Quin país de la UE és més vulnerable a la ciberdelinqüència?

Per què us preocupa la ciberseguretat?

La protecció dels visitants al lloc web és una consideració important per a qualsevol persona que construeixi un lloc web. Ell’és encara més important tenir en compte a l’hora d’executar un lloc web de comerç electrònic perquè els usuaris confien en vosaltres amb els seus detalls financers importants. Si el vostre lloc pot’No protegiré aquestes dades a l’usuari’la confiança es trencarà i això pot tenir efectes seriosos per a la vostra reputació.

La ciberseguretat esdevé un tema cada cop més important i moltes de les preguntes que fem des del lector es centren sobre les funcions de seguretat disponibles als seus llocs web.
Les víctimes més grans de ciberdelinqüència de la UE

Això no’No és sorprenent tenint en compte el nombre d’atacs cibernètics d’alt perfil que hi ha hagut al primer semestre del 2017 només nosaltres – nosaltres’He tingut el ransomware WannaCry, les filtracions de CloudBleed i l’exposició potencial dels registres de votants per part dels pirates informàtics..

Volíem fer-nos una idea de com podrien ser els països vulnerables a la ciberdicriminació i vam decidir mirar la Unió Europea a causa de la riquesa de dades disponibles públicament, el nombre de països implicats i la diversitat socioeconòmica entre aquests 28 països..

Quins factors vam mirar al nostre estudi?

Aquesta investigació va estudiar una sèrie de factors que considerem importants per avaluar la importància de la importància de com eren els països vulnerables a la possible ciber delinqüència. Aquests factors van ser:

1. Quan molts residents ja havien experimentat cibercriminalitat

Tenint en compte les dades de la Unió Europea, es va poder estimar el percentatge de cada nació de la UE’població que havia estat víctima de cibercriminalitat.

2. Amb freqüència, els residents es troben amb programari maliciós i virus cada any

Els països de la UE de cibercrimi menys preparatsVam poder esbrinar quina freqüència es trobaven els residents europeus amb programari maliciós i virus (que s’utilitzen per infectar ordinadors i cometre cibercriminalitat) consultant les dades de publicitat de Microsoft.

3. Cada nació’aposta per les iniciatives de ciberseguretat

Hem valorat els compromisos de cada país per lluitar contra la criminalitat cibernètica mitjançant dades de l’índex mundial de ciberseguretat, una enquesta que mesura factors com ara marcs legals, capacitat tècnica, mesures organitzatives, creació de capacitats i cooperació amb altres països..

4.Com eren les connexions a Internet exposades a cada país

La vostra connexió a Internet es compon de molts petits punts de connexió anomenats ‘nodes’. Cadascun d’aquests nodes s’encarrega de transferir un tipus d’informació diferent, per exemple. el node POP3, que podeu reconèixer des del vostre telèfon intel·ligent, és un node que transfereix informació de correu electrònic mòbil. A cada país, molts d’aquests nodes tenen una visió pública, cosa que significa que estan exposats i potencialment vulnerables a l’atac. Per tant, com menys nodes hagi exposat un país, més protegits són els seus usuaris d’Internet. Es van recopilar dades sobre el nombre de nodes exposats que hi havia a cada país de la UE examinant l’índex d’exposició nacional creat per l’empresa de seguretat d’Internet, Rapid7.

Seguretat informàtica de la UE

Què ens van dir els resultats?

Els resultats indiquen que Malta, situada al sud d’Itàlia al mar Mediterrani, va ser el país més vulnerable als possibles atacs de cibercriminalitat malgrat que els maltesos es posicionessin al centre del maletí per a trobades reals de programari maliciós i cibercriminalitat..

Això es deu al fet que el nostre estudi ha volgut estudiar la vulnerabilitat i Malta’Un percentatge excepcionalment alt de connexions a Internet exposades (73%), la manca de legislació sobre ciberseguretat i una mala cooperació internacional significa que Malta’La població, malgrat trobar-se cibercriminal lleugerament menor que els seus veïns europeus, a la llarga hi ha molt més risc amb poques mesures de protecció o de prevenció..

Grècia, Romania i Eslovàquia van constituir la resta de les cinc nacions més vulnerables.

Els països de la UE les víctimes més petites de ciberdelinqüènciaA l’extrem oposat de l’escala, vam trobar que Finlàndia és el país més cibersegur de la UE amb una qualificació de vulnerabilitat de només el 29%, no està massa malament! Hem considerat que Finlàndia és la més segura perquè té la taxa de trobada cibercriminal més baixa a Europa i també és una de les nacions més preparades, amb compromisos de seguretat cibernètica vigents i un alt percentatge de connexions a internet no exposades..

Estònia va aparèixer com a contreta a Finlàndia amb un punt de vulnerabilitat del 30% que reflecteix els canvis realitzats en estratègies de seguretat governamentals, marcs legals i organitzacions en resposta als ciberataques a tot l’estat el 2007..

Alemanya, els Països Baixos i els EUA van constituir la resta de les cinc nacions menys vulnerables, les quals han de ser un alleujament per a aquestes potències econòmiques.

Els països de la UE es preparen el cibercriminalitatEn qualsevol altre lloc, i una mica sorprenent, vam trobar que la península Ibèrica d’Espanya i Portugal es trobaven entre les nacions més vulnerables als ciberatacs i la criminalitat. En particular, Espanya té una proporció impactant de connexions a Internet exposades a amenaces potencials (76%), així com un compromís molt reduït amb la legislació i les iniciatives de ciberseguretat.

Resultats complets

Fonts

Aquesta investigació és útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me