8 millors alternatives de BigCartel: quina resta hi ha?

logotip de càrtel granAquest article us mostrarà vuit alternatives BigCartel i us ajudarà a decidir quina plataforma us resultaria més adequada.

BigCartel és l’únic creador de llocs web de comerç electrònic que et permet vendre de forma gratuïta. En aquest sentit, sí’s un producte únic. Tanmateix, va obtenir una puntuació realment deficient en les nostres investigacions i proves d’usuaris, tan bé, de fet, que va acabar per última vegada en general.

De totes les plataformes que ho vam provar’és el més difícil d’utilitzar i requereix coneixements de codificació. El lloc web també té qualitat, de manera que ja podeu veure per què BigCartel pot no ser per a vosaltres.

Dit això, BigCartel s’adapta millor a les empreses petites que busquen quedar-se petites, i això’És bo per vendre productes individuals com peces d’art.

Com es compara amb altres plataformes de comerç electrònic? Doncs per facilitar-vos les coses, nosaltres’Hem fet les nostres investigacions i hem demanat a alguns grups quotidians que provessin cada plataforma. Així doncs, nosaltres’Realment he quedat sota la pell de tots els creadors de llocs web i he trobat vuit de les millors alternatives BigCartel per aquí. Aquests són:

 1. Shopify – la millor plataforma global de comerç electrònic
 2. Wix – una gran relació qualitat-preu
 3. BigCommerce – les millors funcions integrades
 4. Espai d’espai – les plantilles més ben dissenyades
 5. Weebly – el de mirar
 6. Volusió – Característiques d’analítica excel·lents
 7. GoDaddy – el més ràpid per construir una botiga en línia
 8. 3dcart – bé, però hi és’és millor per aquí

Nosaltres’Us portaré a fer un recorregut en el xiulet de cada plataforma, us proporcionarà informació ràpida sobre cadascuna i, finalment, us ajudarà a triar la millor alternativa.

Tens ganes d’aprendre? Excel · lent. Deixar’Comencem la gira…

Millors alternatives BigCartel

La nostra investigació independent ha trobat les millors plataformes de comerç electrònic del mercat. Aquí’es una llista de les millors alternatives de BigCartel.

Les millors alternatives BigCartel són:

 • Shopify – la millor plataforma global de comerç electrònic
 • Wix – una gran relació qualitat-preu
 • BigCommerce – les millors funcions integrades
 • Espai d’espai – les plantilles més ben dissenyades
 • Weebly – el de mirar
 • Volusió – grans característiques d’analítica
 • GoDaddy – el més ràpid per construir una botiga en línia
 • 3dcart – bé, però hi és’és millor per aquí

Hem d’aclarir que, mentre que algunes d’aquestes plataformes són específicament per a comerç electrònic, d’altres són creadors de llocs web amb funcionalitat de comerç electrònic. Aquest últim és millor si voleu construir un lloc web fantàstic i després vendre alguns productes, però per a botigues en línia més grans, les plataformes específiques de comerç electrònic són el que necessiteu.

Shopify

La millor plataforma de comerç electrònic a tot arreu

Shopify és el nostre millor fabricant de llocs web de comerç electrònic. Va assolir el lloc número 1 de les funcions de vendes i el punt de client i es va classificar molt en altres àrees com la facilitat d’ús, l’ajuda i l’assistència. En resum, Shopify és la millor solució per a la vostra botiga en línia.

Preu: 21,75 $ / mes – 299 $ / mes

Wix

Una gran relació qualitat-preu

El millor ‘genèric’ constructor de llocs web al mercat, Wix definitivament no és una solució ràpida a l’hora de construir una botiga en línia. Gràcies al seu disseny arrossegar i deixar anar, també teniu el control més creatiu de qualsevol plataforma.

Preu: 15,00 $ / mes – 45,90 USD / mes

BigCommerce

Millors funcions integrades

BigCommerce té tot el necessari per construir un imperi de comerç electrònic, tot en un sol lloc. Ell’s la millor plataforma per a negocis de creixement ràpid, oferint les eines més escalables. Si teniu grans ambicions de comerç electrònic, BigCommerce pot ser el que necessiteu.

Preu: 29,95 $ / mes – 249,95 $ / mes

Espai d’espai

Plantilles millor dissenyades

Squarespace crea botigues en línia elegants i suntuoses que ofereixen les millors plantilles del mercat. Naturalment, sí’s la millor elecció per a fotògrafs i propietaris d’empreses que venen productes visualment impressionants. També té algunes eines de comerç electrònic brillants, així que’No és només una cara bonica.

