Gràfic de comparació del creador de llocs web

Aquest gràfic de comparació de creadors de llocs web us ajudarà a trobar el creador de llocs web adequat, ja que us permetrà comparar les funcions que us importen.

Aquest gràfic de comparació del creador de llocs web us permet comparar les funcions clau que hi ha i trobar la millor solució per crear el vostre lloc web. Les funcions i les classificacions es basen també en proves àmplies, comentaris i anys d’experiència.

Compareu els creadors de llocs web

Wix Espai d’espai Weebly Lloc 123 GoDaddy 1&1 IONOS

 • Wix 4,7 / 5
 • Espai 4.3 / 5
 • Weebly 4,1 / 5
 • Lloc 123 4/5
 • GoDaddy 3.8 / 5
 • 1&1 IONOS 3,6 / 5

Actualitza els constructors logotip de wix Wix logotip de l’espai Espai d’espai weebly_logotype Weebly logotip de creador de llocs web superior gratuïta site123 Lloc 123 logotip de godaddy GoDaddy 1 i 1 logotip de IONOS 1&1 IONOS Qualificació global

4.7 de 5

4.3 sobre 5

4.1 sobre 5

4 de 5

3.8 sobre 5

3.6 de 5

Millor Premi Millor constructor en general Un somni per a la creativitat Millor per a petites empreses Chatbot en directe Quiz el més ràpid de construir el millor per a les empreses de coll blanc Facilitat d’ús 4.3 3.3 3.3 4 3.7 3.5 Llocs web desenvolupats 110m 2m 40m 8m 80k 14k Dissenys de temes de disseny 5 5 4 3 5 1 Temes responsius Editor mòbil Flexibilitat de disseny 3,6 4,6 3,9 2,9 3,8 2.3 Ajudant de disseny Prova gratuïta de plans de preus Pla gratuït Nombre de plans 6 4 4 4 4 4 Pla d’entrada (mensual)

 • 13 dòlars
 • 12 dòlars
 • 5 dòlars
 • 10,8 dòlars
 • 10 dòlars
 • 7 dòlars

Més populars (mensuals)

 • 22 dòlars
 • 12 dòlars
 • 12 dòlars
 • 10,8 dòlars
 • 15 dòlars
 • 10 dòlars

Disposa de domini personalitzat gratuït Seguretat SSL Control de SEO 5 4 5 1 4 4 Exportar lloc web Restaura el lloc web Servei de correu electrònic Aplicacions mòbils Editors múltiples Funcionalitats Blogging 4 5 5 3 2 4 Comerç electrònic Creador de butlletins Creadora de membres Correu electrònic d’assistència Telèfon Xat en directe Fòrum Base de coneixements Qualificació global

4.7 de 5

4.3 sobre 5

4.1 sobre 5

4 de 5

3.8 sobre 5

3.6 de 5

Visita
Visita de Wix
Visita a l’espai
Visita Weebly
Visita al lloc 123
Visita GoDaddy
1&1 IONOS Voleu obtenir més informació? Consulteu la nostra ressenya de Wix Consulteu la nostra crítica de Squarespace Consulteu la nostra revisió Weebly Consulteu la nostra revisió de Site123 Consulteu la nostra revisió GoDaddy Consulteu la nostra&1 revisió IONOS Afegeix una valoració general del constructor Què és això?

Les nostres valoracions generals es basen en la puntuació mitjana de totes les valoracions combinades.

Per què importa això??

Les nostres puntuacions us proporcionen una visió general d’un servei que us ofereix les millors característiques, valor i molt més.

Comparació wix 4,7 / 5 places quadrades 4,3 / 5 pesadament 4,1 / 5 lloc123 4/5 godaddy 3,8 / 5 11 3,6 / 5 Tancar Millor premi Què és això?

Esbrineu quines àrees de creació de llocs web són més adequades per als nostres constructors recomanats

Per què importa això??

Els nostres premis “Millor per” posen de manifest els constructors que excel·len en les àrees que més importen als nostres lectors. Si no sabeu per on començar, aquests premis us han d’ajudar a identificar ràpidament el constructor més adequat a les vostres necessitats.

Comparació wix Millor espai per a constructors generals Un somni per a creatius, que és el millor per a petites empreses lloc 123 Chatbot en directe Whiz godaddy Més ràpid de construir 11 Millors per a empreses de coll blanc Permet la facilitat d’ús Què és això?

Us explica quina facilitat i intuïció ha d’utilitzar cada constructor.

Per què importa això??

