Udemy, Treehouse sau Lynda.com – Care este cel mai bun furnizor de cursuri online?

Oferte WordPress

Udemy, Treehouse și Lynda.com sunt trei dintre cele mai mari nume din învățarea online. Așadar, dacă căutați să vă extindeți cunoștințele, învățați noi abilități sau rezolvați o anumită problemă, apelarea la una dintre aceste platforme este o opțiune excelentă.

Sigur, există conținut gratuit acolo care acoperă subiecte similare, dar faptul de a putea accesa materiale de învățare de înaltă calitate, care au fost aprobate în prealabil și sunt bine organizate, poate face mai ușor să alegeți o nouă abilitate. Întrebarea este: ce platformă ar trebui să alegeți? Treehouse, Lynda sau Udemy?

În acest ghid, vom prezenta cele mai bune caracteristici – și principalele dezavantaje – ale acestor trei platforme, ajutându-vă să găsiți cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs..

Orice vrei să înveți, există o șansă mare ca acesta să fie acoperit de unul dintre acești trei furnizori. Așadar, să începem cu o privire de ansamblu rapidă, înainte de a arunca o privire aprofundată asupra Udemy, Lynda și Treehouse.

Prețuri Udemy, Lynda și Treehouse

Treehouse și Lynda.com ambele funcționează pe modele de abonament, în timp ce cursurile de la Udemy sunt disponibile individual. (Notă: Lynda este acum parte a LinkedIn Learning.)

Iată o prezentare rapidă a prețurilor, așa că țineți cont de acestea în timp ce citiți evaluarea noastră pentru fiecare platformă:

 • Lynda LinkedIn Learning: o lună gratuită, apoi 29,99 USD pe lună plătită sau 24,99 USD pe lună plătită anual.
 • Treehouse: proces de șapte zile gratuit, apoi 25 USD pe lună pentru planul de bază sau 49 dolari pe lună pentru planul Pro, cu reduceri pentru plata anuală.
 • Udemy: Cursuri achiziționate individual. Prețurile încep de la 10,99 USD, cu acces pe viață la fiecare curs.

Deși Udemy nu oferă un proces gratuit, toate cursurile au o garanție de returnare de 30 de zile. De asemenea, Udemy efectuează de multe ori promoții și reduceri la cursurile sale. De exemplu, la momentul scrierii, o mulțime de cursuri erau disponibile pentru noii utilizatori la un preț redus de 10,99 USD.

Deși planurile Basic și Pro de la Treehouse includ accesul la același set de cursuri, planul Pro mai scump include accesul la forumuri destinate doar membrilor, instrument de provocare cod, capacitatea de a descărca videoclipuri pentru învățare offline, plus câteva extra.

Lynda by LinkedIn Learning menține lucrurile simple cu un singur plan de acces la tot – deși puteți economisi bani plătind anual în loc de lunar.

Așadar, cu informațiile de bază din drum, să începem cu o privire aprofundată asupra Lynda și a platformei LinkedIn Learning.

Lynda by LinkedIn Learning – O gamă largă de cursuri pe numeroase subiecte

Lynda.com a fost fondată în 1995 și este acum unul dintre cei mai importanți furnizori de cursuri video, cu conținut pe o gamă largă de subiecte. De la achiziția Lynda în 2015 de către LinkedIn, care de atunci au fost cumpărați de Microsoft, cursurile Lynda sunt acum parte a platformei LinkedIn Learning.

Pagina de start Lynda-com

Lynda este acum parte a platformei LinkedIn Learning.

Datorită acestei achiziții, toți utilizatorii Lynda – atât noi, cât și vechi – accesează conținutul de învățare prin intermediul site-ului LinkedIn Learning. Acolo, puteți găsi toate cursurile găzduite anterior la Lynda.com, precum și conținut nou, care este adăugat în mod regulat. De fapt, cu materiale noi adăugate în fiecare săptămână, în prezent, există mai mult de 10.000 de cursuri led-uri disponibile pe platforma LinkedIn Learning.

Meniu de curs la Lynda LinkedIn Learning

Cursurile Lynda și LinkedIn Learning acoperă o gamă largă de subiecte.

