre client, cum ar fi un jurnal al descărcărilor de fișiere ale acestora.

Exemplu de detalii de plată

Pagina pentru clienți enumeră toți cei care s-au înscris la magazinul dvs..

Puteți vedea o listă cu toate comenzile și descărcările lor de pe această pagină. Ora și data la care au convenit termenii și politica de confidențialitate este afișată în secțiunea de note (dacă aveți nevoie de acestea) și puteți adăuga și propriile dvs. note despre fiecare client aici.

Detalii Client

Cele șase rapoarte ale ofertei pot fi generate cu ușurință. Puteți seta orice interval de date și există o opțiune de excludere a taxelor.

Vă încurajez să faceți ceea ce am făcut și să derulați câteva rapoarte folosind datele dvs. de probă de test.

Câștiguri pe categorii

Puteți descărca o serie de informații în format CSV.

Aceasta include un raport de câștiguri, raport de plată, listă de clienți, liste de produse (descărcări), istoricul descărcărilor, cereri API și vânzări. Există, de asemenea, o pagină de jurnal care listează când clienții au descărcat fișiere. Datele clienților sensibili, cum ar fi adresele IP, sunt detaliate aici.

Rapoarte de export

Într-un magazin live, puteți avea în curând mii de clienți și comenzi, motiv pentru care rapoartele sunt o parte atât de importantă a Descărcărilor digitale ușoare.

Versiunea de bază a descărcărilor digitale ușoare

Dacă doriți doar să creați un magazin digital de bază care să accepte plăți prin PayPal Standard și Amazon, versiunea gratuită a Descărcărilor ușoare digitale ar trebui să fie suficientă pentru nevoile dvs. Are multe funcții excelente, precum raportarea detaliată și o politică de confidențialitate pre-făcută.

Versiunea de bază permite adăugarea unui număr nelimitat de fișiere digitale în magazinul dvs. și nu există restricții cu privire la numărul de coduri de reducere pe care le creați, clienții pe care îi aveți sau comenzile plasate.

Cu toate acestea, sunteți restricționat la două gateway-uri de plată și nu există nicio modalitate de a integra serviciile de marketing prin e-mail în magazinul dvs. Desigur, o funcționalitate suplimentară ca aceasta este disponibilă prin intermediul suplimentelor.

Deși versiunea principală a Descărcărilor ușoare digitale este suficientă pentru un simplu magazin digital, este, de asemenea, fundamentul pe care sunt construite toate magazinele Easy Digital Downloads..

După cum veți vedea, pentru a debloca întregul potențial al descărcărilor simple digitale, va trebui să profitați de sutele de suplimente disponibile.

Extinderea descărcărilor digitale simple cu ajutorul suplimentelor

În momentul scrierii, în zona descărcărilor oficiale existau aproximativ 100 de suplimente. Aproximativ 25 dintre acestea sunt descărcate gratuit, iar celelalte sunt taxate anual.

Magazinul oficial are o varietate minunată de suplimente care se concentrează pe toate, de la contabilitate la marketing până la analize.

Veți constata, de asemenea, că sute de suplimente gratuite și premium sunt disponibile de la dezvoltatorii terți; pagina de extensii terță parte de pe Descărcări digitale ușoare are o listă bună dintre cele mai bune.

Multe suplimente gratuite pentru descărcare simplă digitală sunt disponibile pe WordPress.org – fiți conștienți că aceste pluginuri tind să fie mai simpliste decât alternativele premium, deși.

Lista Addon

Toate suplimentele Easy Digital Descarcă extind funcționalitatea magazinului tău online. Vă pot contura magazinul și pot fi utilizate pentru a crește vânzările și pentru a menține clienții.

Pentru a crește vânzările, încercați recenzii suplimentare, ceea ce permite clienților să examineze produsele pe care le-au achiziționat din magazinul dvs. și să le acorde un rating de stele. Puteți utiliza e-mailul pentru a încuraja clienții să posteze o recenzie și să le ofere un discount la următoarea achiziție, în cazul în care o fac.

Restricția de conținut este un addon util care ar putea fi utilizat la vânzarea cursurilor online și a conținutului premium. Vă permite să limitați conținutul în orice postare, pagină sau tip de mesaj personalizat la clienții care v-au cumpărat.