No sentir confiança envers la tecnologia no us hauria d’impedir tenir un lloc web. Hem valorat cada constructor sobre la facilitat de recollir i utilitzar, de manera que ja sabeu la quantitat de corba d’aprenentatge de cadascun. Per què passar-hi hores esbrinant quin constructor s’adapta a les vostres habilitats quan us hem salvat el problema?

Comparació wix 4.3 / 5 places quadrades 3.3 / 5 weebly 3.3 / 5 site123 4/5 godaddy 3.7 / 5 11 3.5 / 5 Tancar llocs web Powered Què és això?

El nombre actual de llocs web alimentats per cada constructor.

Per què importa això??

Quan es tracta de creadors de llocs web, realment pensem que com més usuaris tingui una plataforma, probablement millor. Penseu-hi com un restaurant, si no us donava bon menjar, ningú no hi menjarà allà! Un creador de llocs web és el mateix; si no era bo fer-lo servir, ningú el faria servir.

Comparació wix 110m 110 milions d’espais quadrats 2m 1+ milió de pesos 40m 40 milions de llocs123123 metres 8 milions de godaddy 80k 80 mil 11 14k 14 mil dissenys de temes tancats Què és això?

Un tema defineix l’aspecte i la disposició del lloc (però no el contingut).

Per què importa això??

Tenir una àmplia selecció de temes excel·lents per triar és de gran ajuda a l’hora de dissenyar el vostre lloc web. No només us ajuda a crear un lloc excel·lent de manera ràpida i senzilla, sinó que també sou lliure de personalitzar cada tema tan o menys com vulgueu per tal que realitzeu el vostre disseny..

Comparació wix 5/5 501 plantilles fantàstiques disponibles per a què escolliu. espai quadrat 5/5 Hi ha 81 plantilles disponibles. weebly 4/5 site123 3/5 godaddy 5/5 20 plantilles per triar entre aquest suport en més de 1.500 indústries. 11 1/5 Tanca Temes responsius Què és això?

Els temes responsius redimensionen el vostre lloc web de manera automàtica, de manera que queden excel·lents en diferents mides de pantalla + dispositius, com telèfons intel·ligents i tauletes.

Per què importa això??

Penseu en quina freqüència navegueu per Internet des del telèfon, però, molt? Ara pensa en quantes altres persones estan navegant per Internet en un dispositiu mòbil ara mateix. El fet d’accedir a les plantilles responsives permet que el vostre lloc web tingui un aspecte excel·lent en qualsevol moment, en qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu.

Comparació wix Les plantilles de Wix són més mòbils i no responen, però milloren constantment. Els elements actuals classificats com a responsive són: galeries; tires de text & columnes; presentacions de diapositives; menús horitzontals; i una selecció d’aplicacions Wix. Podeu trobar una llista completa aquí Tots els temes de Squarespace tenen resposta mòbil, de manera que el vostre lloc web tindrà un aspecte excel·lent en diferents dispositius mòbils. pesadament Totes les plantilles de Weebly tenen una vista optimitzada per a mòbils i la majoria responen plenament, cosa que és ideal per mantenir el disseny del vostre lloc en diferents dispositius. lloc123 fillol GoDaddy ofereix temes de resposta en tots els seus plans. 11 Tanca l’Editor per a mòbils Què és això?

Un editor que us permet editar específicament com es mostra el vostre lloc web en dispositius mòbils.

Per què importa això??

Si no teniu un tema sensible, la següent millor opció és tenir un editor de mòbils. És possible que el vostre lloc no s’optimitzi automàticament per a tamanys de pantalla diferents, però almenys podreu ajustar el vostre lloc web per tal que tingui un bon aspecte durant la marxa i mantingueu els visitants compromesos.

Comparació wix Wix proporciona un editor per a mòbils, de manera que podeu ajustar la vostra aparença del lloc web als visitants que naveguen des de qualsevol lloc. espai quadrat pesadament lloc123 fillol 11 Tanca la flexibilitat del disseny Què és això?

Us dóna una idea de quina forma lliure podeu organitzar dissenys i personalitzar el disseny del vostre lloc.

Per què importa això??

Els creadors de llocs web varien segons la quantitat de llibertat arrossegable i soltosa que proporcionen. Saber com de flexible és un constructor us pot estalviar molt de temps i esforç a llarg termini. Si només voleu un lloc senzill, potser no voleu utilitzar un constructor amb un alt nivell de flexibilitat. Tot i que si sou després de quelcom més complicat, més flexibles i versàtils, millor!

Comparació wix 3.6 / 5 squares 4.6 / 5 weebly 3.9 / 5 site123 2.9 / 5 godaddy 3.8 / 5 11 2.3 / 5 Close Design Assistant Què és això?

