BigCommerce vs WooCommerce | Quina plataforma és adequada per a vostè?

BigCommerce vs WooCommerce és una batalla de dues plataformes de comerç pesat.

Construir la seva pròpia botiga en línia no’No sembla fàcil, però en realitat pot ser un procés realment senzill. Hi ha un munt de plataformes dissenyades per ajudar-vos a crear un lloc web de comerç electrònic. BigCommerce i WooCommerce són dos d’aquests productes, però tots dos són molt diferents.

BigCommerce és un creador de llocs web de comerç electrònic que’s va ajudar gairebé 100.000 persones a construir la seva pròpia botiga en línia.

BigCommerce vs WooCommerce

WooCommerce és un complement de WordPress de codi obert que permet als llocs web existents la possibilitat de vendre en línia.

Però quin’s millor? I com saps què és adequat vostè?

A Website Builder Expert,’És el nostre treball respondre a aquest tipus de preguntes. Investiguem i testem plataformes en línia per proporcionar-vos informació detallada i precisa. Continua llegint mentre discutim de què es tracta BigCommerce i WooCommerce i quina s’adapta millor a les teves necessitats.

Pssst! Només volíem informar-vos que actualment BigCommerce ofereix fins a tres mesos de franc quan us registreu a un nou pla. Dirigiu-vos al lloc web de BigCommerce per veure aquesta oferta en directe. 1

BigCommerce vs WooCommerce: avantatges & Contres

Avantatges i contres de BigCommerce

PROS BIGCOMMERCE# 1

# 2

Més funcions integrades que qualsevol competidor
Permet vendre’s a diversos canals com Facebook, Amazon i Instagram
BIGCOMMERCE CONS# 1

# 2

No hi ha cap aplicació mòbil que permeti executar la vostra botiga fora de línia
L’edició de la interfície és difícil de navegar

WooCommerce Pros i contres

PROS DE WOOCOMMERCE# 1

# 2

Personalització sense límits
Potent SEO
WOOCOMMERCE CONS# 1

# 2

Falta d’assistència al client
Coneixements tècnics avançats requerits

2

Què’és la diferència entre BigCommerce i WooCommerce?

BigCommerce és un creador de llocs web de comerç electrònic. No estic segur del que això vol dir? Permetin-nos explicar:

Un creador de llocs web de comerç electrònic és un programa que us ajuda a crear la vostra pròpia botiga en línia. No només això, també et proporciona suport sobre com gestionar el teu lloc, augmentar les vendes i tenir èxit en línia.

Penseu en això com posar un conjunt de prestatges. BigCommerce us ofereix totes les eines que necessiteu, a més d’un manual d’instruccions pràctic.

WooCommerce és diferent. Ell’s dissenyat per a llocs web de WordPress com a complement. Això significa’és un complement que integreu al vostre lloc normal per transformar-lo en una botiga en línia.

WooCommerce va ser construït per Automattic, l’empresa de desenvolupament web que també va fundar WordPress. Ell’es descriu com el “la plataforma de comerç electrònic més popular i personalitzable del web”.

Si tu’és un negoci en desenvolupament que necessita una botiga en línia, BigCommerce és una elecció intel·ligent. Ell’Disposa de tones de funcions integrades i una gran quantitat d’eines que us ajudaran a fer escala. De fet, BigCommerce diu que ajuda als seus comerciants a créixer un 28% interanual.

WooCommerce és per a aquells que ja tenen un lloc de WordPress, però que necessiten la funcionalitat de comerç electrònic. Ell’s totalment personalitzable i s’integra perfectament. Aviseu, però, allà’poca ajuda o suport per aquí, en necessiteu.

3

Facilitat d’ús

En general, els creadors de llocs web com BigCommerce són molt més fàcils d’utilitzar que els plugins com WooCommerce. Et proporcionen una base per aprofitar i sempre estan disponibles per oferir suport.

Per provar quina facilitat és la utilització de BigCommerce, hem obtingut una selecció de folk quotidiana per construir la seva pròpia botiga en línia. A continuació, se’ls va demanar que puntuessin el fàcil (o el difícil) que trobaven determinades tasques.

BigCommerce’Els resultats eren una mica bossa mixta. La gent va pensar que el procés de bord era clar i clar i li agradava com ja es van incorporar moltes funcions als temes. Alguns van lluitar amb la terminologia, però. Aquí hi ha alguns dels seus pensaments:

La borda va ser fantàstica: us va fer un petit recorregut per trobar determinades funcions i on podríeu personalitzar les coses. Fins i tot va deixar clar que no ho hauríem de fer’No tinc por de fer preguntes a la secció d’ajuda, que m’ha agradat molt.

