Els anuncis en línia necessiten un renaixement

Els anuncis en línia necessiten un renaixementImatge de Daniel Driesen

Els anuncis en línia són un fet molest de la vida. Sovint són essencials perquè els llocs web es posin a punt i, amb aquesta dependència, ha arribat la desesperació de fer-los funcionar. Els anuncis en línia es tracten en gran mesura com a una ciència, provable i millorable.

El problema és que s’ha arribat a un extrem que s’ha perdut l’art dels anuncis i els navegadors es comencen a notar. L’augment d’AdBlock (amb més de 600 milions de dispositius i comptabilitat) parla d’un creixent malestar pels anuncis en línia en la seva forma actual. A mesura que els marges s’aprimen, molts llocs web arrisquen a passar-hi.

Els anuncis necessiten un renaixement. No més d’ells (senyor no), sinó de major qualitat, amb un enfocament renovat en la seva reflexió i l’experiència que creen. Tracteu els anuncis com equacions fredes i sense caràcter’com són’Seré rebut. Tracteu-los com a empreses creatives i pensatives i la gent pot començar a tolerar-les de nou.

Ceguesa de la pancarta

La gent no’no vull saber. De fet, molts de nosaltres no donem’ni tan sols sé que no donem’no vull saber. Nosaltres’estem tan acostumats als anuncis en línia que nosaltres’estic aprenent a ignorar-los automàticament. Avui dia, el 45% dels internautes diuen que no’ja no noteu els anuncis en línia, encara que no en facin’No els bloquegeu.

Allà’s un nom per a això: ceguera de banderes. Jan Panero Benway i David M. Lanen van escriure el terme en un estudi de 1998 sobre com els navegadors responen a les pancartes. Tot i així, les pancartes eren un terç menys ‘visible’ que un contingut web més convencional basat en text. Vint anys després el fenomen només empitjora. Només el 8% dels usuaris d’internet representen el 85% dels clics d’anuncis. La majoria de nosaltres no fem don’no vull saber.

La cerca és el format més gran d’anuncis en línia, que suposa el 46% del total d’ingressos per publicitat per internet el 2017, i fins i tot això no està exempt del fenomen de ceguesa. Els usuaris aprenen a saltar els resultats de l’anunci a Google. Sé que ho faig.

Ell’és una qüestió d’intencions. Anuncis don’no serveix la nostra intenció de navegació, per tant, els ignorem. Sigui com sigui’estem buscant en línia, ja sigui informació o inspiració, nosaltres’He après a reconèixer els anuncis com una pèrdua de temps.

Els anuncis s’han convertit en una ciència

Això no ho fa’Eviteu que els anuncis siguin la vida vital de la fabricació de diners en línia. Els ingressos per publicitat per Internet als Estats Units només van assolir l’any passat 88.000 milions de dòlars, amb 50.000 milions de dòlars procedents del mòbil. Els anuncis en motors de cerca (els que apareixen a Google, Bing i similars) són el mercat més gran, seguit de banners i vídeo.

Molts diners acostumen a comportar molta argot i els anuncis en línia en tenen un munt. CTR, CPC, CPA, CPM, CPM, PPC i, per descomptat, RTB. Com ens podríem oblidar? El rendiment de la inversió sempre ha estat una consideració clau en la publicitat, però l’era digital l’ha impulsat a nous regnes de les matemàtiques.

Això és excel·lent en molts aspectes. Tu pots’No mesureu quantes persones responen a una cartellera, però els assistents d’anuncis en línia tenen totes aquestes dades al seu abast. La prova A / B # 508 mostra l’ombra # 4756 de rosa obté un 0,67% de clic més gran que l’ombra # 7350 de violeta… fer-ho tot rosat, etc.

Tot i que la participació amb els anuncis continua disminuint, els anuncis restants poden reduir la seva efectivitat amb precisió microscòpica. Allà’és només un petit element que falta d’aquest gloriós nou món: la humanitat.

Adorar un ritual

El desconcert de nombres és essencial per a la publicitat moderna, però si no es comprova serà l’arquitecte de la seva caiguda pròpia. La tensió entre tècniques provades i provades i intuïció creativa no va aparèixer de sobte amb l’arribada d’internet. Hi ha lliçons que cal aprendre del temps anterior.

