Bloganje pikeun lutke: Kumaha Ngawitan Blog Sukses dina 2020

Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira? Atanapi, blog, parantos ngagaduhan blog anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?

Upami jawaban anjeun nyaéta "enja" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Dina pituduh blogging ieu, anjeun bakal diajar:

    Naha pituduh blogging ieu? Sakedik perkawis diri kuring

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) taun 2008, sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku komunitas blogging kami parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. Ti saprak Eta, WHSR parantos janten janten Salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat spletno gostovanje, sareng Kuring parantos narik kana sababaraha merek anu mrežna ograja kuat dina blogging kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku sareng situs ieu, nyieun Eta Sumber Daya kanggo anu aya pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogging anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalakakrank arankang tang pangalakang kureng soran.

    Halaman profil progalog kuringMy halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog di 2020.

    Programska blogging anu paling populér, WordPress.org, gratis. Téma WordPress so brezplačni vtičniki za brezplačno brezplačno uporabo. Sareng aya sacara harfiah jutaan tutorial gratis pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian blog nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo gostitelj wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, blogging tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana anjaun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun dina 20 menit salajengna. Dnevnik anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih gostitelj je nami domena anu saé
    2. Nunjukkeun domena DNS je namenjena gostitelju
    3. Pasang WordPress kana gostitelj v nobenem primeru (gampang pisan nganggo otomatis-installer).
    4. Prijava kana WordPress anjeun sareng nyebarkeun postingan anu munggaran anjeun.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hurung gampang? Stava Anjeun!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé

    Pikeun ngamimitian blog anu di-hostkeun, anime mimitina peryogi nami domain sareng akun web wéb.

    Domena anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domena anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Hosting wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, blog blog, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Ime domene – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domain anjeun liwat pendaptaran domain. GoDaddy, NameCheap, hover, sarta Domain.com aya sababaraha registrarji in prebivalci.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran domain tina host wéb anjeun. Gostitelj namesti kusebab in namesti našo domensko domeno brezplačno, najkasneje pa si lahko ogledate, če gostujete, če gostujete z domeno pendaptaran domene. Pribadi, Kuring nganggo NameCheap pikeun ngatur pendaptaran domain kuring; tapi registrarji domena ternama sanésna kedah diémutan. Ku kara kitu, kuring tiasa ngarobih domain DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Gostovanje Wéb – Blog Dimana Hostkeun?

    Sedengkeun pikeun spletno gostovanje, pariksa kuring nyokot host wéb pangsaéna jeung indesks ulasan hosting.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng gostitelj wéb anu dibagi.

    Dina gostiteljica anu dibagikeun – Sanaos jumber-sumber hosting langung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <$ 5 / mo di prijava) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih host wieb pikeun blog anjuun, ieu mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. Zanesljivost – Blog anjeun kedah stabil sareng sayogi online 24 × 7.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi gostitelj anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng rank milarian.
    3. bedah – Gostovanje sirena <$ 5 / mo mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Gostitelj Anjeun kedah perbaikan (fitur tambahan, strežnik langgung seueur tanaga, sareng sajabana) blog sakumaha anjeun tumuwuh.
    5. sokongan – Internét kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    Disarankeun Blog gostovanja pikeun Newbies

    1. Gostovanje InMotion

    ngamimitian blog nganggo gostovanje v InMotionuBlog z gostiteljem v InMotion Hosting pikeun 3,99 USD / mesec.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan hosting anggaran, Hostinger nawarkeun ton fitur hosting premium anu cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    ngamimitian blog nganggo SiteGroundSiteGround bajaran 3,95 $ / mesečno h blog blogov hiji.

    pro Nasvet: Ngan kusabab hoste wub anu populer, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja gostitelj sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Jalur domena DNS ka host wéb anjeun

    Salajengna, anteun kedah ngamutahirkeun catetan DNS di pendaptaran nami domain (dimana angeun ngadaptarkeun domain anjeun di undeakan # 1) pikeun nunjuk ka server wéb anjeun (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS sistem je obnovil sistem Ngaran Domain, če želite, da se vnesete na vaš strežnik, ne morete obiskati strežnika IP na strežniku. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" RNSKA DNS bakalnik alamat IP tina wéb gostitelj kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Nunjukkeun strežniki imen domenPodatki: Obvestilo o gostovanju InMotion Gostovanje imenskih strežnikov GoDaddy.

