Wix vs WordPress: les millors 9 diferències de les que hauríeu de ser conscients

Wix vs WordPress no és una decisió fàcil, sobretot si ho teniu’tornar a construir llocs web.

Nosaltres’Ho tractem amb dos grans noms aquí: Wix ha augmentat en popularitat en els últims anys i compta amb una gran quantitat de seguidors de famosos, entre els quals hi ha Karlie Kloss. Mentrestant, WordPress potencia avui un terç dels llocs web.

Ells’totes dues grans plataformes, però ells’en realitat sóc molt diferent:

wix vs wordPress

Per ajudar-vos a comprendre millor Wix i WordPress, i treballar a quins us serveixen, nosaltres’He elaborat aquesta útil guia que cava en vuit àrees clau.

Realitzem la nostra pròpia investigació per decidir quin creador de llocs web és millor per a propòsits diferents. Feu el nostre test per obtenir una recomanació que’personalitzades segons les vostres necessitats.

Penseu que ja en sabeu’és adequat per a vostè? Consulteu una lectura més específica a continuació:

Contents

Més informació

 • Descobriu més detalls sobre Wix en detall Wix Review
 • Esbrineu si WordPress us convé de ple dret Revisió de WordPress
 • Més informació sobre Wix’s preus i plans a la nostra Preu de Wix revisió
 • Compareu el millor dels millors a la nostra revisió Constructors de llocs web més valorats

Què’La diferència entre Wix i WordPress?

Wix és un creador de llocs web tot en un això’és perfecte per a principiants i no codificadors, mentre que WordPress és un sistema de gestió de contingut de codi obert que s’allotja a si mateix. Això vol dir que amb WordPress creeu el vostre lloc totalment des de zero, mentre que amb Wix tot entra integrat i preparat per començar a crear.

WordPress és més potent que Wix, però requereix més coneixements tecnològics per utilitzar-los. Saber codificar és especialment útil si voleu flexibilitat completa. En contraposició, Wix ho fa tot el més fàcil possible, fins i tot compta amb una assistència de disseny que pot crear un lloc personalitzat!

Wix us permet crear un lloc web d’aspecte professional de forma ràpida i senzilla, proporcionant plantilles pre-dissenyades, seguretat integrada i funcions internes. D’altra banda, WordPress és ideal per crear llocs complexos i us ofereix una gran flexibilitat i control. Vostè’Haureu de trobar allotjament (us recomanem Bluehost), instal·lar plugins, executar actualitzacions i molt més.

Wix vs WordPress: avantatges i contres

Avantatges de plataforma Wix

WordPress

1. Fàcil d’utilitzar. Ell’s dirigit a usuaris no tècnics, per la qual cosa no cal codificar.
2. Inclou un equip de suport dedicat.
3. Inclou funcions de vendes integrades amb tots els plans de comerç electrònic.
1. Pot faltar o limitar les funcions del lloc web més complexes.
2. Els usuaris tenen menys control en general, com a compensació per a la facilitat d’ús.
3. Les plantilles simplistes són difícils de personalitzar.
1. Té una àmplia funcionalitat i funcions complexes.
2. Dissenys de plantilles excel·lents amb opcions de personalització avançades.
3. Ofereix bones funcions de blocs nadius, incloent una secció de comentaris.
1. La corba d’aprenentatge pot ser aproximada.
2. Cap equip de suport dedicat; només guies en línia i un fòrum.
3. Heu d’instal·lar un complement de comerç electrònic si creeu una botiga en línia.

Facilitat d’ús: que té una corba d’aprenentatge més suau?

Quan es tracta de la facilitat d’ús, la corba d’aprenentatge de WordPress és definitivament més forta. Molta gent tria WordPress per la seva flexibilitat, però amb aquesta flexibilitat arriba la complexitat.

Si teniu uns coneixements de codificació, WordPress fa del món la vostra ostra. Podeu editar gairebé qualsevol cosa, però necessitareu coneixements tècnics avançats per fer-hi ajustos.

De forma alternativa, sempre podeu contractar a un desenvolupador especialitzat, però això pot resultar bastant car.

Tot i que hi ha límits a Wix, aquesta ha estat dissenyada i construïda específicament’És fàcil d’utilitzar per als no desenvolupadors. Podeu aprendre a utilitzar molt ràpidament Wix.

Wix és un creador de llocs web de What-You-See-Is-What-You-Get (WYSIWYG), de manera que podeu arrossegar i deixar anar paràgrafs, imatges, presentacions de diapositives, botons del carretó de la compra i molt més en qualsevol lloc de les vostres pàgines web. També podeu canviar la mida de qualsevol cosa en alguns clics.

Per mostrar-vos el fàcil que és crear un lloc web amb Wix, ajuntem aquest vídeo:

Pel que fa a WordPress, l’inconvenient és que qualsevol contingut que introduïu a l’editor, va guanyar’No veig com sembla “en directe” fins que previsualitzeu o publiqueu la pàgina.