Categoriile de curs disponibile de la Lynda și LinkedIn Learning includ:

 • Software și instrumente de afaceri
 • Știința datelor
 • Dezvoltare mobilă
 • Management de proiect
 • Fotografie
 • Web design

Pe lângă cursuri mai ample, cum ar fi Fundații de dezvoltare web: Full-Stack vs Front-End, există și la fel de multe cursuri specifice, cum ar fi opțiunea WordPress Ecommerce: WooCommerce. Prin urmare, dacă trebuie să aflați rapid cum să rezolvați o anumită problemă, cum ar fi optimizarea site-ului dvs. web pentru motoarele de căutare sau dacă doriți să înțelegeți în profunzime un subiect, cum ar fi cum să gândiți ca un lider, ar trebui să puteți pentru a găsi ceva potrivit de la Lynda și LinkedIn Learning.

Cursuri de învățare a cursului Lynda

Căile de învățare vă ajută să găsiți o serie de cursuri pe același subiect pentru învățarea mai profundă a unui subiect.

O altă caracteristică plăcută a sistemului Lynda și LinkedIn Learning sunt căile de învățare. Aceste căi oferă o serie de cursuri care acoperă un întreg subiect. Sunt minunați pentru că depășesc doar un singur curs pe un subiect. În schimb, te duc printr-o serie de cursuri conexe care împărtășesc același accent, ducându-te spre obiectivul tău final.

Exemplu de cale de învățare pe LinkedIn Lynda

Calitatea de învățare pentru a deveni un dezvoltator web Full-Stack vă duce printr-o serie de cursuri pe această temă.

Există și facilități bune de filtrare a cursului, ceea ce face posibilă vizualizarea cursurilor la un anumit nivel, cum ar fi începător sau avansat. De asemenea, puteți filtra rapid cursurile în funcție de lungimea lor – ideal dacă aveți scurt timp și doriți să stoarceți într-o sesiune de învățare de zece minute.

Ca Treehouse, puteți viziona cât de multe cursuri sau videoclipuri doriți, în timp ce apartenența dvs. este activă. Resursele descărcabile sunt prevăzute cu cursuri acolo unde este relevant, cum ar fi fișierele de dezvoltare web sau șabloane Photoshop. Unele cursuri conțin, de asemenea, chestionare pentru a vă ajuta să vedeți cât de mult ați învățat, în timp ce certificatele care pot fi publicate pe profilul dvs. de LinkedIn sunt eliberate pentru fiecare curs pe care îl urmăriți. Cu Lynda și LinkedIn Learning veți găsi, de asemenea, cursuri în engleză, franceză, germană, japoneză și spaniolă.

Pe hârtie, Lynda de LinkedIn Learning sună grozav, dar cum se folosește, iar cursurile sunt bune? Să aflăm.

Experiență de învățare a utilizatorului Lynda și LinkedIn

A începe cu Lynda și LinkedIn Learning este destul de simplu. Datorită procesului gratuit, nu trebuie să plătiți nimic pentru prima lună, deși trebuie să introduceți detaliile de plată.

Acum că Lynda este parte a LinkedIn, aveți nevoie de un cont LinkedIn pentru a vă înscrie. Din fericire, procesul de înregistrare este relativ nedureros și, chiar și verificarea obligatorie a numărului de telefon, nu durează mult timp pentru a avea acces la conținutul de învățare Lynda LinkedIn..

Navigarea cursurilor Lynda la LinkedIn Learning

După ce v-ați înscris, puteți începe să vă construiți profilul introducând abilitățile pe care doriți să le învățați. În mod alternativ, puteți sări peste acest lucru și vă îndreptați direct către cursuri. Dacă introduceți zonele dvs. de interes, cursurile relevante vor fi afișate odată ce ajungeți la tabloul principal Lynda de LinkedIn Learning panel. Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior, această platformă de învățare ușurează găsirea cursurilor care vă interesează.

Selecția de îndemânare

Selectarea abilităților pe care doriți să le învățați ajută Lynda să recomande cursuri relevante.

Pentru a începe învățarea, puteți utiliza instrumentul de căutare pentru a găsi cursuri sau pentru a răsfoi diferite categorii din tabloul de bord LinkedIn Learning.

Lynda LinkedIn Dashboard de învățare

Cursurile care vă pot interesa sunt recomandate prin tabloul de bord.

La vizualizarea opțiunilor de curs, este afișat numărul de spectatori pentru fiecare curs, precum și autorul și timpul de rulare. Ca Treehouse (dar spre deosebire de Udemy), nu există niciun sistem de evaluare care să vă ofere o idee despre cât de bine a primit cursul de către cei care l-au luat. Paginile de curs de la Lynda și LinkedIn Learning afișează numărul de aprecieri pe care le-a primit un curs de la utilizatori, dar nu există nicio modalitate de a înregistra un „dislike” pentru un curs.