Alguns constructors de llocs web tenen eines que ajuden a crear el primer esborrany del vostre lloc web i a inserir contingut automàticament.

Per què importa això??

Si heu incorporat suport i disseny ajudat per l’AI, us pot ajudar molt si esteu nous a la creació de llocs web. No estic segur de la millor manera de dissenyar el vostre lloc web? O voleu obtenir alguna cosa en línia ràpidament? Aquest servei de “fer-ho-per-tu” pot ser un salvador si tens poc temps o lluites per inspirar-te..

Comparació wix Wix ADI (Artificial Design Intelligence) és un programa que funciona com un ajudant de disseny per a vostè. Simplement respon a unes preguntes i Wix ADI crearà automàticament el primer esborrany del disseny del vostre lloc web i inserirà contingut. No podreu continuar editant el lloc web un cop finalitzeu el projecte inicial de Wix ADI. espai quadrat pesadament lloc123 Site123 està dissenyat específicament per a ADI. És possible que no tingueu el mateix nivell de control creatiu que proporcionen altres constructors, però són ideals per a aquells que necessiten un lloc web ràpidament. fillol GoDaddy està dissenyat per a ADI. És possible que no tingueu el mateix nivell de control creatiu que proporcionen altres constructors, però són ideals per a aquells que necessiten un lloc web ràpidament. 11 Tanca la prova gratuïta Què és això?

Una prova gratuïta de 14 dies.

Per què importa això??

Si teniu accés a una prova gratuïta, us permetrà fer el creador del vostre lloc web per fer una prova de prova abans de decidir si us convé. És la millor manera de conèixer un creador de llocs web abans de dedicar-hi el vostre temps, energia i diners.

Comparació wix espai quadrat 2 setmanes de prova gratuïta. pesadament lloc123 fillol Prova gratuïta d’un mes. 11 Tanca Pla gratuït Què és això?

Un pla de subscripció sense cost.

Per què importa això??

Si teniu accés a un pla gratuït, us podeu agafar al creador de llocs web per a una unitat de prova abans de decidir si us convé. És la millor manera de conèixer un creador de llocs web abans de dedicar-hi el vostre temps, energia i diners.

Comparació wix Plaça lliure disponible pesadament Lloc gratuït disponible 123 Pla gratuït disponible padrí 11 Tancar el nombre de plans Què és això?

El nombre de diferents plans de subscripció de pagament que ofereix cada constructor.

Per què importa això??

Com més gran sigui l’elecció de plans que tingueu, millor podreu adaptar la vostra subscripció a les vostres necessitats.

Comparació wix 6 Preu del Pla anual / mes:
Combo: 11,00 dòlars,
Il·limitat: 14,00 dòlars,
Bàsic empresarial – 20,00 dòlars,
Negoci il·limitat: 25,00 dòlars,
VIP – 29,00 dòlars,
VIP empresarial: espai quadrat de 35,00 dòlars 4 de 4 temps Preu del Pla anual / mes:
Primer: 8,00 dòlars,
Pro – 12,00 dòlars,
Negoci: 25,00 dòlars,
Rendiment: lloc de 38,00 dòlars123 4 Preu del Pla anual / mes:
Bàsic: 10,80 dòlars,
Avançat: 16,80 dòlars,
Professional: 22,80 dòlars,
Or – 28,80 dòlars la colla 4 Preu del Pla anual / mes:
Personal – 5,99 dòlars,
Negoci: 9,99 dòlars,
Business Plus – 14,99 dòlars,
Botiga en línia – 29,99 dòlars
11 4 Pla de preus anuals / mes:
Imprescindible: 7 dòlars,
Negocis: 10 dòlars,
Pro – 20 dòlars,
Pro (comerç electrònic): 30 dòlars
Tancar el pla d’entrada (mensual) Què és això?

El cost del pla de preus més barat de cada servei. Tingueu en compte que es tracta dels preus habituals, la majoria de proveïdors oferiran tarifes més descomptades per a clients nous, però només s’apliquen al termini de registre inicial. Consulteu el lloc propi de cada amfitrió per obtenir més detalls.   

Comparació wix

 • 13 dòlars

Combat Plaça d’espai

 • 12 dòlars

pesadament

 • 5 dòlars

Lloc inicial del lloc123

 • 10,8 dòlars

Pla bàsic

 • 10 dòlars

Pla personal 11

 • 7 dòlars

Pla essencial Tancar Més populars (mensuals) Què és això?

El preu mensual del pla de pagament més popular de cada constructor (basat en una subscripció anual).

Per què importa això??

