Squarespace vs WordPress SEO: crea un lloc web d’alt rang

Voleu crear un lloc optimitzat de Squarespace o WordPress, o voleu millorar-ne un? Llegiu-ho a continuació quan debatem mites i tragueu-ne consells’Tindré èxits!

Ningú només construeix un lloc web per això, sinó que ho farà perquè la gent ho vegi. La pregunta daurada és: com és fàcil de trobar el vostre lloc web? Amb un bon SEO, és clar.

SEO (Optimització de motors de cerca) significa essencialment crear el vostre lloc amb motors de cerca, com Google i Bing. Tenir un bon SEO significa que el vostre lloc és més probable que estigui molt ben situat en el motor de cerca’s pàgines de resultats.

Squarespace-vs-WordPress-SEO

Deixar’utilitzeu un exemple. Podríeu vendre el millor gelat de Nova York, però simplement tenir un lloc web no és’No n’hi ha prou per atreure els amants del gelat – tu’Haureu d’optimitzar-ho.

Moltes coses poden afectar el vostre lloc web’s SEO: Google només té més de 200 factors de classificació. Però si trigueu el temps per solucionar les coses petites, el vostre lloc pot pujar a la part superior i ser el primer enllaç que presenta Google a les persones que cerquen “el millor gelat de Nova York”.

Ara, allà’és una idea errònia comuna que els constructors de llocs web com Squarespace no són’És bo per a SEO. Confieu en nosaltres, Squarespace i WordPress són fantàstics per a SEO… si s’utilitza adequadament.

Per descomptat, saber per on començar amb tot és difícil. Per sort, aquesta comparació tindrà cura d’aquesta. Nosaltres’Fa anys que investiga i prova les plataformes de creació de llocs web i ens enorgulleixem de ser els experts en la matèria.

A continuació, nosaltres’Vaig a buscar Squarespace vs WordPress SEO i examinarà les principals diferències. Al final, tu’No només sabré quin és millor per a SEO, sinó també com optimitzar el vostre lloc web en qualsevol de les plataformes.

1

Què és SEO?

SEO significa Optimització de motors de cerca. En resum, que’És el que ajuda la gent a trobar el vostre lloc web entre tots els altres que hi ha. Coses com utilitzar paraules clau en meta-títols, tenir etiquetes d’imatges i fer que el vostre lloc web sigui amable per a mòbils, tenen un paper fonamental a l’hora de decidir la velocitat que té la pàgina de Google del vostre lloc..

Si tot això us sembla una cosa que vulgueu, don’no et preocupis. A continuació, nosaltres’Desglossaré el que signifiquen alguns dels termes més relacionats amb SEO i us diré per què’sóc important.

Rúbriques

La majoria de la gent coneix bé el que és un encapçalament, però en un lloc web hi ha uns quants tipus diferents. Podeu tenir un títol global d’una pàgina web específica, així com diversos encapçalaments a sota d’aquesta que ajuden a desglossar contingut.

Els encapçalaments que es baixen de les vostres pàgines web també són útils, ja que faciliten la seva lectura per als motors de cerca. En aquest article, per exemple, cada secció comença amb un segon títol ‘Què és SEO?’ (a H2): aleshores té subtítols menors al llarg d’ella, com ara ‘Rúbriques’ (H3s).

URL personalitzades

Un URL del lloc web és el que distingeix una pàgina de l’altra d’internet. Com més clares siguin les vostres URL, més fàcil és que els motors de cerca entenguin l’estructura del vostre lloc.

Feu una publicació al bloc sobre les darreres tendències de moda a la primavera / estiu. Pot ser que l’URL predeterminat d’aquesta pàgina sigui ‘www.yourblog.com/ post6282937’. Sembla una càrrega de disbarat per a nosaltres, i molt menys Google! En el seu lloc, hauríeu d’editar l’URL vosaltres mateixos a alguna cosa així ‘www.yourblog.com/ fashion_trends_spring_summer’.