Opțiuni de curs

Lungimea și numărul de spectatori sunt afișate pe pagina de selecție a cursului.

Făcând clic pe un curs vă oferă posibilitatea de a vizualiza o previzualizare, de a vedea structura și de a accesa orice fișiere de exerciții descărcabile. Datorită integrării cu LinkedIn, puteți face clic pe profilul instructorului pentru a le vedea datele de acreditare și pentru a vedea dacă sunt cineva de la care doriți să învățați.

Vizualizați informațiile instructorului

Integrarea cu LinkedIn face mai ușor să aflați mai multe despre instructorii de curs.

O altă caracteristică frumoasă a Lynda și integrarea sa cu LinkedIn este că puteți vedea unele informații despre persoanele care au vizionat cursul. Cu atât de multe cursuri pe platformă, orice lucru care vă poate ajuta să vă restrângeți opțiunile și să luați o decizie este apreciat.

Informații despre vizionarii cursurilor

Dacă vă faceți o idee despre cine a vizionat un curs vă poate ajuta să decideți dacă îl vedeți sau nu.

Luând un curs Lynda

După ce ați făcut clic pe pagina unui curs, puteți începe să o vizionați imediat – nu este necesar să vă înscrieți sau să vă înscrieți. Navigarea lecțiilor într-un curs este ușor și cu Lynda: Pur și simplu faceți clic pe titlul lecției din zona conținutului cursului pentru a trece la acel segment..

Lynda Curs Video Player

Videoclipurile cursului sunt prezentate bine cu un set bun de controale.

Controalele video vă oferă opțiunea de a accelera redarea pentru a crește rata de învățare. Alte controale includ activarea legendelor închise, comutarea redării continue și comutarea între ecranul complet și modurile de afișare obișnuite. Posibilitatea de a schimba calitatea videoclipului îi poate ajuta pe cei cu conexiuni la internet limitate să mențină redarea constantă. O altă caracteristică utilă a interfeței Lynda este butonul care sări peste video în urmă cu zece secunde pentru a auzi rapid din nou ultima secțiune.

Lynda de LinkedIn Learning Apps

De la achiziție, aplicația LinkedIn Learning a înlocuit aplicația Lynda. Acum există versiuni pentru o serie de dispozitive, inclusiv Android, Apple iOS, Roku și Apple TV, care vă oferă o mulțime de opțiuni pentru utilizarea cursurilor – mai ales în comparație cu Udemy, care are aplicații doar pentru Android și Apple iOS, și Treehouse, care nu mai are aplicații. După ce v-ați conectat la oricare dintre aplicațiile de învățare LinkedIn, progresul dvs. este sincronizat între dispozitive, ceea ce face mai ușor să vă continuați educația atunci când vă aflați departe de computerul principal.

Lynda LinkedIn Aplicație mobilă de învățare

Cursurile Lynda pot fi descărcate pentru acces offline pe smartphone-uri, tablete și alte dispozitive acceptate.

Cu aplicațiile, aveți opțiunea de a descărca întregul curs sau lecții individuale pentru învățare atunci când nu aveți o conexiune la internet – ceva care se întâmplă frecvent, iar cei din planurile de date limitate ar trebui să aprecieze.

Lynda Pro, contra și gânduri finale

Platforma LinkedIn Learning, cu cursurile sale de la Lynda, merge foarte mult pentru ea, cu doar câteva puncte negative:

 • Selecție largă de cursuri pe mai multe subiecte.
 • Interfață ușor de utilizat pentru a găsi cursul potrivit.
 • Căi de învățare care oferă o secvență de cursuri conexe.
 • Aplicații pentru o gamă bună de dispozitive.
 • Integrarea LinkedIn oferă informații despre instructorii și participanții la curs.
 • Nu există evaluări de curs și recenzii care să vă ajute să evaluați conținutul.
 • Nu este cea mai bună valoare dacă doriți să accesați un singur curs.

Interfața de utilizator LinkedIn Learning, prin care accesați cursurile Lynda și materialul nou, este bine concepută. Găsirea cursurilor este foarte simplă, la fel ca accesarea conținutului de învățare în fiecare curs. Este capabil să vă sincronizați progresul pe mai multe tipuri de dispozitive.

