Jimdo Review 2020 | És el creador de llocs web per a vostè?


El millor per

El millor per a persones amb un pressupost

Qualificació global

4 de 5 estrelles

Jimdo ofereix la manera més barata de fer un lloc web sense anuncis, però sens dubte obté el que paga. Tot i que és bastant fàcil posar-se en contacte, només el 56% dels nostres usuaris ho recomanarien a un amic. "Se sentia força desordenada i rígida des de fora", va dir un usuari.

Quins són els pros i els contres de Jimdo?

Pros

  • És barat perquè el vostre lloc web sigui lliure de publicitat
  • Espai d’emmagatzematge il·limitat en pla d’empresa o superior
  • L’ajuda i el suport són concisos i fins al punt

Contres

  • Plantilles mal dissenyades i d’elecció limitada
  • No hi ha opcions de restauració
  • L’edició i l’ordenació d’elements al vostre lloc web es pot sentir malament

Visió general de Jimdo

I què en realitat ho és Jimdo?

Jimdo és una plataforma en línia que proporciona tot el que necessites per fer el teu propi lloc web. Podeu fer qualsevol cosa des d’un lloc web o bloc d’empresa fins a una botiga de comerç electrònic, tot sense haver de fer servir codi!

Aquí a Website Builder Expert, això’és la nostra feina saber què són bons creadors de llocs web com Jimdo de veritat són.

Nosaltres’He realitzat múltiples proves i he investigat tots els fets i estadístiques de Jimdo, així que no ho feu’no he de.

En aquesta revisió, nosaltres’Miraré les àrees més importants a l’hora de crear el vostre propi lloc web. A partir d’aquí, tu’Esbrinaré exactament com Jimdo defensa la competició.

Diferència entre Jimdo Creator i Jimdo Dolphin

Amb Jimdo, hi ha dues maneres de crear el vostre lloc web: Jimdo Creator i Jimdo Dolphin.

creador o dofí de JimdoJimdo us permet triar entre crear una pàgina web des de la pàgina inicial o utilitzar ADI.

El Creador és Jimdo’s plataforma principal. Si tu’estic familiaritzat amb els constructors de llocs web’seré similar al que tu’he vist abans.

Jimdo Creator és una interfície d’edició completa. Podeu afegir contingut propi, redimensionar les coses i arrossegar elements a diferents posicions.

Jimdo Dolphin és una solució ADI (artificial design intelligence). Tot el que heu de fer és respondre a algunes preguntes sobre el tipus de lloc web que feu’m’agrada, i Jimdo crearà el lloc web per a vosaltres!

Ambdues són formes fantàstiques per construir un lloc web, però atenen necessitats molt diferents.

Jimdo Creator és per a aquells que volen tenir el control; obtindreu una opinió digna sobre el vostre lloc’Maquetació, estètica i contingut.

El dofí Jimdo és molt més ràpid. Podeu treure coses de les xarxes socials o dels llocs web existents al vostre lloc web immediatament. Tanmateix, està limitat pel que fa a l’edició.

Aquesta revisió se centra específicament en Jimdo Creator.

Què tan fàcil és utilitzar Jimdo?

jimdo_editor

Els creadors de llocs web són generalment molt fàcils d’utilitzar. Vostè no’No necessiteu coneixements de codificació, i la majoria treballen amb algun tipus de funcionalitat arrossegada i solta, una mica com PowerPoint.

Jimdo no és diferent. La seva interfície d’edició és neta, clara i senzilla de navegar.

Comença seleccionant una plantilla, dividida per indústries. Aleshores comença la diversió d’edició!

Per editar el text, només heu de fer clic a la secció’M’agradaria canviar, després escriure (com es veu a la dreta).

Les imatges es poden canviar de mida i arrossegar-les a la posició en un parell de clics. Si voleu afegir un altre element, com ara un formulari de contacte, només podeu seleccionar el ‘més’ icona i escolliu-ne una de la llista.

Dit això, ho va dir’és important veure com és fàcil d’utilitzar Jimdo en comparació amb altres constructors de llocs web que hi ha.

Ho vam provar aconseguint que la gent diària construís el seu propi lloc web amb Jimdo, i després els vam demanar que puntuessin el fàcil que trobaven determinades tasques.