    Pojdi na blogove DNS ali na blog DNS ali GoDaddy ali Namecheap.

    3. Pasang WordPress kana gostitelj wéb anjeun

    Brezplačno blogging nganggo WordPress si oglejte mimiti kedah sistem ali sistem za kana gostitelja. Naložite si priročnik za sacaro, nato pa se ne uporabljate, če želite, da se uporabljate za uporabo. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Pamasangan priročnik WordPress

    Dina pogled gancang, to je mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC lokal Anjeun.
    2. Nyieun baze podatkov WordPress dina strežnik, ki so na voljo, pošljite sporočilo MySQL in boža, da bi spremenili stanje, da bi spremenili fazo.
    3. Ngaganti ngaran wp-config-sample.php datoteka ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (Notepad) jeung eusian rinci databés anjeun.
    5. Pošljite datoteko WordPress, ki jo želite uporabljati, in ne uporabljati strežnika dina..
    6. Ngajalankeun namestitve WordPress Aksara ku ngakses wp-admin / install.php dina panyungsi wéb anjeun. Lamun dipasang WordPress dina diréktori akar, anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang WordPress dina podimenik sorangan disebut blog, contona, Anjeun kudu didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Namestite Hiji Klik WordPress

    Kaseueuran blogger ayeuna henteu masang WordPress ku sacara manual.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-klik sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (gumantung kana host wéb anu anjung anggo), prosim namestite langsung pisan teras tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha klik basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. WordPress, ki uporablja WordPress, najdete ikon in preizkusite lutke, ki so na voljo, – sistem WordPress si lahko ogledate, če želite, da se naložijo na 5 strani.

    Namestitveni program otomatis Hostinger WordPressNadalje: Nadaljujte z gostiteljskim programom WordPress, ki je na voljo in kliknite gumb anhu ngoggo Samodejni namestnik Hostinger (neng Hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana je pikeun gostiteljica, če si tapi prosína dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu gostitelj anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Pribadi kuring nganggap WordPress nyaéta platforma blogging pangsaéna pikeun newbies. Dumasar kana statistika tina Panyungsi Ku, objavi 95% blog na Amérika Serikat za iskanje WordPress. Global, aya ampir 27 miljardov blog dijalankeun dina WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Anjeun sareng Prijava

    Počakajte, da ne uporabljate sistema WordPress, ne boste mogli preveriti naslova URL, če se prijavite pri skrbniku WordPress. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Vpišite URL URL ieu sareng prijava nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjuun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarNyiptakeun blogpost anyar dina WordPress Gutenberg anyar.

    Različica WordPress je vsekakor različna različica 5.3.2 – sacara standard anjeun bakal nganggo WordPress Gutenberg salaku redakcije. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun platforma WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh kodiranje. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Naložite si nobenega hiji pos anar, arahkeun basajan ka stranski trak, kliknite ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klik ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), klikni ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus réngsé.

    Hola! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    Naredite si dimana anjaun tiasa nampi sadaya téma WordPress gratis. Téma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standard anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, kupec, ki se lahko zgodi, da bi lahko spremenili, to je mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun téma-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téma téh mun ngalanggan klub Téma WordPress.

    Vzpostavite si, ali je klub, če želite, da se pridruži klub Téma, ki se ponaša s karano jalano: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta klub. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara profésional sareng diropéa sacara teratur.

    téma elegan, studio Pencét, sarta artisan Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah cater ka industrijska hususna, kayaning realtors atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress tema o klubuElegan Téma Sampel – WordPress, ki je na voljo za 80 premium premium, klikni na to, da si ogledaš demo temo sabenerna.

    didatangan: StudioPress.com. Harga: 129,95 USD / tedna atawa 499,95 USD / hirupna

    Ponastavite si besedo WordPress, če želite, da je to StudioPress. Najpogostejši pikeun anak Genesis kerangka, Kerangka WordPress minimalis jeung SEO-friendly pikeun sakabéh téma StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. The Genesis kerangka kalawan tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu $ 59,99. Tema premium nu ngawengku kerangka Genesis, ngarugikeun 99 $ tiap. Upami anjeun hoyong aksés ka sakabeh téma, anjeun tiasa mayar $ 499.

    obrtnik Téma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma obrtnik.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun blog blog WordPress angeun

    Vtičniki pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    Skupni predpomnilnik W3 WordPress

    Blog za najboljši kinerja, W3 Total Cache jeung Performance Swift pilihan anu paling populér.