Deși este imposibil să testăm calitatea tuturor cursurilor, conținutul pe care l-am accesat a fost bine prezentat și pare să își îndeplinească obiectivele. Faptul că instructorii sunt identificați public prin intermediul profilurilor LinkedIn oferă o credibilitate suplimentară și cursurilor lor.

Cu o probă gratuită de o lună și apoi o taxă lunară începând de la 24,99 USD (pentru planul anual de plată), platforma Lynda și LinkedIn Learning au un preț comparabil cu Treehouse și au o valoare mult mai bună decât cursurile la prețuri individuale de la Udemy – furnizate doriți să accesați mai multe cursuri.

Vizualizați lista completă de cursuri de la Lynda și LinkedIn Learning.

Udemy –- Piața de învățare online mare, cu cursuri individuale de vânzare

În comparație cu Lynda și Treehouse, Udemy este relativ nou venit în spațiul de învățare online. Cu toate acestea, compania există din 2009, deci are încă o experiență bună în ceea ce privește învățarea online.

Prima pagină Udemy

Spre deosebire de Lynda și Treehouse, oricine poate trimite un curs online pentru a fi publicat pe Udemy, cu profituri împărțite între instructor și platformă. Cursurile sunt achiziționate individual de către utilizatori, mai degrabă decât printr-un model de abonament, astfel încât să obțineți acces doar la cursul pentru care ați plătit. Cu toate acestea, există multe opțiuni la prețuri reduse, iar unii instructori oferă probe gratuite ale cursurilor plătite.

Opinii și evaluări ale utilizatorilor Udemy

Evaluările și recenziile utilizatorilor sunt esențiale pentru a găsi cele mai bune cursuri la Udemy.

Deși cursurile sunt revizuite înainte de a fi aprobate, pentru a ajuta la depășirea problemelor legate de controlul calității, studenții sunt încurajați să noteze și să revizuiască cursurile, astfel încât cel mai bun conținut să crească. Cu peste 80.000 de cursuri din care puteți alege, acest sistem de rating și clasament este de neprețuit.

În timp ce Lynda și Treehouse se concentrează pe subiecte legate de tehnologie, cursurile pe Udemy acoperă o gamă largă de subiecte – de la productivitatea afacerilor și biroului la gătit și muzică. Deoarece oricine se poate aplica pentru a publica conținut pe Udemy, există șanse mari să găsești cursuri pentru orice subiect te interesează..

Categorii de cursuri Udemy

În comparație cu Treehouse și Lynda, Udemy are cea mai largă gamă de categorii de cursuri.

O caracteristică notabilă a Udemy este accesul la forumuri de discuții online, care oferă un spațiu pentru ca participanții la curs și tutorii să comunice între ei. De asemenea, elevii pot posta o întrebare în timp ce iau o lecție individuală de curs fără a părăsi ecranul vizualizatorului lecției.

Pune o întrebare despre o lecție

Pe lângă zona de discuții generale despre curs, puteți pune și o întrebare despre o lecție specifică.

Un eșantion de categorii de cursuri și subcategoriile lor la Udemy include:

 • Dezvoltare, inclusiv dezvoltare web, mobil și joc
 • Afaceri, inclusiv finanțe, antreprenoriat, vânzări și imobiliare
 • Proiectare, inclusiv web, grafică și design interior
 • Stil de viață, inclusiv arte și meserii, frumusețe și machiaj, precum și îngrijire și instruire pentru animale de companie
 • Muzică, inclusiv instrumente, software de producție, vocală și muzică
 • Limba, inclusiv spaniola, chineza, rusa și latina

După cum puteți vedea din eșantionul de mai sus, există cursuri care acoperă o serie de subiecte. Dar sunt bune? Hai să aruncăm o privire.

Experiență utilizator Udemy

Nu este necesar să vă creați un cont cu Udemy pentru a răsfoi catalogul cursurilor și a verifica lecțiile de previzualizare, dar, dacă vedeți un curs pe care doriți să-l urmați, înscrierea necesită doar introducerea numelui și a adresei dvs. de e-mail.

Exemplu Curs Udemy

Vizitatorii neînregistrați la Udemy pot vizualiza structurile cursului și previzualiza lecțiile înainte de înscriere.