Etiquetes Alt d’Imatges

Ell’És fàcil per tu o jo per seure aquí i dir el que mostra una imatge, però els motors de cerca encara podrien fer-ho amb una mica d’ajuda. Si lligueu etiquetes d’imatge a una foto, els motors de cerca els indiquen què representa aquesta foto. Ell’A continuació, els serà més fàcil llegir la pàgina i identificar si el contingut està relacionat amb el que algú està buscant.

Etiquetes del títol

També coneguts com meta-títols, les etiquetes de títol són les que apareixen als resultats de la pàgina de cerca (a continuació). El meta títol pot ser diferent del títol de la vostra pàgina’És el lloc web real, però hauria de representar el que es tracta de la pàgina.

Exemple de títol de SERPS MetaLes etiquetes de títol (o meta-títols) són els que apareixen com a títol principal de la pàgina web als resultats de la cerca.

També podeu utilitzar paraules clau en les etiquetes de títol per ajudar els motors de cerca. Com veieu, nosaltres’he inclòs les paraules ‘Espai d’espai’, ‘SEO’, i ‘Revisió’ a la nostra etiqueta de títol, que ajuda a Google a combinar la pàgina amb les persones que cerquen aquests termes.

Meta Descripcions

Una meta descripció fa referència al text que es troba sota de l’etiqueta del títol. Aquesta és la vostra oportunitat d’explicar-li a la gent tot el que poden esperar de la vostra pàgina si hi fan clic.

Exemple de descripció de meta SERPSLes descripcions meta són en què podreu dir a la gent de què es refereix la vostra pàgina web.

Les descripcions meta també haurien d’incloure paraules clau relacionades i proporcionar un resum net de la pàgina, com una cosa que es molesta a un llibre. Tingueu cura, però, les meta-descripcions haurien de tenir entre 150-160 caràcters, en cas contrari, els motors de cerca tallaran el vostre paràgraf.

Mapa del lloc

Un mapa del lloc és un desglossament del vostre lloc web’s URL. Ajuda a informar als motors de cerca sobre l’estructura del vostre lloc, a estalviar-les hores de rastreig i arrossegament a través de cada pàgina i ruta..

Mapa del lloc SquarespaceAquí’descobreix com és el lloc de lloc d’un lloc web de Squarespace.

Un cop els gustos de Google i Bing tinguin una millor idea de com s’estructura el vostre lloc, poden començar a dirigir les persones a les pàgines rellevants de manera molt més eficient.

Resposta mòbil

L’any passat, el 52% de les cerques a Internet es van fer en dispositius mòbils. Ell’és més important que mai que el vostre lloc web s’ajusti a les diferents pantalles. Algunes plataformes us permeten editar el lloc web de forma manual, mentre que d’altres, de format automàtic, tornareu a formatar el vostre format en taules d’escriptori, mòbils i tauletes.

Xifratge SSL

SSL significa Secure Sockets Layer. Tot això significa que els usuaris sabran que el vostre lloc web és segur perquè puguin navegar. Podeu saber si un lloc té un certificat SSL de si té o no una icona de cadenat petita abans de l’URL.

Els motors de cerca afavoreixen els llocs web amb seguretat SSL, ja que són llocs segurs per relacionar-los. La ciberseguretat és una amenaça constant, de manera que s’assegura que els vostres usuaris siguin’ la informació protegida hauria de ser una prioritat màxima.

2

Funcions de SEO

Abans d’entrar a quina plataforma té quina funció, deixem’Primer explico la diferència entre Squarespace i WordPress.

Squarespace és un creador de llocs web. Ofereix una selecció de plantilles que podeu triar i utilitza un editor arrossegar i deixar anar de base basat en seccions per permetre-vos crear el vostre propi lloc web, sense conèixer cap línia de codi..

WordPress és un sistema de gestió de continguts (CMS) (Host Management System). Això vol dir que una vegada’Heu creat el vostre lloc web, heu de pagar per coses com ara allotjament, domini i seguretat per separat. WordPress és generalment una plataforma més complicada, i saber codificar farà molt.

Ara que’s aclarim, deixem’esbrineu les diferències clau de SEO entre Squarespace i WordPress.

