5 millors alternatives de GoDaddy per a allotjament web: busqueu el proveïdor perfecte

Potser tu’esteu buscant la millor manera d’acollir el vostre lloc web o només pensant en canviar proveïdors de GoDaddy. De qualsevol manera, nosaltres’estic aquí per ajudar.

GoDaddy és conegut per ser el domini dels dominis. Com a registrador més gran del món, vostè’Trobaré molta gent que compra el nom del seu lloc web a través de GoDaddy.

El seu creador de llocs web està molt bé, utilitzant intel·ligència artificial per dissenyar un lloc. Però quan es tracta de GoDaddy’Els plans d’allotjament, ells’re, bé… una mica meh.

alternatives de godaddy

Les funcions d’allotjament que ofereix GoDaddy són excel·lents, però el proveïdor recau en el temps d’obtenció, la relació qualitat-preu i el suport en comparació amb els seus competidors. Com ho sabem? A través de la nostra investigació experta, per descomptat!

Nosaltres’He passat infinitat d’hores provant proveïdors d’allotjament web, examinant tots els detalls del seu servei. Ell’s gràcies a això, ara tenim un sistema detallat de qualificació de les empreses més importants i els resultats són.

Quines són les millors alternatives de GoDaddy?

 1. Bluehost – El millor proveïdor d’allotjament global.
 2. HostGator – El millor per al seu temps lliure.
 3. En moviment – El millor per a hosting compartit i VPS.
 4. A2 Hosting: el millor per allotjament en núvol.
 5. SiteGround – El millor per ser fiable.

Bluehost és la nostra primera selecció d’alternatives de GoDaddy perquè impressiona a totes les categories importants, des de preus fins a atenció al client. HostGator’s 99,99% de temps de funcionament immillorable i InMotion sobresurt en tots dos compartits i Allotjament VPS.

La nostra recerca abasta tot tipus d’allotjament, des de compartits i dedicats a VPS i WordPress. En aquesta guia, però, nosaltres’Em centraré principalment en el que cada proveïdor és millor, després de tot’no té cap intenció de triar un proveïdor amb un servei d’allotjament compartit fantàstic quan necessiteu un pla dedicat!

Per tant, si GoDaddy no ho fa’no us crida l’atenció, asseureu-vos i llegiu-vos mentre revisem les millors alternatives de GoDaddy per a allotjament web. Nosaltres’Hem provat cada proveïdor d’allotjament a nosaltres mateixos, i també hem consolidat notes i valoracions d’usuaris com tu. Aquesta extensa investigació ha culminat amb el nostre sistema de classificació de cinc estrelles:

Alternatives GoDaddy per a allotjament web

Ara deixem’rep una ullada més a fons als proveïdors d’allotjament més valorats: per a què serveixen? Quins tipus d’allotjament ofereixen? I, el més important, són adequats per a vostè?

Bluehost: el millor proveïdor d’allotjament general

Bluehost és fàcil d’utilitzar, té una bona autonomia i ofereix una gran relació qualitat-preu. Bluehost’El seu temps de funcionament del 99,98% significa poc menys de dues hores d’aturada a l’any. A més, simplement pot’no us pot superar’estic treballant amb un lloc web de WordPress. De fet, sí’és el màxim proveïdor d’allotjament recomanat per WordPress.

Els plans bàsics d’allotjament de WordPress oscil·len entre 2,95 i 5,95 dòlars al mes, però si el vostre lloc ha de créixer, haureu d’actualitzar-vos a un pla d’allotjament de WordPress Pro que costa entre 19,95 dòlars al mes i 49,95 dòlars al mes..

HostGator: el millor per a la seva feina

HostGator’s El 99,99% de temps de vida és el que el distingeix realment, però una àmplia gamma de funcions i plans super escalables també són avantatges importants per a aquest proveïdor..

HostGator treu una picada de la cartera? Relativament, però tu’estic pagant pel millor del negoci. L’allotjament compartit comença des de 2,75 dòlars al mes, VPS oscil·la entre els 19,95 dòlars i els 39,95 dòlars mensuals, mentre que els costos dedicats són de fins a 149,99 dòlars al mes..

InMotion: el millor per a allotjament compartit i VPS

InMotion és un dels millors proveïdors del mercat a causa de la seva àmplia gamma de funcions, aspecte característic, InMotion. Ofereix espai de disc il limitat i SSL gratuït en el pla bàsic i seguretat multicapa en el seu pla dedicat d’allotjament.