Aquest no és en cap cas un problema important, però hauràs de fer clic enrere i enrere entre els modes d’edició i de previsualització, només per veure com funciona’tots junts.

WordPress afegeix passos addicionals a una altra categoria també: allotjament i noms de domini. Vostè’Hauré de comprar cadascun per separat per a WordPress, però tots dos s’engloben en plans de Wix, estalviant als usuaris de Wix el temps i l’esforç que els usuaris de WordPress hauran d’invertir per trobar el millor servei d’allotjament i comprar un nom de domini personalitzat..

És bo saber-ho…

Us recomanem que alimenteu el vostre lloc web de WordPress amb Bluehost. Ell’és el nostre proveïdor d’allotjament de WordPress més votat’Ha estat avalat pel propi WordPress. Què’s encara millor, els preus dels nous clients comencen a tan sols 2,95 dòlars al mes. Allotjant el vostre lloc web de WordPress a Bluehost, podreu accedir a moltes funcions que faciliten molt més el procés de configuració:

 • Instal·lació de WordPress d’un clic
 • Tauler de control d’usuaris centrats en WordPress
 • Nom de domini gratuït i certificat de seguretat SSL
 • Actualitzacions automàtiques de WordPress
 • Assistència 24/7 d’experts de WordPress interns

Wix vs WordPress: Facilitat d’ús: veredicte

Wix és molt més fàcil d’utilitzar que WordPress! Wix facilita la creació de llocs web per a qualsevol, gràcies al seu senzill editor d’arrossegar i deixar anar. D’altra banda, WordPress és la plataforma més potent, però també arriba amb complexitat. Vostè’Hauré de passar molt més temps aprenent com utilitzar WordPress.

Per llegir més

Guia de SEO del creador de llocs web (Wix) vs WordPress – vegeu la nostra opinió sobre SEO amb creadors de llocs web com Wix, i com es compara amb WordPress.

Disseny i personalització: quina creativitat podeu aconseguir??

El disseny i la personalització són coses amb les quals s’enorgulleix WordPress. Allà’Pràcticament no hi ha cap limitació a quant podeu personalitzar el vostre lloc… però com ja ho sabeu’No és massa senzill de fer.

Sempre que’tornar a estar còmode amb la codificació, WordPress us permet fer canvis a l’engròs en els seus temes i posar realment el vostre segell al vostre lloc.

WordPress ofereix una selecció de plantilles gratuïtes o ‘temes’, podeu treballar fora, però si’estic seriós sobre el vostre lloc’és estètic, tu’Vull comprar una de les seves opcions premium.

Tot i que podeu comprar temes de WordPress de diverses fonts, nosaltres’Recomano adherir-vos a les realitzades per la pròpia plataforma. Es tracta d’evitar pagar per un tema inquiet que algun dissenyador aficionat ha reunit.

Temes de WordPressWordPress té un munt de temes gratuïts i premium.

Els temes premium de WordPress costen entre 25 i 299 dòlars. Ells’de cap manera és barat, però són la millor opció si voleu un disseny elegant’està protegit contra errors i actualitzacions.

Wix us permet escollir entre una àmplia gamma de més de 500 plantilles. Totes aquestes plantilles estan classificades per indústria i estan poblades amb contingut d’exemple, per donar-vos una idea de com pot ser el vostre lloc final..

Plantilles de wixWix compta amb més de 500 plantilles de disseny professional classificades per indústria.

Una altra novetat és que cada plantilla tindrà funcions integrades que són rellevants per a la indústria que la conformen’es classifica a: Això pot estalviar temps i esforç en intentar trobar alguna cosa com un formulari de subscripció per al vostre lloc de la revista, per exemple.

Podeu accedir al codi d’una plantilla de Wix, però sí’No és recomanable tret que vostè’estic avançat tècnicament. Heu de poder personalitzar tot el que necessiteu simplement mitjançant l’editor arrossegar i deixar anar.

Si no ho ets’No es preocupa del disseny i de la personalització, o simplement de donar-los’tinc el temps, sempre podeu utilitzar WI ADI. Aquesta és una eina assistida per disseny que crearà el vostre lloc web per a vosaltres, simplement fent-vos algunes preguntes sobre el vostre lloc’el propòsit i les vostres preferències de disseny. Per obtenir més informació sobre WI ADI, llegiu la nostra ressenya aquí.

Wix vs WordPress: Disseny i personalització – Verdict

WordPress té millors opcions de disseny i personalització que Wix! Wix pot ser la tria més fàcil i segura, però per a un disseny i personalització pura, WordPress no té rival. Podeu editar gairebé qualsevol cosa al vostre gust amb codificació avançada i tenir una sèrie de temes gratuïts i premium per triar..

Aplicacions i complements: Qui té els millors extres?

Ambdós complements i aplicacions fan el mateix: permeten als usuaris de Wix i WordPress afegir funcionalitats addicionals al més bàsic del seu lloc web.