Funció SEOEspai d’espaiWordPressRúbriques

Guanyador: WordPress

URL personalitzades

Guanyador: Empat

Etiquetes Alt d’Imatges

Guanyador: WordPress

Etiquetes del títol

Guanyador: WordPress

Meta Descripcions

Guanyador: WordPress

Mapa del lloc

Guanyador: Espai d’espai

Resposta mòbil

Guanyador: Espai d’espai

Xifratge SSL

Guanyador: Espai d’espai

Disponible entre H1 i H3sDisponible de H1 a H6s
Disponible a tot el llocDisponible a tot el lloc
Només un títol de la imatgeDisponible a tot el lloc
Només disponible a les pàgines principals (és a dir, no a les pàgines del bloc)Disponible a tot el lloc
Només disponible a les pàgines principals (és a dir, no a les pàgines del bloc)Disponible a tot el lloc
Disponible en tots els plansNomés al pla de negoci i superior
Resposta automàticaEs pot respondre manualment
Disponible en tots els plansComprat per separat

Squarespace és una solució tot-en-una, que té els seus avantatges i avantatges. Un cop tu’Heu signat en un pla de Squarespace, heu guanyat’No heu de pagar cap complement, cosa que significa que tot el que veieu es pot utilitzar sense cap cost addicional.

L’aixovador que hi ha és allà mateix’res més. Espai no fa’No tinguis un mercat d’aplicacions on puguis pagar per afegir-hi eines de SEO més avançades, de manera que, naturalment, pot ser una mica limitat. Dit això, Squarespace encara disposa de tot el que necessita des de la perspectiva de SEO per construir un lloc web capaç de classificar-se altament.

WordPress és al contrari. Vostè no’No heu de pagar res si no ho feu’No vull, però les seves ofertes de SEO seran bàsiques. Si actualitzeu a WordPress’ Pla d’empresa (25 dòlars / mes), ja podeu començar a instal·lar complements de SEO avançats.

Són complements realitzats pels desenvolupadors per millorar la qualitat del vostre lloc web. Si feu servir un complement de WordPress com Yoast SEO, vós’Tinc pràcticament tot el que necessiteu per reclamar el primer lloc a Google’s resultats de cerca.

3

Supervisió del rendiment

Ell’està bé i està fent bons canvis amb l’esperança que els motors de cerca reconeixin els vostres esforços i puguin assolir la classificació. Però, com vas a saber si què?’tornar a fer és tenir dret impacte?

Amb Squarespace, teniu dues opcions: fer-ne ús suite d’analítica integrada, o connecteu Google Analytics.

Espai d’espai’La seva pròpia analítica us permet fer un seguiment de la quantitat de trànsit que arriba al vostre lloc i d’on prové el trànsit. Aquesta és una manera excel·lent de veure si el vostre dur treball de SEO està sent recompensat en forma de més visitants.

També podeu cercar paraules clau rellevants associades al vostre lloc web. Sense afirmar el que és obvi, és necessari saber quines paraules vol orientar abans de poder començar realment!

WordPress no’No tinc cap monitoratge de rendiment integrat, però la connexió a Google Analytics és bastant simple.

Com us podeu imaginar, Google Analytics us proporciona informació més avançada del que obteniu dels creadors de llocs web. Fins i tot podeu rebre actualitzacions en temps real de les persones que es troben al vostre lloc en aquest mateix moment.

També podeu fer notes on i quan heu fet canvis i comparar diferents pàgines web’ rendiment abans i després.

Si bé WordPress només pot tenir l’opció de Google Analytics, podeu instal·lar un complement gratuït anomenat Yoast. Yoast és una eina de SEO que us ajudarà a donar-vos un major control sobre el vostre lloc’s rendiment de SEO.

4

Cost

La majoria de la gent sembla pensar que crear un lloc web optimitzat costa un braç i una cama, però no ho fa’no he de.

Altres constructors de llocs web poden tenir plans de preus més barats, però amb Squarespace, vostè’estic pagant per la qualitat. Squarespace té quatre plans bàsics de preus: dos sense opció de comerç electrònic i dos amb. Els preus oscil·len entre 12 $ i 40 $ / mes.