En moviment’L’allotjament compartit comença des de només 3,99 dòlars al mes, l’allotjament de WordPress oscil·la entre els 4,99 i els 114,99 dòlars al mes, mentre que els allotjaments dedicats costen entre 105 $ i 519,39 $ al mes..

A2 Hosting: el millor per Cloud Hosting

Amb suport 24 hores durant les 24 hores del dia durant tot l’any, A2 Hosting sempre està allà per portar-vos de A a B sense embussos. Els molt formats ‘Creu de Guru’ s’especialitza en l’assistència al client d’un en un, mentre que també teniu accés a ajuda de xat, telèfon i correu electrònic en directe.

Els preus d’allotjament A2 comencen a partir de 4 dòlars mensuals per allotjament compartit, 5 dòlars mensuals per allotjament VPS no gestionat i 33 dòlars mensuals per allotjament VPS gestionat. Ell’no és el proveïdor d’allotjament més barat al voltant, però proporciona garanties de devolució en qualsevol moment.

Lloc del lloc: el millor per a la seva fiabilitat

Voleu trobar un terreny sòlid per al vostre lloc web? No miris més enllà. Siteground és el proveïdor d’allotjament més fiable que vam provar.

Si bé no ho fa’No oferiu allotjament VPS, que pot dificultar el vostre lloc web’S creixement, Siteground té un 99,98% de temps de funcionament, compta amb una excel·lent atenció al client i ofereix un quadre de control molt fàcil d’utilitzar.

Els preus comencen des de 3,96 dòlars mensuals per allotjament de WordPress, 80 dòlars al mes per allotjament en núvol i 269 dòlars al mes per a hosting dedicat.

ProveïdorHosting compartitHosting VPSHosting dedicatHosting al núvolWordPress HostingBluehost

HostGator

En moviment

A2 Hosting

Espai del lloc

&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10007;&# 10003;
&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10003;

&# 10003;

(només compartit)

&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10003;

&# 10003;

(només gestionat)

&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10003;
&# 10003;&# 10007;&# 10003;&# 10003;

&# 10003;

(només gestionat)

Recordeu-ho només perquè un amfitrió ofereix alguna cosa’no ho vull dir’necessàriament és adequat per a vostè. La majoria de proveïdors ofereixen la majoria de tipus d’allotjament, però alguns són excel·lents per a un altre i pobres per a un altre.

Tot i així, tu’Tindré els vostres requisits específics. Pot ser que necessiti molta amplada de banda, per exemple, o una superfície d’emmagatzematge extensiva, i tothom vol saber quina quantitat de temps d’ocupació és’estic aconseguint!

A continuació, nosaltres’Us mostraré exactament el que han de oferir aquests sis proveïdors. Nosaltres’També proporcionaré enllaços a les nostres revisions completes de cada servei, que us ajudarà a prendre la decisió més informada.

# 1: Bluehost

Millor proveïdor global d’allotjament

Ell’Actualment s estima que més del 40% dels llocs web actius a Internet es creen amb WordPress. Si tu’sóc un del món’s 75 milions d’usuaris de WordPress, i Bluehost és el proveïdor de vostès.

Podeu optar per un pla compartit o gestionat, amb instal·lacions d’un clic i actualitzacions automàtiques de WordPress. També podeu obtenir còpies de seguretat gratuïtes, així com espai d’emmagatzematge i amplada de banda no modificats i allà mateix’no té límit en la quantitat de llocs web que podeu allotjar.

Alternatives GoDaddy BluehostBluehost és l’elecció òbvia per al hosting de WordPress.

Pros i contres Bluehost

Bluehost ProsBluehost Cons
 • Emmagatzematge no modificat i amplada de banda il·limitada amb hosting de WordPress
 • 99,98% de temps de funcionament
 • Espai d’emmagatzematge comparativament limitat amb allotjament VPS
 • No hi ha hosting al núvol

# 2: HostGator

El millor per a l’horari

HostGator regula el plat a l’hora de fer hosting. Ofereix una gran ajuda i suport a tota la taula, un temps de vida inigualable del 99,99% i funcions decents.

Nosaltres’Recomano HostGator per a llocs personals grans i grans empreses. L’allotjament dedicat inclou una amplada de banda no modificada, fins a 1 TB d’espai de disc i 16 fils de CPU. Fins i tot podeu triar allotjar el vostre lloc en servidors Windows o Linux en una de les dues ubicacions basades als Estats Units.

HostGator’Els preus no són’És barat en comparació amb els seus competidors, però pagueu per un servei de gamma alta.

Alternatives de GoDaddy HostGatorHostGator és realment el paquet complet, que és el primer dels nostres rànquings de recerca.