Els complements habituals inclouen funcions (com afegir fonts de Facebook o Twitter a un lloc web) o la inversa, com afegir una secció de botiga a una pàgina de Facebook. Altres aplicacions i complements poden ajudar el propietari d’un lloc web a fer un seguiment del seu SEO o a oferir un formulari de contacte perquè la seva audiència els pugui enviar per correu electrònic amb facilitat.

WordPress és una plataforma de codi obert. Això vol dir que els seus codis estan oberts a tothom per utilitzar-los i modificar-los. Qualsevol programador o codificador pot utilitzar WordPress per crear temes o complements propis perquè altres comprin o descarreguin de forma gratuïta.

Aquesta és una de les raons principals per les quals la comunitat de WordPress s’ha ampliat a més de 75 milions de llocs web (amb les estadístiques més recents que diuen que ara pot tenir al voltant d’un 30% de tots els llocs web a Internet). A mesura que més persones i empreses creen llocs web, s’espera que WordPress continuï creixent.

Hi ha més de 55.000 complements de WordPress, que s’han descarregat més d’1.000 milions de vegades, fent-vos una idea de com és de extensa la comunitat de WordPress.

Plugins de WordPressWordPress té més complements que els que podeu agafar, però poden tenir molt de mal.

El fet que WordPress sigui tan gran també és un problema potencial. Com us podeu imaginar, qualsevol persona amb una mica de coneixement sobre la codificació pot crear un tema o complement per a WordPress, que comporta el seu propi conjunt de riscos..

La qualitat d’aquestes eines podria ser excel·lent o es podrien fer brossa.

Així que des d’aquesta perspectiva, mentre que WordPress us ofereix tones de flexibilitat amb les eines, moltes d’elles són mediocres. Això no vol dir que no hi ha’Hi ha cap bon complement de WordPress disponible (de fet, n’hi ha molts), però hauràs de recórrer molts d’ells per veure quins s’aixequen.

Wix no és una plataforma de codi obert. Això significa que només el seu equip de desenvolupament privat pot produir eines de creació de llocs web. Com a resultat, Wix’Les eines estan totalment integrades al creador de llocs web i tenen una possibilitat molt menor de ser “buggy”.

Wix també està ampliant el seu mercat d’aplicacions, de manera que podeu afegir moltes més funcions a un lloc web de Wix. Aquestes aplicacions estan totalment integrades, de manera que no’No heu de preocupar-vos per la instal·lació: vegeu la nostra revisió completa del mercat d’aplicacions de Wix aquí.

Si teniu problemes tècnics amb Wix’S eines, Wix us ho arreglarà per a vosaltres.

Wix vs WordPress: Aplicacions i complements: Verdict

Wix optimitza WordPress per a aplicacions i complements, ja que ofereix una millor seguretat. Amb Wix, tot està provat i controlat per un equip de desenvolupament privat per garantir la qualitat i també té bones funcions de suport centralitzades. En canvi, la preocupació principal amb WordPress és que moltes de les seves eines i plugins no poden ser construïdes per desenvolupadors especialitzats.

Per llegir més

Taula de comparació de Wix vs WordPress – Compareu Wix i WordPress una al costat del gràfic útil

Comerç electrònic: Què’És millor per vendre en línia?

La principal diferència a tractar aquí quan decidiu WordPress o Wix és que Wix té un comerç electrònic integrat. Vostè’He de registrar-se a una de Wix’Els plans de comerç electrònic dedicats, però, a partir d’aquí, tot el que necessiteu per vendre en línia està a punt i us espera.

Comerç electrònic de WixWix té tres plans de comerç electrònic dedicats amb funcions de venda integrades.

Amb WordPress, tu’Necessitareu instal·lar un complement de comerç electrònic per tal de vendre en línia. WooCommerce és l’opció més popular: it’No es pot instal·lar, però hi ha alguns costos addicionals, com ara els honoraris de transacció. Altres complements de la categoria inclouen BigCommerce i Shopify, així com alguns complements específics de comerç electrònic com el Membre centrat en la subscripció o el complement de descàrrega digital Easy Digital Downloads.

WordPress WooCommerceWooCommerce habilita els llocs web de WordPress amb funcionalitat de comerç electrònic.

Wix’Les funcions de comerç electrònic són relativament avançades, però no’No compareu les plataformes de comerç electrònic com ara Shopify. El comerç electrònic Wix és realment per a persones que vulguin un lloc web que’És capaç de vendre el producte estrany aquí i allà. Ell’No es recomana per a botigues en línia de bufet complet.

El complement de WooCommerce està molt més avançat. Dit això, ho va dir’És un altre cost que heu de fer un seguiment i requerireu de nou alguns coneixements tècnics per configurar. WordPress amb WooCommerce és millor si necessiteu un lloc web només per vendre en línia, tot i que potser us serà més fàcil utilitzar una plataforma de comerç electrònic si això’És el teu objectiu.

Wix vs WordPress: Comerç electrònic – Verdict

WordPress és millor per al comerç electrònic que Wix! Aquesta és una trucada que resumeix gairebé Wix vs WordPress: facilitat vs poder. WordPress guanya, només perquè nosaltres’no parlem de comoditat o de velocitat de configuració, més aviat’És una pregunta de com de bo es pot vendre la plataforma en línia. Tot i això, Wix no és en cap cas una mala elecció per al comerç electrònic, especialment per a botigues més petites.