Preu: 18,00 $ / mes – 46,00 $ / mes

Weebly

La de veure

Dineu en la vostra ment? No només és fàcilment fàcil d’utilitzar, sí’És la gran relació qualitat-preu. Creeu la vostra fantàstica botiga en línia ràpidament sense haver de trencar el banc. Weebly no és’No és bastant propiciós en comparació amb els seus competidors de comerç electrònic, però sí’És una bona opció per a tots els voltants.

Preu: 5,00 $ / mes – 46,00 $ / mes

Volusió

Grans trets d’analítica

Encanta xafar números? Volusion té totes les funcions d’analítica per mantenir-vos entretinguts. Si bé la creació del lloc web de Volusion pot ser que no sigui la més senzilla, podeu aprofundir les dents en algunes sabroses eines d’inventari, passarel·les de pagament i informes de dades..

Preu: 13,50 $ / mes – 299,00 $ / mes

GoDaddy

El més ràpid per construir una botiga en línia

Don’No tinc temps de fer clic, arrossegar i crear? GoDaddy és la manera més senzilla de començar la carrera de comerç electrònic. Mitjançant GoCentral, una eina ADI (Artificial Design Intelligence), podeu tenir una botiga en línia GoDaddy a punt per començar a viure en pocs minuts..

Preu: 19,99 $ / mes

3dcart

Bé, però allà’és millor per aquí

El 3dcart pot obtenir una classificació força deficient en les nostres investigacions, però té un suport realment impressionant. L’inventari us proporciona molt de control i us beneficieu de les indicacions de SEO (Optimització de motors de cerca) a l’hora d’afegir productes. Segur, sí’és difícil d’utilitzar, però si us agraden les dades, podríeu empitjorar molt més.

Preu: 17,10 $ / mes – 229,00 $ / mes

Nosaltres’Ara aprofundiré en cada alternativa de BigCartel…

# 1 Shopify

La millor plataforma de comerç electrònic a tot arreu

Shopify és la millor plataforma per crear la vostra botiga en línia. No només té la gamma més completa d’eines de venda, sinó que la té’és molt fàcil d’utilitzar.

De fet, Shopify fa petar totes les caixes. Ofereix atenció al client les 24 hores del dia i us permet vendre en diversos canals com Facebook, Instagram i Pinterest. La plataforma perd punts per aplicar els honoraris de transacció si no ho feu’No utilitzeu la seva pròpia passarel·la de pagament, però, en general, podeu fer-ho’realment ho faig molt millor que Shopify.

shopify la millor alternativa de bigcartelShopify és potent i fàcil d’utilitzar, cosa que el converteix en la millor opció global per a la vostra botiga en línia

Shopify ProsShopify Cons
 • Venda multicanal
 • Sistema d’inventari brillant
 • No hi ha domini gratuït per al primer any
 • Obliga les taxes de transacció quan utilitzeu mètodes de pagament alternatius

Per què escolliu Shopify en lloc de BigCartel?

 • La millor plataforma global de comerç electrònic
 • Conjunt d’eines de venda més complet
 • Més fàcil d’utilitzar

Wix # 2

Una gran relació qualitat-preu

Wix és un creador de llocs web en primer lloc, el millor que hi ha per fora, de fet, però sí’Ara és una de les millors opcions per als llocs web de comerç electrònic. El seu intuïtiu disseny arrossega i fa que la creació de la vostra botiga en línia sigui brisa i també pot ajudar a desenvolupar la vostra imatge de marca.

Pot faltar algunes funcions de comerç electrònic, com ara la recuperació del carretó abandonat, que envia un correu electrònic als clients que abandonen el vostre lloc abans de finalitzar la compra. Però, en general, l’experiència de comerç electrònic Wix és agradable.

Wix també va ser el primer lloc en les proves per a l’assistència al client i la relació qualitat-preu, així podreu veure per què’s tan popular.

alternativa wix bigcartelWix és adequat per a principiants tecnològics, ja que li proporciona llibertat creativa amb el seu disseny arrossegar i deixar anar

Cons de Wix ProsWix
 • Molt fàcil d’utilitzar
 • Afegiu vídeos de producte
 • No hi ha cap funció de recuperació del carretó abandonat
 • No es pot vendre a Facebook, Instagram o Pinterest

Per què escolliu Wix en lloc de BigCartel?