A continuació, els vam conversar i vam comparar les seves puntuacions i pressupostos amb tots els altres fabricants de llocs web més importants que nosaltres’provat.

Jimdo va sortir com a molt mitjà de la carretera en termes de facilitat d’ús. Alguns ho van trobar senzill, mentre que altres es van deixar frustrats per Jimdo’s restrictiu disseny de plantilla.

Aquí hi ha alguns dels seus pensaments:

Em van agradar els elements. Simplement escolliu l’element que vulgueu i, després, només en editeu, cosa que us resulta molt més fàcil que fer una cerca frenètica al voltant.

No ho vaig fer’m’agrada la restricció que tenia en relació a moure les coses. S’assemblava molt ‘aquesta és la plantilla i així és’vaig a mirar’.

Tot i que afegir el vostre propi contingut a una plantilla era molt senzill, intentar anar contra la seva configuració preestablerta és un problema.

Jimdo és un ‘fora de la caixa’ creador de llocs web. Us ofereix plantilles ja preparades per a inserir el vostre propi contingut. Proveu i canvieu la plantilla’El disseny del s, però, és possible que us trobeu a estirar-vos els cabells!

La satisfacció del client

El 56% dels usuaris de Jimdo amb qui vam parlar, ho van dir’el recomano a un amic.

Aquesta estadística en si mateixa mostra com es divideixen les persones a Jimdo. Ell’És senzill i elegant, però limitat i bàsic.

Si necessiteu un creador de llocs web sense límits, la vostra millor aposta és Wix. Wix ofereix un control creatiu total perquè pugueu arrossegar qualsevol cosa i des de qualsevol lloc (llegiu la nostra ressenya sobre Wix aquí).

Mentrestant, Squarespace té les millors plantilles que proporciona una classe oozes i és perfecte per a tipus de creativitat.

Voleu saber què hi ha més?

Gràfic de comparació del creador de llocs web – Feu clic aquí per veure la nostra comparació detallada dels principals fabricants de llocs web.

Constructors de llocs web més valorats – Consulteu el nostre article interactiu per aprofundir en les millors plataformes que hi ha.

Per a qui és millor Jimdo?

Jimdo és ideal per a llocs personals o de petites empreses. Podeu triar entre la seva gamma de plantilles responsives per a mòbils i empleneu-la amb tot el vostre contingut. Bonic i fàcil.

Els problemes surten quan desitges alguna cosa més a mida, més individual a tu.

A sota nostre’Obteniré exactament el funcionament de Jimdo per a certs tipus de llocs web…

Jimdo per blog

Jimdo és una gran plataforma per crear un blog. Permet fer un seguiment dels lectors mitjançant analítiques, dividir publicacions en categories i configurar un canal RSS.

El vostre lloc’Els usuaris també poden comentar-los sobre publicacions i marcar-los. Tu pots’T arxiu, però, si és així’és important per a vosaltres, potser voldreu fer una ullada a Weebly.

Interessat en començar un bloc?

Com començar un bloc – Aprendre a fer un bloc des de zero amb els nostres millors consells.

Consulteu la nostra llista definitiva de les millors plataformes de blocs a utilitzar

Jimdo per negocis

Si tu’és una petita empresa que vol tenir presència en línia, Jimdo és perfecte. Podeu crear un lloc d’aspecte professional en qüestió d’hores per ajudar-vos a anunciar la vostra marca.

Allà’és una gran quantitat de funcions i moltes aplicacions de tercers, que nosaltres’entraré més endavant. Aquests us poden ajudar en qualsevol cosa, des d’analítiques avançades fins a realitzar campanyes de màrqueting de correu electrònic sòlides.

Si tu’Si ets un gran negoci, potser s’adapta millor a alguna cosa com WordPress.org. Ell’és una plataforma molt més complexa, però sí’també és molt més potent.

Necessiteu una presència en línia per al vostre negoci?

Els millors 5 fabricants de llocs web per a petites empreses – Llegiu sobre quines plataformes s’adapten millor a la creació d’un lloc web de petites empreses.