Blogging: el que és millor per a les publicacions del bloc?

Alguns llocs web funcionen com els fulletons: no contenen res més que un bon grapat de pàgines web inalterables, des de ‘Sobre’ pàgina a ‘Contacta amb nosaltres’ pàgina. Però un bloc és diferent. Qualsevol lloc web que inclogui regularment noves instal·lacions en una sèrie de publicacions inclou les seves pròpies funcions.

Tant Wix com WordPress ofereixen suport complet per a un bloc. Aquí’És el que sembla per a cada servei.

Wix ofereix la majoria de funcions bàsiques de blogs: admet articles, inclou categories i etiquetatge, i té un arxiu de suports gratuïts com imatges, vídeos i GIF..

A “Blog de Wix” l’aplicació us permet afegir autors que us contribueixen i us permet blocar directament des d’un dispositiu mòbil.

Tot i això, Wix no ho fa’no incloure una gran funcionalitat per comentar: tu’Probablement haureu d’utilitzar comentaris de Facebook, que no’No sembles nets i fins i tot poden atreure els spammers. En canvi, WordPress inclou una secció de comentaris nativa disponible només per a usuaris amb comptes de WordPress.

WordPress, que té el seu origen en els blocs, ofereix gairebé totes les mateixes funcions de blog que Wix, i n’hi afegeix unes quantes més, incloent l’opció de presentar una sola imatge a la part superior d’una publicació del bloc i la possibilitat de retardar una publicació o posar-la. en un mode privat que el fa invisible per als lectors.

Però a WordPress li falta un avantatge important que ofereix Wix: no ho fa’No tinc una biblioteca gratuïta de suports preparada per publicar-la. En canvi, els bloggers de WordPress hauran de localitzar les seves pròpies imatges gratuïtes i sense drets d’autor en línia en llocs com Pexels o Pixabay.

Wix vs WordPress: Blogging – Verdict

WordPress és una millor opció per als blocs que Wix. En general, WordPress tira per davant de Wix quan es tracta de blocs, ja que ofereix més funcions i habilitats de blocatge. Tot i això, Wix no deixa de ser esternut: els blocaires probablement seran perfectament contents amb qualsevol dels dos serveis.

SEO: un és més optimitzat que l’altre?

Abans de cavar en quina plataforma és millor en aquesta zona, deixem’fa un pas enrere i entenc què és realment SEO.

Optimització de motors de cerca (SEO) és el procés d’efectuar canvis al vostre lloc per millorar les seves possibilitats de classificar-se molt a les pàgines de resultats del motor de cerca.

Podeu fer molts retocs per millorar el vostre lloc web’El SEO, i tot això es compta en motors de cerca, com Google i Bing, quan creen algoritmes de classificació.

Encara estàs amb nosaltres? Genial!

Si voleu obtenir més informació sobre el tipus de coses que podeu canviar per millorar el vostre lloc web’s SEO, llegiu alguns dels nostres consells sobre backlinking, ancorar text i arquitectura de llocs web.

WordPress i Wix tenen alguna cosa en comú quan es tracta de SEO: tant es basen en aplicacions com en plugins.

A WordPress, necessiteu instal·lar una extensió anomenada Yoast. Yoast és el connector SEO de número u de WordPress, i és utilitzat per més de 5 milions de llocs web. Ofereix serveis gratuïts i premium, tot i que l’opció gratuïta és molt limitada.

WordPress YoastYoast és el plugin de SEO de número uno.

La prima de Yoast té un cost de 69 $ per utilitzar-la per a un lloc web de WordPress, i compta amb grans funcions de SEO com:

 • Edició de metadades – Canviar el text que apareix a les pàgines de resultats de la cerca.
 • Suggeriments d’enllaç intern – Orientació sobre les millors pàgines per enllaçar amb el vostre lloc web quan creeu una nova pàgina web.
 • Redireccions – Envia automàticament algú a un nou URL quan canvieu la posta en una pàgina existent.

Wix també té un munt d’aplicacions de SEO dedicades, la més popular de les quals és Site Booster. Site Booster és gratuït si ho teniu’Vaig signar a Wix’s Pla il·limitat o superior, però costarà als usuaris de pla gratuït i combinat 3,44 $ / mes.

Amplificador del lloc WixSite Booster és un complement addicional gratuït per a Wix’S usuaris del pla Unlimited o superior.

Site Booster també ofereix tantes funcions de SEO excel·lents, com incrustar la vostra adreça de l’empresa als resultats de la cerca, orientació de paraules clau i seguiment de rendiment. Podeu llegir més informació sobre Wix’completes capacitats de SEO en la nostra revisió de Wix SEO dedicada.

