Conferències virtuals com a contingut únic

Jornades virtuals

Una part decent del món es mou en línia. Des de la socialització al comerç minorista, internet ha obert un món completament nou de possibilitats d’interacció. L’intercanvi d’idees no és diferent. Des de converses de TED fins a esdeveniments de tota la setmana, els professionals es mouen en línia per compartir informació, idees i productes.

Conferències virtuals, tal com són’tornem a anomenar-se, convertint-se en una alternativa viable (fins i tot desitjable) als esdeveniments del món real. I el millor? Qualsevol lloc en pot albergar un. Hi treballen molt, per descomptat, però cada any passa cada cop més. Quan el contingut és rei, ser el lloc on els experts comparteixen idees és molt valuós.

Què són conferències virtuals?

Els esdeveniments virtuals són conferències del que Netflix és a la televisió: l’autonomia de l’audiència. En donar ‘assistents’ flexibilitat, milloren el compromís general. Els que hi ha a l’altra banda del món simplement inicien el seu ordinador. Els que puguin’t mirar un tres o’rellotge de rellotge només pot marcar la marca i esdevenir més tard.

Són un pas més enllà dels seminaris. Hi ha parts més mòbils, més altaveus i una millor oportunitat per fer xarxa.

Hi ha una gran varietat de conferències en línia. A continuació hi ha alguns exemples:

  • BogCommerce’s Fer-lo gran
  • HubSpot’s Dia de vendes entrades
  • Lideratge governamental àgil

Els esdeveniments poden ser gratuïts i oberts, o tancats i exclusius. Alguns guarden imatges de les converses en directe com una mena d’arxiu, mentre que d’altres, com BigCommerce, ofereixen una finestra finita per veure converses..

En definitiva, ells’sóc molt flexible.

Per què els fan?

Hi ha moltes raons per les quals la gent opta per les conferències en línia.

Costen menys. Organitzar una conferència al món real sol necessitar desenes de milers de dòlars. L’esdeveniment ha d’estar allotjat en algun lloc. Cal pagar-ho. Els oradors necessiten arribar fins on sigui’estarà retingut i té algun lloc per allotjar-se. Cal pagar-ho. Quan s’allotja en línia, això no és freqüent’no és un problema.

Els esdeveniments ben executats augmenten la consciència d’una marca i reforcen la seva autoritat en un camp determinat. La gent aprèn sobre tu i aprèn de tu. Guanya victòria. Les conferències ben funcionades poden convertir-se en línies pròpies d’una indústria.

Un pas més enllà del creixement de la consciència és a continuació. Si organitzeu un gran esdeveniment, els assistents tornaran l’any que ve, i només podrien portar un amic. Les conferències solen passar anualment, i quan’tornen a tenir èxit es fan més grans.

El nombre de persones que poden assistir a una conferència virtual no hi ha cap límit real. Només tantes persones poden adaptar-se a una habitació, però milions poden visitar una pàgina web. La vostra conferència virtual no és’Els milions (ho sento) no em deixaran veure, però ho sentim’és una fantàstica logística per no haver de preocupar-se. Un espai llogat necessita el número X d’assistents que paguen per pagar-se; una pàgina web no fa’no tinc el mateix problema.

La mida importa menys. Allà’és una idea errònia que les conferències necessiten centenars d’assistents i grans etapes amb conjunts personalitzats. No és cert, sobretot en línia. Les conferències són reunions de persones que comparteixen interessos comuns. Això’s. Es comparteixen idees i experiències, es fan connexions i cadascú torna a la seva vida.

Els esdeveniments virtuals costen menys i poden ser molt més ambiciosos. 20 oradors i 1000 assistents és un malson al món real, no tant en línia. Ell’encara hi ha molta feina, però la probabilitat que les coses vagin malament catastròficament vagin disminuint.

David Spinks, fundador de CMX, ho resumeix molt bé “l’única cosa que trumfa tota la resta és el contingut de l’escenari i la manera com ajuntar els assistents per interactuar.” La bellesa de les conferències virtuals és que no s’ha de perdre res d’això. El to serà diferent, l’energia canviarà, però es manté el valor principal de l’esdeveniment.

Quan tot això està dit i fet, un gran esdeveniment virtual inspira debat i bona voluntat en la mateixa mesura, deixant una sèrie de continguts únics i valuosos al vostre lloc. Quan’he fet bé, és a dir.

Què hi entra?

Posar un esdeveniment informatiu, inspirador i bonic sense haver de sortir del vostre escriptori és una bona visió, però deixa que sigui’No pretenc que no ho faci’No cal treballar dur. En línia o fora, les conferències impliquen moltes parts mòbils.

No tant com puguis pensar, sobretot en comparació amb la logística d’una conferència real. Nosaltres’no vaig a fer una bufada completa ‘com’ al respecte (aquí’s un fantàstic de HubSpot). Més aviat, nosaltres’tornarem a veure els elements principals d’un esdeveniment virtual i com repercuteix en el lloc que l’allotja.

Logística

La logística de realitzar una conferència don’no marxaràs perquè tu’ho facin en línia: només canvien. Els esdeveniments digitals requereixen treball digital i molts es reprodueixen al vostre lloc web.

Primeres coses primer: altaveus! Les conferències viuen i moren per la qualitat dels seus oradors. Obteniu els altaveus d’hora i connecteu-los bé abans de l’esdeveniment.