Restricția conținutului

Expedierea simplă este un supliment care vă ajută să vindeți articole fizice. Aceasta poate fi folosită pentru a vă ajuta să vindeți tricouri, DVD-uri sau orice alt obiect fizic.

Un alt supliment interesant este plățile recurente, pe care le puteți utiliza pentru a percepe clienții în mod regulat pentru anumite articole. Ar putea fi chiar utilizat în combinație cu addon-ul de restricție de conținut pentru a crea un site web de membru complet.

Plăți recurente

Cu atât de multe suplimente disponibile pentru utilizatorii de descărcare simplă digitală, posibilitățile sunt nesfârșite.

Pentru a înțelege mai bine cum puteți debloca potențialul complet al pluginului, vă recomand să navigați pe pagina oficială a descărcărilor.

Teme ușor de descărcări digitale

Descărcările digitale ușoare pot fi ușor integrate în orice site web WordPress. Dacă doriți să vindeți doar câteva articole pe un site web existent, este mai bine să vă integrați doar produsele și să păstrați paginile utilizând coduri scurte..

Cei care doresc să lanseze un magazin online dedicat pot dori să ia în considerare una dintre numeroasele teme care au fost concepute special pentru Descărcări Digitale Ușoare.

Themedd este o soluție excelentă pentru vânzarea de produse digitale, cum ar fi cărți electronice, documente și muzică. Este gratuit pentru a descărca și vine cu widget-uri personalizate și mai multe bare laterale.

Temă prezentată

Celelalte modele gratuite oferite de Easy Digital Downloads sunt Vendd, Shoppette, Lattice și Quota. Sunt toate punctele de plecare bune pentru primul dvs. magazin de descărcare simplă digitală.

Vendd este o temă de piață care vine în diferite scheme de culori. Shoppette are un design asemănător unui blog și are un personalizator de magazine și zona de membri încorporată.

Lattice are o senzație artistică și este o temă minimalistă care ar fi o alegere excelentă pentru muzică sau imprimeuri. Ultimul design este Quota, care are un design simplu, curat și vine la pachet cu mai multe șabloane de pagini unice.

Teme oficiale de descărcare digitală ușoară

Toate modelele oficiale arată bine, dar sunt destul de de bază în comparație cu unele dintre alternativele disponibile de la companii terțe.

Puteți vedea o colecție uriașă de teme de la terți în pagina cu teme Descărcare simplă digitală și veți găsi, de asemenea, teme WordPress Easy Descărcări digitale pe piețele de piață, cum ar fi ThemeForest.

Există, de asemenea, o colecție de teme pentru cumpărături pe WordPress.org care acceptă descărcări digitale ușoare. Acestea includ teme precum EDigital Market, EDigital și Buildr.

Teme comunitare

Sunt sigur că majoritatea dintre voi vor fi de acord cu faptul că, în general, modelele premium simple de descărcare digitală arată mai profesional. Luați tema Marketeer WordPress de la Codificare Premium, de exemplu.

Vânzare cu amănuntul la 37 de dolari, Marketeer este o temă de cumpărături creative care vine cu patru machete de pagini de pornire și blog. Are suport pentru cinci formate de postare WordPress, iar schema de culori poate fi modificată folosind un selector de culori.

Tema arată minunat, iar șabloanele sale de aspect blog sunt fantastice.

Tema WordPress Markeeter

Dacă alegeți să construiți un magazin online cu Descărcare simplă digitală, veți fi încântat să știți că există o multitudine de teme WordPress concepute special pentru plugin. Multe teme WordPress concepute pentru WooCommerce au un suport bun și pentru descărcări digitale ușoare. Prin urmare, merită să consultați alte teme de eCommerce WordPress care nu sunt comercializate în mod specific sub forma unui design digital simplu.

Costul utilizării descărcărilor digitale ușoare

Suplimentele pentru descărcări digitale simple pot fi cumpărate individual sau sub formă de pachet. Au patru planuri de prețuri: Personal Pass, Extended Pass, Professional Pass și All Access Pass. Aceste retailuri au 99 USD pe an, 199 dolari pe an, 299 dolari pe an, respectiv 499 dolari pe an.