Plățile cu cardul mainstream și PayPal sunt acceptate, iar fiecare achiziție a cursului este protejată de o rambursare de 30 de zile garantată. Spre deosebire de platformele de abonament Treehouse și Lynda, cursurile Udemy sunt achiziționate cu o taxă unică care include acces pe viață.

Navigarea cursurilor la Udemy

Cursurile de la Udemy sunt listate cu titlu, imagine, preț și rating utilizator. Trecerea pe cardul de curs afișează informații și mai utile, cum ar fi numărul de prelegeri în curs, timpul de funcționare și când a fost actualizat ultima dată.

Panouri de descărcare de instrumente Udemy

Ferestrele pop-up activate cu pasul oferă multe informații utile pentru fiecare curs Udemy.

Recenziile utilizatorilor și componenta de feedback a Udemy oferă un sentiment că cel mai bun conținut va fi afișat mai proeminent decât cursurile de calitate inferioară. Similar cu platforme precum Amazon și Airbnb, se pare că importanța feedback-ului utilizatorilor pune presiune asupra vânzătorilor pentru a menține clienții fericiți, ceea ce, în cazul Udemy, înseamnă livrarea de conținut de înaltă calitate, actualizat.

Exemplu Curs Udemy Recenzie prezentată

Importanța feedbackului pozitiv din partea studenților de la Udemy ar trebui să motiveze instructorii să ofere cel mai bun conținut posibil.

Spre deosebire de Treehouse și Lynda, Udemy nu are o caracteristică de învățare în stilul căii care să vă ajute să găsiți o secvență de cursuri conexe. Cu toate acestea, atunci când verificați un curs, un panou afișează cursurile pe care le-au luat alți studenți. De asemenea, puteți vedea cursuri care sunt cumpărate frecvent împreună, oferindu-vă o idee despre ce conținut v-ar ajuta să vă continuați călătoria de învățare.

Promovare încrucișată de curs Udemy

Promovarea încrucișată este folosită la Udemy pentru a vă ajuta să găsiți mai multe cursuri care pot fi de interes.

Căutarea în catalogul de curs este, de asemenea, simplă. Bara de căutare sugerează automat categoriile de cursuri pe baza intrării dvs. și aveți, de asemenea, capacitatea de a filtra rezultatele în funcție de rating și durata cursului.

Urmărirea unui curs Udemy

Panoul de bord al cursurilor mele Udemy

Orice curs pentru care v-ați înscris poate fi accesat cu ușurință din zona Cursului meu.

După ce ați ales și ați cumpărat un curs, puteți începe să vizionați lecțiile, precum și să interacționați cu instructorul și alți studenți. Cursurile sunt bine conturate, astfel încât să puteți vizualiza și accesa cu ușurință conținutul.

Exemplu de dispunere a cursului Udemy

La fel ca în cazul Treehouse și Lynda, cursurile Udemy sunt împărțite în secțiuni gestionabile.

În funcție de curs, ar putea include și un Q activ&O zonă în care elevii pot pune întrebări instructorilor sau altor studenți. Acest lucru este foarte util dacă aveți nevoie de asistență sau dacă întâmpinați probleme în timpul urmării cursului.

Udemy Curs zona de întrebări și răspunsuri

Elementul de evaluare a utilizatorilor din Udemy ar trebui să încurajeze instructorii de curs să se angajeze cu elevii lor în zona de discuții a cursului.

Jucătorul cursului Udemy este bine prezentat. Controalele vă permit să săriți înainte sau înapoi cu cinci secunde, iar o caracteristică plăcută care nu este prezentă în Lynda sau Treehouse este posibilitatea de a crea marcaje personalizate pentru propria dvs. referință pe cronologia lecției..

Interfață Udemy Player Player

Jucătorul de curs Udemy vă permite să creați marcaje, astfel încât să puteți găsi cu ușurință din nou secțiuni importante ale lecției.

Aplicații Udemy

Ca Lynda de LinkedIn Learning, dar spre deosebire de Treehouse, există aplicații mobile Udemy pentru dispozitivele Apple iOS și Android. La fel ca în cazul aplicațiilor de la LinkedIn Learning, progresul cursului tău este sincronizat pe dispozitive, ceea ce facilitează continuarea educației pe măsură ce mediul tău se schimbă.

Aplicația pentru smartphone-uri Android Udemy

Udemy are aplicații moderne pentru dispozitive mobile Apple și Android, cu posibilitatea de a descărca lecții.