La terminologia no era’no està bé. Si fossis nou a tota aquesta zona, seria molt desconcertant.

quadre de comandament bigcommerceBigCommerce és un potent creador de botigues en línia amb tones d’eines integrades

En definitiva, BigCommerce us proposa tenir èxit. Allà’és una mica d’una corba d’aprenentatge implicada, però una vegada’esteu familiaritzats amb els termes que utilitzen’Tindré tot el poder que necessiteu per crear una botiga de comerç electrònic més àmplia. I, el millor de tot, no ho feu’no necessiteu cap coneixement de codificació!

WooCommerce pot ser una mica més confús. Ell’és una plataforma més tècnica, i allà’S’han de fer moltes tasques relacionades abans de posar en funcionament la vostra botiga en línia. Vostè no’No hauria de ser un geni de l’ordinador per utilitzar WooCommerce, però algunes bones habilitats informàtiques no ho seria’no vaig bé.

quadre de comandament de woocommerceCom que WooCommerce és un complement, tu’Funcionaré fora de WordPress’ panell

Quan BigCommerce us ofereix un domini, hosting i certificats de seguretat, WooCommerce’Les ofertes es limiten a la funcionalitat de comerç electrònic pur.

4

Flexibilitat de disseny

Compten les primeres impressions. Ell’és important que quan els clients surtin al vostre lloc web’Vaig rebre amb un aparador molt bé i ben dissenyat’és fàcil de navegar.

BigCommerce Ofereix 7 temes gratuïts, amb més de 50 serveis addicionals entre 145 $ i 245 dòlars. Car, com això sona, el que tu’tornar a fer està mostrant als vostres clients qui sou com a marca.

Els estudis ho demostren Els clients repetits gasten fins a un 300% més que en nous. Només teniu l’oportunitat de fer aquesta primera impressió, de manera que feu que compte.

WooCommerce té 14 temes a la botiga, que tenen un cost afegit de 39 dòlars.Vostè’També haureu d’afegir extensions d’aparador per tal d’implementar el vostre lloc, que van des de fins a 59 dòlars.

aparador de botigues de woocommerceEls temes de WooCommerce són senzills, nets i varien en diverses indústries

No només els aparadors de WooCommerce són més barats que els temes premium BigCommerce’També és més personalitzable. Ell’és important afegir, però, que és aquí’necessitaré experiència tècnica.

Vostè no’He de ser un informàtic per personalitzar els temes de WooCommerce, però, com amb el propi WordPress, com més sabeu, més podeu editar.

BigCommerce’els temes, en canvi, són més rígids, però la personalització és molt més senzilla. BigCommerce té una interfície d’edició que us permet ajustar coses com la mida del text i el tipus de lletra, els dissenys de pàgines i la ubicació de navegació i els banners promocionals..

editor de grans empresesBigCommerce’L’editor no fa’no necessiteu coneixements de codificació i us permet accedir manualment a la vostra botiga en línia

Tant els temes de BigCommerce com WooCommerce tenen resposta mòbil. Amb BigCommerce, fins i tot podeu visualitzar la visualització del vostre lloc en les mides de la pantalla per a mòbils i tauletes a la part superior de l’editor.

5

Construir el temps

Quan es tracta de BigCommerce vs WooCommerce, el temps que es necessita per crear una botiga en línia pot variar enormement.

En primer lloc, depèn de si ja teniu un lloc web de WordPress. Com que WooCommerce és un complement de WordPress, afegir-lo a un lloc existent pot ser un procés relativament ràpid.

El vostre temps inverteix en WooCommerce’La personalització, però. Editar-ho al vostre gust pot costar molt de temps i, si ho feu’Ja teniu un lloc web de WordPress, el vostre temps de construcció es disminuirà.

Per contra, BigCommerce és un servei únic. Tot el que necessiteu per construir una botiga en línia ja està integrat, i perquè tot’s en un sol lloc’és molt més ràpid per agafar contacte. Si hi penses, pots aconseguir la teva botiga en línia en un o dos dies.

productes de gran comerçAmb BigCommerce, podeu crear, personalitzar i gestionar tot el vostre lloc tot en un sol lloc

Amb WooCommerce, vostè’Hauré de crear un lloc de WordPress i resoldre coses com ara allotjament per separat. Amb BigCommerce, això’Està allà a punt per començar a dissenyar el vostre propi lloc web de comerç electrònic.

Com nosaltres’he dit, allà’és un element tècnic de WooCommerce. Això és perfecte si necessiteu total control, però’És certament més complex i menys eficient que el BigCommerce.