Toate planurile sunt prevăzute cu o garanție de returnare de 30 de zile, dar rețineți că planurile sunt facturate automat în fiecare an în mod implicit, deci trebuie să vă amintiți să anulați planul dvs. dacă nu doriți să vă reînnoiți.

Suportul și actualizările sunt incluse în toate planurile. De asemenea, au o zonă extinsă de documentare la care puteți face referire.

Planul lor All Access Pass la 499 dolari nu are restricții de utilizare, dar toate celelalte planuri se bazează pe dvs. folosind produsele lor pe un singur site web.

Planuri de descărcări digitale ușoare

Valoarea poate fi subiectivă, dar majoritatea proprietarilor de magazine online vor ști că costurile de funcționare pot escalada rapid dacă necesită multe suplimente pentru ca magazinul lor să funcționeze..

Atunci când luați în considerare prețul de cumpărare a suplimentelor individual, cele patru planuri disponibile oferă o valoare deosebită.

Luați planul Personal Pass, de exemplu. Acest plan include un total de 18 suplimente. Obțineți acces la toate suplimentele și suplimentele de marketing prin e-mail, precum facturi PDF, facturi HTML, vânzare încrucișată și actualizare, precum și suplimente pentru reduceri sociale care oferă prețuri reduse celor care vă distribuie produsele pe social media.

Unele dintre aceste suplimente vând la 19 dolari pe an sau 29 dolari pe an. Cu toate acestea, suplimentele de marketing prin e-mail, cum ar fi MailChimp cu amănuntul, la 49 de dolari pe an, precum și completarea de vânzare și îmbunătățire costă 89 de dolari pe an.

Prin urmare, este logic ca oricine caută un supliment de marketing prin e-mail să ia în considerare să analizeze planul Personal Pass, deoarece adaugă atât de multă funcționalitate.

Extensii incluse

Planul extins de trecere la 199 dolari pe an vine cu un total de 42 de suplimente.

Acest plan include toate suplimentele de gateway de plată și alte suplimente utile, cum ar fi magazinul de fișiere pentru Dropbox, restricția de conținut și un supliment care vă permite să găzduiți produsele dvs. digitale pe Amazon S3. Complementele Amazon S3 și Dropbox sunt utile dacă vindeți conținut video, deoarece vă vor reduce foarte mult costurile de găzduire video.

Îmbunătățirea planului de trecere profesională la 299 USD pe an vă oferă acces la 51 de suplimente.

Adaosurile suplimentare incluse în acest plan sunt costisitoare pentru a fi cumpărate de unul singur. De exemplu, licențiere software și trimiteri front-end adaugă vânzări cu amănuntul la 199 USD pe an. Alte suplimente, cum ar fi livrările personalizate și comisioanele, se vând pentru 89 de dolari pe an de la sine.

Cea mai scumpă opțiune este planul All Acces Pass. Cu vânzare cu amănuntul la 499 USD pe an, acest plan vă oferă acces la fiecare plugin oficial de descărcare simplă digitală și vă permite să le utilizați pe un număr nelimitat de site-uri web. Vă oferă aproape de două ori mai multe plugin-uri decât planul de trecere profesională la prețuri mai mici.

Manager câmpuri checkout

Unul dintre avantajele folosirii unui plugin WordPress care folosește un model de business freemium este că toată lumea poate descărca gratuit versiunea de bază și activează doar suplimentele de care au nevoie. Acest lucru evită o problemă comună în lumea WordPress, prin care clienții sunt nevoiți să cumpere unul dintre planurile cu prețuri mai mari pentru a avea acces la un anumit plugin..

Ideea este simplă: cumpărați doar ceea ce aveți nevoie.

Problema este că mulți dezvoltatori WordPress își adaugă prețurile la un nivel în care nu are niciun sens să le cumpărați individual. Descărcările digitale ușoare sunt vinovate de acest lucru.

De exemplu, dacă un proprietar al unui magazin dorește să utilizeze suplimentul de plăți recurente, trebuie să plătească 199 USD pe an. Acest supliment este inclus în planul extins de trecere, care se reface cu 199 USD pe an, iar opțiunea pentru acest plan înseamnă că veți avea acces și la alte 41 de suplimente.