Jimdo per al comerç electrònic

Actualment, Jimdo us permet vendre productes amb un pla d’empresa o superior. Obteniu plantilles específiques de comerç electrònic, la possibilitat de generar cupons i descomptes i fer efectius els pagaments segurs, en definitiva, tots els elements bàsics per vendre en línia.

Nosaltres’Us recomanaria que utilitzeu Jimdo si no vengueu productes’és el focus principal del vostre lloc web.

Si poguessis tenir un cafè per exemple, Jimdo seria excel·lent per fer publicitat del teu menú, ubicació i horari d’obertura i fins i tot per vendre grans de cafè o llibres de cuina al costat..

Tanmateix, si tu’tornes a ser una empresa de roba i el teu objectiu principal és vendre en línia, tu’estaria millor amb una plataforma més potent com Shopify o BigCommerce.

Jimdo per a cartera

Podeu crear belles galeries a Jimdo, però les plantilles poden tenir una aparença simple’estic en una indústria artística.

Fotògrafs, dissenyadors gràfics i estilistes haurien de mirar com a Squarespace. Amb plantilles a mida de tipus creatius, Squarespace és perfecte per a qualsevol tipus de cartera en línia.

Jimdo per escalabilitat

Jimdo té tot el que necessita per confeccionar un bell lloc personal o un per anunciar els seus serveis empresarials.

Si la vostra empresa decideix suprimir-se més endavant, hi ha’També permet ampliar les aplicacions al lloc.

Tot i estar allà a la seva reputació divisòria’no té molt marge per créixer en un sentit de comerç electrònic. Si comenceu a vendre molts productes diferents o fins i tot a granel, Jimdo pot lluitar per mantenir-vos al dia.

Eines i característiques de Jimdo

Jimdo està obert de funcions i aplicacions per ajudar a donar vida al vostre lloc web.

Podeu fer clic a l’editor ‘afegir element’ per veure totes les funcions que podeu incorporar:

característiques de jimdoHi ha moltes funcions que podeu incorporar al vostre lloc web amb només un parell de clics!

Fa que sigui molt fàcil afegir la funció que vulgueu a qualsevol pàgina del vostre lloc web.

Si hi ha’És alguna cosa específica que necessita Jimdo’cobriu-ho, podeu cercar-lo ‘Plugins POWr’. POWr és una empresa independent que col·labora amb Jimdo per proporcionar-vos plugins per al vostre lloc web.

Aquests plugins cobreixen gairebé tot el que pugueu imaginar. Ell’Cal destacar, però, que alguns necessitaran coneixements de codificació per utilitzar.

Lluny de Jimdo’Té funcions i aplicacions, té algunes eines molt fàcils que poden ajudar i millorar el vostre lloc web. Nosaltres’He escollit els més importants a continuació.

Dominis

Jimdo ofereix un domini personalitzat gratuït durant un any en qualsevol dels seus plans premium.

Obteniu un sub-domini amb Jimdo’És el pla gratuït, però tu’tindré un atac ‘.jimdofree.com’ penjat a la part posterior de la vostra URL: gairebé no és professional si ens ho demaneu!

El cost anual de renovar un domini personalitzat de Jimdo al cap d’un any és de 80 dòlars, el major dels constructors de llocs web que tenim’he provat.

Si ja teniu un lloc existent, podeu transferir el vostre domini a Jimdo. Actualment, accepten dominis que acaben amb: .com, .net, .org, .biz, .info, .eu, .de, .at, .be, .co.uk, .ch .fr, .nl, .com .mx, .es, .it, .pl, .com, .pl o .se.

SEO (optimització de motors de cerca)

Ell’No és bo construir un bonic lloc web si ningú no el pot trobar, oi?

Això’És a on surt el SEO. Com millor sigui el teu SEO, més probabilitats siguis d’ubicar-te molt en motors de cerca com Google.

Jimdo inclou algunes eines útils per ajudar al vostre lloc web que millori la classificació.

Podeu editar meta títols i descripcions, personalitzar els vostres URL i afegir text alt a les imatges. Jimdo fins i tot admet aplicacions de tercers que us ajudaran amb el vostre lloc’s SEO.