Pros i contres HostGator

Pros HostGatorHostGator Cons
 • 99,99% temps de funcionament
 • Plans barats d’allotjament compartit
 • Plans costosos d’allotjament VPS
 • No hi ha dominis ni còpies de seguretat gratuïtes

# 3: InMotion

El millor per a allotjament compartit i VPS

InMotion serà una gran opció per a la majoria de les persones que llegeixin això. La majoria dels llocs web s’allotgen en plans d’allotjament compartits o VPS i, per a aquells, InMotion és la crema de la collita.

Com podeu veure a InMotion’Els avantatges, les seves limitades ofertes són abundants. Vostè’També tindré accés a un creador de llocs web gratuït si ho feu’encara he tornat a crear un lloc i un temps de respecte molt respectable del 99,97%.

InMotion també ofereix algunes ofertes promocionals fantàstiques en allotjament compartit per a nous clients. Podeu obtenir els seus plans de llançament i energia (normalment a un preu de 7,99 dòlars / mes i 9,99 dòlars al mes) per només 3,99 dòlars al mes durant els dos primers anys.!

Alternatives GoDaddy InMotionInMotion indica el millor proveïdor de hosting compartit i VPS.

InMotion Pros i contres

InMotion ProsInMotion Cons
 • Llocs il·limitats, comptes de correu electrònic i espai de disc amb hosting compartit
 • Nucli il·limitat de CPU i accés root amb allotjament VPS
 • Costos plans d’allotjament dedicats
 • No hi ha cap allotjament de WordPress compartit

# 4: Hosting A2

El millor per a Cloud Hosting

Si l’allotjament de llocs web us és completament aliè, l’allotjament A2 us pot ajudar. El personal de l’A2 està allà per guiar-vos a cada pas, amb un suport atent, útil i expert. Si tu’No es ven en el servei, podeu recuperar els vostres diners en qualsevol pla i en qualsevol moment.

Pel que fa a les funcions, A2’s Allotjament VPS és un dels seus millors serveis. Obteniu accés root, còpies de seguretat gratuïtes, llocs il·limitats i comptes de correu electrònic, fins a 8 GB de memòria RAM i 150 GB d’emmagatzematge. Vostè’També heu tingut l’opció d’utilitzar servidors Windows o Linux.

Alternatives de GoDaddy Hosting A2A2 Hosting es compromet amb els seus clients amb un gran suport i garanties de devolució.

A2 Allotjament Pros i contres

Avantatges d’allotjament A2A2 Hosting Cons
 • Assistència via telèfon, xat en directe, sistema de bitllets i centre d’ajuda
 • Garantia de devolució de diners en qualsevol moment
 • No hi ha còpies de seguretat gratuïtes amb hosting dedicat
 • Temps de vida 99,95%

# 5: Recinte

El millor per a la fiabilitat

Amb Siteground, tu’Estaré segur que el vostre lloc web està en mans segures. El 99,98% de temps de vida és potser el millor exemple de la seva fiabilitat, però no ho fa’no pare aquí.

Siteground utilitza el clàssic quadre de comandament cPanel, ofereix un suport sòlid i té totes les funcions bàsiques’espero d’un proveïdor d’allotjament. Què lloc web don’L’oferta, però, és l’allotjament VPS. Si és que pot suposar una mica de ruptura’estic buscant actualitzar des d’un pla compartit.

Site Site alternatives de GoDaddySiteground és conegut pels seus serveis d’allotjament fiables.

Pros i contres del lloc

Avantatges del llocCons siteground
 • 99,98% de temps de funcionament
 • Allotjament barat de WordPress (gestionat)
 • Sense allotjament VPS
 • Plans costosos d’allotjament al núvol

Hi ha altres alternatives de GoDaddy?

Hi ha centenars de proveïdors d’allotjament, però nosaltres’He triat centrar-me en els millors. Vam investigar altres proveïdors, a més dels cinc anteriors, i van tornar amb resultats diferents.

iPage és un proveïdor que pot considerar-se infortunat perdre. Ell’és ideal per a plans d’allotjament barats, però aquests tenen cost de la velocitat de càrrega.

DreamHost és un altre rival intens. Ve amb tones d’espai d’emmagatzematge, així’sens dubte val la pena consultar si hi ha moltes imatges d’alta qualitat al vostre lloc.

HostPapa i WPEngine també poden valer la pena tenir en compte. El problema que vam trobar amb aquests dos va ser que Hostpapa’Els costos de renovació no es van fer’No vull barat, mentre que WPEngine només és adequat per a llocs de WordPress, cosa que Bluehost millora.