Wix vs WordPress: SEO – Veredicte

Wix i WordPress ofereixen un SEO sòlid; ella’s una corbata! Tant Wix com WordPress tenen eines de SEO bàsiques i integrades, i ambdues ofereixen aplicacions o complements que us donen accés a funcions de SEO més avançades. Nosaltres’Jo dius que Yoast és una mica millor, tot i que Site Booster s’inclou en el cost de la majoria de plans Wix sense cap càrrec addicional.

Per llegir més

Creador de llocs web SEO davant WordPress SEO: descobreix què és millor per trobar el vostre lloc en línia

Manteniment continuat: quant es necessita la neteja?

Des d’una perspectiva de manteniment, WordPress sempre s’actualitza per millorar la seguretat i corregir els errors. Quan això succeeix (algunes vegades a l’any), tu’També necessitaré actualitzar el vostre lloc web de WordPress.

Alguns proveïdors d’allotjament web portaran a terme les actualitzacions necessàries perquè us en feu’no he de Per exemple, les actualitzacions automàtiques diàries del vostre lloc web de WordPress vénen de sèrie a Bluehost’s plans de WordPress. A més, els desenvolupadors de complements de temes i complements més grans, amb més reputació, actualitzaran els seus productes per a tu, però això’no sempre és així.

Actualitzacions de WordPressTots els plugins integrats que no utilitzeu WordPress hauran de controlar-se contínuament.

Si el desenvolupador de WordPress no actualitza el tema i els complements que utilitzeu, potser podríeu posar en conflicte el potencial del vostre lloc web amb aquestes eines..

Actualitzacions del complement WordPressNo tots els complements de WordPress s’actualitzen regularment.

Per aquesta raó, nosaltres’Us recomano que reviseu minuciosament els temes i complements de WordPress que feu servir. Després de tot, no’No vull ser atrapat.

Amb Wix, totes les actualitzacions són realitzades pel seu equip tècnic i es despleguen automàticament al vostre lloc’He d’elevar un dit (i probablement heu guanyat’ni tan sols sé les actualitzacions). Aquest és un veritable benefici, sobretot si no sou tècnics.

Wix també està creant constantment noves plantilles i aplicacions per utilitzar-les. Les aplicacions es poden afegir a un lloc web existent en qualsevol moment, però sí’és important saber que pots’No canvieu el lloc web’s plantilles sense haver de dissenyar tot el producte des de zero.

Wix vs WordPress: manteniment continuat – Veredicte

Wix requereix molt menys manteniment continu que WordPress! Sincerament, ni WordPress ni Wix són perfectes en aquest àmbit, però Wix només el fa degut a causa de la seva aplicació automàtica i les actualitzacions de funcions. Mentre que, si WordPress actualitza, hi ha’No indica cap impacte que tindrà en el vostre lloc si feu servir plugins no compatibles.

Ajuda i suport: millor per a una ajuda addicional?

WordPress compta amb una enorme comunitat d’usuaris i una gran quantitat de tutorials per ajudar-vos. De nou, allà’Hi ha molta informació que hi ha, però que separa el bo del dolent isn’No sempre senzill.

Ajuda de WordPressWordPress té un fòrum massiu ple d’informació.

Una opció és contractar un desenvolupador expert de WordPress per ajudar-vos a configurar, configurar o modificar el lloc web, però això pot resultar costós ràpidament. Tot i que alguns hostes, com Bluehost, us ofereixen accés 24 hores al dia als seus experts de WordPress interns quan us registreu a un dels vostres plans.

Si tu’Torneu a aprendre còmode pel vostre compte, WordPress’ les guies en línia us poden guiar per problemes habituals. Les guies que es poden cercar es divideixen en temes de “Començant” a “Seguretat,” fent que l’article correcte sigui una mica més fàcil de trobar.

Els fòrums de la comunitat també estan disponibles per a qualsevol persona que utilitzi WordPress per discutir els seus problemes amb usuaris més experimentats de WordPress. Però la base d’usuaris de WordPress és senzillament massa gran perquè el servei tingui un valuós equip de suport dedicat.

Wix té una equip dedicat de suport per ajudar els usuaris a solucionar problemes. Ell’s també ha creat una gran quantitat d’articles i vídeos d’ajuda, i fòrums per donar-vos suport en la creació del vostre lloc web. Wix també ofereix correu electrònic i suport telefònic programat també.

Ajuda de WixWix’El centre d’ajuda és clar i concis, mentre que també podeu rebre ajuda per telèfon o correu electrònic.

Wix’l’equip d’assistència us estalviarà un temps preciós, ja que tot el que s’utilitza en el seu creador de llocs web està construït pel mateix Wix, les possibilitats que el vostre lloc web tingui problemes greus serà mínim..

Wix vs WordPress: Ajuda i assistència: veredicte

Wix proporciona molta més ajuda i suport que WordPress. Potent com ho és WordPress’és més difícil trobar una ajuda rellevant i digne. D’altra banda amb Wix, sempre podeu obtenir una bona ajuda donant-vos compte al seu equip dedicat d’assistència. L’assistència també està disponible a través de diversos serveis, com ara telèfon, correu electrònic i un centre d’ajuda.