Autorizează.net Poarta de plată

Apreciez că unul dintre principalele motive pentru care companiile WordPress fac acest lucru este acela de a-și face mai atractive planurile suplimentare și este evident mai ușor să-i împingă pe oameni către un plan atunci când văd câți bani pot economisi.

Ceea ce înseamnă acest lucru în practică este că, dacă nu aveți nevoie de unul sau posibil două suplimente ieftine pentru a îmbunătăți versiunea de bază a Descărcărilor digitale ușoare, veți fi aproape întotdeauna mai bine să mergeți cu unul dintre planurile lor de completare.

Pe scurt, planurile disponibile pentru Descărcări digitale ușoare au un preț competitiv și vă oferă acces la mult mai multe funcționalități. Vă recomand să optați pentru unul dintre aceste planuri în loc să cumpărați suplimente individual.

Alternative simple la descărcări digitale

Dacă sunteți în căutarea unui mod simplu de a vinde produse digitale pe un site web WordPress existent, descărcările digitale ușoare ar trebui să fie în topul listei dvs..

Pluginul a fost conceput special pentru a gestiona vânzarea de articole digitale, cum ar fi cărțile electronice și codurile de reducere, urmărirea comenzilor și un sistem de raport detaliat.

Dacă doriți să lansați un magazin online care vinde multe articole, ar trebui să luați în considerare soluțiile alternative. Analizând punctele tari și punctele slabe ale fiecărei soluții, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză care este cea mai potrivită pentru dvs..

WooCommerce

WooCommerce nu este doar unul dintre cele mai populare plugin-uri WordPress de pe piață, ci este și cea mai populară soluție de comerț electronic de pe internet – alimentând aproximativ o treime din toate site-urile de comerț electronic. Prin urmare, este soluția Descărcare simplă digitală este comparată cu majoritatea.

Consensul general online pare să fie că descărcările digitale simple sunt o soluție mai bună dacă vindeți produse digitale, iar WooCommerce este mai bun pentru vânzarea de produse fizice.

În cea mai mare parte, acest lucru este adevărat, dar liniile devin cam neclarite, deoarece poți vinde articole fizice cu Descărcare simplă digitală folosind suplimentul simplu de livrare.

WooCommerce vă permite, de asemenea, să vindeți produse digitale. În versiunea de bază, puteți marca produsele ca virtuale și puteți acorda acces la fișierele digitale la cumpărare. Există suplimente precum descărcarea în vrac a WooCommerce, care ajută la extinderea suportului pentru produse digitale și mai mult.

Articole digitale WooCommerce

Datorită popularității WooCommerce, veți avea acces la mai multe teme și la mai multe suplimente. Acest lucru vă oferă un catalog mai mare de produse pentru a extinde funcționalitatea magazinului dvs. (în special dacă vindeți articole fizice). De asemenea, puteți utiliza gratuit Stripe pentru o poartă de plată.

Desigur, accesul la mai multe teme și suplimente nu înseamnă neapărat că WooCommerce este superior. În funcție de cerințele dvs., este posibil să descoperiți că descărcările digitale ușoare vă gestionează mai bine nevoile.

WooCommerce

În ceea ce privește performanța, Kinsta CMO Brian Jackson a găsit descărcări digitale ușor mai ușor și o soluție generală mai ușoară. Cu toate acestea, diferența de viteză a fost de aproximativ 60 de milisecunde.

Compararea costurilor ambelor soluții poate fi dificilă, deoarece depinde de ce funcționalitate este importantă pentru dumneavoastră. WooCommerce are o selecție mai mare de suplimente gratuite, iar multe suplimente sunt puțin mai ieftine la nivel individual. Cu toate acestea, consider că, în general, planurile de completare de la Easy Digital Downloads sunt mai rotunjite decât pachetele WooCommerce oferite..

În realitate, nu există niciun câștig clar între Descărcările digitale simple și WooCommerce. Se reduce la funcționalitatea esențială pentru magazinul dvs. online.