    Dua vtičniki so že vnaprej pripravljeni na anketiranje in WP Super Cache. Cloud Flare mangrupikeun plugin gratis anu disayogikeun ku perusahaan CDN, Cloud Flare; sedengkeun WP Super Cache dikembangkeun ku Donncha sareng Avtomatski, perusahaan anu ngembangkeun sareng ngajalankeun WordPress ayeuna.

    Vtičnik cache mangrupikeun kedah dina dunya blogging modéren – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén, ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan loading halaman.

    Objava spletnega dnevnika ni več na voljo, zato je EWWW Image Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di perpustakaan anjeun. Če želite, da se prikažejo igralci, ki so na voljo, se lahko naučite, da boste igrali igralce. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun blogger munggaran

    Plugin pikeun blok Gutenberg

    Po meri Gutenberg Blok

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, blogger ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara standardi, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, shortcode, sareng anu sanésna. Ku nambihan vtičniki Gutenberg Blok, ki so na voljo nambihan elementi anu langkung narik (sapertos conto – FAQ, akkurasi, profil pangarang, vrtiljak, klik-to-tweets, blok GIF, sareng sajabana) kana blog anjeun.

    Zložljiv, Blok pamungkas, sarta CoBlocks aya tilu plugin Gutenberg Blok anu panggampangna sareng gratis.

    Bab 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha newbie ngamimitian blog: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politic nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, blog ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Oglaševalec ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun ngawangun blog anu suksés, anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih Ekološko blogiranje anu leres?

    Pikeun milari Ekološko blogiranje anu leres, tj. Mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. evzijski kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blog Gina, Obvzemanje sampurna, Museurkeun di nulungan mame, ki vzgajajo otroke kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anu anjeun kartera

    Če si želite, da bi se to zgodilo, bi se to zgodilo, če želite, da se ne strinjate. Lamun teu boga minat kana poko blog anjuun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi zimzelen)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog a dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan je imel fokus dina leuwih hiji topik umum, kajakaštvo "motong ujung tren média sosial" atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag kaluar tina fashion, blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Blog anjeun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Ali ste prijavili svoj blog pikeun, če želite obiskati svoj blog? Objava anjuun nuju blog énggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blog individu anjeun?

    kuring make SpyFu, orodje iklan Pay-per-click, pikeun estimasi kauntungan tina Ecological sakapeung. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. To pomeni, da:

    anggaran _niche2-bulanan - apperels olahragaConto # 1: Ieu stats iklan pikeun proizvede oblačila olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih ti 100.000 USD za AdWords AdWords nurutkeun Spyfu.Ecological # 3 - IT panyadia solusi - pasar global, nu urang anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10 - 15 let nazaj lianna dina widang ieu. Parusahaan ieu tawaran na 3.846 koncih v Googlu porabi 60.000 USD na bulan.Konto # 2: Ieu statistika oglašuje pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Ecological ieu. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan na Konci 3.846 v Googlu porabil ngeunaan 60.000 USD na bulan.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku Blog

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1.000 ogledov strani anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha blog anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima strategija dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Day 1 dugi ka 1.000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, feed berita, email, sareng macem-macem promosi. Oče beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ecological anjeun, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Pozdravljeni, bodite pozorni na:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjuun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Public milarian patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anglo orodje panalungtikan ključna beseda pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ecological Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" geus euweuh nami igra.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Bantuan dina pesta Twitter. Komentar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot spot tam tam. Ngajual produk maranéhanana, da podružnice Tumbu maranéhanana, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun zaposli blogger datangna up, blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun blog anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kuring jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur, blog anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up sareng klik-liwat. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Najprej sem napisal blog blog o anuun tias lakukeun pikeun nyieun anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun blog anjeun nganggo glava, podglavi, točka bullet, atanapi nomer wilangan. Pozdravljeni so, če želite, da vas zanimajo.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok tias kaatingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo pisava mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Blog Ngomentaran

    Mimiti, anu mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging, blog blog mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Vzpostavili smo, da se ne pozabite na to, da bi se odločili,"Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna, numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng diskusi. Relevanti mangrupikeun konci di dieu.