Això posa de manifest el pla que satisfà les necessitats de la majoria de la gent i el que costaria. Si no sabeu exactament quines són les vostres necessitats, aleshores optar pel pla més popular és una bona regla general. També és la més propera a una comparació de preus directa entre els constructors que obtindreu.

Comparació wix

 • 22 dòlars

Plaça quadrada il·limitada

 • 12 dòlars

Pla personal de forma pesada

 • 12 dòlars

Lloc Pro 123

 • 10,8 dòlars

Pla bàsic

 • 15 dòlars

Pla de negocis més 11

 • 10 dòlars

Pla de negocis Tancar domini personalitzat gratuït Què és això?

El fet de tenir un domini personalitzat us permet personalitzar l’URL o l’adreça del vostre lloc web (per exemple, www.mycustomdomain.com).

Per què importa això??

Alguns creadors de llocs web ofereixen un domini personalitzat gratuït en registrar-se en un dels seus plans premium. El fet de tenir un domini personalitzat (i més personalitzat) no només fa que el vostre lloc web tingui un aspecte legítim, sinó que també us pot ajudar a destacar i a fer-vos més memorables també per als usuaris. Heck, és molt més probable que feu clic a www.mycoolsite.com que a www.mycoolsite.weebly.com, oi? Si voleu obtenir més informació sobre els noms de domini, consulteu la nostra guia de noms de domini (guia de noms de domini).

Comparació wix Wix us proporciona un nom de domini gratuït si us registreu al seu Combo o en els seus plans superiors. espai quadrat pesadament Weebly us ofereix un domini personalitzat gratuït en registrar-vos en un pla de pagament i pagar-lo anualment. lloc123 fillol 11 Tanqueu seguretat SSL Què és això?

Un SSL (Secure Sockets Layer) xifra la connexió entre el vostre lloc web i el vostre visitant, millorant la privadesa i mantenint la seguretat en línia. El vostre creador de llocs web us en gestionarà.

Per què importa això??

El fet de tenir un lloc web xifrat no només protegeix a vosaltres i als vostres usuaris, sinó que pot millorar els percentatges de conversió de comerç electrònic ja que els vostres compradors confiaran que les seves dades privades estiguin segures amb vosaltres. També pot augmentar el vostre SEO i els vostres rànquings, ja que Google i altres motors de cerca busquen llocs web segurs.

Comparació wix Certificats SSL gratuïts a tots els plans. espai quadrat https://www.websitebuilderexpert.com/go/squarespace-squarespacechartsslCertificats SSL gratuïts a tots els plans. pesadament Certificats SSL gratuïts proporcionats a tots els plans, inclosos els plans gratuïts. lloc123 fillol Els certificats SSL només s’inclouen per als plans Business, Business Plus i Online Store. 11 Tanqueu el control de SEO Què és això?

El fet de controlar el SEO del vostre lloc web (Optimització de motors de cerca) us ajuda a perfeccionar el vostre lloc web per millorar la seva visibilitat en línia i en els rànquings de motors de cerca.

Per què importa això??

Tenir més control del SEO del vostre lloc web és una manera excel·lent de millorar els rànquings del motor de cerca, augmentar els visitants del vostre lloc web, augmentar les vendes i augmentar la reputació en línia del vostre lloc web. És un element vital del trencaclosques d’èxit en línia.

Comparació wix 5/5 Wix SEO Wiz està integrat al vostre editor i us pot ajudar a optimitzar el vostre lloc per als motors de cerca. També podeu personalitzar títols i URL de pàgines web (adreces de pàgines web) per tal que els motors de cerca entenguin millor l’objectiu de les vostres pàgines. Wix es destaca específicament a les Directrius per a administradors web de Google (al costat de WordPress), responent a una pregunta habitual sobre si Wix és un motor de cerca. espai quadrat 4/5 weebly 5/5 Weebly té una opció de SEO integrada al seu editor. Us permet editar les descripcions del vostre lloc i de la vostra pàgina i afegir paraules clau de focus per ajudar els motors de cerca a classificar el vostre lloc web. No és tan en profunditat com Wix o Squarespace. lloc123 1/5 godaddy 4/5 GoDaddy permet les optimitzacions de SEO per a títols de pàgines i molt més en els plans de Business, Business Plus i de botiga en línia 11 4/5 Tanca Exportar lloc web Què és això?

Permet exportar el vostre lloc web des del creador i traslladar-lo a una altra plataforma.

Per què importa això??