Naturalment, els dos plans que no són de comerç electrònic són menys costosos i encara us ofereixen accés a totes les plantilles i funcions. Entre aquestes es troben les eines de SEO que tenim’he discutit. En poques paraules, Espai d’espai’Característiques de SEO don’No canvieu, tant si’torneu al pla més barat o més car.

Si tu’No esteu segurs de res, sempre podeu fer ús de Squarespace’Prova gratuïta de 14 dies i mira si ho és’és adequat per a vostè.

Quadre de preus no comercials de l’espaiSquarespace té dos plans no de comerç electrònic amb un preu de 12 dòlars / mes i 18 dòlars al mes.
Amb WordPress, us costaran eines de SEO avançades. Ofereix un pla totalment gratuït, però a la perfecció’s una plataforma que allotgeu-vos’Acabaré buscant hostatgeria i seguretat, no exactament gratuïta!

WordPress’ el millor plugin de SEO, Yoast, també es pot utilitzar gratuïtament. El problema és que moltes de les seves funcions (com ara el suggeriment d’enllaços interns i el suport 24 hores / 7) no ho són’No està disponible si no actualitzeu a Yoast Premium, que costa 89 dòlars per lloc web.

Si us preocupa el SEO sobre WordPress, no només haureu d’estar al seu pla de negoci a 25 dòlars / mes’També necessito invertir en Yoast Premium, hosting, domini i certificat SSL. Podeu veure amb quina velocitat s’acumulen les coses. [/ Vc_column_text]

Preu de WordPressWordPress ve amb quatre plans principals, però l’únic que proporciona qualsevol forma de SEO és el seu pla d’empresa.

Squarespace vs WordPress SEO – Cost: Verdict

Squarespace és el guanyador clar per mantenir els costos. Amb tot, incloses les eines de SEO integrades, tu’Solament pagueu el preu del pla (entre 12 $ i 40 $ / mes). Amb WordPress, tot, inclòs SEO, té un cost addicional que augmenta ràpidament.

Més informació

10 millors constructors de llocs web gratuïts – Necessiteu un lloc barat? No miris més enllà.

Revisió de preus de l’espai – uneix-te a nosaltres mentre aprofundim una mica més en els plans que ofereix Squarespace.

5

Altres factors que afecten el SEO

Tal com vam tocar en la introducció, Google té més de 200 factors de classificació. Per això, podeu’No garanteixo mai que si optimitzeu el vostre lloc, vosaltres’tornareu a classificar el número u per a les paraules clau que vau orientar.

Ell’S’agrada entrenar als Jocs Olímpics: podeu fer tot l’entrenament i la dieta adequats, però no hi ha’No hi ha seguretat que’tornaré a casa amb or al voltant del coll.

Donem’No tindré temps per disseccionar tot allò que afecta el vostre lloc’s SEO, però aquí hi ha un parell de coses que sovint passen per alt.

Enllaços enllaçats

Tots els llocs web tindran què’es coneix com a autoritat de domini (DA). Com més confiança sigui el vostre lloc, més elevat serà el seu DA. Una manera segura d’incrementar el DA és aconseguir que altres llocs web ben respectats s’enllacin al vostre lloc web quan es faci referència a alguna cosa.

Per exemple, nosaltres’tornem a ser l’autoritat sobre com arribar en línia, de manera que quan altres llocs escriguin contingut al respecte, potser ens citen com el lloc on van obtenir la seva informació. Això ajuda als lectors a confiar que el que diuen és legítim i ajuda el nostre SEO. Guanyar-guanyar!

Senyals Socials

Ell’sempre és important tenir en compte el que pensa el públic. Els motors de cerca només poden jutjar tant abans que necessitin la nostra ajuda. Disposar de botons socials al vostre lloc per tal que els usuaris puguin agradar o compartir el contingut és una manera fantàstica d’explicar a Google que ho feu’tornar a posar-hi és útil i popular.