Prosemuri, contra și gânduri finale Udemy

După ce ați consultat platforma de învățare Udemy, este ușor să vedeți de ce aceasta este una dintre cele mai populare destinații pentru oricine caută un curs online. Iată câteva gânduri, precum și pro și contra acestui serviciu:

 • Cursuri pe o gamă uriașă de subiecte.
 • Elemente interactive bune în cadrul cursurilor.
 • Posibilitatea de a cumpăra cursuri individuale cu o singură taxă, mai degrabă decât a fi obligat să plătiți un abonament.
 • Unele pot fi anulate din lipsa unei opțiuni de plată a abonamentului care include accesul la toate cursurile.
 • Nici un proces gratuit, deși există o garanție de returnare de 30 de zile.
 • O gamă de prețuri, inclusiv unele cursuri foarte ieftine, cu promoții și reduceri regulate.
 • Recenziile și evaluările utilizatorilor facilitează găsirea cursurilor bine primite.
 • Nu există nicio caracteristică de învățare care leagă o serie de cursuri conexe.
 • Algoritmul de recomandare a cursului ar trebui să vă ajute să găsiți cursuri de interes.

Dacă sunteți doar în căutarea unuia sau a două cursuri sau nu doriți să vă angajați la un plan de plată a abonamentului, Udemy și modelul său de achiziție unic de curs este o opțiune excelentă – deși lipsa unui model de abonament face ca Lynda și Treehouse are o valoare mai bună pentru cei care doresc acces la multe cursuri în mod continuu.

În comparație cu Treehouse și Lynda, există mai multe cursuri la Udemy, care acoperă aproape toate subiectele imaginabile. Cu toate că, teoretic, oricine poate publica un curs pe Udemy, calitatea poate varia. Cu toate acestea, sistemul de recenzii și rating ar trebui să ajute la creșterea conținutului optim, în timp ce cursurile de proastă calitate se vor scufunda fără urmă. Am încercat câteva cursuri notate pozitiv și am constatat că calitatea era acolo cu conținutul de la Lynda și Treehouse.

Sunteți sigur că veți găsi un curs care vă interesează la Udemy și, deși nu există niciun proces gratuit, există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. În momentul scrierii, a existat o promoție care a oferit utilizatorilor noi acces la orice curs la un preț redus, făcând din Udemy o opțiune foarte accesibilă.

Vizualizați cursurile și aflați mai multe pe site-ul Udemy.

Treehouse – Cursuri axate pe tehnică cu instrumente utile de învățare

Ca și Lynda, Treehouse vă oferă acces la toate cursurile sale în schimbul unei taxe lunare sau anuale. Spre deosebire de Udemy și modelul său de taxe unice, atunci când vă anulați abonamentul, pierdeți accesul la conținut.

Pagina principală Treehouse

Treehouse este o altă platformă de învățare online bazată pe abonamente, cu o probă gratuită de șapte zile.

Treehouse oferă o probă gratuită de șapte zile, care, deși este mai puțin generoasă decât perioada de încercare de 30 de zile oferită de Lynda și LinkedIn Learning, ar trebui să vă ofere timp pentru a lua câțiva cursuri și a evalua calitatea generală înainte de a plăti un ban. După această perioadă, este necesară o plată de abonament recurentă de 25 sau 49 USD pe lună pentru a menține accesul la toate cele 300 de cursuri online Treehouse.

Opțiuni pentru subiectul cursului Treehouse

Cursurile și lecțiile Treehouse sunt concentrate pe subiecte legate de tehnologie.

Deși Treehouse are mai puține cursuri decât rivalii săi, aceștia sunt concentrați foarte mult pe subiecte legate de tehnologie, ceea ce face o opțiune excelentă pentru oricine dorește să învețe un limbaj de programare sau să își dezvolte abilitățile într-o zonă similară.

Unele dintre categoriile de curs și subiecte de la Treehouse includ:

 • Analiza datelor
 • Baze de date
 • Învățare automată
 • Dezvoltare mobilă
 • Limbaje de programare
 • WordPress

Dacă subiectele cursurilor oferite de Treehouse se potrivesc cu obiectivele dvs. de învățare, această platformă are câteva caracteristici utile care vă pot ajuta să faceți cea mai bună platformă de curs online pentru dvs..