De vegades, el constructor que heu triat no us convé a llarg termini. Així que en comptes de crear un nou lloc web des de zero, pot ser útil exportar el vostre existent i dur-lo a qualsevol altre lloc. Nota: però, tots els constructors no ho ofereixen i, si ho és, és possible que es trobi limitat a determinades pàgines o tipus de fitxer..

Comparació wix No podeu exportar cap lloc web de Wix. espai quadrat Squarespace us permet exportar determinats continguts del vostre lloc web per utilitzar-los a WordPress. pesadament Weebly us permet exportar codis HTML / CSS per utilitzar amb un altre host. Tanmateix, no podeu exportar-ho tot i, per editar el vostre lloc, haureu de modificar els codis vosaltres mateixos. lloc123 fillol 11 Tanca Restaura el lloc web Què és això?

Si alguna cosa va malament, podeu restaurar una versió anterior del vostre lloc web des d’una còpia de seguretat.

Per què importa això??

Sempre és bo tenir una còpia de seguretat (confieu en nosaltres, parlem per experiència aquí). Tenir un pot estalviar-vos hores si cometeu un error o elimineu accidentalment una pàgina.

Comparació wix Wix us permet guardar versions il·limitades del vostre lloc web amb la seva funció “Historial del lloc”. Això vol dir que podeu restaurar tot el vostre lloc web en qualsevol moment, fins i tot setmanes després d’haver comès un error. espai quadrat Squarespace us permet restaurar les pàgines suprimides & publicacions del bloc fins a 30 dies després que se les hagi suprimit. pesadament Weebly us permet desfer canvis, però un cop sortiu de l’editor o publiqueu el lloc web, no podreu anul·lar cap canvi. Si heu suprimit accidentalment el lloc web o les pàgines, haureu de enviar un correu electrònic a Weebly & espereu que restableixin les eliminacions. Així, a diferència de Wix o Squarespace, no podreu recuperar els esborraments immediatament. lloc123 fillol El creador de llocs web de GoDaddy us permet crear fins a cinc còpies de seguretat del vostre lloc web. Podeu utilitzar-los per restaurar el vostre lloc si alguna cosa no funciona. 11 1&1 IONOS us permet crear una còpia de seguretat en qualsevol moment. Tot es fa una còpia de seguretat de forma automàtica cada vegada que feu clic a publicar. Tanca servei de correu electrònic Què és això?

Els serveis de correu electrònic us permeten configurar una adreça de correu electrònic mitjançant el vostre propi domini personal. Per què passa això?

Tenir una adreça de correu electrònic enllaçada amb el vostre domini us fa semblar més professional. També ajuda a fer que els missatges de correu electrònic que envieu semblin més legítims.

Comparació wix És possible obtenir una adreça de correu electrònic personalitzada per al vostre domini subscrivint-vos a la col·laboració de Wix amb G Suite de Google (5 dòlars / mes per usuari). Només en plans premium. espai quadrat Podeu crear una adreça de correu electrònic personalitzada per al vostre domini mitjançant la col·laboració de Squarespace amb G Suite de Google (5 dòlars per mes). Només en plans premium. pesadament Podeu crear una adreça de correu electrònic personalitzada per al vostre domini mitjançant la col·laboració de Weebly amb G Suite de Google (5 dòlars per mes). Només en plans premium. lloc123 SITE123 té un servei de correu electrònic integrat. Podeu crear la vostra bústia relacionada amb el domini, amb entre 2-10 dominis basats en correu electrònic depenent del pla que decidiu utilitzar. fillol Podeu obtenir un correu electrònic personalitzat enllaçat a la vostra adreça de domini al pla personal de GoDaddy i posteriors. Al pla Personal, rebeu un correu electrònic personalitzat d’Office 365, gratuït per al primer any. 11 1&1 IONOS té el seu propi servei de correu electrònic integrat amb adreces de correu electrònic i un domini inclòs en tots els plans premium. Tanca les aplicacions per a mòbils Què és això?

Tenir una aplicació per a mòbils us permet gestionar el vostre lloc o la vostra botiga en línia.

Per què importa això??

Una aplicació mòbil fiable i fàcil d’utilitzar és una característica potent que voleu si voleu crear el vostre lloc i publicar contingut durant qualsevol moment. Tant si teniu un blogger de viatges establert en jet com si realitzeu una actualització vital de la pàgina principal a la sortida del viatge, les aplicacions per a mòbils us resulten molt convenients per estar al capdamunt del vostre lloc web.