Ajuda i suport

Jimdo ofereix suport mitjançant correu electrònic, xarxes socials, la seva base de coneixement i seccions de preguntes freqüents.

Tot i això, Jimdo no ho fa’No tinc telèfon o xat en directe o una opció de restauració d’un lloc. Però el que tu fer obtenir són respostes clares, concises i detallades.

És particularment útil la seva base de coneixement. Ofereix una barreja de text, imatges i vídeos per ajudar a resoldre els vostres problemes.

Preu Jimdo: és una bona relació qualitat-preu?

Jimdo té cinc plans de preus diferents, que van des de tot el termini fins a 40 dòlars mensuals.

Com tu’t’imagines, que més pagues, més t’obteniu:

fixació de preusJimdo’Els plans es facturen anualment. A la part superior, podeu veure què funciona al mes i què obteniu pels vostres diners.

El pla gratuït és una bona manera de començar amb Jimdo. Podeu provar el creador de llocs web i veure si ho és’s per tu. Més enllà d’això, nosaltres’Recomano anar per un pla premium.

El pla gratuït inclou publicitat de Jimdo al peu de pàgina web i un sub-domini Jimdo. Ell’està bé mentre estàs’torna a provar Jimdo, però farà que qualsevol lloc seriós sigui una mica difícil!

Jimdo’s Pla de negoci és el més popular i ho té’és fàcil veure per què. Per començar, obteniu una amplada de banda i un espai d’emmagatzematge il·limitats. Ell’És també el pla de preus més barats que ofereix la plataforma que li permet començar a vendre en línia.

En general, nosaltres’Sempre suggereixo que ho prova abans de comprar, però una vegada’Heu creat el vostre lloc (abans de posar-lo en directe), hauríeu de mirar l’actualització a Jimdo’s plans premium.

Resum de Jimdo

Jimdo és un creador de llocs web senzill, net i fàcil d’utilitzar.

Ell’és ideal per a llocs web personals o per a petites empreses i inclou una gran quantitat de funcions i aplicacions.

Jimdo’Els plans de preus són assequibles i, amb una àmplia elecció, vau guanyar’No tinc cap problema per trobar un que funcioni per a tu.

No ho és’No obstant això, per a tothom, i de les empreses mitjanes i grans que necessitin una botiga en línia potent, seria millor mirar Shopify. Per a indústries creatives, Squarespace és millor.

Si tu’estic buscant un bonic, ‘fora de la caixa’ lloc web, podríeu fer molt pitjor que Jimdo. Per què no ho proveu gratis avui i decidiu si’és adequat per a vostè?

Preguntes freqüents sobre Jimdo

Per què no?’t Jimdo et permet arrossegar i deixar anar tot?

A diferència de Wix, hi ha límits a on podeu moure les coses a cada pàgina web en editar-les. Això és així perquè el vostre lloc continua ‘millors pràctiques en disseny web’. Jimdo no ho fa’No vull que els usuaris posin contingut en llocs aleatoris que potser no són la millor posició, ni estèticament ni logísticament. Amb Jimdo, editeu una estructura: teniu el control, però no el control total. Per això, tu’Vull mirar a Wix.

Quin tipus d’empresa ha d’utilitzar Jimdo?

Jimdo és ideal per a petites empreses que operen en indústries tradicionalment més relaxades. Un cafè o jardiner, per exemple, podrien crear el seu lloc web perfecte a Jimdo. Comptadors o consultors, però, seria millor mirar-ne 1&1 IONOS: creador de llocs web dissenyat per a negocis de coll blanc.

El que és millor que Jimdo Creator i Jimdo Dolphin?

Ambdues estan dissenyades per a diferents tipus de persones. Un’no ho és realment ‘millor’ que l’altra, però n’hi haurà una que funcioni millor per tu.

Jimdo Creator és millor per a les persones que vulguin dissenyar ells mateixos un lloc web i tinguin una mica de temps més a les mans per aconseguir-lo de la manera que ho desitgin. Jimdo Dolphin és una opció més ràpida i restrictiva, que és excel·lent per aconseguir que un lloc web es publiqui en un instant sense preocupar-se massa de l’edició del mateix..

Ens ha semblat útil la nostra revisió Jimdo?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me