Fixació de preus i compromisos en curs: on és la relació qualitat-preu?

La quantitat de diners que voleu invertir al vostre lloc web és una consideració important, i això pot variar de manera salvatge, segons si feu servir Wix o WordPress.

Wix ofereix set plans de preus premium i un pla gratuït. A mesura que pugen els paquets, obtindràs accés a més funcions.

el lloc web de wix i els plans de preus de comerç electrònicWix ofereix un pla gratuït, a més de set primes que escolliu. Els quatre plans més barats són només per a llocs web, mentre que els quatre plans restants són per a botigues en línia.

Si us registreu a un pla anual, podeu estalviar entre un 17% i un 24% anual, segons quin paquet seleccioneu:

Plànols de preus de wixMestualment ($ / mes) Estalvi d’un any ($ / mes) (%)Combo

Il·limitat

Pro

Comerç electrònic *

VIP

17 dòlars13 dòlars23%
22 dòlars17 dòlars22%
27 dòlars22 dòlars18%
28 dòlars23 dòlars17%
47 dòlars39 $17%

* Aquest preu reflecteix el pla Business Basic, que és el més barat de les tres primes de comerç electrònic.

Per als plans Combo, Unlimited, Pro, comerç electrònic i VIP, Wix us proporciona un nom de domini gratuït d’un any (valorat entre 10 i 12 dòlars) i 300 dòlars en vals d’anuncis (anuncis de Google i Facebook Ads). Així que si utilitzeu els vals, podeu tornar la vostra quota anual molt ràpidament.

Amb WordPress, tu’Haureu d’aconseguir el vostre propi servei d’allotjament (recomanem Bluehost) al voltant d’uns 4 dòlars / mes. Vostè’També és probable que necessiti comprar un tema, ja que WordPress no’vine amb plantilles gratuïtes atractives.

Un tema de WordPress fet anteriorment costa al voltant de 25 dòlars – 299 dòlars, depenent de quina reputació sigui el desenvolupador del tema (norma general: com més gran sigui el preu, més fiable és).

Si voleu afegir més funcionalitat al vostre lloc de WordPress (com ara presentacions de diapositives fantàstiques, ginys, etc.), podeu instal·lar alguns complements gratuïts o de pagament, que poden costar entre 15 i 70 dòlars per complement. Un cop més, això dependrà de la reputació del desenvolupador.

A més, tu’Haureu de comprar el vostre propi nom de domini personalitzat quan feu servir WordPress, que costen uns 10 $ – 12 dòlars per any. Podeu buscar i comprar un domini de registres de dominis coneguts com ara Domain.com.

Això significa que la inversió inicial per a un lloc web de WordPress podria oscil·lar entre els 140 i els 200 dòlars superiors, depenent de quants complements de pagament trigueu.

Això no ho fa’t factor en el cost de contractar un desenvolupador de WordPress si voleu personalitzar el vostre lloc.

Wix vs WordPress: fixació de preus i compromisos en curs: veredicte

Wix’els preus són més barats i fàcilment pressupostables que WordPress’ preus. Si bé Wix cobra un preu mensual fixat, WordPress pot variar dràsticament. WordPress gairebé sempre costarà més d’utilitzar Wix quan es compta amb tots els costos addicionals, i es pot deixar en un escabetx, tret que elimini una tona d’efectiu per a un desenvolupador..

Wix vs WordPress: què pensa un usuari?

Mentre realitzem les nostres pròpies investigacions sobre tots els creadors de llocs web que revisem, també ens agrada preguntar a la gent real sobre les seves experiències. En parlem amb Rebecca, qui’Ha passat els darrers cinc anys ensenyant-se a crear llocs web en diferents plataformes. Concretament, li vam preguntar sobre els seus llocs web The New Black Studio (realitzats amb WordPress) i The Wedding People (construït amb Wix).

REVISIÓ DE L’USUARI: EL NOU ESTUDI NEGRE + LES PERSONES NOVES

Usuari rebecca revisió wix vs wordpress

Rebecca considera que Wix és més fàcil d’utilitzar i intuïtiu que WordPress.

Després d’haver buscat cap inversió quan va iniciar el seu negoci, Rebecca va configurar tot fent servir el seu xec final de sou de la seva feina anterior. Això significava que necessitava reduir els costos i, per tant, va decidir crear el seu propi lloc web mitjançant WordPress. Des de llavors, ella’Va crear més de cinc llocs web en diferents plataformes, inclosa Wix.

P&A amb Rebecca

Què us va fer escollir Wix i WordPress?

“Vaig triar WordPress per començar, perquè semblava el que tothom feia servir. En aquell moment, no ho feia’No entenc molt el SEO, així que vaig acabar canviant a Wix perquè em sentia menys complex.”

Quina creus que la diferència principal és entre Wix i WordPress?

“Crec que la diferència principal és la usabilitat i el nivell de coneixement necessaris. Jo personalment em vaig trobar amb Google ‘Com…’ molt més quan s’utilitza WordPress que Wix.”

Trobeu més fàcil d’utilitzar Wix o WordPress?