Comparació wix Wix té una aplicació mòbil on podeu crear i gestionar publicacions de blocs, gestionar la vostra botiga en línia (fer el seguiment de comandes, afegir / editar productes, rebre notificacions de vendes), interactuar amb els vostres visitants (rebre notificacions quan rebeu un missatge, quan algú reserva una cita. , etc.), o fins i tot començar a xerrar en directe amb els vostres visitants quan es troben al vostre lloc web. Wix també té una aplicació mòbil per a la seva funció de butlletí (aplicació Wix ShoutOut), que permet crear un butlletí de notícies directament al dispositiu mòbil per enviar-los als seus subscriptors. espai quadrat Squarespace té cinc aplicacions mòbils. Analytics us manté al capdamunt de les mètriques essencials del lloc web que us importen, el comerç us permet fer funcionar la vostra botiga en línia, el bloc us ofereix les eines necessàries per escriure, editar + publicar a diversos llocs. el treball creatiu amb vosaltres i Nota us ajuda a capturar moments d’inspiració per a un ús posterior. pesadament L’aplicació Weebly us permet crear tot el vostre lloc web (amb la seva aplicació iPad), escriure publicacions al bloc, gestionar comentaris, supervisar el trànsit i gestionar productes & rebre notificacions de vendes a la vostra botiga en línia (mitjançant l’iPhone & Aplicació Android). Amb l’aplicació iPad, fins i tot podeu crear el vostre lloc web Weebly fora de línia (sense connexió a Internet) per poder treballar a qualsevol lloc. lloc123 fillol 11 L’1&Una aplicació mòbil IONOS us permet editar directament el vostre “lloc web” i fer un seguiment dels visitants del vostre lloc amb anàlisis. També podeu fer el seguiment de les vostres factures i accedir al centre d’ajuda. Tanqueu diversos editors Què és això?

Aquesta característica us permet configurar diversos perfils d’editor per al vostre lloc web i controlar-ne el nivell d’accés.

Per què importa això??

El fet de poder compartir la càrrega de treball en diversos editors és una característica essencial si teniu col·legues o un equip o que voleu ajudar a gestionar o a construir el vostre lloc. Podeu definir nivells d’accés diferents per a cada editor.

Comparació wix Wix us permet afegir editors amb diferents nivells d’accés per ajudar-vos a gestionar el vostre lloc web. Podeu establir límits perquè alguns editors no puguin accedir a totes les parts del vostre lloc web. espai quadrat pesadament Weebly us permet afegir editors amb diferents nivells de drets d’accés / autoritat per ajudar-vos a gestionar el vostre lloc web. Podeu establir límits perquè alguns editors no puguin accedir a totes les parts del vostre lloc web. lloc123 SITE123 permet afegir diversos editors, però, tothom que tingui accés tindrà els privilegis editorials més alts. fillol 11 Tanca els blocs Què és això?

Teniu la possibilitat d’afegir i guardar un bloc al vostre lloc web?

Per què importa això??

Un bloc us ajuda a crear contingut regular i atractiu, que és ideal per atreure visitants i que ofereix beneficis SEO (Google ENCANTA contingut fresc) El blogging és una forma molt fàcil de relacionar-vos amb els possibles reductors potencials i existents, establir-vos o la vostra empresa com a líder de la indústria de la indústria, connectar persones amb la vostra marca i crear contingut rarable (qui sap, fins i tot podreu fer alguna cosa que sigui viral!).

Comparació wix 4/5 La funció de Blog Wix fa que sigui fàcil i ràpida compartir els vostres pensaments en línia i fer créixer una comunitat al voltant de la vostra passió. espai quadrat 5/5 Squarespace us permet programar quan publicareu la publicació (així podreu escriure abans del temps). També es pot connectar & publica automàticament la publicació del teu blog a Facebook & Comptes de Twitter. Squarespace té una integració integrada amb el sistema de comentaris de Disqus (si no voleu fer servir el sistema de comentaris de Squarespace) i disposa de múltiples assistències d’autor per a publicacions de convidats. Vegeu webs de Squarespace 5/5 Weebly facilita la creació d’un bloc fantàstic, perfeccionar les seves propietats de SEO (URL, descripcions, etc.), programar quan es publiquen publicacions, integrar comentaris de Facebook o Disqus i fins i tot gestionar comentaris per evitar el correu brossa. Teniu una bona flexibilitat quan feu un bloc a Weebly. lloc123 3/5 godaddy 2/5 Només podeu afegir un bloc al pla personal de GoDaddy. 11 4/5 Tanca Comerç electrònic Què és això?

Permet convertir el vostre lloc web en una botiga de comerç electrònic i començar a vendre productes. Alguns constructors estan dissenyats específicament tenint present el comerç electrònic.

Per què importa això??