Alte plugin-uri WordPress eCommerce excelente

WooCommerce este cea mai populară soluție de comerț electronic de pe piață, iar Descărcările Digitale ușoare pot revendica locul doi. Cu toate acestea, există multe alte pluginuri eCommerce WordPress pe care ar trebui să le iei în considerare.

Iată câteva alte plugin-uri excelente pentru eCommerce WordPress pentru a verifica:

  • WP eCommerce – o soluție versatilă care poate fi folosită pentru a vinde produse digitale și fizice. O mică selecție de suplimente premium sunt disponibile pentru plugin.
  • JigoShop eCommerce – JigoShop este pluginul de la WooCommerce furcat din. Poate suporta articole digitale sau fizice, iar extensiile sale premium au un preț echitabil.
  • NinjaShop – un plugin de comerț electronic care include restricții de conținut, verificări pentru invitați și expiruri la descărcare.
  • MemberPress – cu amănuntul de la 129 USD pe an, MemberPress este o opțiune bună pentru cei care vând cursuri online și alte produse digitale unde trebuie să restricționați conținutul.

JigoShop

Un alt plugin WordPress interesant este Cart66. În loc să percepeți suplimente, include toate funcționalitățile atunci când cumpărați pluginul. Din păcate, la momentul scrierii, nu a fost acceptat niciun cont nou.

Soluții de magazin non-WordPress

Dacă nu căutați să vă integrați magazinul într-un site web WordPress existent, poate doriți să luați în considerare soluțiile de comerț electronic care nu sunt alimentate de WordPress.

Următoarele servicii găzduite au reputație bună:

  • Shopify – o soluție completă de comerț electronic găzduită integrală care poate fi utilizată pentru a crea un magazin profesionist în câteva minute. Prețurile încep de la 29 USD pe lună.
  • SendOwl – o platformă online de comerț electronic care vă permite să vindeți produse digitale de la doar 9 dolari pe lună. Are câteva caracteristici de marketing grozave, cum ar fi un sistem de afiliere, reduceri și înflăcărare.
  • Squarespace – un serviciu de construire de site-uri web ușor de utilizat, care poate fi folosit pentru a crea magazine online cu aspect excelent. Prețurile pentru site-urile de comerț electronic încep de la 18 USD pe lună.

Shopify

Cei care aveți un buget mare pot dori, de asemenea, să ia în considerare Magento. Inițial o soluție gratuită open-source, această platformă de comerț electronic bogat în caracteristici face parte acum din pachetul Adobe Experience Cloud.

Luați în considerare ceea ce este esențial pentru afacerea dvs.

Selectarea unei soluții de comerț electronic nu este întotdeauna alb-negru. Fiecare are cerințe diferite pentru magazinul său online, așa că trebuie să verificați dacă o anumită soluție are tot ce aveți nevoie.

În special, verificați dacă o soluție acceptă gateway-ul de plată dorit. De asemenea, trebuie să revizuiți suplimentele care sunt esențiale pentru dvs. și pentru afacerea dvs., indiferent dacă sunt instrumente de marketing, instrumente de raportare sau altele.

După ce știți ce funcționalitate aveți nevoie, puteți revizui costul total al utilizării produsului cu tema și suplimentele dorite. Acest lucru vă va oferi costul real al utilizării unui anumit plugin sau serviciu.

Gânduri finale

Descărcările digitale simple este considerată pe drept drept una dintre cele mai bune soluții de comerț electronic disponibile pe piață.

Versiunea de bază a pluginului are tot ce ai nevoie pentru a crea un magazin de bază pentru vânzarea articolelor digitale. Cu toate acestea, pluginul poate fi extins semnificativ folosind suplimente gratuite și premium.

Așa cum am menționat anterior, dacă doriți să extindeți Descărcări digitale simple, cel mai bun mod de a face acest lucru este selectând un plan care să includă suplimentele de care aveți nevoie. Puteți cumpăra suplimente separat, dar este aproape întotdeauna mai scump în acest sens.

O comunitate activă

Există multe soluții excelente de comerț electronic pe piață, dar, dacă sunteți în căutarea unui plugin WordPress eCommerce bun, Descărcări digitale simple și WooCommerce ar trebui să fie în vârful listei dvs..

Folosit / folosind descărcare simplă digitală? Gânduri?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me