“Definitivament trobo a Wix la plataforma més fàcil per construir un lloc web. Les funcions d’arrossegament i soltura són tan fàcils d’utilitzar, i les plantilles generalment són millors que les que s’ofereixen a WordPress. La meva indústria és tan visual i creativa, i Wix proporciona una gran plataforma de personalització.”

“Prefereixo crear llocs web a Wix perquè’és molt més visual. Ell’També és molt ràpid un cop coneixeu el vostre camí i realment flexible.”

Què és el que més t’agrada de Wix i per què?

“El que més m’agrada de Wix és’és bastant difícil de trencar! En gran mesura, tot està en un llenguatge fàcil d’entendre i no s’enterra res en un difícil CMS.”

Què és el que més t’agrada de WordPress i per què?

“M’agrada molt la gran varietat de plugins disponibles. Per a mi, això ha significat que si jo no’com un creador de formularis o un editor, simplement puc anar i descarregar-ne un altre.”

Quines habilitats heu adquirit en crear llocs web a Wix i WordPress?

“Jo’He après moltes habilitats de la creació de llocs web a Wix i WordPress, però sobretot paciència. Vaig estudiar art i disseny, així que’S va afegir una altra eina al meu cinturó en el disseny i la cara visual. Jo’També he après molt sobre el funcionament dels llocs web i les diferències entre mòbils, tauletes i escriptori.”

Wix vs WordPress: Resum i Recomanació

Ara hauríeu de tenir una bona idea de què són Wix i WordPress i com funcionen. Nosaltres’Heu cobert les principals diferències entre ambdues plataformes i ara hauríeu de tenir una idea de quina s’adapta millor a les vostres necessitats.

Wix és un creador de llocs web tot en un fàcil d’utilitzar Creat per ajudar a qualsevol persona a crear un lloc web impressionant. Mentrestant, WordPress és una plataforma potent i flexible que us proporciona el màxim control sobre el vostre lloc, des del disseny fins a la seguretat. Wix és millor per a principiants, mentre que WordPress és més difícil des del punt de vista tècnic.

WordPress és ideal per crear llocs complexos, però triga més a arribar-hi. Per altra banda, El wix és molt més fàcil d’utilitzar, però no ho fa’no tinguis el mateix nivell de flexibilitat que ofereix WordPress. Tot i això, això vol dir que Wix és millor si necessiteu un lloc atractiu en viu.

Com a recomposició, aquí’És un quadre resum de la nostra comparació anterior, juntament amb alguns reflexions finals a continuació:

Wix vs WordPressWixWordPressFacilitat d’ús

Guanyador: Wix

Disseny i personalització

Guanyador: WordPress

Aplicacions i complements

Guanyador: Wix

Comerç electrònic

Guanyador: WordPress

Blocs

Guanyador: WordPress

SEO

Ell’s una corbata!

Manteniment continu

Guanyador: Wix

Ajuda i suport

Guanyador: Wix

Fixació de preus i compromisos en curs

Guanyador: Wix

Un creador de llocs web d’arrossegament i soltura molt fàcil d’utilitzar. Vostè no’No heu de saber codificar, ja que Wix s’atén a usuaris no tècnics.Curva d’aprenentatge abrupta (no és agradable per als principiants) Ell’és millor si sabeu codificar i sou tècnics. Si no, és possible que hagis de contractar algú que ho sigui.
Més de 500 plantilles dissenyades professionalment per treballar, però podeu fer-ho’No canvieu les plantilles sense redissenyar el lloc.Control gairebé il·limitat sobre el vostre lloc’s estètic (si teniu coneixements de codificació avançats). Recordeu que us recomanem que utilitzeu temes de WordPress creats per la mateixa plataforma.
Personalització limitada, però totes les funcions i funcions són controlades estretament, controlades i provades per assegurar que funcionen correctament.Molt flexible i personalitzable, però pot ser problemàtic si es descomponen eines o complements personalitzats.
Funcions de vendes integrades en qualsevol dels seus plans de comerç electrònic. Perfecte per vendre uns quants productes.Cal crear un complement com WooCommerce per crear una botiga en línia. És millor per a llocs de comerç electrònic pur o per vendre a granel.
Admet categories, etiquetes, blocs mòbils i autors que hi contribueixen. Inclou una mediateca gratuïta.També és compatible amb l’etiquetatge de categories i categories, juntament amb imatges destacades, postdatació de publicacions i publicacions privades.
Funcionalitat bàsica de SEO, amb funcions avançades incloses a través del site Booster al pla Unlimited o superior.Eines bàsiques de SEO, amb el complement Yoast que ofereix funcions avançades a un cost superior de 69 dòlars per a un lloc web.
Des que no fa Wix’no obre la seva plataforma a desenvolupadors externs, controla tots els aspectes de la plataforma, és a dir, que gestiona totes les actualitzacions i treballs de manteniment per a vostè.Requereix manteniment i supervisió freqüents, especialment si hi ha actualitzacions de la plataforma, el tema o els complements. Ets responsable de mantenir el vostre lloc web.
Equip de suport dedicat amb tutorials organitzats. També podeu obtenir ajuda mitjançant telèfon o correu electrònic.Gran fòrum comunitari ple de discussions, però no ben organitzat. Obtenir una resposta oportuna també és inconsistent.
7 plans premium, que van dels 13 dòlars mensuals als 49 dòlars mensuals (basats en plans anuals). També podeu utilitzar Wix de forma gratuïta, però té algunes limitacions.Pot variar entre 200 i 15.000 dòlars, depenent de diversos factors (allotjament, temes, complements, ajuda de contractació, etc.)