El fet de poder iniciar una botiga en línia ha transformat completament la manera com comprem i venem productes (només cal pensar en Amazon o eBay). Cada cop s’estan gastant més diners en línia pels consumidors, i així, com s’obté una llesca d’aquest pastís? El fet d’afegir la funcionalitat de comerç electrònic al vostre lloc web us permet convertir el vostre lloc web en una botiga en línia i començar a guanyar diners!

Comparació wix Les eines de comerç electrònic Wix us poden ajudar a configurar ràpidament una petita botiga en línia. Podeu accedir a eines encara més potents a través del Wix App Market (la nostra revisió), el que us permetrà posar-vos de forma especial en plataformes de comerç electrònic com Shopify (la nostra revisió) o Ecwid. espai quadrat Els plans empresarials de Squarespace faciliten la creació d’una botiga en línia. No hi ha comissions de transacció, de manera que els seus beneficis són més alts. Hi ha un ampli ventall d’integracions que pot tenir avantatge, incloses (sense limitar-se) la impressió d’etiquetes, els complements d’inventari + impostos, les integracions de comptabilitat, la recuperació del carretó abandonat i la possibilitat de crear comptes de clients. pesadament Weebly ofereix algunes eines de comerç electrònic perfectes, ideals si voleu començar una petita botiga en línia com a negoci secundari. Ofereix una cistella de compra totalment integrada, que és realment convenient per als compradors, així com una caixa de seguretat segura perquè els detalls del cutomer siguin segurs. Weebly fins i tot disposa d’eines de seguiment d’inventaris perquè pugueu gestionar la vostra botiga fins a l’última venda. lloc123 fillol GoDaddy ofereix ara eines de comerç electrònic i tres dels seus plans de pagament estan dirigits a empreses en línia que vulguin vendre productes. Al pla de la botiga en línia, podeu acceptar pagaments amb targeta de pagament i targeta de crèdit, utilitzar el carro de la compra integrat, configurar tarifes d’enviament + impostos, oferir descomptes i gestionar les vostres accions + comandes. El pla de la botiga en línia també ofereix recuperació del carretó abandonat de manera que minimitzeu el risc de perdre vendes. 11 Tanca Creador de butlletins Què és això?

Permet enviar correus electrònics a una base de dades d’usuaris que s’han registrat per rebre-los.

Per què importa això??

La possibilitat d’enviar butlletins és una forma senzilla i ràpida de mantenir-se en contacte amb els seus lectors i clients. Podeu enviar actualitzacions, notícies, o fins i tot promocions, o mantenir els vostres seguidors compromesos!

Comparació wix El creador de butlletins de Wix es diu Shoutout. Permet importar adreces de correu electrònic des dels vostres comptes de correu electrònic (Gmail, Outlook, Hotmail, etc.) i inserir automàticament adreces de persones que us han contactat mitjançant formularis de contacte o comandes de compra..
Per capturar les adreces de correu electrònic dels vostres visitants, Wix té una funció emergent o emergent per captar l’atenció dels vostres visitants. espai quadrat La integració de Squarespace amb MailChimp us permet enviar butlletins i gestionar subscriptors.
Per capturar les adreces de correu electrònic dels visitants, el bloc de butlletins de Squarespace afegeix una opció de “subscripció” al vostre lloc web. pesadament El creador de butlletins de Weebly es diu Weebly Promote, i també es sincronitza a la vostra llista de contactes de Weebly. El servei de butlletí de Weebly és gratuït si utilitzeu la plataforma per crear el vostre lloc web. Hi ha opcions per actualitzar-les si necessiteu enviar funcions / correus electrònics addicionals. lloc123 fillol GoDaddy proporciona màrqueting de correu electrònic de forma gratuïta amb els seus plans de Business Plus i de botiga en línia. Podeu actualitzar-ne diversos nivells si voleu enviar més correu als subscriptors. 11 Creador de membres proper Què és això?

Permet als usuaris registrar-se o registrar-se al lloc web i accedir al contingut restringit.

Per què importa això??

Aquesta és una eina útil per tenir si voleu crear un club privat o oferir contingut i classes exclusives. També és possible que només vulgueu restringir l’accés al públic en general per fer el vostre lloc web més exclusiu.

Comparació wix Amb Wix, només afegiu una àrea de membres al vostre lloc de Wix mitjançant l’editor, és tan senzill. Des d’allà podeu crear un nombre il·limitat d’adhesions. espai quadrat Amb Squarespace, podeu utilitzar la funció de subscripció al client nativa i gratuïta o la funció addicional de subscripció de pagament (19 $) per crear una àrea de membres pagada al vostre lloc web. pesadament Amb Weebly, podeu tenir fins a 100 membres al pla Pro o membres il·limitats amb el Pla de negoci. Podeu veure aquí el fàcil que és afegir i gestionar. lloc123 fillol Amb GoDaddy podeu crear una àrea de membres però no podeu tenir pàgines protegides amb contrasenya. 11 Amb 1&1 IONOS podeu crear pàgines protegides amb contrasenya, però no una àrea de pertinença. Tanca el correu electrònic Què és això?