Experiență de utilizator Treehouse

Nu este nevoie de mult timp pentru a vă înscrie la Treehouse și pentru a avea acces la o bibliotecă de peste 300 de cursuri online. Pur și simplu introduceți numele și adresa de e-mail, precum și detaliile de plată și puteți începe să învățați online. Dacă profitați de proba gratuită de șapte zile, nu veți primi factura până când nu se va termina această perioadă.

Navigarea cursurilor la Treehouse

După ce ați intrat, aveți opțiunea de a răspunde la câteva întrebări care vă vor ajuta să găsiți cursurile potrivite pentru obiectivele dvs. Există, de asemenea, un chatbot care afișează câteva informații utile și link-uri către cursuri pentru a vă ajuta să începeți.

Sondaj pentru utilizatori noi la Treehouse

Studiul opțional Treehouse vă va ajuta să găsiți cursuri care să se alinieze obiectivelor dvs. de învățare.

După ce Treehouse are suficiente informații, vă va recomanda o piesă sau o serie de cursuri pentru dvs..

Mai multe întrebări din sondajul Treehouse

Sondajul este sigur că va demitifica procesul de găsire a cursurilor relevante la Treehouse.

În comparație cu Lynda și Udemy, acest aspect al Treehouse face mult mai ușor să știi de unde să începi și înlătură incertitudinea care poate apărea atunci când sunt prezentate cu sute sau mii de cursuri pe un singur site web.

Introducere Video în Treehouse

Pista Treehouse organizează conținutul într-un format ușor de urmărit.

Cu toate acestea, puteți sări peste sondaj și pur și simplu răsfoiți traseele și subiectele cursului sau puteți utiliza instrumentul de căutare pentru a găsi ceea ce căutați. Există, de asemenea, exerciții practice pe care le poți face, care ajută la stabilirea a ceea ce știi deja și la consolidarea a ceea ce ai învățat până acum la Treehouse.

Opțiuni de sesiune practică Treehouse

Treehouse are 62 de exerciții de antrenament care vă ajută să vă testați abilitățile și ceea ce ați învățat.

Pentru o experiență de învățare mai structurată, Treehouse oferă piese care constau în mai multe cursuri, ateliere și alte tipuri de conținut pentru a acoperi într-adevăr un subiect în profunzime. Cu piese care durează multe ore, ar trebui să înțelegeți bine un subiect urmând programul prescris de Treehouse.

Piste de învățare Treehouse

Conținutul de învățare este organizat în piese de la Treehouse pentru a vă ajuta să vă cufundați adânc într-un subiect.

Luând un curs Treehouse

După ce v-ați alăturat unei piese sau ați găsit un curs sau lecție individuală pe care doriți să o luați, videoclipurile sunt afișate prin interfața personalizată Treehouse.

Jucătorul de curs se compară bine cu versiunile utilizate de Udemy și Lynda, cu controale pentru modificarea vitezei de redare, comutarea legendelor închise și redirecționarea videoclipului la trepte de zece secunde..

O caracteristică suplimentară este marcajele, care vă permit să sariți rapid de-a lungul cronologiei într-o locație predefinită. Deși, spre deosebire de Udemy, nu aveți capacitatea de a crea propriile marcaje personalizate pe cronologie.

Interfața jucătorului lecției la Treehouse

Jucătorul lecției Treehouse are câteva suplimente care ajută la ridicarea deasupra lui Udemy și Lynda.

Pe lângă notele profesorului, zona de sub videoclip include, de asemenea, transcrierea și o zonă de discuții pentru a pune întrebări despre lecție. În plus, dacă sunteți în planul mai scump Pro, puteți descărca fișierele furnizate cu lecția, care ar putea fi fișiere imagine sau mostre de cod.

O altă caracteristică impresionantă a Treehouse și una care nu se găsește în Udemy sau Lynda este spațiul de lucru interactiv. Când luați o lecție, puteți deschide spațiul de lucru pentru acea lecție și puteți interacționa cu codul de eșantion și alt conținut, ba chiar puteți testa propriul cod.

Spațiu de lucru pentru codificare Treehouse

Zona interactivă a spațiului de lucru vă permite să urmați ușor împreună cu cursurile și să încercați ceea ce învățați.

Datorită Spațiilor de lucru Treehouse, puteți lucra alături de tutorialul video într-un mediu creat special pentru a vă ajuta să puneți în practică ceea ce vi se învață.

În general, conținutul Treehouse este bine prezentat, iar subiectele sunt abordate în profunzime. Funcțiile suplimentare ajută la îmbunătățirea experienței de învățare, sperând să crești șansele de a prelua și păstra informațiile.