Com sabem, BigCommerce és la plataforma més fàcil d’utilitzar, i allà’No pot evitar que la facilitat d’ús i el temps de construcció estiguin directament relacionats.

6

Eines de comerç electrònic & Característiques

Les característiques és on BigCommerce entra en la seva. Hi ha tones de funcions vitals i integrades que us trobareu utilitzant una i altra vegada. Alguns dels següents són:

 • Seguretat SSL – fa que la vostra botiga en línia sigui segura protegint els pagaments, donant-vos un petit símbol de cadenat al costat de la vostra URL per tal que els clients estiguin al corrent de la sortida.
 • Integració multicanal : Us permet vendre des del vostre lloc web directament a mercats com Amazon i en xarxes socials com Facebook.
 • Recuperació del carretó abandonat – envia recordatoris de correu electrònic automàtics als vostres clients quan deixen articles al seu carretó sense fer el check out.
 • Eines de seguiment analític i informes – supervisar el vostre lloc’el rendiment a través de sessions, vendes, campanyes de correu electrònic i molt més.
 • Creeu codis promocionals i descomptes – Us permetrem anunciar vendes i ofertes de productes proporcionant als clients un codi que pot utilitzar a la caixa.

Les opcions anteriors són importants per executar i fer créixer el vostre comerç de comerç electrònic. La funció del carretó abandonat és particularment útil Afirmació de BigCommerce us pot ajudar a recuperar el 25% de les vendes perdudes.

funcions de comerç electrònic de bigcommerceEll’És una mica estrany que la gent decideixi utilitzar BigCommerce quan comenceu a mirar totes les funcions que ofereix

I això’simplement alguns de BigCommerce’Característiques. Tenim paradís’Fins i tot no va tocar les seves opcions d’enviament i comercialització. Per tot això i molt més, llegiu la nostra ressenya detallada sobre BigCommerce aquí.

Això no’No dir que WooCommerce no ho fa’Tinc algunes característiques molt netes també. Tot i que hi ha moltes menys ofertes, WooCommerce encara ofereix:

 • Blocs – capacitat integrada per escriure, publicar i compartir articles.
 • Personalització sense límits – si sabeu codificar, ho feu’s completament sense restriccions. Podeu editar tot, des de la botiga fins a la pàgina de compra.
 • Devolucions d’un sol clic – permetre als vostres clients obtenir diners per obtenir devolucions a l’instant.

Funcions de comerç electrònic de woocommerceWooCommerce té una gran varietat de funcions de comerç electrònic que el podeu utilitzar

També podeu incrustar productes i compres en una gamma més àmplia de pàgines de la botiga. WooCommerce té clarament algunes funcions útils, però sí’No és el paquet complet com BigCommerce.

Penseu-hi com jugar a golf. Tant BigCommerce com WooCommerce us proporcionen clubs, però un us proporciona molta més varietat. WooCommerce té un conductor i un putter, però BigCommerce també inclou una planxa, llenya i falca. Podeu jugar a 18 forats amb qualsevol, però BigCommerce us ofereix un avantatge clar.

7

Opcions i tarifes de pagament

Poder acceptar diverses opcions de pagament és fantàstic quan ven a una àmplia gamma de clients. Tant BigCommerce com WooCommerce accepten targetes de crèdit i dèbit, juntament amb algunes de les majors passarel·les de pagament al voltant. Això inclou:

 • Franja
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Quadrat

Una cosa que’és important saber que cada passarel·la de pagament té els seus propis càrrecs de comissió per transaccions. Així que’val la pena mirar-los abans de saltar a la dreta.

Ni BigCommerce ni WooCommerce exigeixen els seus propis honoraris de transacció. Això vol dir que qualsevol cost addicional que es produeixi en processar pagaments provindrà directament de les passarel·les o empreses de targetes.

A més dels llistats, WooCommerce també admet més de 100 passarel·les de pagament diferents, com Authorize.Net. BigCommerce és una mica més limitat, només ofereix un parell d’altres opcions, al costat d’alguns moneders digitals com Chase Pay i Venmo.

pagaments de comerç altWooCommerce us ofereix una gran quantitat d’opcions de pagament per triar entre 8

SEO

El SEO (optimització de motors de cerca) és crucial per al rendiment de qualsevol botiga en línia. Determina la magnitud de la vostra botiga a la llista de motors de cerca com Google i afectarà directament la quantitat de trànsit que obté el vostre lloc.

Podríeu tenir els millors productes del món, però si ningú els troba, què?’s el punt?