Alternatives GoDaddy per a allotjament web: Conclusió

GoDaddy no és en cap cas un servei d’allotjament terrible. Si tu’Heu adquirit el vostre domini i fins i tot heu creat el vostre lloc web a GoDaddy, és possible que us sigui més fàcil mantenir totes les vostres factures en un sol lloc. Però depenent de quin tipus d’allotjament necessiteu, hi ha millors opcions per aquí. Aquí’és una ràpida recuperació…

Les millors alternatives d’allotjament a GoDaddy són:

 1. HostGator – El millor proveïdor d’allotjament global.
 2. En moviment – El millor per a hosting compartit i VPS.
 3. Bluehost – El millor per a hosting específic de WordPress.
 4. A2 Hosting: el millor per al servei al client.
 5. Espai del lloc – El millor per ser fiable.

Bàsicament, HostGator cobreix totes les bases, mentre que InMotion i Bluehost sobresurten en certs tipus d’allotjament. A2 Hosting i Siteground són excel·lents quan es tracta d’algunes d’aquestes qualitats més suaus que no són menys importants.

Per simplificar les coses, nosaltres’Hem reunit una taula per mostrar-vos els millors proveïdors d’allotjament per a cada tipus d’allotjament, en base a la nostra recerca:

Tipus d’allotjamentMillor proveïdor
Hosting compartit En moviment
Hosting VPS En moviment
Hosting dedicat HostGator
WordPress Hosting Bluehost
Hosting al núvol 1&1 IONOS

Es tracta principalment de les característiques que ofereix cada proveïdor i del cost dels seus plans. Si només voleu un amfitrió amable i agradable, això’és fiable i ve amb un munt de suport, nosaltres’Recomano mirar cap a Hosting A2 o Siteground.

Tots els proveïdors disposen de certificats de seguretat SSL gratuïts i períodes de prova de devolució de diners, per què no fer-ne un per girar? Obteniu el vostre lloc web en directe avui en dia amb qualsevol d’aquests serveis d’allotjament més importants.

Alternatives GoDaddy per a allotjament web: preguntes més freqüents

Puc allotjar el meu lloc web de GoDaddy amb un proveïdor diferent?

Absolutament. Només perquè tu’He comprat un nom de domini a GoDaddy i / o hem creat el vostre lloc mitjançant el seu creador de llocs web, doesn’no et refereixo’També estic vinculat a l’ús del seu servei d’allotjament. Hi ha molts altres proveïdors d’allotjament que hi són especialitzats en diferents tipus d’allotjament.

Com puc saber quin tipus d’allotjament necessito??

Generalment, la majoria de llocs web allà mateix seran còmodes en un pla d’allotjament compartit o VPS. L’allotjament VPS especialment pot gestionar milers de visitants setmanals del lloc i us proporciona més control sobre coses com la seguretat i els límits de recursos. L’allotjament de WordPress és l’elecció òbvia si ho feu’He creat el vostre lloc web mitjançant WordPress.

Podeu allotjar un lloc web de forma gratuïta?

Cap proveïdor d’allotjament ofereix plans gratuïts, però podeu utilitzar un creador de llocs web gratuït, com ara Wix. D’aquesta manera, tu’No pagueu res pel disseny, domini o allotjament. Una paraula d’avís, però, tu’Tindré publicitat Wix al vostre lloc i un sub-domini Wix.

Quines són algunes alternatives de creador de llocs web de GoDaddy?

Wix és el millor creador de llocs web. Ell’és fàcil d’utilitzar, té una excel·lent atenció al client i et proporciona un control més creatiu que GoDaddy. Si voleu plantilles sublimes i el mercat’Les eines de disseny més potents, Squarespace és una opció millor que GoDaddy.

Haig d’utilitzar programari allotjat o allotjat per si mateix?

Depèn del vostre nivell d’habilitat i de quanta llibertat creativa desitgeu. Constructors de llocs web independents com Wix, Weebly i Squarespace don’No necessiteu cap codificació i ordenin l’allotjament i la seguretat per a vosaltres. El programari allotjat com WooCommerce i Magento requereixen un fort coneixement de codificació, però teniu una personalització il·limitada.

On més puc comprar un nom de domini?

La majoria dels proveïdors d’allotjament ofereixen un nom de domini gratuït quan us registreu a un dels seus plans d’allotjament. Entre els millors proveïdors d’allotjament que s’ofereixen s’inclouen Bluehost, 1&1 IONOS i HostGator. A part de GoDaddy, alguns registradors populars de noms de domini inclouen Domain.com, Namecheap i BuyDomains.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me