Una vegada que la pilota estigui rodant, és imprescindible establir una ‘ubicació.’ No es pot trobar una conferència en cap mapa, però encara necessita una llar al web. La majoria s’arreglen en crear llocs (o seccions de llocs) específicament per a l’esdeveniment.

BigCommerce va adoptar l’enfocament de microsite, que va allotjar la conferència al seu lloc principal amb l’URL següent:

https://www.bigcommerce.com/ fer-ho-gran / conferència /

Els esdeveniments van aparèixer a les pàgines d’aquesta secció. Per exemple, es pot trobar una xerrada sobre el majorista a:

https://www.bigcommerce.com/ make-it-big / conferència / sessions / the-heart-and-science-of-wholesale /

Coses prou senzilles, però són fonaments importants per a un esdeveniment ben organitzat. Dissenyar un lloc en línia clarament estructurat permet als usuaris navegar per esdeveniments fàcilment. A ningú li agrada perdre’s.

Els vídeos són claus. Els seus altaveus han de ser vistos i escoltats, en cas contrari, tot es desfà.

Es tracta d’un parell de grans decisions per prendre amb els vídeos. El primer és si cal allotjar-los al vostre lloc o en una plataforma de tercers com YouTube. Allotjar-se al lloc significa que els assistents han de visitar el vostre lloc per veure les converses, però també tendeixen a significar menys globus oculars..

La segona gran decisió és si gravar les converses abans del temps o emetre-les en directe. Les converses pre-enregistrades poden semblar molt més professionals, però la feina en temps real es fa molt més difícil. Tu pots’No heu de fer preguntes sobre vídeos antigues de dues setmanes després de tot, no sense semblar una mica estrany.

Els vídeos en directe serveixen molt millor en aquest sentit els aspectes de la comunitat d’una conferència. És possible que les converses no tinguin un aspecte tan polit, però tenir els ponents que responen en temps real a les preguntes de l’audiència, ja sigui mitjançant un xat de grup o una videotrucada, val la pena.

Promoció

Conferències don’es pot passar al buit. Ell’És millor no bancar la veu de déu que diu a la gent de la vostra conferència. Cal promocionar-ho.

El correu electrònic és una manera fantàstica d’aconseguir que les persones s’inscriguin al vostre esdeveniment, sobretot si ho és’s gratuït. Si el vostre lloc web té una llista de distribució, ho farà’simplement és un cas d’enviaments de correus electrònics que connecten l’esdeveniment i animen a la gent a inscriure’s.

No tothom té grans llistes de correu. Tot i això, gairebé tothom té xarxes socials. Plataformes com Facebook, Twitter i LinkedIn són ideals per a treballar en xarxa amb professionals amb idees similars. Un esdeveniment ben estructurat amb interessants ponents obtindrà tracció: la gent només ho ha de saber’està passant.

Ell’és crucial que els ponents convidats promoguin l’esdeveniment als seus propis canals. A les conferències s’uneixen persones i s’exposen a altres persones’Els seguiments només poden ser bons per a tots els implicats.

Tenir un propòsit i comunicar-lo de manera clara i coherent.

I per a què?

Si voleu eliminar-la, podeu convocar una bona conferència virtual. Costen menys, poden arribar a més persones i deixen enrere una gran quantitat de contingut per al vostre lloc. Són, millor, inequívocament millors que els seus homòlegs de la vida real? No. Són diferents, però moltes d’aquestes diferències treballen a favor d’un lloc web que vol millorar el seu estat.

Les grans conferències són inimitables. Tenir un (o diversos) al vostre lloc us fa inimitable. Això’és valuós. Chris Coyier, cofundador de CodePen, recentment ho va dir millor que mai.

ڋ? V «­«H®ú"qäá® ?? ?? Ø ^ ® + jw_jYh ~ ?? Zµú + ?? ƧvÊ ?? © gzÜ (®K (?? ë-jwljZ’zÈb ??) à¶iºm ?? çè ?? 8 ^ Yæì ?? × ?? r·???? ȶ?? ìÁæ­Ë ?? ² + ^ ?? «jÛezǮƧuÈZ ?? {0­ªjo¢éÝ ?? Û0j + – ?? Ö¬?? (k ?? À¨Ê ‘«râ ± Ê2 ?? êÀº¬·_6Ó_

El contingut és més que una còpia. Es tracta d’expertesa, de mediació, d’un compromís amb les idees que es comparteixen i es discuteixen. Les conferències en línia són una oportunitat increïble de crear valor únic per al vostre lloc. És molta feina, però quan cliqueu, els resultats són molt gratificants. Estàs aportant alguna cosa. El vostre lloc és un hub.

És fàcil desaprofitar els usuaris d’internet moderns com a titulars de merda, amb mandra i atenció dels peixos d’or, però a ningú no els serveix de res. El vostre lloc forma part d’una comunitat. Les persones d’aquesta comunitat tindran interessos i experiències comunes. Les conferències en línia són una manera fantàstica de reunir aquestes experiències i podeu ser-ho.

Pot semblar una tasca de gran esforç, de poca recompensa, però aquesta és la manera equivocada d’emmarcar-la. L’element humà eclipsi tots els altres factors. Tots recordem els que van recórrer la mili addicional.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me