Mirant BigCommerce vs WooCommerce, sí’és una trucada propera. Tots dos us ofereixen la possibilitat de millorar el vostre lloc’s SEO, que us ofereix la millor possibilitat de classificar-vos altament a Google. A BigCommerce, podeu:

 • Edita títols i descripcions de meta: esmena tant l’enllaç com el text que hi ha a sota dels resultats de cerca de Google.
 • Personalització dels llimadures d’URL: per assegurar-ho’és rellevant per a la pàgina que en teniu’vés a la pàgina, per exemple. “/ home / tapes / camises blanques /”.
 • Afegiu imatge Alt text: afegiu text a una imatge perquè Google sàpiga què és.
 • Obteniu assistència per paraula clau: recomanacions sobre les paraules que cal incloure en les descripcions de productes per ajudar la vostra botiga en línia a classificar-se correctament per a aquests termes.

bigcommerce seoBigCommerce facilita l’edició dels llimacs d’URL de manera que reflecteixen amb precisió la pàgina

WooCommerce també us permet editar meta-títols / descripcions, personalitzar llimadures d’URL i afegir text alt d’imatge. En cas que caigui, és que no proporciona extres integrats, com ara la seguretat SSL.

El fet de tenir un certificat SSL permet que Google sàpiga que el seu lloc és segur per al seu ús. Aquest certificat és de sèrie amb BigCommerce, però amb WooCommerce, vostè’He de pagar un suplement.

9

Ajuda i suport

Tothom necessita ajuda de tant en tant, i en aquesta categoria, allà’és un clar guanyador.

BigCommerce Ofereix suport 24 hores al dia per telèfon, correu electrònic i xat en directe. També té el seu propi fòrum d’usuaris i un centre d’ajuda amb funcions guies.

centre d’ajuda per a grans empresesBigCommerce té diverses maneres d’obtenir assistència i el centre d’ajuda t’ensenya a fer tot, des de tasques bàsiques fins a avançades

Si us registreu a BigCommerce’s un pla d empresa, també teniu el vostre propi consultor personal a bord i gestor de comptes. Es tracta d’experts de BigCommerce, que us ajudaran en qualsevol problema que tingueu quan utilitzeu la plataforma.

Per contra, el suport que WooCommerce ofereix és escàs en el millor dels casos. Té WooCommerce Docs (que és essencialment un centre d’ajuda), però més enllà d’això, hi ha’és un recurs poc preciós.

centre d’ajuda de woocommerceWooCommerce Docs és una biblioteca amb recursos on podeu trobar informació útil sobre la plataforma

Els usuaris de WooCommerce solen ser més experimentats en la tecnologia, la qual cosa explica en part la falta de suport a l’oferta. De qualsevol manera, però, si us enganxeu, vosaltres’estic en gran mesura pel vostre compte.

10

Preu

En termes de preus, BigCommerce vs WooCommerce és complicat.

BigCommerce té tres plans bàsics de preus: Standard (29,95 dòlars / mes), Plus (79,95 dòlars / mes) i Pro (249,95 dòlars / mes). També té un pla Enterprise, però tu’Haureu de contactar directament amb BigCommerce per obtenir un pressupost.

BigCommerce també ofereix un Prova gratuïta de 15 dies, és a dir, podeu provar la plataforma sense haver d’entrat en cap detall de la targeta. Aquesta és una manera fantàstica de veure si ho és’És la forma adequada per a vostè abans d’invertir.

preus de grans empreses

Tots els plans de BigCommerce tenen amplada de banda i comptes de personal il·limitats i cap despesa de transacció. Una diferència clau amb el pla estàndard, però, és que no ho feu’No obtindreu la funció del carretó abandonat: alguna cosa així’és vital per a qualsevol comerciant seriós.

WooCommerce és, com és habitual, una mica més complex. La plataforma en si és un complement gratuït de WordPress, així que hi ha’no té cap cost al respecte. Però tu’Hauré de comprar un tema ($ 39), seguretat SSL ($ 9 / any) i allotjament (10 $ / any) tot per separat.

Això significa que la vostra factura mensual pot ser una mica difícil de calcular. Amb BigCommerce, tot’S’inclouen sota una quota. Penseu-hi com pagar lloguers i factures; en algunes propietats, heu de pagar gas, electricitat i aigua per separat. Amb d’altres, això’s inclòs en la renda.

11

BigCommerce o WooCommerce: Conclusió

Com veieu, BigCommerce i WooCommerce són dues plataformes molt diferents que haurien de ser utilitzades per grups de persones molt diferents.