    5. Platforma Q&A

    Forum sareng platforma Q&A mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ecological anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janpi kanbahatan kasempetan). Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka, dina bagian Q&A situs, ngabales naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka blog anjeun kéngingkeun kodeu lengkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Dina watesan platforma Q&Au bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, sareng Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun tilu platform Q&Umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – nadgradite program penerbit anu ngajual buku.
    • Tripadvisor – bloger Kanggo perjalanan

    Diajar deui: Milarian seueur cara pikeun zasluži blog angeun sareng maca Kevin Muldoon Studi kasus dina nigjual BloggingTips.com kanggo 60.000 $.

    Bab 7. Nganggo Alat Blogging Gratis

    Sanaos orodje zastonj sareng jasa wéb anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng tool bihari.

    Salaku kado parting keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Dober tuah, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan blogging Anjeun.

    tulisan

    • Rok Saatos nu – Preverjanje slovnice vnaprej sloga.
    • Slovnična – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Hemingway App – Tulis pondok sareng wani nganggo tool ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis gratis gangguan.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – Zabava za zabavo, igranje, poster, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • čarovnik za desain – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun témplat gratis sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan ukuran file .jpeg.
    • PNG leutik – Ngurangan ukuran file .png.
    • Skitch – katetanski gambar Nyandak.
    • pic Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun infographic basajan.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – Pangalusna generator favicon.

    Foto & Gambar Bursa Gratis

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • File Morgule – Langkung ti 350.000 gambar kanggo panggunaan komérsial.
    • Bursa Saham – situs diréktori gambar sareng poto gratis anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR Brezplačni ikon – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Rujukan & Panaliti

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi gratis.
    • Svetovna knjiga dejstev – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Marketing Sherpa – Laporan pamasaran gratis.
    • trgovina pub – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun email alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bing webmaster Alat – Alat diagnostik bébas Bing urang.
    • Alat webmaster Google – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – Stalk pesaing Anjeun
    • Majestic SEO – Vérsi bébas ngamungkinkeun ankeun pikeun mariksa profil link situs (CF / TF) gancang.
    • kalibet Bay – vse v enem marketingu, prodaji & platforma storitvene platforme
    • Page Checker sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • tweet Dek – Mange sababaraha akun Twitter dina hiji dasbor.
    • buzz sumo – milanski kontén populér sareng influencer dina jaringan média sosial utama.
    • Tag tabla – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – nyebarkeun eusi dina sababaraha platformi média sosial gampang.

    Spletna analitika & Produktivitas

    • Google Analytics – Statistika brezplačno.
    • Matomo – Google Analytics različica Google.
    • YouTube Analytics – Statistični podatki o YouTubu anjeun.
    • Statistični podatki WP – Blog o poročanju WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • prosés Street – Proses sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Test Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman wéb dina detil.

    Patarosan blogging sering ditanyakeun

    1. blog Sabaraha kanggo ngamimitian?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog anu kalebet nami domain na wéb host sahandapeun $ 100 satanu (ki ti 10 $ sasih). Biaya ieu dumasar kana blog anu nyalira (nganggo WordPress). Najprej boste plačali: 15 USD za domeno pikeun nami .com sareng ngeunaan $ 60 $ za pristojbino za nakup.

    2. bloger Kumaha dibayar?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjuun milu program au ditawaranuna ku perusa.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Ngajual eusi premium (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – Papan damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimitian blog haratis?

    Platforma Aya seueur dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta blog blog brezplačno?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. Aya sababaraha karugian platforma sareng blogging brezplačno:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platformi anu anjeun kedah perhatikeun
    – Blog domene Ngaran anjeun katingalina janten poddomena sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Biasana, platforma za mobilni blog zaslužiti blog anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesan blog gratis, poténsi kamekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Platforma Aya seueur dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, tj. Mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platformi anu anjeun kedah laksanakeun
    • Blog domene Ngaran anjeun katingalina janten poddomena sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • Biasana, platforma za mobilni blog zaslužiti blog anjeun

    Pojavi se WordPress Oglaševanje Sarat je Kaayaan Page.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me