 • Molt més fàcil d’utilitzar
 • Control més creatiu de qualsevol plataforma
 • Millor atenció al client

# 3 BigCommerce

Millors funcions integrades

Com el seu nom indica, BigCommerce és per a grans botigues en línia. Ell’s la plataforma més escalable del grup, que ofereix totes les funcions que necessiteu per fer créixer ràpidament el vostre negoci, tot en un sol lloc.

BigCommerce és més difícil d’utilitzar que Shopify o Wix. La seva interfície està coberta d’argot, però això’S’esperaria d’una plataforma tan potent.

Allà’No hi ha cap aplicació mòbil, pel que pots’administreu la vostra botiga mentre no. Tanmateix, un cop pugeu per sobre de la corba d’aprenentatge inicial de BigCommerce, podeu aprofundir en les seves funcions: aquestes inclouen la venda de canals múltiples, més de 40 passarel·les de pagament i la possibilitat de vendre productes digitals, físics i basats en serveis..

pàgina d'inici de bigcommerceBigCommerce té tot el que necessita per a una botiga en línia integrada amb èxit estalviant diners en la integració d’aplicacions

BigCommerce ProsBigCommerce Cons
 • Les millors i les funcions més integrades
 • Característiques de SEO fantàstiques
 • L’edició de la interfície és difícil de navegar
 • No hi ha cap aplicació mòbil

Pssst! Només volíem informar-vos que actualment BigCommerce ofereix fins a tres mesos de franc quan us registreu a un nou pla. Dirigiu-vos al lloc web de BigCommerce per veure aquesta oferta en directe!

Per què escolliu BigCommerce en lloc de BigCartel?

 • Les millors eines integrades del mercat
 • El millor per a les empreses que busquen escalar
 • Només la plataforma que permet vendre productes físics, digitals i basats en serveis

Espai # 4

Plantilles millor dissenyades

Amb les botigues Squarespace, els seus productes són els protagonistes. El constructor té les plantilles més ben dissenyades de qualsevol plataforma, llavors tu’Tindré un bell lloc web per combinar amb els vostres productes.

Squarespace és complicat d’utilitzar en comparació amb altres constructors específics que no són del comerç electrònic. No té cap botiga d’aplicacions, però, en conjunt, té força i profunditat reals en les seves característiques. Alguns dels nostres favorits inclouen la informació sobre integració de xarxes socials i informes d’analítica en profunditat.

Ell’No és l’opció més barata que hi ha, wEls preus del preu comencen a partir de 18 dòlars al mes, però el constructor ofereix una prova gratuïta de 14 dies.

comerç electrònic d'espai quadratSquarespace us permet crear una bonica botiga de comerç electrònic amb les millors plantilles dissenyades al vostre voltant

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • Plantilles millor dissenyades
 • Gran sistema d’inventari
 • No té nombroses opcions de pagament
 • No hi ha cap botiga d’aplicacions

Per què escolliu Squarespace en lloc de BigCartel?

 • Plantilles millor dissenyades
 • Millor qualitat de les funcions
 • Integració en mitjans socials

# 5 Weebly

La de veure

Té consciència de costos? Podeu deixar de dedicar temps i esforços a la recerca d’un creador de llocs web que tingui un pressupost senzill, perquè Weebly és el que més us convida.

Amb els plans mensuals de preus a partir de només 5 dòlars, potser us preocuparan que Weebly tingui força realperò no tingueu por. Després d’haver estat comprats recentment pels processadors de pagament Square, això’S’està convertint en un millor jugador en l’àmbit del comerç electrònic i ofereix algunes de les millors funcions de blocs del mercat.

Dit això, Weebly no ho fa’no proporcioneu cap eina de dades gran, de manera que podeu’gestionar l’inventari de la botiga o actualitzar els nivells d’estoc. Tu pots’tampoc venc a les xarxes socials.

Al costat dels avantatges, Weebly és un constructor molt fàcil d’utilitzar. I gràcies a aquesta clàssica combinació de facilitat d’ús i una gran relació qualitat-preu, Weebly es presenta com una bona elecció per a la majoria de les petites empreses.

ecommerce llastimósWeebly és la millor relació qualitat-preu, ideal per a propietaris d’empreses conscients del pressupost

Cons Weebly ProsWeebly
 • Molt fàcil d’utilitzar
 • La millor relació qualitat-preu
 • No es pot personalitzar la pàgina de compra
 • No es pot vendre a diversos canals

Per què escollir Weebly en lloc de BigCartel?