Per recaptar, deixa’heu de comprovar quina plataforma va guanyar cada categoria:

BigCommerce vs WooCommerceBigCommerceWooCommerceFacilitat d’ús

Disseny

Construir el temps

Funcions del comerç electrònic

Opcions i tarifes de pagament

SEO

Ajuda i suport

Preu

Senzill un cop arribeu a abordar-lo, però al principi pot resultar una mica aclaparador.És difícil per a qui no ho sigui’Tècnicament avançat o familiaritzat amb WordPress.
Una gran opció de temes senzills de personalitzar.Personalització sense límits i aparadors premium barats.
Tot es pot crear des del tauler de control, de manera que es pot aconseguir un lloc de comerç electrònic en directe.Us requereix que creeu un lloc de WordPress primer i que tingueu les habilitats informàtiques per editar WooCommerce al vostre gust.
Un munt de funcions i eines de classe mundial integrades i a punt per utilitzar.Hi ha funcions decents disponibles, però cal afegir les coses per aconseguir una plataforma de comerç electrònic més completa.
Suporta part del món’les principals passarel·les de pagament i doesn’no pot fer complir la seva pròpia tarifa de transacció.Exactament el mateix que BigCommerce, però inclou més de 100 opcions de pagament.
Personalitzeu meta-títols, descripcions i llimadures d’URL, juntament amb la imatge d’alt text i suport de paraules clau.Molt similar a BigCommerce, però no’No vingui amb seguretat SSL incorporada, que ajuda amb SEO.
Assistència 24/7 per telèfon, correu electrònic i xat en viu, amb un fòrum i centre d’ajuda.Només un centre d’ajuda amb documents. No hi ha suport personal disponible.
BigCommerce té tres plans bàsics de preus: Standard (29,95 dòlars / mes), Plus (79,95 dòlars / mes) i Pro (249,95 dòlars / mes). Allà’s a Prova gratuïta de 15 dies en oferta amb tots els plans.WooCommerce és un complement gratuït, però hi ha un cost per crear el lloc de WordPress que necessiteu per habilitar-lo. Aquest cost variarà d’un lloc a un altre, però probablement inclourà: un tema ($ 39), seguretat SSL (9 $ / any) i allotjament (10 $ / any) tots per separat com a mínim..

BigCommerce és per a aquells que necessiten construir una botiga en línia. Ell’és fàcil d’utilitzar, està ben dissenyat i té totes les funcions que necessita per tenir èxit i créixer. Ell’És perfecte per a principiants amb coneixements poc codificables.

WooCommerce s’adreça a aquelles persones que ja tenen un lloc de WordPress i són poc més tècnicament competents. Ell’s un complement que ofereix la funcionalitat de comerç electrònic als llocs de WordPress.

Si tu’Esteu interessat en crear el vostre propi lloc web de WordPress i utilitzar WooCommerce, llegiu la nostra ressenya completa de WordPress aquí.

En general, nosaltres’recomanaria BigCommerce si ho feu’encara he tornat a instal·lar-me i funcionar en línia. Ell’s una solució única en una que us permet iniciar el procés de creació de la vostra pròpia botiga en línia. Les seves prestacions i suport a nivell mundial estan aquí, a punt i a l’espera per ajudar-vos a convertir el vostre somni de comerç electrònic en una realitat.

12

BigCommerce vs WooCommerce: preguntes freqüents

BigCommerce o WooCommerce és millor per a petites empreses?

Això torna a tornar a la comoditat que teniu en un equip. BigCommerce és l’opció més senzilla, ja que tot el que necessites és autònom i allà’Hi ha molta ajuda disponible. Si la vostra empresa ja disposa d’un lloc web de WordPress, té sentit que s’afegi a WooCommerce i es comenci a vendre.

Què’és la diferència entre WooCommerce i WordPress?

WordPress és un sistema de gestió de contingut de codi obert on podeu crear el vostre propi lloc web des de zero. WooCommerce és un complement de WordPress que ofereix al vostre lloc web una funcionalitat de comerç electrònic. Tots dos són desenvolupats per la mateixa empresa i s’integren perfectament entre si.

Quines altres solucions de comerç electrònic podeu utilitzar?

Shopify és un altre creador de llocs web de comerç electrònic més destacat i funciona de manera molt similar a BigCommerce. Podeu llegir la nostra ressenya de Shopify aquí. Per a usuaris o empreses que només vulguin vendre uns quants productes al costat, pot ser que els creadors de llocs web com Wix, Weebly i Squarespace siguin més adequats.

Ha trobat útil la nostra comparació?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me