Aplicații Treehouse

Spre deosebire de Udemy și Lynda, nu există aplicații Treehouse, iar cursurile și alt conținut sunt accesibile doar prin intermediul site-ului. Deși acesta este un neajuns comparativ cu celelalte două platforme, funcții precum Spațiul de lucru sunt parte integrantă a abordării Treehouse a învățării, deci, dacă nu pot fi făcute să funcționeze eficient ca parte a unei aplicații mobile, atunci de înțeles că aceste dispozitive nu sunt acceptate.

Cu toate acestea, dacă învățarea din mers sau accesarea cursurilor printr-un smartphone sau tabletă este o prioritate, atunci probabil că Treehouse nu este pentru tine.

Arborii pro, contra și gândurile finale

Treehouse are cu siguranță un accent mai restrâns și mai puține cursuri decât Udemy și Lynda, dar, dacă sunteți interesat să acoperiți în profunzime subiecte legate de tehnologie, există o mulțime de motive bune pentru a alege această platformă și doar câteva dezavantaje:

 • Concentrare puternică pe subiecte legate de tehnologie, precum programare și dezvoltare web.
 • O gamă mai redusă de subiecte și mai puține cursuri, în comparație cu Udemy și Lynda.
 • Tipuri de conținut mai variate, cum ar fi exerciții, piese, cursuri și ateliere.
 • Funcții utile pentru a vă ajuta să găsiți cursurile potrivite pentru obiectivele dvs..
 • Structura și organizarea de conținut bună pentru progresul subiectului.
 • Funcție utilă pentru spațiul de lucru pentru efectuarea de exerciții practice în timpul lecțiilor.
 • Zona de discuții din videoclipul fiecărei lecții.
 • Două planuri de prețuri, cu unele caracteristici rezervate membrilor cu plată mai mare, inclusiv descărcări de lecții.
 • Proba gratuită de șapte zile și reduceri pentru alegerea anuală în locul plăților lunare.
 • Nu există aplicații pentru accesarea cursurilor pe smartphone-uri și tablete.

Sondajul opțional care vă orientează către cursurile și traseele care se aliniază obiectivelor dvs. este o caracteristică simplă, dar eficientă. Ar trebui să ajute la depășirea sarcinilor adesea copleșitoare de a începe, a găsi conținutul de care aveți nevoie și a ști ce să faceți în continuare.

Dacă vă interesează subiectele abordate de Treehouse, atunci această platformă utilizează o gamă mai largă de formate pentru a vă asigura că înțelegeți în profunzime subiectul.

Gânduri finale

Dacă există ceva foarte specific pe care doriți să îl învățați, cum ar fi creșterea Instagram-ului urmând sau fotografierea excelentă pe un iPhone, atunci Udemy este un loc bun pentru a începe. Cu atât de multe cursuri de ales, care acoperă cea mai largă gamă de subiecte din aceste trei platforme, precum și posibilitatea de a achiziționa cursuri individual, contra unei taxe unice, Udemy este cu siguranță atrăgător în anumite situații..

Cu toate acestea, dacă obiectivul tău este să obții o înțelegere profundă a unui subiect, cum ar fi construirea de aplicații mobile sau învățarea unui limbaj de programare, atunci Lynda de LinkedIn Learning sau Treehouse, cu modelele lor de abonament, sunt opțiuni mai bune. Accesul la toate cursurile cu o taxă recurentă și o structură care ajută la progresie fac din Lynda și Treehouse ideale pentru învățarea aprofundată.

Din aceste două platforme, Lynda by LinkedIn Learning are mai multe cursuri pe o gamă mai largă de subiecte. Cu toate acestea, Treehouse, cu accentul puternic pe care vă ajută să găsiți cursurile care se potrivesc obiectivelor dvs., și organizarea sa care vă duce printr-o serie de conținut conectat – ca să nu mai vorbim de funcția interactivă pentru spațiul de lucru și sesiunile de practică – este produsul mai bun în general. . Deși, întrucât Treehouse acoperă mai puține subiecte decât Lynda, este posibil să nu aibă conținutul pe care îl căutați.

Din fericire, atât Lynda cât și Treehouse au încercări gratuite, în timp ce Udemy are o ofertă de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți începe călătoria de învățare și să încercați toate cele trei platforme fără riscuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me