Contingut optimitzat

Això pot semblar evident, però tu’Em sorprendria la quantitat de persones que ho passen per alt. Podeu optimitzar tot el que us agradi, però el que encara és més important és el vostre contingut real. El que dius ha d’incloure les paraules clau que voleu orientar (don’Tanmateix, no us les agrupem: Google ho odia.)

També cal fer un pas enrere i pensar: ‘aquest contingut tracta els problemes que vull?’ Pot ser que estigui responent a algú’s pregunten, mostreu un producte o oferiu consells. Sigui com sigui’S’està fent, ha d’ajudar les persones que la busquen.

6

Squarespace vs WordPress SEO: Conclusió

Esperem que aquest article us hagi demostrat que, quan es tracta de SEO, sí’No és la plataforma que sou’tornem a continuar’És el que en fas!

Podeu crear llocs optimitzats tant amb Squarespace com amb WordPress, però la resposta a la qual és millor depèn del que’estic buscant. Per recaptar, aquí’es un quadre que resumeix les diferències clau i quina plataforma és millor per a cada àrea:

Àrea de SEOEspai d’espaiWordPressCaracterístiques

Guanyador: WordPress

Supervisió del rendiment

Guanyador: Espai d’espai

Cost

Guanyador: Espai d’espai

Totes les funcions bàsiques de SEO disponibles, però algunes només es poden utilitzar en determinades pàgines.No hi ha eines de SEO integrades, però té una gran quantitat de plugins útils que us permetran accedir a funcions de SEO avançades.
Analítica integrada i l’opció de connectar Google Analytics.No es poden connectar analítiques integrades, sinó Google Analytics.
Eines de SEO disponibles a tots els plans a partir de 12 dòlars el mes.Les eines de SEO i els connectors premium només estan disponibles al pla de negocis i superior per 25 dòlars al mes.

Espai d’espai’s SEO és millor per als qui no tenen tecnologia més avantatjats’no tinc centenars de dòlars per esquitxar. Té totes les seves eines de SEO incorporades i guanyades’no et costa una fortuna per optimitzar.

WordPress és el millor per a un lloc web més avançat i totalment optimitzat… si teniu els diners. No hi ha eines de SEO integrades i tu’Hauré d’estar al menys al seu pla de negoci (25 dòlars / mes) abans d’accedir a funcions més avançades.

L’espai i el WordPress no són’Les úniques plataformes que podeu fer servir, per descomptat, també hi ha un munt d’altres amb grans ofertes de SEO. Wix i Weebly, per exemple, disposen d’eines similars a Squarespace, a més d’un mercat d’aplicacions on podeu pagar una mica més per complements SEO.

En general, nosaltres’t’ho dius’sóc més que capaç de situar-se altament amb un lloc web de Squarespace. Si senteu les bases adequades, guanyaria’No he de passar molt abans que el vostre lloc sigui un gratacel SEO entre els bungalows.

7

Squarespace vs WordPress SEO: preguntes freqüents

Què’és millor per a petites empreses: Espai o WordPress’ SEO?

La resposta a això es basa en el vostre pressupost i la vostra indústria. Squarespace és ideal per a indústries creatives com la fotografia i el disseny gràfic. Ell’També és molt més barat la creació d’un lloc optimitzat a. WordPress pot ser excel·lent per a SEO avançat, però tu’Hauré de pagar.

Aren’Hi ha dues plataformes WordPress diferents?

Sí, WordPress.com i WordPress.org. WordPress.com és més que una plataforma de blocs, mentre que WordPress.org és una CMS de ple rendiment utilitzada pels desenvolupadors. Nosaltres’He parlat principalment sobre WordPress.com en aquest article, però si ho teniu’Voleu saber-ne més sobre WordPress.org, feu una ullada a la nostra crítica aquí.

Què’és el més important per a SEO?

No hi és’No és un element de SEO que’és més important que un altre. Algunes de les coses més importants a tenir en compte són, però, orientar-se a les paraules clau adequades, escriure grans meta-títols i descripcions i tenir un lloc web optimitzat per a mòbils amb velocitats de càrrega ràpides de pàgines..

Ha trobat útil la nostra comparació?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me