Els Estats més encantats revelats a Amèrica i & rsquo; s revelats

Estats més estimats dels Estats Units

Amb Sant Valentí’s Dia a la volta de la cantonada, Amèrica’Les parelles estimades i els singletons enyorats posen el punt final als plans romàntics.

De Kansas a Kentucky, Wyoming a Wisconsin, el 14 de febrer els Estats Units es convertiran en la terra de l’amor lliure.

Milions de persones estan disposats a demanar-li a la seva dolçaina el seu valentí, però volíem saber: quin estat dels Estats Units és el més estimat?

Sant Valentí’El dia pot tractar-se de romanços, però el romanç és un gran negoci.

Restaurants, floristes, joiers i xocolateries s’estan preparant per al dia més còmode del calendari minorista

Es preveu que la despesa total del 2018 ascendeixi a 19.600 milions de dòlars, i el 55% de la població preveu celebrar les vacances.

L’any passat, es van lliurar més de 190 milions de targetes, segons la Federació Nacional de Venda al detall.

Aquest any, la NRF espera que els caramels siguin el regal més popular (55%), seguit de targetes de felicitació (46%) i flors (35,6%).

Però si caves darrere dels números, on als Estats Units serà Cupido’Les fletxes troben el target més freqüent?

Vam decidir esbrinar-ho…

Quin és l’estat més estimat d’Amèrica?

El nostre full de calor romàntic mostra amb quins estats nord-americans són els més estimats Hawaii entra al número u!

Vegeu on es troba el vostre estat al nostre mapa d’Amèrica’s estats més estimats (i menys) estimats. Si voleu fer servir el nostre mapa, envieu un correu electrònic a que ha estat coronat l’estat nord-americà més estimat.

L’illa polinèsia té una de les taxes de divorci més baixes, una taxa de matrimoni elevada i un percentatge baix de llars monoparentals. No només això, sinó que els hawaians gasten molt més dels seus guanys de dòlars que la mitjana dels Estats Units a les seves parelles a Sant Valentí’s Dia.

Sobrenomenat el paradís del Pacífic, sembla que les parelles hawaianes viuen en una utopia estimada.

A l’altre extrem de la taula, ho feu’s no és una bona notícia per a parelles a Vermont. Poden ser el principal productor de xarop d’auró, però amb el terme de cerca ‘Sant Valentí’s Dia’ menys popular a Vermont durant la construcció de les vacances de l’any passat, els amants del país’L’estat més septentrional ha de fer una mica més dolç.

Ell’és una història similar als estats del centre-oest, amb només Dakota del Nord acabant en els 15 primers llocs.

Iowa, Minnesota, Kansas, South Dakota i Wisconsin van acabar tots al final 15.

Els resultats, certament, suscitaran la rivalitat amistosa entre Dakota del Nord i del Sud.

Mentre Dakota del Nord entrava en els cinc primers estats estimats, els seus cosins sud desencantats van arribar al final 10. Potser els Dakotans del Nord compartiran algunes perles de saviesa aquest any?

Els nostres resultats també ofereixen una visió fascinant sobre la qüestió de la vella edat: ‘els diners compren la felicitat?’

Quatre dels 10 primers estats més rics dels Estats Units per ingressos mitjans de la llar (Virgínia, Nova Jersey, Califòrnia i Hawaii) van obtenir tots els primers 10 estats més estimats en el nostre estudi complet.

Pot ser que sigui un estat famós pel seu riu, però a Misisipi el curs del veritable amor no funciona correctament. L’estat de Magnòlia va classificar un 41 indiferent a la nostra llista dels estats nord-americans més estimats. Curiosament, Mississipí també té una de les rendes domèstiques més baixes de qualsevol estat.

Els companys bíblics bíblics de Louisiana i Alabama també han obtingut una mala puntuació per al romanç, ambdós que apareixen a la part inferior 10. Molts nord-americans estaran impressionats de veure una part del país tan orientada a la família tan baixament en els nostres rànquings per a parelles més feliços..

Consulteu on s’ha classificat la vostra puntuació en els nostres resultats complets a continuació:

Metodologia

Vam utilitzar les dades disponibles públicament de la companyia nord-americana de censos, estadistes i d’aprenentatge automàtic Getsidecar.com per trobar dades a tot l’estat sobre el percentatge de persones mai casades, taxes de matrimoni i divorci, llars monoparentals i mitjana de Sant Valentí.’s Dia de passar.

Les dades de Google Trends van revelar els estats on es troba ‘Sant Valentí’s Dia’ va ser el terme de cerca més popular del mes anterior a Sant Valentí’s Dia 2017, com a fracció del total de cerques en aquesta ubicació.

Sidecar va analitzar les dades de Google Analytics de 9,2 milions de sessions d’usuaris en comerços minoristes de comerç electrònic’ llocs de l’1 de febrer de 2016 al 14 de febrer de 2016 i de l’1 de febrer de 2015 al 14 de febrer de 2015 per determinar la mitjana de Sant Valentí’El dia que passa l’estat dels Estats Units.

Vam agrupar les dades i vam atorgar a cada estat una puntuació entre 1 i 10, 10 essent alta i 1 baixa, per a cada conjunt de dades. Es pren la mitjana de cada conjunt de dades i es classifiquen els estats de més alt (estimat) a més baix (menys estimat) per produir els resultats finals.

Quan dos estats van empatar en la puntuació final, l’estat amb una taxa de matrimoni més alta ha estat superior. Hem seleccionat la taxa de matrimoni com a indicador més fort d’un estat estimat a causa de les dues dades’La credibilitat (registres del Cens dels Estats Units) i perquè el matrimoni és universalment acceptat per ser un baròmetre del compromís romàntic.

Fonts:

  • AmericanFactFinder, Cens nord-americà – 2016
  • Getsidecar.com – 2016
  • Estatista 2016
  • Tendències de Google

Conclusió

Donem’No sé si’és el sol o el ritme de vida, però Hawaii és un clar guanyador en la nostra anàlisi dels Estats més estimats dels Estats Units.

Sembla que hi ha’alguna cosa a l’aire marí. Tots els tres primers llocs: Hawaii, Texas i Califòrnia, tenen línia de costa.

Si veure el seu estat mal classificat ha desinflat el teu globus en forma de cor, don’no et preocupis! Amb Sant Valentí’La despesa diària només ha de pujar, allà’Encara heu de jugar tot el que fem malament cap al 14 de febrer de 2018. A la vista i podeu veure si podeu creure el vostre estat’s reputació.

O simplement reserveu-vos un vol cap a Hawaii…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me