Servei professional i suport de plataformes per correu electrònic

Per què importa això??

Saber quin suport tens disponible quan es troba amb problemes pot estalviar molt de temps. I l’orientació professional us pot ajudar a construir el vostre lloc tal com vulgueu.

Comparació wix Wix us permet enviar un bitllet d’assistència si les pàgines d’ajuda no us solucionen el problema. espai quadrat pesadament Weebly proporciona suport per correu electrònic a tots els plans. lloc123 fillol 11 Tanca telèfon Què és això?

Servei professional i suport de plataforma mitjançant telèfon.

Comparació wix Si teniu subscrit a un pla de prima de pagament de Wix, podeu organitzar les devolucions des del centre de trucades (entre les 18:00 i les 17:00 PST). espai quadrat pesadament Weebly proporciona suport telefònic als subscriptors del pla Pro i Business. lloc123 fillol GoDaddy ofereix servei de trucada telefònica 24 hores per a diferents nacions. 11 Tanca el xat en directe Què és això?

Servei professional i suport de plataforma mitjançant xat en directe in situ.

Per què importa això??

Saber quin suport tens disponible quan es troba amb problemes pot estalviar molt de temps. I l’orientació professional us pot ajudar a construir el vostre lloc tal com vulgueu.

Comparació wix espai quadrat pesadament Weebly proporciona suport per xat a tots els plans. lloc123 fillol GoDaddy té una opció de xat en viu in situ a la qual podeu connectar-vos per a la resolució de problemes més immediata. 11 Tanca el fòrum Què és això?

Permet obtenir servei i suport de la plataforma d’altres usuaris en fòrums oficials.

Per què importa això??

Saber quin suport tens disponible quan es troba amb problemes pot estalviar molt de temps. I l’orientació professional us pot ajudar a construir el vostre lloc tal com vulgueu.

Comparació wix espai quadrat pesadament Els taulers de discussió del fòrum comunitari us permeten demanar ajuda per part d’experts de Weebly o d’altres usuaris. lloc123 fillol La comunitat GoDaddy és un fòrum on podeu fer preguntes i esperar respostes d’experts o d’altres usuaris. 11 Tanca la base de coneixement Què és això?

Suport al lloc que proporciona articles útils i guies “Com fer”.

Per què importa això??

Saber quin suport tens disponible quan es troba amb problemes pot estalviar molt de temps. I l’orientació professional us pot ajudar a construir el vostre lloc tal com vulgueu.

Comparació wix El Centre d’ajuda en línia de Wix és una biblioteca completa de coneixement i ha de ser la primera parada si teniu cap pregunta. espai quadrat pesadament El Centre d’ajuda de Weebly ofereix una àmplia selecció de guies útils que us poden ajudar a començar a construir el vostre lloc, obrir una botiga, executar màrqueting de correu electrònic i molt més. lloc123 fillol Les pàgines d’ajuda de GoDaddy per al creador de llocs web inclouen els fonaments bàsics, l’afinació del lloc i consells i trucs més avançats. Per obtenir més suport, també hi ha el fòrum de la comunitat. 11 Tanca

Seleccioneu els constructors a comparar

Consulteu els constructors seleccionats a continuació

Cancel·la la comparació

Feu lliscar per comparar

Encara no sabeu quin utilitzar? Recomanació personalitzada

La nostra recerca

Probablement, esteu pensant en vosaltres mateixos: “com vam obtenir aquestes valoracions generals?”

Doncs bé, aquí a Website Builder Expert, pretenem proporcionar-vos la informació més exacta i honesta possible. És per això que realitzem una recerca independent sobre constructors de llocs web. Estem provant i testant constantment per informar-vos de quines plataformes són les millors del mercat ara mateix.

Ho fem posant a cada constructor el seu ritme en sis àrees clau: facilitat d’ús, funcions, relació qualitat-preu, flexibilitat de disseny, ajuda i assistència i puntuació del client. Hi ha tones de proves que fem a cada àrea – podeu llegir sobre com realitzem la nostra recerca – i les puntuacions de cada àrea ajuden a contribuir al rànquing global que veieu més amunt.

Aquest gràfic ha estat útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me