 • Molt més fàcil d’utilitzar
 • Millor per blogger
 • Els usuaris no ho són’No és necessari codificar les integracions d’aplicacions

Volusió # 6

Grans trets d’analítica

Volusion està situat en algun lloc del centre del parc de plataformes de comerç electrònic. Té algunes bones funcions de dades i eines d’analítica i proporciona moltes passarel·les de pagament, però no té ni un nínxol real. Ell’també és difícil d’utilitzar.

Allà’No hi ha cap característica de blocatge i podeu’No ven productes digitals, és a dir, Volusion pot’no coincideix amb els gustos de Shopify o BigCommerce quant a funcions.

malgrat això, ofereix molta informació analítica per ajudar-vos a desenvolupar el vostre negoci amb més facilitat, i té una aplicació per a mòbils, per poder vendre-la. En general, Volusion és un producte mitjà amb algunes funcions de bescanvi.

pàgina d'inici de VolusionVolusion us proporciona una gran quantitat de dades de dades, de manera que podreu fer un seguiment senzill del vostre lloc’s actuació

Volusion ProsVolusion Cons
 • Moltes passarel·les de pagament
 • Gran analítica de dades
 • No es poden vendre productes digitals
 • No hi ha cap nínxol

Per què escolliu Volusion en lloc de BigCartel?

 • Més passarel·les de pagament
 • Millors eines de dades
 • Sistema d’inventari més clar

# 7 GoDaddy

El més ràpid per construir una botiga en línia

Cal tenir velocitat? GoDaddy és la manera més ràpida de construir una botiga de comerç electrònic. Si utilitzeu ADI per crear un lloc web amb rapidesa similar als guepards, pot ser que tingui ganes de fer trampes, però sí’és la millor opció per a usuaris conscients del temps.

GoDaddy sacrifica la llibertat creativa per a la velocitat, de manera que si teniu un gran ull pel disseny, heu de mirar cap a Wix o Squarespace. La plataforma també manca de qualitat en les seves característiques (allà’no té blocs ni integració en xarxes socials), però per a la facilitat d’ús general, GoDaddy fa que la creació d’un lloc web sigui un nen’s jugar.

Allà’No és confusió quant a pagaments. Amb un preu pla de 19,99 dòlars, ella’és fàcil gestionar les vostres factures i xecs al final de cada mes. També ofereix una prova gratuïta d’un mes.

ecommerce GodaddyGràcies al seu ADI, GoDaddy és perfecte per a propietaris d’empreses que busquen accedir en línia el més ràpidament possible

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Més fàcil d’utilitzar
 • Admet la majoria d’indústries de qualsevol plataforma
 • Algunes funcions no tenen qualitat
 • No es poden vendre productes digitals

Per què escolliu GoDaddy en lloc de BigCartel?

 • La plataforma més fàcil d’utilitzar
 • La manera més ràpida de construir una botiga de comerç electrònic
 • Suporta una àmplia gamma d’indústries

# 8carta 3d

Bé, però allà’és millor per aquí

3dcart és l’iceberg de la nostra llista. Ell’és complicat de navegar per allà i no’Sembla molt a la superfície, però busqueu una mica més a fons i allà’ho és molt més. En resum, 3dcart té un suport realment impressionant, però’és molt difícil d’utilitzar.

Tot i això, malgrat el seu rànquing deficient a les nostres proves, 3dcart té un sistema d’inventari fantàstic. Podeu canviar els temes en qualsevol moment, la qual cosa us proporciona molta flexibilitat i inclou una excel·lent eina d’instal·lació d’aplicacions de tercers anomenada Zapier.

Pàgina inicial 3dcart3dcart té algunes de les millors funcions de SEO de qualsevol plataforma, ajudant més gent a trobar la vostra botiga en línia

3dcart Pros3dcart Cons
 • Sol·licitud de SEO a l’hora d’afegir productes
 • Control de gestió d’inventaris
 • Difícil d’utilitzar
 • No hi ha cap aplicació mòbil

Per què escolliu 3dcart en lloc de BigCartel?

 • Millor per a SEO
 • Més fàcil d’integrar aplicacions
 • Backend més extens

Què passa amb les plataformes de comerç electrònic de codi obert?