Wix vs WordPress és una opció molt personal: WordPress és més potent i flexible, però també necessita temps per ordenar tots els tutorials i complements per trobar les eines adequades.

Mentrestant, Wix, gestiona totes les seves pròpies actualitzacions i suport. Tot i no ser tan flexible com WordPress, Wix fa que tota la experiència de creació de llocs web sigui més fàcil i molt més agradable, especialment per a empreses no tecnològiques.

Heu d’utilitzar Wix Si…

Wix és adequat per a vostè, si no’tinc molta experiència tècnica en la creació de llocs web i vull una plataforma fàcil d’utilitzar sense necessitat de codificació. Si no’No utilitzeu Wix’El pla gratuït, que inclou publicitats exigents, us costarà entre 13 $ i mes i 49 $ / mes.

Hauríeu d’utilitzar WordPress Si…

WordPress és correcte si’sóc una mica més experimentat en tecnologia i vull poder i flexibilitat. Tingueu en compte: cal tenir uns coneixements de codificació i vosaltres’Hauré de mantenir el vostre lloc web quan actualitzeu WordPress. Els costos varien, però generalment, vosaltres’A continuació, estudiarà una quota de configuració de 200 dòlars amb costos mensuals en marxa a continuació.

Si us plau, tingueu en compte que el temps i els recursos són les consideracions clau aquí:

 • Wix – menys manteniment i menor cost a llarg termini
 • WordPress impulsat per Bluehost – més flexibilitat, però més manteniment, corba d’aprenentatge més forta i costos més a llarg termini

En conclusió, si ets un sol equip o don’No heu dedicat recursos tècnics per ajudar-vos a construir, mantenir o solucionar un lloc web, us recomanem que utilitzeu Wix.

Si tu’Encara no esteu segurs, proveu de registrar-vos a una prova gratuïta i prengueu Wix per fer una prova de prova.

Esperem que aquesta discussió sobre la diferència entre Wix i WordPress us sigui d’utilitat! Si teniu altres preguntes, no ho són’No hem respost a les nostres preguntes freqüents: envieu-nos un comentari i nosaltres’Et tornaré.

Wix vs WordPress: preguntes freqüents

Què és millor: Wix o WordPress?

Si tu’estic bastant confiat tècnicament i busco construir un gran lloc, WordPress val la pena provar-ho. Tanmateix, si tu’no sóc tan experimentat en la tecnologia i prefereix una plataforma més fàcil, tot i que encara sigui capaç de crear un lloc bonic i professional, sens dubte mireu a Wix.

És més fàcil d’utilitzar Wix o WordPress?

Wix és un creador de pàgines web arrossegable i senzill i és molt fàcil d’utilitzar. WordPress és molt més complex i requereix un nivell més alt de coneixements tècnics. Si la facilitat d’ús és el factor més important a l’hora de prendre la vostra decisió, Wix és el que més us convida.

Wix és realment gratuït?

Wix té un pla totalment gratuït disponible: vostè’Només haureu d’estar d’acord amb la publicació dels anuncis al vostre lloc. Tanmateix, si voleu desfer-vos d’aquests, tot el que heu de fer és actualitzar el seu pla mensual més barat, que costa 11 dòlars al mes..

Quina diferència hi ha entre WordPress.com i WordPress.org?

WordPress.org és un sistema de gestió de contingut de codi obert que s’allotja a si mateix que fa servir codi per crear i gestionar llocs web. WordPress.com és una plataforma de blocs que’s allotjat per tu. Nosaltres’He comparat Wix amb WordPress.org, però podeu llegir la nostra crítica de WordPress.com.

Quant costa construir un lloc web amb Wix?

Tècnicament podeu crear un lloc web amb Wix per a res. Wix té un pla gratuït, però inclou limitacions’No connecteu un nom de domini personal i el vostre lloc inclourà anuncis Wix. Els preus dels plans premium varien de 13 a 39 dòlars al mes (pagats anualment), o una mica més, si ho feu’preferint pagar en un mes per mes.

Quant costa construir un lloc web amb WordPress?

Vostè’Hauré d’ordenar allotjament (5 $ – 10 $ / mes) i un nom de domini (aproximadament 10 dòlars l’any). Vostè’Probablement també vull invertir en un tema de pagament ($ 30 – $ 80), així com en complements addicionals (15 $ – 50 $). La inversió inicial implicada probablement us costarà al voltant de 200 dòlars.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me