Bill Bernbach va ser un personatge líder en la publicitat’s ‘revolució creativa’ dels anys cinquanta i ‘Anys 60 Penseu que Don Draper amb menys equipatges (Mad Men es va inspirar en gran part per Bernbach’treballs). Va fer el seu nom a Gray New York abans de dimitir el 1947, citant la rigidesa de l’èxit. La seva carta de renúncia conté alguns articles interessants. Tot val la pena llegir-lo, però aquest passatge destaca en el clima actual:

Jo’Estic preocupat que nosaltres’tornarem a caure en la trampa de la dignitat, que nosaltres’tornem a adorar la tècnica en lloc de la substància, que nosaltres’tornarem a seguir la història en lloc de fer-la, que nosaltres’tornaré a ser ofegat per superficialitats en lloc de reforçat per fonaments sòlids. Jo’Estic preocupat per no començar a endurir-se l’enduriment de les artèries creatives.

Hi ha ressons clars d’això en la publicitat moderna, en la seva ingenuïtat en l’ecosistema en línia. Utilitzar regles i números per dictar estratègia publicitària és com “venerar un ritual en lloc del Déu.” Es van guanyar les convencions i es van guanyar convencions establertes’No et poso en contacte amb el transcendent.

Escarabat - Pensa petitThink Small, una de les campanyes publicitàries més venerades del segle XX. Tingueu en compte l’absència total de derivacions obnoxioses

Ara m’agrada una ració justa per tipus creatiu autodenominat tant com el següent tipus’És a què aspira, però la realitat es troba entre els extrems. Al capdavall, el molt maltractat Gray continua 70 anys després. El mateix Bernbach va reconèixer allà’s un equilibri que s’ha d’aconseguir:

L’habilitat tècnica superior farà que un bon home sigui millor. Però el perill és una preocupació per l’habilitat tècnica o la confusió de l’habilitat tècnica per la capacitat creativa.

Intercanviar ‘tècnica’ per ‘tecnològic’ i més o menys tenen l’equilibri. Bernbach no era cec al valor del mètode. Ell’és molt més fàcil optimitzar una cosa que’ja és de valor creatiu.

Torna a fer els anuncis excel·lents

La publicitat en línia necessita la seva pròpia revolució, un renaixement, i ha d’englobar tothom, des dels anunciants fins als llocs web. Els anuncis han d’apuntar a un nivell superior al tolerable; necessiten millorar l’experiència de navegació.

Durant tots els últims vint anys, els anuncis que han tingut èxit han estat acumulats al mercat de telefonia mòbil’No estic molt bé amb el fet que el 70% dels navegadors en línia no els agraden els anuncis mòbils. A mesura que els tècnics exprimeixen l’última baixada de l’analítica, aquest nombre’Només pujaré.

No obstant això, el 68% dels participants en el mateix estudi va dir que estarien bé amb els anuncis si no hi fossin’No em molesta Evident, és, evidentment, un terme nebulós, però testimonia el fet que els navegadors no ho són’no en contra dels anuncis aturada completa. A mesura que HubSpot es resumeixi, “els anuncis han de semblar com s’havia de posar una idea al darrere.”

Com són els anuncis amb pensament al darrere? Diversificació i innovació, en definitiva. El Renaixement va ser un matrimoni entre art, literatura, ciències, arquitectura, matemàtiques i molt més, els anuncis hauran de reflectir aquest enfocament proteic. Els mètodes poden incloure:

  • Advertorial… Esborrar les línies entre contingut i publicitat pot ser complicat, però fer-ho bé, pot millorar la qualitat d’ambdós. Ser transparent és bo, i tu’seré atrapat si’no de tota manera.
  • Publicitat nativa… Això ja s’abusa, naturalment, però si els anuncis poden coincidir amb el to i la substància dels llocs web, ells’tornen a aparèixer es converteixen en un actiu en lloc de ser tolerat. Una bona publicitat nativa també és un bon contingut editorial.
  • Moderació… Els anuncis en línia convencionals han estat sobrecarregats i, per tant, s’han sobrepassat. La retirada dels extrems de les finestres emergents i les pancartes obtindrà la seva recompensa especial i especial, no fent que la gent no agradi activament la publicitat.

William Bernbach ho va dir, “La publicitat és fonamentalment persuasió i la persuasió no és una ciència, sinó un art.” La veritat està en algun lloc entre ara. La forma exacta que prendria un anunci renaixentista no és’No puc dir-ho’s perquè els artistes els descobreixin i els tècnics que optimitzin.

Aparellats amb la potència tecnològica de l’analítica moderna, les energies creatives renovades podrien veure que els anuncis van renéixer, però han de desafiar les seves pròpies convencions per fer-ho. Ell’Els anuncis en línia d’època elevada van tenir la seva pròpia revolució creativa, no només pel propi compte, sinó per internet’s també.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me