Els constructors de llocs web no són’és l’única opció per crear una botiga en línia. També hi ha plataformes de codi obert a considerar.

També es coneixen com a programaris autònoms, aquestes plataformes us donen molta més llibertat que els creadors de llocs web, però ells’estic més difícil d’utilitzar. Per què és tan difícil? Allà’només cal fer i necessiten una comprensió sòlida de la tecnologia. Per als principiants, heu de codificar el lloc web i organitzar-vos allotjament web..

Dues de les plataformes de codi obert més populars són Magento i WooCommerce. Totes dues ofereixen personalització il·limitada perquè pugueu codificar la vostra botiga al vostre cor’de contingut, cosa que els fa ideals per a perfeccionistes experimentats en tecnologia.

Tot i que podeu crear qualsevol tipus de botiga de comerç electrònic amb Magento, WooCommerce és lleugerament diferent. Ell’És un complement de WordPress, per tant, és sorprenent’necessitaré un lloc de WordPress per utilitzar-lo.

Com triar una alternativa BigCartel

Quan cerqueu una alternativa BigCartel, hi ha algunes coses a tenir en compte:

 • És més fàcil d’utilitzar?
 • Té més funcions integrades?
 • Estic obligat a codificar alguna cosa?
 • Què costa??
 • Les plantilles tenen bon aspecte?

Ho entenem’és una elecció difícil, sobretot amb tantes opcions que hi ha. Així que’Val la pena saber que cada plataforma de la nostra llista de vuit té un pla gratuït o prova gratuïta, de manera que podeu provar abans de comprar.

BigCartel és adequat per a vostè?

Encara no decidiu? No hi ha gran cosa: BigCartel pot ser la millor opció per a vostè! Al cap i a la fi, té més de 250.000 usuaris de confiança a tot el món.

BigCartel té un nínxol brillant: ella’és l’única plataforma del mercat que et permet vendre de forma gratuïta. En canvi, mentre que un constructor com Wix us permet crear una botiga sense cap cost, per vendre productes realment, heu d’actualitzar a un pla de pagament.

Tot i això, hi ha raons per les quals BigCartel va arribar a la darrera vegada en la nostra investigació independent. Alguns d’aquests són:

 • La plataforma més difícil d’utilitzar
 • El coneixement de codificació és obligatori
 • Dissenys temàtics pobres
 • No té qualitat

Malgrat aquests defectes, BigCartel és una bona opció per a petites empreses que busquen quedar-se petites. Millor encara, si teniu coneixements sobre codificació, podeu veure que la vostra botiga BigCartel apareix en alguna cosa més bonic.

Millors alternatives BigCartel: Resum

Vostè’estem buscant una alternativa BigCartel, i nosaltres’he introduït vuit candidats. Ara hauríeu de comprendre millor què hi ha i quines altres plataformes són més bones.

Tant de bo ho sigui’segueix sent fresc, però deixem’recopilem ràpidament les millors alternatives de BigCartel:

 1. Shopify – la millor plataforma global de comerç electrònic
 2. Wix – una gran relació qualitat-preu
 3. BigCommerce – les millors funcions integrades
 4. Espai d’espai – les plantilles més ben dissenyades
 5. Weebly – el de mirar
 6. Volusió – Característiques d’analítica excel·lents
 7. GoDaddy – el més ràpid per construir una botiga en línia
 8. 3dcart – bé, però hi és’és millor per aquí

Per obtenir una visió més numèrica, consulteu les puntuacions de qualificació finals de cada plataforma segons la nostra investigació independent.

Classificació de la plataforma de recerca

Shopify

Wix

BigCommerce

Espai d’espai

Weebly

Volusió

GoDaddy

3dcart

BigCartel

94%

85%

84%

83%

83%

78%

75%

74%

57%

Tu pots’No baso la vostra decisió només en percentatges. Quan trieu una alternativa BigCartel, heu de tenir en compte els preus, la facilitat d’ús, el disseny i la qualitat de les funcions disponibles. Cada botiga en línia és diferent, i també ho són les plataformes.

Recordeu-vos que cada plataforma de la nostra llista té un pla gratuït o una prova gratuïta, cosa que significa que podeu provar-ne cadascuna abans de gastar un sol dòlar.

Per descomptat, BigCartel et permet vendre de forma gratuïta, però a la llarga la teva qualitat pot costar-te.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me